Şimdi Ara

SONY ERİCSSON XPERIA ARC S MENÜ HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    xperia arc s aldım birkaç gün önce giriş menüsünü ayaradım fakat ana menüde istemediğim birçok uygulama var kaldırmak istiyorum kalkmıyorsa bile menüde bi klasör olusturup hepsini klasöre toplamak istiyorum nasıl bi yöntem izleyecegim hakkında bilginiz varmı

• Uygulama listesinden bişey silemezsin. Ana ekrana uzun baş yeni klasör oluştur uygulamaları sürükle o klasörün içine.

Böyle bir soru için de yeni konu açmak sence de saçma değil mi?
  • ekrana uzun basınca klasör olusturmuyor :)
  • Ekrana uzun basinca bi menu geliyor ordwn klasor olustura biliyosun ve aa menudeki o seyleri klasor icine atmna gerek yok simgenin ustunde basikivtut ve altta cop kutuusu beliricek cop kutisuna surukle bir daha ayni simgeyi geri getirmwk istersen bos ekranda yine basili tut ve kisayollar veya wisgeat lardan kstedigin kisayoku tekrar geri getir
  • Uygulama menüsüne klasör açamazsınız. Ana ekrana yani telefon açıldığında karşınıza gelen ekrana klasör açabilirsiniz.
    Sizin menü dediğiniz yer uygulama çekmecesi olarak geçer.
  • evet menü veya uygulama çekmecesi her neyse bu durum cidden çok saçma. böyle basit ve kullanım özelliği olarak önemli birşeyi niye koymazlar ki... sıralama ölçütü yerine bunlar olabilirdi..
  • ana ekran sayısıın ayarlayabiliyormuyuz peki, bende hep 5 tane
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.