Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia Arc mı HTC Desire HD mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakadaşlar başlıkta belirttiğim gibi elemelerim sonucu bu iki telefon arasında kaldım şimdilik bu iki telefonun birbirine olan üstünlüklerini anlatırmısınız sizce hangisini almalıyım şimdiden yardımcı olacak arakadaşlara teşekkür ederim

• Sony Ericsson Xperia Arc derim ama Desire HD ram olarak daha üstün ve android cihazlarda ram çok işe yarıyor.
  • Kesinlikle ARC alırdım..
  • Aslında tavsiyem Xperia Arc olurdu ama maalesef RAM'i düşük. Kullanıcı yorumlarında RAM yetersizliği ile ilgili eleştiriler var. Aynı sorunu sizin yaşamayacağınızın garantisi yok. O yüzden Desire HD diyorum. Yalnız Desire HD'de de pil sorunu var. 1 günü bile çıkaramıyor alet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 18 Ağustos 2011; 12:16:37 >
  • 512 MB Ram herşeye yeter abartmayın ama. 200 MB Free Ram ile yapılmayacak yoktur. Ben X10'u 130 MB Free Ram ile rahat kullanıyordum başkasından duyup da şu sıkıntısı varMIŞ demek saçma olur. ARC alman daha mantıklı en azından daha güncel ve şık.
  • ben olsam bende arc alirdim
  • bende bende kesinlikle arc alırdım
  • bende kesinlikle arc alırdım oley, yehoo (sürü pskolojisi)
  • şimdilik öğrendiğim kadarıyla xperia arc'ın ram sorunu desire hd pil sorunu var tasarım olarak arc daha şık olduğundan arc a daha yakınım şimdilik ama arcdada telefonun bazı yerlerinde çatlama oluyormuş diye duydum verdiğim paranın hakkını almak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodson -- 18 Ağustos 2011; 17:01:37 >
  • 2 sene içinde birsey oldugunda sıkıntı olmaz merak etme hocam garantili alirsan arci
  • n8 bile catlıyo bosver çatlamayan cihazmı var bknz iphone 3gs
  • haklısınız
  • Xperia Arc
  • Başkası dediğin kişiler Arc kullanıcıları. Kullanıcı yorumlarını okuyup da söylüyoruz bunları bi tarafımızdan uydurmuyoruz. Kalkıp da buna saçma demek saçmalıktir.
  • x 10 kullanıyorum. 2,3,3 ginger bread dir ve 117 mb boş hafıza diyor ve bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. ayrıca farkettim ki telefon ram a ihtiyaç duyduğunda arka plandaki açık uygulamarı kendi kendine iptal edip ekranın kenarıdnda 136 mb ram var der... yani ram olayı şuan için 2,3,3 de fazlası ile yeterli..............................
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonyEricsson Via

x 10 kullanıyorum. 2,3,3 ginger bread dir ve 117 mb boş hafıza diyor ve bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. ayrıca farkettim ki telefon ram a ihtiyaç duyduğunda arka plandaki açık uygulamarı kendi kendine iptal edip ekranın kenarıdnda 136 mb ram var der... yani ram olayı şuan için 2,3,3 de fazlası ile yeterli..............................

bilgilendirme için teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Başkası dediğin kişiler Arc kullanıcıları. Kullanıcı yorumlarını okuyup da söylüyoruz bunları bi tarafımızdan uydurmuyoruz. Kalkıp da buna saçma demek saçmalıktir.

Eski yorumlara bakarak 10 kişi göster bana forumdan RAMİ yetmiyor diyen vericem telefonumu ? Bulmazsan alcan mı bana bi ARC ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Başkası dediğin kişiler Arc kullanıcıları. Kullanıcı yorumlarını okuyup da söylüyoruz bunları bi tarafımızdan uydurmuyoruz. Kalkıp da buna saçma demek saçmalıktir.

Eski yorumlara bakarak 10 kişi göster bana forumdan RAMİ yetmiyor diyen vericem telefonumu ? Bulmazsan alcan mı bana bi ARC ?

Bu sorunun kaç kişide olduğu beni alakadar etmiyor. Yani sırf şu cihazı savunmak için söylediğin şeye bak? Hadi 10 kişi bile olmasın. Ne malûm o 10 kişiden biri olmayacağı? Adamın işini şansa mi bırakalım? Neticede bu sorunu yaşayan kullanıcılar oldu mu oldu sen neyi savunuyorsun? Her defasında başka marka cihazlar karşısında SE'nin cihazlarına toz kondurtmamaya çalışıyorsun. İlla hep övelim mi yani? Hiçbir şey söylemeyelim o zaman al arkadaşım Arc'ı güncel cihaz boşver Desire HD'yi al Arc'ı bak keyfine diyelim. Hiç sorunlarını söylemeden önerelim cihazı. O zaman ne anlamı kaldı bu işin? Farkındaysan bu sorunun yaşanacağını kesin bir dille belirtmedim. Böyle bir sorunla karşılaşabileceğinin ihtimali olduğunu belirttim. Bunu da söylemek yasak değil sanırım? Ayrıca Desire HD'nin de pil sorunu olduğunu belirttim. Yani her iki cihazında eksilerini söyleyerek tarafsız bir yorum yapmaya çalıştım. Anladık seviyorsun SE'yi ama bu sevgini dizginlemende fayda var. Çünkü yorumların objektiflik çerçevesinden çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Bu sorunun kaç kişide olduğu beni alakadar etmiyor. Yani sırf şu cihazı savunmak için söylediğin şeye bak? Hadi 10 kişi bile olmasın. Ne malûm o 10 kişiden biri olmayacağı? Adamın işini şansa mi bırakalım? Neticede bu sorunu yaşayan kullanıcılar oldu mu oldu sen neyi savunuyorsun? Her defasında başka marka cihazlar karşısında SE'nin cihazlarına toz kondurtmamaya çalışıyorsun. İlla hep övelim mi yani? Hiçbir şey söylemeyelim o zaman al arkadaşım Arc'ı güncel cihaz boşver Desire HD'yi al Arc'ı bak keyfine diyelim. Hiç sorunlarını söylemeden önerelim cihazı. O zaman ne anlamı kaldı bu işin? Farkındaysan bu sorunun yaşanacağını kesin bir dille belirtmedim. Böyle bir sorunla karşılaşabileceğinin ihtimali olduğunu belirttim. Bunu da söylemek yasak değil sanırım? Ayrıca Desire HD'nin de pil sorunu olduğunu belirttim. Yani her iki cihazında eksilerini söyleyerek tarafsız bir yorum yapmaya çalıştım. Anladık seviyorsun SE'yi ama bu sevgini dizginlemende fayda var. Çünkü yorumların objektiflik çerçevesinden çıkıyor.

Demek istediğim şu, sanki alan herkes de kronik sorunmuş gibi bunu yazmanız saçma. DHD için nerdeyse herkes pil sorununu yazdı ama Arc için sadece 2 veya 3 kişi Rami yetmiyor dedi.N8 reset atıyor denildiği zaman herkes hep bir ağızdan ilk üretimde vardı artık yok bilmem ne yazıyordu neredeyse aynı durum burada da geçerli. 2-3 kişi de olan sorunu tüm cihazlara genellemek çok saçma. Neredeyse çıkan her modelde bazı kişilerde belli sorunlar verebilir normal karşılamak gerekir. En üstün cihaz olarak gösterilen S II'nin bile sorunları olabiliyor. Arc için kasa çatlama problemi var deseniz anlarım ama 512 MB Ram için yetersiz demeniz mantıksız. Android cihaz kullnıyor olsanız anlarım ama kullanmadığınız için bilmediğiniz bişey için yorum yapmanız uygunsuz. Araştırın yada gidin alın Arc ile herşey yapılabilir. Şu günümüz şartlarında 512 MB Ram yeterlidir. Yetmiyor diyen adam varsa yanıma gelsin kanıtlasın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.