Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia ARC HD'nin detaylı görüntüleri yayınlandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
14.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MrRain

Sony, Ericsson ile yollarını ayırmamış mıydı?

Hayır sadece Ericsson nun hisselerini almıştı
  • Tasarımı berbat olmuş, Rus araçlarına benzemiş
  • Benim goruslerim tasarım konusunda cok iyi degil.Tuşları plastik gibi bu benim hosuma gitmedi.Donanım olarak gayet iyi cift cekirdek filan fakat ekran 4.7" olsa daha iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen ben çok beğendim. Çok özgün bir tasarımı var. Özellikleri de güzel. Fiyat olarak bel büker o ayrı.
  • xperia'lar içerisinde arkası en iyi olan neo olmuş
    ray'inda ön kısmı fena değil birleştirselerdi keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

amiral gemisi etkisini unutuyorsun. su an icin 4 cekirdek cok bir sey getirir yada getirmez. bunun tartismasi ayri konu ama piyasdaki en guclu en kapasiteli telefonlardan birine sahip olmanin marka degerine ne cok sey kattigini gozardi edemeyiz. samsung un galaxy s2 den onceki imaji neydi, s2 den sonraki imaji nedir. bu telefon s2 den biraz sonra piyasaya surulmus olsaydi sonu ericsonun isminin surekli htc ve samsungla beraber zigredilmesine neden olurdu. iphone ile karsilastirmalarini okuyor olurduk.

Amiral gemisi hakkında sana katılmamak imkânsız. Tabiki yüksek donanım ile yarattığı imaj çok şey katıyor. Ama yüksek donanım ile bilgisiz insanları kandırıyorlar. Ne işletim sistemi ne de yazılımlar destekliyor. Tüketici de daha güçlü donanımda cihaz aldığı için psikolojik olarak ona daha hızlı gelecek. Halbuki performans anlamında değişen bir şey olmayacak. Yazılımlar desteklediğinde asıl fark ortaya çıkacaktır.

Fakat bir yerde katılmıyorum. Samsung'un imajı Galaxy S'ten sonra değişti bence. Galaxy S'ten öncesi ve sonrası olarak desek daha doğru olur. Samsung asıl çıkışını Galaxy S ile yaptı ve bugüne onu Galaxy S getirdi. Galaxy S ile ilk defa bir modeli akıllı telefon pazarında 10 milyon sınırını aştı. Kısaca Samsung Galaxy S ile bugünlere geldi.

• diğer haberde nyphon var yeni xperia ailesinden onda sadece sony yazıyor umarım bunuda değişitrip çıkarırlar piyasaya daha kalite karizma durmuş tek sony yazısı
  • Kullanılan işlemcinin ayrıntıları:
    http://www.stericsson.com/products/u8500-novathor.jsp

Ekleme: (ingilizce)
    http://www.engadget.com/2010/02/15/st-ericssons-u8500-brings-dual-core-1-2ghz-arm-cortex-a9-to-the/

Biraz araştırdım Youtube'da vidyolar var işlemci ile ilgili.
    Mali 400 Gpu'ya sahip. SGS II ile aynı güçte bir donanım diyebiliriz aşağı yukarı. Üretim teknolojisi 40 nm.(?) ama daha düşük enerji tüketimi ile de öne çıkan bir güçlü platform olduğu söyleniyor.

Telefonun tasarımı kişiye göre değişir tam olarak görmek lazım ama kötü olacağını zannetmiyorum Sony tasarımda iyidir.
    Sony'nin telefonu hangi fiyatta konumlandıracağı önemli tabi olarak Xperia Neo (V) üstünde olacaktır ama 1000 TL olursa çok tutar yine.
    stericsson firmasının uygun maliyetli platform ürettiğini okumuştum, lafta değilse gerçekten iyi bir fiyata çıkabilir bu telefon.
    Yoksa çift çekirdek(büyük başarı!) ve kavisli (dışa!) tasarım yaptık diye üst seviyede konumlandırmazlar umarım.
    2012 ortalarına kadar Android'e geçemeyeceğim gibi bu gidişle... Symbian'a devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 14 Aralık 2011; 15:01:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

amiral gemisi etkisini unutuyorsun. su an icin 4 cekirdek cok bir sey getirir yada getirmez. bunun tartismasi ayri konu ama piyasdaki en guclu en kapasiteli telefonlardan birine sahip olmanin marka degerine ne cok sey kattigini gozardi edemeyiz. samsung un galaxy s2 den onceki imaji neydi, s2 den sonraki imaji nedir. bu telefon s2 den biraz sonra piyasaya surulmus olsaydi sonu ericsonun isminin surekli htc ve samsungla beraber zigredilmesine neden olurdu. iphone ile karsilastirmalarini okuyor olurduk.

Amiral gemisi hakkında sana katılmamak imkânsız. Tabiki yüksek donanım ile yarattığı imaj çok şey katıyor. Ama yüksek donanım ile bilgisiz insanları kandırıyorlar. Ne işletim sistemi ne de yazılımlar destekliyor. Tüketici de daha güçlü donanımda cihaz aldığı için psikolojik olarak ona daha hızlı gelecek. Halbuki performans anlamında değişen bir şey olmayacak. Yazılımlar desteklediğinde asıl fark ortaya çıkacaktır.

Fakat bir yerde katılmıyorum. Samsung'un imajı Galaxy S'ten sonra değişti bence. Galaxy S'ten öncesi ve sonrası olarak desek daha doğru olur. Samsung asıl çıkışını Galaxy S ile yaptı ve bugüne onu Galaxy S getirdi. Galaxy S ile ilk defa bir modeli akıllı telefon pazarında 10 milyon sınırını aştı. Kısaca Samsung Galaxy S ile bugünlere geldi.

insanlar renault kullanir ama ferrariy' porsche'u konusurlar. bu bir gercek.

ama yuksek donanimin gereksizligi konusunda sana katilamiyacam. s2 nin cift cekirdegi icinde ayni soylemler cok yapildi. s2 ile webe ilk girdigim an nasil bir fark yarattigini iliklerime kadar hissettim. isin uygulama ayaginda s2 yi zorluyacak uygulama varsa bile sayilirdir ama durum webde oyle degil. arm islemcilerin hala x86in cok gerisinde oldugunu unutmamak gerek. x86 bilgisayarlar icin yapilmis sitelerde duzgun dolasabilmek icin en az cift cekirdek sart. 4 cekirdeginde daha akici bir ortam sagliyacagina eminim.

bu arada yazilim cok cekirdegi desteklemiyor dediginiz. bir acidan dogru, uygulamalarin cogu ayni anda iki cekirdekde calisamiyor ama birden fazla uygulamanin ayri cekirdeklerde calistirilabildigini gozden kacirmamak gerek. bu sayede arkada torrent film indirirken diger uygulamalari hala akici sekilde kullanmak mumkun olabiliyor. zaten internet tarayicisinin cift cekirdek destekgi var orda hic sorun yok. cift cekirdek destegi olmasa en basta webde bu kadar fark yaratamazdi.

kisaca s2 deki yuksek donanimin faydasini ve farkini her kullanisimda hissediyorum. onumuzdeki yil yeni telefon alacak olursam 4 cekirdekli alirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

Kullanılan işlemcinin ayrıntıları:

http://www.engadget.com/2010/02/15/st-ericssons-u8500-brings-dual-core-1-2ghz-arm-cortex-a9-to-the/

Mali 400 Gpu'ya sahip. SGS II ile aynı güçte bir donanım diyebiliriz aşağı yukarı. Üretim teknolojisi 40 nm.(?) ama daha düşük enerji tüketimi ile de öne çıkan bir güçlü platform olduğu söyleniyor.

Telefonun tasarımı kişiye göre değişir tam olarak görmek lazım ama kötü olacağını zannetmiyorum Sony tasarımda iyidir.
    Sony'nin telefonu hangi fiyatta konumlandıracağı önemli tabi olarak Xperia Neo (V) üstünde olacaktır ama 1000 TL olursa çok tutar yine.
    stericsson firmasının uygun maliyetli platform ürettiğini okumuştum, lafta değilse gerçekten iyi bir fiyata çıkabilir bu telefon.
    Yoksa çift çekirdek(büyük başarı!) ve kavisli (dışa!) tasarım yaptık diye üst seviyede konumlandırmazlar umarım.
    2012 ortalarına kadar Android'e geçemeyeceğim gibi bu gidişle... Symbian'a devam

Bu işlemcinin kullanılacağına dair bir şey yok ortada ama bunu kullanması çok doğru bir seçim olur. Exynos 4210 ile büyük benzerlikleri var ve çok yakınlar.

• Tasarım simdiye kadar gördüğüm en mükemmel tasarım.yine farklılığını gösterdiler.iphone ve samsung tasarim benzerliği yüzünden mahkemeden uzak değiller.oysa nolur yani sony ericsson gibi diğer markalarda kendi tasarımını kendi yapsa..bu arada sony ericssona bulasamiyorlar.iphone ve samsung patent davasi diye birbirlerini yiyorlar.ipad 3 ün ekranını üreten sony display şirketi apple için gelecekte endişeli.ileride patent davası olmasin diye ayrıntılı sözleşme imzalandı.apple ipad 3 ekranı için sony bravia teknolojisinin 2. kalitede olanına razı geldi.sony diğer markalar içinde daha once sözleşme de 2.kalite bravia ekranı kullanacağını belirtmisti.1.kalitedeki bravia ekranı sadece sony ürünlerinde kalacaktır dendi.ipad 3 ekranı için apple ın sony display şirketine ödediği peşin para miktarı cok pahalı olduğu söylentileri dolaşmakta.
  • ne kadar dogru bilemem ama youtube de boyle bir video ile karsilastim nazominin kamera performansihttp://www.youtube.com/watch?v=fcxT3XLk9Xc 1080p izleyin baya guzel gorunuyor buda gece cekimihttp://www.youtube.com/watch?v=17bjx2Wzmg8 haberler geldikce tabiki dahada netlesecek sekillenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toridishler -- 19 Aralık 2011; 19:02:43 >

• pembişler içinde çekilmese foto azıcık karizmatik bir arkaplanda çok şık duracağını düşünüyorum tabi zevk meselesi ben keskin ve köşeli hatlardan pek hazetmesemde bunun tasarımı o kadar kötü değil gibi , birazda gördükçe alışma ve beğenme olayı zamanla artıyor, bence iyi bir gidişte SE
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

Kullanılan işlemcinin ayrıntıları:

Xperia Arc hala 1300 lira civarı, Arc S ise 1500 civarında satılırken bu iki modelden de üstün cihazın 1000 liradan çıkması biraz hayal açıkçası. Yurtdışında elbet bizden çok daha ucuza satılacaktır, keşke ülkemizde de 1000 liradan satılsa ama ne yazık ki şuan görünen tabloda ihtimal dışı...

• Of be 2011 xperialar çok daha güzel gözüküyodu. Tamam çift çekirdek gelecek iyi güzel ama bunlar eskilerden iyi değil. E en iyisini yapmanında böyle bi sakıncası var daha iyisini yapmak zorundasın sony D: Yinede 1 yıl sonra 2012 aralık civarlarında umarım bana uygun bi cihaz bulurda alırım daha neoyu yeni yeni aldım en azından 1 yıl kullanmam lazım kendimi frenleyemiyorum ulen. HALA özgün hala en iyisisin sony. Tek rakibin moto ;)
  • Herkes tasarımdan söz ediyor ve genelde olumsuz yorumlar var.ama tassarımı kesinlikle çok iyi diğer telefonlara hiç benzemiyor,en azından samsungun telefonları gibi değil yani samsungun telleri iphone çakması gibi.tasarım çok iyi ve çözünürlük 4,3 inç için süper.adreno 220 gpu ile şu an her oyunu çok iyi oynarsınız...
  • tasarım berbat arc harıka xperıa s ıle aynı olmus xperıa s mı daha guzel bumu oda tartısılır ama arc veya arc s harıka
  • Tasarım harikası bir cihaz değil ama gayet güzel.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.