Şimdi Ara

Sony Ericsson X10 & İphone 3GS (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: akifs44

quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

quote:

Az Önce X10'u İnceledim Ama Pek Tatmin Edici Değil Özellikle Wawe 2nin O Mükemmel Ekranını Görünce. X10nun Ekran Çözünürlüğü Düşük Kamerası Vasat Hiç 8 MP Gibi Değil. Şimdi İbre İphone Döndü. İphone Ekranı Süper Kamerası da 3.2 Ama Güzel Çekiyo.Wawe 2 Yada İphone Gibi Bi Seçim Desem?

xperia x10 un kamerasını beğenmeyip 3gs nin kamerasini mi begendin?

İphone Ekrandan Kazanıyo. Onda Çekilmiş Bir Resme Bilgisayardan Hiç Bakmadım Ama Onun Ekran Çözünürlüğü Yüksek. X10 Tipi Felan Hoşta Bilmiyorum İnceleyince Belkide Androidten Sıkılmışımdır Diye Bana Pek Hoş Gelmedi. Ha Ona Bakmışım Ha 945'e. Androidden Sıkıldım Galiba. İos Yada Bada Deniycem Gibi..

İphone 3gs nin çözünürlüğü x10 dan fazla mı diyorsun yani

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2964&idPhone2=2826

Verdiğin Siteyede Bakarsan Biri 16 Milyon Renk (İphone) Diğeri 65000 (X10) Çözünürlük Derken Ekran Büyüklüğünü Kasdetmedim. Ekran Çözünürlüğünü Kasdettim. X10'u En Yüksek Işığa Alınca Anca İdare Eder Oluyor.

X10 480 x 854 pixels, 4.0 inches
    İphone 3GS 320 x 480 pixels, 3.5 inches

Çözünürlük bu olmuyor muydu?Bne mi yanlış biliyorum yoksa :) Ayrıca X10 2.3.3 güncellemesi ile 16 milyon renge kavuşacak diye okumuştum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.E.C -- 24 Temmuz 2011; 22:57:19 >

• quote:

Az Önce X10'u İnceledim Ama Pek Tatmin Edici Değil Özellikle Wawe 2nin O Mükemmel Ekranını Görünce. X10nun Ekran Çözünürlüğü Düşük Kamerası Vasat Hiç 8 MP Gibi Değil. Şimdi İbre İphone Döndü. İphone Ekranı Süper Kamerası da 3.2 Ama Güzel Çekiyo.Wawe 2 Yada İphone Gibi Bi Seçim Desem?

Bir kere X10'un ekran çözünürlüğü daha yüksek FWVGA. İkincisi X10'un kamerası şuanda mükemmel çekimler yapıyor 3GS filan rakip olamaz. Atacaksan destekli salla biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Bir kere X10'un ekran çözünürlüğü daha yüksek FWVGA. İkincisi X10'un kamerası şuanda mükemmel çekimler yapıyor 3GS filan rakip olamaz. Atacaksan destekli salla biraz

aynen x10 kendi segmentinin en iyi fotoğraf ceken androidlerinden birisi. 3gs i beğenmiş x10u beğenmemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: S R T

@TüplüveÖfkeli
    3g biraz nazlıdır hor kullanmaya gelmez
    sizin kafanızda anladığım kadarıyla bb var,bence ihtiyaçlarınız doğrultusunda güzel bir tercih
    ben mesela alıştım qwerty klavyeye dokunmatik veya diğer telefonlarda msj atamıyorum.msj trafiği yoğun olan insanlar için çok güzel bir kolaylık

Üstadım size son sorum şu ; bb bold 9700 mü yoksa ideos x5 mi ?

bb ikinci el, ideos x5 sıfır alınacak?
  • Xperia X10 al kesinlikle.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İphone Ekrandan Kazanıyo. Onda Çekilmiş Bir Resme Bilgisayardan Hiç Bakmadım Ama Onun Ekran Çözünürlüğü Yüksek. X10 Tipi Felan Hoşta Bilmiyorum İnceleyince Belkide Androidten Sıkılmışımdır Diye Bana Pek Hoş Gelmedi. Ha Ona Bakmışım Ha 945'e. Androidden Sıkıldım Galiba. İos Yada Bada Deniycem Gibi..

Verdiğin Siteyede Bakarsan Biri 16 Milyon Renk (İphone) Diğeri 65000 (X10) Çözünürlük Derken Ekran Büyüklüğünü Kasdetmedim. Ekran Çözünürlüğünü Kasdettim. X10'u En Yüksek Işığa Alınca Anca İdare Eder Oluyor.

Ekran renk desteginin cozunurlukle ne alakasi var x10 nun ekrani daha yuksek cozunurluk sunuyor.Ayrica x10 nun kamerasini begenmeyip 3gs inkini begendin oyle mi?Iste buna gulerim Yanlis anlama ama gozlerde bir sorun mu var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ekran renk desteginin cozunurlukle ne alakasi var x10 nun ekrani daha yuksek cozunurluk sunuyor.Ayrica x10 nun kamerasini begenmeyip 3gs inkini begendin oyle mi?Iste buna gulerim Yanlis anlama ama gozlerde bir sorun mu var?

ön yargı işte

• 600 TL'ye olan iphone'de kesinlikle bi hata vardır hocam, alıp bi servise göstermek iyi olur aslında almadan önce.. Benim bir arkadasım var senden iyi olmasın kendisi 550 liraya 3Gs aldı ve şu an yapılmıyor cihaz.. Servise götürdüğümüzde 3 kere onarım geçirdiğini ve artık anakartla ekranı ayıramadıklarını söylüyorlardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y n s c n -- 25 Temmuz 2011; 14:11:09 >
  • Kendini Akıllı Sanan Güzel İnsanlar. Elinize Hiç İphone Aldınızmı. Ben İphonenin Kamerası X10dan İyidir Diye Birşey Demedim. Gözünüzle Okusaydınız Anlardınız. "Az Önce X10'u İnceledim Ama Pek Tatmin Edici Değil Özellikle Wawe 2nin O Mükemmel Ekranını Görünce. X10nun Ekran Çözünürlüğü Düşük Kamerası Vasat Hiç 8 MP Gibi Değil. Şimdi İbre İphone Döndü. İphone Ekranı Süper Kamerası da 3.2 Ama Güzel Çekiyo.Wawe 2 Yada İphone Gibi Bi Seçim Desem? " "İphone Ekrandan Kazanıyo. Onda Çekilmiş Bir Resme Bilgisayardan Hiç Bakmadım Ama Onun Ekran Çözünürlüğü Yüksek. X10 Tipi Felan Hoşta Bilmiyorum İnceleyince Belkide Androidten Sıkılmışımdır Diye Bana Pek Hoş Gelmedi. Ha Ona Bakmışım Ha 945'e. Androidden Sıkıldım Galiba. İos Yada Bada Deniycem Gibi.. " 2.Yazdığıma Bakarsanız İphone Ekrandan Kazanıyo ve Onla Çekilen Resme Bilgisayardan Hiç Bakmadım Dedim. Android Cihazlar Arasnda En İyi Foto Çeken Telefon Olduğunu Düşünenlere Bi Galaxy S2yi İncelemelerini Söylerim. Telefoncuda Çalışıyorum ve Bizde Hep Sıfır Cihazlar Var İnceleme Şansım Var. X10 la Çektim Resme Bilgisayardan Baktım Abartılacak Gibi Değil. Boyutu 2.5 Mb Ama Renkler Canlı ve Net Değil. Ayrıca "Verdiğin Siteyede Bakarsan Biri 16 Milyon Renk (İphone) Diğeri 65000 (X10) Çözünürlük Derken Ekran Büyüklüğünü Kasdetmedim. Ekran Çözünürlüğünü Kasdettim. X10'u En Yüksek Işığa Alınca Anca İdare Eder Oluyor. " Burdada Ekran Çözünürlüğünden Kastımın Ne Olduğunu Yazmışım Yine Gözünüzle Okumadığınız Ortaya Çıkıyor. Saçma Sapan Yorum Atıp Duracaklar Hiç Uğramasın. İşinize Bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: düşünen_adam

oyun oynuyacaksan 3gs
    android markette oyun yok baştan söylüyim
    ben bir iphone kullanıcısı olarak oyun yüklemekten sıkıldım
    app storedan telefona indirdiğim en düşük oyun 1 gb
    iphone alırsan sürekli ps3 gibi oyunlar oynarsın
    bazı arkadaslar işlemcisi düşük diyicek 3gs e
    doğrudur ama piyasada çaliştıramıyıcağı oyun yoktur ios sayesinde

android markette 20-30 mb lik vasat oyunları oynarsın
    yada netten indirdiğin apk dosyaları ile yükleme yaparsın
    data dosyalarınıda sd karta atarsın
    yani uğraşirsın
    android pc gibi karışık bir sistemdir
    iphone nun kullanım rahatlığını hiç bir telefon veremez
    senin yerinde olsam 3gs alırım
    ilerde satmak istersen elinde kalmaz hep garantiside devam ediyormuş
    bozulursa applenin servis hızı ve kalitesi hiç bir cihazda yok
    ilerde sıkılırsan nette satarsın aldığın paraya çok yakın bir fiyata,androidli bir şey alırsın

bazı arkadaşlar itunes yüzünden alma diyebilir ama ben itunesdan memlunum

diger türlü android telefonda müzikleri,oyunları pc gibi sd kartın her harhangi bir yerine atıyorsun
    ama itunesda belli bir düzen içine atıyorsun dosyalarını

ama öte yandan android daha özgür bir sistemdir
    her şeyini değiştirsin
    sürekli rom atarsın

ama ios'nin stabilliğini hiç bir sistemde bulamazsın
    bunları galaksi s ve 3gs kullanmiş biri olarak söylüyorum

ben 3gs imden dan daha memlundum ama kişiden kişiye degişir tabi

bide iphonenun havasıni x10 da bulamazsın

katılıyorum

• quote:

Kendini Akıllı Sanan Güzel İnsanlar. Elinize Hiç İphone Aldınızmı. Ben İphonenin Kamerası X10dan İyidir Diye Birşey Demedim. Gözünüzle Okusaydınız Anlardınız. "Az Önce X10'u İnceledim Ama Pek Tatmin Edici Değil Özellikle Wawe 2nin O Mükemmel Ekranını Görünce. X10nun Ekran Çözünürlüğü Düşük Kamerası Vasat Hiç 8 MP Gibi Değil. Şimdi İbre İphone Döndü. İphone Ekranı Süper Kamerası da 3.2 Ama Güzel Çekiyo.Wawe 2 Yada İphone Gibi Bi Seçim Desem? " "İphone Ekrandan Kazanıyo. Onda Çekilmiş Bir Resme Bilgisayardan Hiç Bakmadım Ama Onun Ekran Çözünürlüğü Yüksek. X10 Tipi Felan Hoşta Bilmiyorum İnceleyince Belkide Androidten Sıkılmışımdır Diye Bana Pek Hoş Gelmedi. Ha Ona Bakmışım Ha 945'e. Androidden Sıkıldım Galiba. İos Yada Bada Deniycem Gibi.. " 2.Yazdığıma Bakarsanız İphone Ekrandan Kazanıyo ve Onla Çekilen Resme Bilgisayardan Hiç Bakmadım Dedim. Android Cihazlar Arasnda En İyi Foto Çeken Telefon Olduğunu Düşünenlere Bi Galaxy S2yi İncelemelerini Söylerim. Telefoncuda Çalışıyorum ve Bizde Hep Sıfır Cihazlar Var İnceleme Şansım Var. X10 la Çektim Resme Bilgisayardan Baktım Abartılacak Gibi Değil. Boyutu 2.5 Mb Ama Renkler Canlı ve Net Değil. Ayrıca "Verdiğin Siteyede Bakarsan Biri 16 Milyon Renk (İphone) Diğeri 65000 (X10) Çözünürlük Derken Ekran Büyüklüğünü Kasdetmedim. Ekran Çözünürlüğünü Kasdettim. X10'u En Yüksek Işığa Alınca Anca İdare Eder Oluyor. " Burdada Ekran Çözünürlüğünden Kastımın Ne Olduğunu Yazmışım Yine Gözünüzle Okumadığınız Ortaya Çıkıyor. Saçma Sapan Yorum Atıp Duracaklar Hiç Uğramasın. İşinize Bakın

Ben bu yazdıklarınızı yanlış anlamıyorum tekrar okuyun yazdıklarınızı x10nun kamerası vasat demek ne oluyor?

• quote:

Kendini Akıllı Sanan Güzel İnsanlar. Elinize Hiç İphone Aldınızmı. Ben İphonenin Kamerası X10dan İyidir Diye Birşey Demedim. Gözünüzle Okusaydınız Anlardınız. "Az Önce X10'u İnceledim Ama Pek Tatmin Edici Değil Özellikle Wawe 2nin O Mükemmel Ekranını Görünce. X10nun Ekran Çözünürlüğü Düşük Kamerası Vasat Hiç 8 MP Gibi Değil. Şimdi İbre İphone Döndü. İphone Ekranı Süper Kamerası da 3.2 Ama Güzel Çekiyo.Wawe 2 Yada İphone Gibi Bi Seçim Desem? " "İphone Ekrandan Kazanıyo. Onda Çekilmiş Bir Resme Bilgisayardan Hiç Bakmadım Ama Onun Ekran Çözünürlüğü Yüksek. X10 Tipi Felan Hoşta Bilmiyorum İnceleyince Belkide Androidten Sıkılmışımdır Diye Bana Pek Hoş Gelmedi. Ha Ona Bakmışım Ha 945'e. Androidden Sıkıldım Galiba. İos Yada Bada Deniycem Gibi.. " 2.Yazdığıma Bakarsanız İphone Ekrandan Kazanıyo ve Onla Çekilen Resme Bilgisayardan Hiç Bakmadım Dedim. Android Cihazlar Arasnda En İyi Foto Çeken Telefon Olduğunu Düşünenlere Bi Galaxy S2yi İncelemelerini Söylerim. Telefoncuda Çalışıyorum ve Bizde Hep Sıfır Cihazlar Var İnceleme Şansım Var. X10 la Çektim Resme Bilgisayardan Baktım Abartılacak Gibi Değil. Boyutu 2.5 Mb Ama Renkler Canlı ve Net Değil. Ayrıca "Verdiğin Siteyede Bakarsan Biri 16 Milyon Renk (İphone) Diğeri 65000 (X10) Çözünürlük Derken Ekran Büyüklüğünü Kasdetmedim. Ekran Çözünürlüğünü Kasdettim. X10'u En Yüksek Işığa Alınca Anca İdare Eder Oluyor. " Burdada Ekran Çözünürlüğünden Kastımın Ne Olduğunu Yazmışım Yine Gözünüzle Okumadığınız Ortaya Çıkıyor. Saçma Sapan Yorum Atıp Duracaklar Hiç Uğramasın. İşinize Bakın

Kararını vermişsin zaten,git 3GS al kendine

• X10 gerçekten 2.3.3 güncellemesiyle 16M renk desteğine kavuşacaksa alınır. Onun haricinde ben olsam IPhone alır JB yapardım
  • quote:

Yahu arkadaşım hala iPhone un ekran çözünürlüğü daha yüksek diyorsun ya pes. Galaxy S 2 ile x10'un kamera donanımı aynı ben x10 kullaniyom benden iyi mi bileceksin kamerası oldukça iyi. Arkadaşım da 3GS var kiyaslamak çok saçma. Ha sen dersen ki biri 65K diğeri 16M o zaman haklısın. Ama her harikulade x10 daha iyidir

• s2 ile x10 aynı kamera donanımına sahip. Ayrıca kendi segmenti lafından ne anlıyosun?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.