Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia Arc S LT18i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
18.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefon hakkında bilgim yok huwai ideos x5 kullanıcısıyım karedşime almayı düşünüyorum

şu an gitti gidiyorda worldpuan kampanyası ile birlikte 2 yıl garantili faturalı bu cihaz 710 tl gibi bi rakama geliyor fiyat olarak nasıldır.?

huwaei x5 fazlasıyla işimi gören bir cihaz ondan eksik bir yanı varmıdır f/p olarak yardımcı olursanız sevinirim varsa bu fiyatlarda 800-900 arası alternatif önerilerinize açığım şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

not indirimin bugün son günü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 13 Ağustos 2012; 1:10:42 >

• bende bu cihaza bakıyorum link verebilir misin acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssgg

bende bu cihaza bakıyorum link verebilir misin acaba ?
    http://www.indirimlihayat.com/store/ProductDetails.aspx?productid=99089&ttype=Details#
    ben buradan almayı düşünüyorum ama site hakkında bilgim yok.
  • arc s, x5'e göre çok üstün bir cihazdır karşılaştırmanız bile hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

arc s, x5'e göre çok üstün bir cihazdır karşılaştırmanız bile hata
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

bu telefon hakkında bilgim yok huwai ideos x5 kullanıcısıyım karedşime almayı düşünüyorum

şu an gitti gidiyorda worldpuan kampanyası ile birlikte 2 yıl garantili faturalı bu cihaz 710 tl gibi bi rakama geliyor fiyat olarak nasıldır.?

huwaei x5 fazlasıyla işimi gören bir cihaz ondan eksik bir yanı varmıdır f/p olarak yardımcı olursanız sevinirim varsa bu fiyatlarda 800-900 arası alternatif önerilerinize açığım şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

arkadaşım kusura bakmada gittigidiyor.com da telefonun fiyatı 829 TL. %10 world puan ile telefon 746TL ye gelir. Sen nasıl oluyorda alıyorsun 710 TL ye açıklarmısın zira ben dün aldım 829TL ye artı %10 worldpuan'a. Eğer bildiğin başka bir indirim varsa söyle bizde faydalanalım.

Son olarak 746TL ye bu telefo tam bir fiyat performans ürünü bana göre. Şu saat itibariyle zaten 5 adet kalmış acele edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: fiat2001brava

quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

bu telefon hakkında bilgim yok huwai ideos x5 kullanıcısıyım karedşime almayı düşünüyorum

arkadaşım kusura bakmada gittigidiyor.com da telefonun fiyatı 829 TL. %10 world puan ile telefon 746TL ye gelir. Sen nasıl oluyorda alıyorsun 710 TL ye açıklarmısın zira ben dün aldım 829TL ye artı %10 worldpuan'a. Eğer bildiğin başka bir indirim varsa söyle bizde faydalanalım.

Son olarak 746TL ye bu telefo tam bir fiyat performans ürünü bana göre. Şu saat itibariyle zaten 5 adet kalmış acele edin.

doğum günü %5 indiriminden yararlandım 46 tl extra bi indirim yaptı gitti gidiyor ürün 700 tl ye geldisipariş geçtim.

bi %5 lik indirim çekim daha var galaxy s3 mü alsam diyorum :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 13 Ağustos 2012; 18:44:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende sizin mesajı görünce baktım gittigidiyora
    iyi fiyat bence
    kaptım bende bi tane world kart ile
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercana81

bende sizin mesajı görünce baktım gittigidiyora
    iyi fiyat bence
    kaptım bende bi tane world kart ile
    teşekkürler
    Renk olarak hangi rengi onerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoname

Alıntıları Göster
    bu site güvenilirmi arabulvar diye bi site var eos diye bi mağaza 800 e satıyo beyazıda var sizce 2. el s2 mi yoksa sıfır arc s mi?
  • quote:

Gümüş öneririm hocam çok harika oluyor gümüş rengi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu baktığınız telefonlar distribütör garantili değildir. Ithalatçı firma garantilidir. Size önerim distribütör garantili bir telefon almanızdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: efereis45

bu site güvenilirmi arabulvar diye bi site var eos diye bi mağaza 800 e satıyo beyazıda var sizce 2. el s2 mi yoksa sıfır arc s mi?

Tabikide sıfır arc s hocam bu zamanda 2. ele güven olmaz. Ama yinede sen bilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: tunazone

quote:

Tabikide sıfır arc s hocam bu zamanda 2. ele güven olmaz. Ama yinede sen bilirsin

doğru söylüyosunda işte öle kafa karıştırıyolar aslında gönlümde beyaz bi s2 almak var ama geliş gidiş arc s alacaz gibi sizin bu fiyatlarda önerebileceğiniz bi telefon var mı bi ara neo v ye acayip takmıştım ama artık arc s fiyat olarak ona yaklaştı

• quote:

quote:

quote:

doğru söylüyosunda işte öle kafa karıştırıyolar aslında gönlümde beyaz bi s2 almak var ama geliş gidiş arc s alacaz gibi sizin bu fiyatlarda önerebileceğiniz bi telefon var mı bi ara neo v ye acayip takmıştım ama artık arc s fiyat olarak ona yaklaştı

Hocam S2 iyi telefon o yüzden 2. el satılıyorsa iyi bir nedeni yoktur diye düşünüyorum :) bende arc s alacam bi siteyi takip ediyorum 738 lira aslında kimseye söylemiyecektim ama sana link verecem istersen ordan alabilirsin :) ben anca eylülün ortalarına doğru alabilirim telefon o yüzden bitmeden sen al 3 tane kaldı :)

buyur hocam :)http://www.sanalpazar.com/Sony-Ericsson-Xperia-Arc-S-Sok-Fiyat__isp4221792

• quote:

quote:

Onerin icin tesekkurler, beyaz renk siparis ettim :) Arastirdigima gore beyaz olan renkte Gps ve radyo olmadigini yaziyor ozelliklerde digerlerinde oldugunu yaziyor bu dogrumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 20 Ağustos 2012; 18:29:51 >
  • quote:

quote:

quote:

Onerin icin tesekkurler, beyaz renk siparis ettim :) Arastirdigima gore beyaz olan renkte Gps ve radyo olmadigini yaziyor ozelliklerde digerlerinde oldugunu yaziyor bu dogrumu ?

Sanırım doğru hocam ama internet radyosu var. Benim telefonda radyo var ama daha 1 kere kullanmış değilim seninde kullanacağını sanmıyorum yani olmasada olur

• Gps konusu sizin için çok önemli değilse sorun olmaz hocam yaa.
    hayırlı uğurlu olsun şimdiden hocam güle güle kullanın :)

• Teşekkürler. Gps konusu önemli değilde google earth olsa fena olmaz tabi oda android markette vardır herhalde.

• quote:

Teşekkürler. Gps konusu önemli değilde google earth olsa fena olmaz tabi oda android markette vardır herhalde.

Evet radyoyu da ordan bulabilirsin zaten :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.