Şimdi Ara

sony ericsson w960i youtube sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR YOUTUBE DEN VİDEO İZLEYE BİLİYORUM FAKAT VİDEO KALİTESİ ÇOK DÜŞÜK 3GP İLE AÇIYOR BUNUN BAŞKA BİR YOLU YOKMUDUR
    BU CİHAZ MP4 DE OYNATIYOR FAKAT İPHONE YE BAKTIĞIM ZAMAN İPHONE SÜPER GÖSTERİYOR BEN BU CİHAZINDA O KALİTEDE GÖSTERECEĞİNE İNANIYORUM.
    YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEWİNIRIM

• m.youtube.com danm giriyorsun?
  • hayır direkwww.youtube.com dan giriyorum
  • :s benwww.youtube.com a giremiyorum. daha dogrusu girmiyo telefon. yasakli diye girmiyo saniyodum. m.youtube dan giriyoum fakat o da dedigin gibi görüntü berbat oluyor. sanirim senide ordaki videolara yönlendiriyor. buda bu telefonlarda flash player bulunmamasindan kaynaklaniyor. sorunun çözümünü bende bilmiyorum acikcasi..
  • :) bende öndecen giremiyordum senın dediğin gibi ama youtube web diye bi program var onu kurdukdan sonra normal pc den giriyor gibi hiç bir sorun olmadan girmeye başladım ama 3gp de oynattığı için görüntü kalitesi iğrenç biraz araştıracam bunu ben bişey bulursam haber ederim...
  • arkadaşlar opera 9.5i yükleyin ama dikkat m600 ve w950ye kurulamıyor :)

p990 p1i w960 g900 g700 gibi modellere kuruluyor

opera 9.5da flash player gömülü olarak geliyor
    ayrıca core player.dan dns.leri degiştirerek girebilirsin core player 1.3 ve üzeri versiyonlarda you tube girişi için direk bi ikon var...
    ancak tr.de yasaklı oldugu için dns degiştirmeniz lazım you tube benim için önemli olmadıgı için dns degiştirmesini hiç yapmadım netten az bakın bulursunuz inş .:) bi yerde anlatımı vardı :P
  • ama opera 9.5 da oynatamiyormuski zaten youtube videolarini

core dan dns yi deiştireyim bakiyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BENIM TEL W960İ BENIMDE İLK DENEYECEĞİM İŞ OPERA 9.5 YÜKLEMEK OLACAK BENIM SORUNUM ZATEN YOUTUBE YE GİRİYOR VİDEO YUDA OYNATIYOR FAKAT GÖRÜNTÜ ÇOK BOZUK GÖSTERİYOR.GÖRÜNTÜYÜ BİRAZ DAHA KALİTELEŞTİRMEK AMACIM.İNŞ. BU OLUR
    BİRDE BAŞKA BİR SORU SORABİLİRMİYİM W960 MP4 OYNATIYOR FAKAT 3 YADA 4 MB OYNATIYOR BEN BİR MP4 KLİP ATIYPRUM 16 MB ONU OYNATMIYOR BU KONUDA DA YARDIMCI OLABİLİRSENIZ SEWİNIRIM.TEŞEKKÜRLER
  • sanirim ceviri yaptıgın program farkli codecler kullaniyor. benim w950 deki mp4 klipleri 20mb den asagi degil ama hepsini rahat rahta aciyo. 700mb lik divx bile aciyo. kasiyo ama olsun w950 bunlari yapiyorsa w960 hayli hayli yapar. total video converter programını dene. ordan cevirdigim videolar telefonda sorunsuz aciliyor.
  • TEŞEKKÜR EDERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

ama opera 9.5 da oynatamiyormuski zaten youtube videolarini

core dan dns yi deiştireyim bakiyim

aslında onu lash destegi için yazmıstım :)

eniyi yol genede dns ileçözmek ama wi-fi ile girince gene you tube giremiyorsun dns.ile çözmek için illa kontör gidiyor :D sen pan ile bi dene bakalım olucakmı...
  • arkadaşlar ya bende W960i aldm ancak wireless e bağlanıyorm ama :D internete giremiyorm bulamadm bir türlü acaba ekstradan bi program felanmı yüklemem gerekiyo ilgi için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: talha_363

arkadaşlar ya bende W960i aldm ancak wireless e bağlanıyorm ama :D internete giremiyorm bulamadm bir türlü acaba ekstradan bi program felanmı yüklemem gerekiyo ilgi için teşekkürler...

:) sol üstteki ok gibi ikona tııklayıp baglantılara bak birde :) wilan.a girdikten sonra aktif hale getirmeyide unutma tabiki...

ama bence o cihaz sana işkence gelicek gibi duruyor ben diyim şimdiden... bunu bulamıyorsan işinzor cidden javalar gibi degildir...
  • SONY ERİCSSONA Bİ CONVERT PROGRAMI BULAMADIM ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURMUSUUNUZ.ÇEVİRİ YAPTIĞI PROGRAM WAR AMA MP4 DE KALİTESİ DÜŞÜK ÇIKIYOR.NE PROGRAMI ÖNERİRSİNİZ....
  • MERHABA SİZE BİRŞEY SORABİLİRMİYİM SİZ CORE PLAYERI NASIL KURDUNUZ BEN 10-15 TANE FARKLI PROGRAM İNDİRDİM KURMAYA ÇALIŞTIM HİÇBİRİSİNİ DE KURMADI HEP HATA VERDİ.SANIRIM PROGRAMIN LİSANSLI OLMASI DİYE DÜŞÜNÜYORUM BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİN DIVX PROGRAMI KURDUM AYRICA DIVX OYNATIYOR AMA SES GELMİYOR GÖRÜNTÜ ÇOK SÜPER AYRICA BEELİ SÜRE SONRA TUŞLARI KİLİTLİYOR EKRAN IŞIĞI SÖNUYOR KLİP İZLERKEN BÖYLE ACAYİP BİRŞEYLER OLUYOR BUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM ŞİMDİDEN İLGİNE TEŞEKKÜR EDERİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.