Bildirim
Sony Ericsson X10 & İphone 3GS
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: akifs44
Beyler Bir Yerde 560 TL'ye 20 AY Garantili X10 Var Bide Aynı Yerde 600 TL'ye 16 Ay Garantili İphone 3GS Var. Sizce Hangisi Daha İyidir ve Alınılsa Pişman Olunmadan Bikaç Yıl Kullanılır?
Hocam bendede 3Gs var 16 ayda garantisi var. Bana kalirsa alma derim yani bi süreden sonra sıkıyo baslarda cok iyi ama iste belkide jb siz kullandigim icin bana ole gelior. Android daha gelistirilebilir bi sistem biraz para biriktirip android cihaz almayi dusunuyorum. Zaten bu saatten sonrada 3Gs alinmaz :) -
x10 u o fiyata bulmuşsun kaçırma hocam, 3GS ye artık eski model olarak bakıyor millet -
x10'u sen alma ben alıyım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 22 Temmuz 2011; 17:24:39 > -
oyun oynuyacaksan 3gs
android markette oyun yok baştan söylüyim
ben bir iphone kullanıcısı olarak oyun yüklemekten sıkıldım
app storedan telefona indirdiğim en düşük oyun 1 gb
iphone alırsan sürekli ps3 gibi oyunlar oynarsın
bazı arkadaslar işlemcisi düşük diyicek 3gs e
doğrudur ama piyasada çaliştıramıyıcağı oyun yoktur ios sayesinde
android markette 20-30 mb lik vasat oyunları oynarsın
yada netten indirdiğin apk dosyaları ile yükleme yaparsın
data dosyalarınıda sd karta atarsın
yani uğraşirsın
android pc gibi karışık bir sistemdir
iphone nun kullanım rahatlığını hiç bir telefon veremez
senin yerinde olsam 3gs alırım
ilerde satmak istersen elinde kalmaz hep garantiside devam ediyormuş
bozulursa applenin servis hızı ve kalitesi hiç bir cihazda yok
ilerde sıkılırsan nette satarsın aldığın paraya çok yakın bir fiyata,androidli bir şey alırsın
bazı arkadaşlar itunes yüzünden alma diyebilir ama ben itunesdan memlunum
diger türlü android telefonda müzikleri,oyunları pc gibi sd kartın her harhangi bir yerine atıyorsun
ama itunesda belli bir düzen içine atıyorsun dosyalarını
ama öte yandan android daha özgür bir sistemdir
her şeyini değiştirsin
sürekli rom atarsın
ama ios'nin stabilliğini hiç bir sistemde bulamazsın
bunları galaksi s ve 3gs kullanmiş biri olarak söylüyorum
ben 3gs imden dan daha memlundum ama kişiden kişiye degişir tabi
bide iphonenun havasıni x10 da bulamazsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öncelikle Yorumlarınız İçin Saolun. Ama 3GS Modası Geçmiş Lafına Katılmıyorum. Şuanda İphone 4ten Sonra En İyi İphone 3GS'dir. Ayrıca İphonenin Milletçe Benimsenmiş Karizması Beni Çeken Taraf. Şuan 945 Androidli Cihazı Kullanıyorum Zaten Ama X10da Kullandığım Cihaza Göre Kat Kat Üstün Bir Cihaz. X10nunda Şekli Felan Çok Hoş. Zaten İkilemde Kalmamdaki Nedenler Hep Bunlar. Ama X10u Alıcam Gibi Yinede Başka Yorumlarda Gelirse Ona Göre Takip Edicem.. -
Tabiki x10 , Artık iphone nin hiç bir çekiciliği yoktur herkesin elinde iphone oldugu sürece çekiciliği kalmaz o çekiciligi geçti. Yakında 3GS den de desteğini çeker apple , diğer tarafta da se nin android ile bütünleşmiş telefonu var sony ericsson un android arayüzü bir başka , benim abimde xperia arc var onu gördükten sonra x10 almaya karar verdim. Sana önerim x10 almandır -
Çoğu Kişi X10 Diyo Ama Yukarda Hem Galaxy Androidli Hemde İphone 3GS Kullanan Arkadaşın Yorumları Benim Kafamı Karıştırıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: moondalina
x10 u o fiyata bulmuşsun kaçırma hocam, 3GS ye artık eski model olarak bakıyor millet
+1 -
Az Önce X10'u İnceledim Ama Pek Tatmin Edici Değil Özellikle Wawe 2nin O Mükemmel Ekranını Görünce. X10nun Ekran Çözünürlüğü Düşük Kamerası Vasat Hiç 8 MP Gibi Değil. Şimdi İbre İphone Döndü. İphone Ekranı Süper Kamerası da 3.2 Ama Güzel Çekiyo.Wawe 2 Yada İphone Gibi Bi Seçim Desem? -
quote:
Az Önce X10'u İnceledim Ama Pek Tatmin Edici Değil Özellikle Wawe 2nin O Mükemmel Ekranını Görünce. X10nun Ekran Çözünürlüğü Düşük Kamerası Vasat Hiç 8 MP Gibi Değil. Şimdi İbre İphone Döndü. İphone Ekranı Süper Kamerası da 3.2 Ama Güzel Çekiyo.Wawe 2 Yada İphone Gibi Bi Seçim Desem?
xperia x10 un kamerasını beğenmeyip 3gs nin kamerasini mi begendin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: l3ortacine16
quote:
Az Önce X10'u İnceledim Ama Pek Tatmin Edici Değil Özellikle Wawe 2nin O Mükemmel Ekranını Görünce. X10nun Ekran Çözünürlüğü Düşük Kamerası Vasat Hiç 8 MP Gibi Değil. Şimdi İbre İphone Döndü. İphone Ekranı Süper Kamerası da 3.2 Ama Güzel Çekiyo.Wawe 2 Yada İphone Gibi Bi Seçim Desem?
İphone Ekrandan Kazanıyo. Onda Çekilmiş Bir Resme Bilgisayardan Hiç Bakmadım Ama Onun Ekran Çözünürlüğü Yüksek. X10 Tipi Felan Hoşta Bilmiyorum İnceleyince Belkide Androidten Sıkılmışımdır Diye Bana Pek Hoş Gelmedi. Ha Ona Bakmışım Ha 945'e. Androidden Sıkıldım Galiba. İos Yada Bada Deniycem Gibi..
-
Dostum isteklerini iyi belirle hem bu sayede tercihini de daha kolay yapmış olursun. Eğer telefon beni yormasın şarjıydı güncellemesiydi falan 3gs al derim apple telefon kulanıcıya eziyet etmesin ama en iyi şekilde de kulanılsındiye bazı özellikleri kısıtlıyo(flash ve multi tasking gibi) kendilerine göre haklılarda. Ama yok ben telefonun orasını burasını karıştırım en ince noktasına kadar oynarım diyosan x10 da güzel modeldir ikisininde uygulama mağzası gelecek vadediyo ama suanda app store daha önde -
quote:
Orijinalden alıntı: düşünen_adam
oyun oynuyacaksan 3gs
android markette oyun yok baştan söylüyim
ben bir iphone kullanıcısı olarak oyun yüklemekten sıkıldım
app storedan telefona indirdiğim en düşük oyun 1 gb
iphone alırsan sürekli ps3 gibi oyunlar oynarsın
bazı arkadaslar işlemcisi düşük diyicek 3gs e
doğrudur ama piyasada çaliştıramıyıcağı oyun yoktur ios sayesinde
android markette 20-30 mb lik vasat oyunları oynarsın
yada netten indirdiğin apk dosyaları ile yükleme yaparsın
data dosyalarınıda sd karta atarsın
yani uğraşirsın
android pc gibi karışık bir sistemdir
iphone nun kullanım rahatlığını hiç bir telefon veremez
senin yerinde olsam 3gs alırım
ilerde satmak istersen elinde kalmaz hep garantiside devam ediyormuş
bozulursa applenin servis hızı ve kalitesi hiç bir cihazda yok
ilerde sıkılırsan nette satarsın aldığın paraya çok yakın bir fiyata,androidli bir şey alırsın
bazı arkadaşlar itunes yüzünden alma diyebilir ama ben itunesdan memlunum
diger türlü android telefonda müzikleri,oyunları pc gibi sd kartın her harhangi bir yerine atıyorsun
ama itunesda belli bir düzen içine atıyorsun dosyalarını
ama öte yandan android daha özgür bir sistemdir
her şeyini değiştirsin
sürekli rom atarsın
ama ios'nin stabilliğini hiç bir sistemde bulamazsın
bunları galaksi s ve 3gs kullanmiş biri olarak söylüyorum
ben 3gs imden dan daha memlundum ama kişiden kişiye degişir tabi
bide iphonenun havasıni x10 da bulamazsın
kusura bakma amma fifa11 den baska hangi oyun 1gb
-
500 lira bütçem var ve bb bold 9700 ile iphone 3g 8gb arasında kaldım. Maksimum bütçe 500 lira. İkinci el tabi.
Vaziyet bu tavsiye bekliyorum. -
quote:
quote:
quote:
İphone Ekrandan Kazanıyo. Onda Çekilmiş Bir Resme Bilgisayardan Hiç Bakmadım Ama Onun Ekran Çözünürlüğü Yüksek. X10 Tipi Felan Hoşta Bilmiyorum İnceleyince Belkide Androidten Sıkılmışımdır Diye Bana Pek Hoş Gelmedi. Ha Ona Bakmışım Ha 945'e. Androidden Sıkıldım Galiba. İos Yada Bada Deniycem Gibi..
İphone 3gs nin çözünürlüğü x10 dan fazla mı diyorsun yani
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2964&idPhone2=2826
-
quote:
Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli
500 lira bütçem var ve bb bold 9700 ile iphone 3g 8gb arasında kaldım. Maksimum bütçe 500 lira. İkinci el tabi.
Vaziyet bu tavsiye bekliyorum.
düz kullanıcıysan,qwerty klavye benim için onemli diyorsan bb al
yok tel elimden düşmez sürekli oyun oynarım diyorsan 3g al -
quote:
Orijinalden alıntı: S R T
quote:
Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli
Vaziyet bu tavsiye bekliyorum.
düz kullanıcıysan,qwerty klavye benim için onemli diyorsan bb al
yok tel elimden düşmez sürekli oyun oynarım diyorsan 3g al
Sanırım ikisini de kullandınız bi kaç bilgi vereyim,
günde maksimum 30 sms atar,
1-2 saat konuşurum.
Çok nadiren kamera kullanırım.
Sadece wc de oyun oynarım
Aslolan kalite ve karizmasıdır benim için. Sorunsuz olanı hangisi acaba?
Ayrıca BIS'e aylık para dökmeyi de düşünmüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: A.E.C
quote:
quote:
quote:
İphone 3gs nin çözünürlüğü x10 dan fazla mı diyorsun yani
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2964&idPhone2=2826
Verdiğin Siteyede Bakarsan Biri 16 Milyon Renk (İphone) Diğeri 65000 (X10) Çözünürlük Derken Ekran Büyüklüğünü Kasdetmedim. Ekran Çözünürlüğünü Kasdettim. X10'u En Yüksek Işığa Alınca Anca İdare Eder Oluyor.
-
@TüplüveÖfkeli
3g biraz nazlıdır hor kullanmaya gelmez
sizin kafanızda anladığım kadarıyla bb var,bence ihtiyaçlarınız doğrultusunda güzel bir tercih
ben mesela alıştım qwerty klavyeye dokunmatik veya diğer telefonlarda msj atamıyorum.msj trafiği yoğun olan insanlar için çok güzel bir kolaylık
Benzer içerikler
- iphone 14 alınır mı
- samsung a15 alınır mı
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- kapalı kutu telefon satmak
- asker telefonu internetli
- xiaomi whatsapp sorunu
- telefon önerileri 2024
- telegramda video nasıl izlenir
- play protect nedir
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X