Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia Arc S LT18i (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
18.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tunazone

quote:

Orijinalden alıntı: efereis45

quote:

quote:

bu site güvenilirmi arabulvar diye bi site var eos diye bi mağaza 800 e satıyo beyazıda var sizce 2. el s2 mi yoksa sıfır arc s mi?

Tabikide sıfır arc s hocam bu zamanda 2. ele güven olmaz. Ama yinede sen bilirsin

doğru söylüyosunda işte öle kafa karıştırıyolar aslında gönlümde beyaz bi s2 almak var ama geliş gidiş arc s alacaz gibi sizin bu fiyatlarda önerebileceğiniz bi telefon var mı bi ara neo v ye acayip takmıştım ama artık arc s fiyat olarak ona yaklaştı

Hocam S2 iyi telefon o yüzden 2. el satılıyorsa iyi bir nedeni yoktur diye düşünüyorum :) bende arc s alacam bi siteyi takip ediyorum 738 lira aslında kimseye söylemiyecektim ama sana link verecem istersen ordan alabilirsin :) ben anca eylülün ortalarına doğru alabilirim telefon o yüzden bitmeden sen al 3 tane kaldı :)

buyur hocam :)http://www.sanalpazar.com/Sony-Ericsson-Xperia-Arc-S-Sok-Fiyat__isp4221792

güvenilir bi site mi araştırma imkanın oldumu dostum harbi iyi fiyat antalyaya bile gidilir almaya :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bynoname

quote:

quote:

Renk olarak hangi rengi onerirsiniz ?

Gümüş öneririm hocam çok harika oluyor gümüş rengi.

Onerin icin tesekkurler, beyaz renk siparis ettim :) Arastirdigima gore beyaz olan renkte Gps ve radyo olmadigini yaziyor ozelliklerde digerlerinde oldugunu yaziyor bu dogrumu ?

arkadaşlar renge göre özellik değişirmi? benim gördügüm beyaz renkli arc s de gps vardı.arkadaş çok güzelde yol takibi yapıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutbul

quote:

quote:

quote:

Renk olarak hangi rengi onerirsiniz ?

Gümüş öneririm hocam çok harika oluyor gümüş rengi.

Onerin icin tesekkurler, beyaz renk siparis ettim :) Arastirdigima gore beyaz olan renkte Gps ve radyo olmadigini yaziyor ozelliklerde digerlerinde oldugunu yaziyor bu dogrumu ?

arkadaşlar renge göre özellik değişirmi? benim gördügüm beyaz renkli arc s de gps vardı.arkadaş çok güzelde yol takibi yapıyordu.

Renge göre özellik değişmiyor, o eski nokialardaydı :-) siyah, beyaz, gece mavisi, gri renk arc slerin hepsi aynı özelliklere sahip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Teşekkürler. Gps konusu önemli değilde google earth olsa fena olmaz tabi oda android markette vardır herhalde.

Evet radyoyu da ordan bulabilirsin zaten :)

Güzeel..

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler. Gps konusu önemli değilde google earth olsa fena olmaz tabi oda android markette vardır herhalde.

Evet radyoyu da ordan bulabilirsin zaten :)

Güzeel..

• hiç düşünmeden alabilirsin ürün en geç 2 günde sende
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu site güvenilirmi arabulvar diye bi site var eos diye bi mağaza 800 e satıyo beyazıda var sizce 2. el s2 mi yoksa sıfır arc s mi?

Tabikide sıfır arc s hocam bu zamanda 2. ele güven olmaz. Ama yinede sen bilirsin

doğru söylüyosunda işte öle kafa karıştırıyolar aslında gönlümde beyaz bi s2 almak var ama geliş gidiş arc s alacaz gibi sizin bu fiyatlarda önerebileceğiniz bi telefon var mı bi ara neo v ye acayip takmıştım ama artık arc s fiyat olarak ona yaklaştı

Hocam S2 iyi telefon o yüzden 2. el satılıyorsa iyi bir nedeni yoktur diye düşünüyorum :) bende arc s alacam bi siteyi takip ediyorum 738 lira aslında kimseye söylemiyecektim ama sana link verecem istersen ordan alabilirsin :) ben anca eylülün ortalarına doğru alabilirim telefon o yüzden bitmeden sen al 3 tane kaldı :)

buyur hocam :)http://www.sanalpazar.com/Sony-Ericsson-Xperia-Arc-S-Sok-Fiyat__isp4221792

güvenilir bi site mi araştırma imkanın oldumu dostum harbi iyi fiyat antalyaya bile gidilir almaya :)

Tabi ki güvenebilirsin hocam ben a101 den alamazsam burdan alacam :) orda kalmamış yeni linki:http://www.sanalpazar.com/Sony-Ericsson-Xperia-Arc-S-Sok-Fiyat__isp4292705

edit:http://www.sanalpazar.com/Sony-Ericsson-Xperia-Arc-S-Pasaport-Kayitli.3g+8gb-Kart__isp4273809 buna da bakabilirsin hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunazone -- 23 Ağustos 2012; 19:38:09 >

• fiyatı gittikçe artmışmı :/ piyasadaki birçok telefondan daha iyi, goldun sitesinde android sürümü 4.0 olarak gösterilmiş ? bir yanlışlıkmı var.
  • 600 küsürlere kadar düştü telefon ya eskiyor gittikçe.Biraz daha düşmesini bekliyorum bende :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0je

600 küsürlere kadar düştü telefon ya eskiyor gittikçe.Biraz daha düşmesini bekliyorum bende :)

eger link verebilirsen çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.
    eger link verebilirsen çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.
  • Almışken çift çekirdekli bir şey alın bari
  • bende alacam. bunu kamerası ödüllüymüş. acaba sonylerin içinde en iyi kamera xperia arcs te midir.
  • Sony ericsson arc s ice creamsandwich yukledim. 4.0.3 versiyonuna cikti fakat rehber veya aramaya bastigimda ekran resmen 7-8saniye sonra geliyor. Telefonu kaldirip atasim duvarlarda parcalayasim geliyo artik. Arkadas ayni telefondan aldi. Onun guncllemesi 4.0.4 oldu ve onda bu sorun yok. Telefonu pc ye bagladim. Guncel surum kullaniyorsunuz diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Almışken çift çekirdekli bir şey alın bari

Galaxy s2 alabileceginiz en alt sinir olsun. Iphone4s. Galaxy s2-3. Note. Xperia u muydu t miydi şu 1600luk olan. Baska cihaz almayin. Para skntiysa bosuna androide girmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: JackaLxXx

quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Almışken çift çekirdekli bir şey alın bari

Galaxy s2 alabileceginiz en alt sinir olsun. Iphone4s. Galaxy s2-3. Note. Xperia u muydu t miydi şu 1600luk olan. Baska cihaz almayin. Para skntiysa bosuna androide girmeyin.

Android'de Çift çekirdekli işlemci gerçekten şart. Aksini artık düşünemiyorum yani.
    Çünkü güncellenen bütün programlar youtube,facebook,twitter vb yüksek performanslı sistem gereksinimi duyuyor.
    Zaten zaman içinde yapacakları da budur. Uygulamaların gereksinimlerini artırıp,insanları yeni daha iyi donanımlı cihazları almaya muhtaç edecekler.
    Misal ilk zamanlar facebook daha az ram kullanıyordu,ama şimdi 30-40 mb lara kadar çıkıyor. Böylelikle 512mb ramli bir telefon ister istemez saçmalıyor ve performans gösteremiyor.
    Bu da daha yüksek miktarda ram ve işlemci ihtiyacı demek oluyor.

• Lt18i 'nin ne farkı var? Yani internette araştırırken çoğu modelin sonunda bu ibare yok? Arc S ile Arc S Lt18i'nin farkları neler?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.