Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia ARC Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merak edilen bütün soruları yanıtlayabilirim...

Bir Xperia Arc Sahibi İseniz En büyük AYRICALIKLARINIZ... (Bir HTC Desire HD Eski sahibinin ellerinden yazılıyor)

#Neredeyse Sadece ekrandan oluşan çok ince slim bir telefon sahibisinizdir...
    #Binlerce Ücretsiz Android yazılımından en iyi şekilde randıman alırsınız...
    #Tümleşik ekran kartı şuana kadar bir cep telefonuna sığdırılmış en iyi ekran kartıdır...
    #720p HD Video çekebilir ve Şuana kadar bir telefonda kullanılmış en kaliteli kamera ile fotoğraf çekebilirsiniz...
    #HDMI ile TV' ye bağlayıp bütün formattaki videoları 1080p dahil altyazılı bir şekilde her an istediğiniz yerde izleyebilirsiniz... Oyunlarıda unutmamak lazım...
    #Son olarak Bravia Engine Mobile Teknolojisinin kullanıldığı bu telefonda Bir resme baktığınızı değilde Resimin çekildiği ana baktığınızı hissedersiniz..

Ve birkaç Resim...

Tarafsız bir editörün sitesinde yayımladığı yazıdan ufak bir alıntı...
    Bilgisayar yerine Sony Ericsson Xperia ARC ile sunum yapıyor!

Sony Ericsson Türkiye Pazarlama Müdürü, sunumunu herhangi bir bilgisayar aracılığıyla değil, Sony Ericsson Xperia ARC ile yapacağını söylediğinde şaşırdım. İyi, güzel de, nasıl yani? 70 ekran bir TV’ye, HDMI kablosu ile bağlı Sony Ericsson Xperia ARC ile sunumunu yaptı. Sunum sırasında ne bir takılma, ne bir mavi ekran görmedik. Görüntü kalitesi ise, görülmeye değerdi. Görüntülerdeki netlik ve canlılık, o kadar üst seviyedeydi ki, “Sony! Abi, ötesi yok” demekten kendimi alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WEST_BOY -- 14 Ağustos 2011; 15:43:00 >

• Sormak istediğim işlemcisinin ve ramin azizliği. Ben şimdi 1080p videolarımı rahatça izleyebilir miyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.