Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia ARC HD'nin detaylı görüntüleri yayınlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
14.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tasarım SE'nin önceki nesil java telefonlarını anımsattı bi an. Yani baktığımda bu SE dedirtti bana. Hoşuma gitti açıkçası.
  • GÜzel ve özel olmuş;)
  • gercekten 10 numara bir telefon olmus, htc sensation Xe ile ciddi rakip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bring to front

piyasada 4,3 inç bu çözünürlükte telefon yok bildiğim kadarı ile. dınanım müthiş bence. çift çekirdekli telefon hiç kullanmadım ama tek çekirdekli telefonumda hiç işlemcş sorunu çekmedim. android sonuçta bir çok donanımda çalışan bir sistem ve değil 4 çekirdek 6 çekirdek çıksa bu telefon en az 2 sene uygulama ve oyun sıkıntısı çekmez. günümüzde 2 senede oldukça yeterli. bütçem el verse alır kullanırım. tasarımda en azında iphone a benzemiyor. ben hasta oldum telefona.

4.3 inç büyüklüğünde 720p çözünürlükte cihaz var, Rezound.
  • Arc kullanıcıyım ve tasarımını beğenmedim...
  • şimdi arc kullanıcısıyım elbette tasarım olarak mükemmel bir cihaz lakın eski bir k850 kullanan biri olarak köşeli hatları benı çok cezbetti sonra şeffaf tuş takım yeride ayrı bi güzel olmuş elbette zevkler renkler kati sürede tartışılmaz bence sony'e yakışan bir model olmuş.şimdi dikkatimi çeken menü tuşları üstünde beyaz noktalar var tıpkı k850 de ki gibi...süper olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se_runtome -- 13 Aralık 2011; 9:54:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

piyasada 4,3 inç bu çözünürlükte telefon yok bildiğim kadarı ile. dınanım müthiş bence. çift çekirdekli telefon hiç kullanmadım ama tek çekirdekli telefonumda hiç işlemcş sorunu çekmedim. android sonuçta bir çok donanımda çalışan bir sistem ve değil 4 çekirdek 6 çekirdek çıksa bu telefon en az 2 sene uygulama ve oyun sıkıntısı çekmez. günümüzde 2 senede oldukça yeterli. bütçem el verse alır kullanırım. tasarımda en azında iphone a benzemiyor. ben hasta oldum telefona.

kastım video çözünürlüğü değil ekran çözünürlüğü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Ekran çözünürlüğü olarak kastettiğini biliyorum zaten. Rezound'un ekran çözünürlüğü 720p.

http://gsmarena.com/htc_rezound-4099.php

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ekran çözünürlüğü olarak kastettiğini biliyorum zaten. Rezound'un ekran çözünürlüğü 720p.

http://gsmarena.com/htc_rezound-4099.php

of anam of. bu daha bir dehşet birşey gibi geldi.

• Sonyericsson da bozdu bence hadi geçmiş olsun.. tasarım işinde beğendiğim bir firmaydı; fakat bu model nokia nın giriş seviyesi wp cihazlarına benziyor.. üzüldüm..
  • Arc gibi arka tarafı kavisli olsaydı ve biraz daha ince olsa tadından yenmezdi bu cihazın. Çıkacak son SE olması üzücü. Acaba Arc ı satıp çıktığında çok uçuk bir fiyat olmazsa bundan mı alsak :) Son SE sonuç itibari ile.
  • Açıkcası tasarımına bayıldım.

İncelemeleri gelsin, fiyatı uygun olursa kesinlikle ilk adayım.
  • ben telefonu beğendim de benim için artık en önemli şey SERVİS KALİTESİ. servis bir markayı vezir de eder rezil de.
  • tuğlaya benziyor, leş olmuş tasarım.
  • cihaz güzel olmuş ama benzer bir çok donanım varken bence cihazı özel kılacak şey kamerası çok merak ediyorum acaba nasıl bir çekim kalitesine sahip olacak kamera

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laerrof -- 13 Aralık 2011; 11:57:30 >
  • Çerçeve boşlukları çok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protoculture

Çerçeve boşlukları çok fazla.

aynen telefonu beğendim ama şu çerçeveler daha dar olsa ve beyaz tasarım olsa yukarıdaki gibi çok daha şık durur
  • Bu sefer biraz daha sade tasarım seçilmiş gibi.Hoş bir tasarım olduğunu düşünüyorum yine.
  • Şeffaf olan kısım metal olsa daha iyi olurdu bene.
  • quote:

Tasarım olarak ben de beğenmedim. Özellikle de Xperia yazan kısım fazlalık olmuş ve estetiği bozmuş. Bu arada donanıma fazla takılmayın. Ben şunu görüyorum artık. Donanım yükseldikçe bir önceki donanım sanki yavaş bir donanımmış gibi davranılmaya başlanıyor. Çift çekirdek neresi yavaş. Diğerleri 4 çekirdek olunca ne kadarlık bir fark olacak? Bu cihaz yanlarında yavaş mı kalacak? Işletim sistemi ve uygulamalar desteklemedikten sonra hiçbir fark olmaz. Donanımla adam kandırıyorlar başka bir şey değil. Android asıl şimdi çift çekirdek desteğine kavuştu. Sony Ericsson aslında geriden gitmiyor yazılıma uygun gidiyor. Diğer üreticiler yazılımın önünde gidiyorlar. Bu da geride kaldığı izlenimi bırakıyor. Fakat çift çekirdekte Qualcomm donanımları performans olarak rakiplerinin gerisinde kalıyor. SE keşke başka bir üreticiyle çalışsaydı. Texas Instruments mesela çift çekirdekte çok iyi.

amiral gemisi etkisini unutuyorsun. su an icin 4 cekirdek cok bir sey getirir yada getirmez. bunun tartismasi ayri konu ama piyasdaki en guclu en kapasiteli telefonlardan birine sahip olmanin marka degerine ne cok sey kattigini gozardi edemeyiz. samsung un galaxy s2 den onceki imaji neydi, s2 den sonraki imaji nedir. bu telefon s2 den biraz sonra piyasaya surulmus olsaydi sonu ericsonun isminin surekli htc ve samsungla beraber zigredilmesine neden olurdu. iphone ile karsilastirmalarini okuyor olurduk.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.