Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia™ ARC | Yardımlaşma & Fan Club | Oyun & Uygulama Paylaşımı | Destek | <<<< (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
17
Favori
239.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Goldman34

quote:

Orijinalden alıntı: Vüsal

Ee rootu bozup geciremezmiyim? 4.0.2.A.0.62 ya guncelleme yapmak istiyorum.

arkadaşım eğer root var ve bozmak istemem dersen wifi ye bağla güncellemeni yap.şahsen 2 gün önce ben öyle yaptım.diğer bir seçenek companion da sorun yaşıyorsan update service i kullan.

Sagol arkadasim. O zaman Wifi ile yapmak lazim.
  • bilgisayardan update service ile güncellersen root gider.. düne kadar bende de .62 vardı, .42 yükledim root ettim ve wifi üzerinden güncelledim root gitmedi. wifi ile güncelleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginse

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

arkadaşlar teli android 4 e güncelleyeceğimde kaç mb boyutu var? operatör üzerinden güncelleyeceğimde..

hacı android 4 ne ara cıktı da yuklucen hadi onuda geçtim şu imzandaki amerikanın aya çıkma muhabbeti ve maykıl ceksının olmedi yazıların supermiş :D

bir kaç forumdada okudum bunun gibi adamlar kaos yaratma çabasına girmek için bunu yapıyorlar :)
  • Telefonun Root ayarları ile oyanayıp önceden yüklü olan programları kaldırıldığında garanti kapsamından dışarı çıkılıyor mu ?

Bir arkadaş bana öyle birşey dedi de kafam karıştı...
  • Kaçırmış olabilirim ama root işlemi yapmadan market üzerinden indirebileceğimiz bir yazılımla, telefonla birlikte gelen turkcell uygulamalarını nasıl temizleyebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****

Kaçırmış olabilirim ama root işlemi yapmadan market üzerinden indirebileceğimiz bir yazılımla, telefonla birlikte gelen turkcell uygulamalarını nasıl temizleyebilirim ?

Root işlemi yapmadan o tarz programları kaldıramazsın. Rom'la birlikte geliyor. Ancak telefonun rom'unu yeniden yüklersen o tip uygulamalar kalkacaktır.
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1448552
    burdakileri nasıl yükleyecez bilen var mı? bootloader kilitini açmak gerekli mi ? telim rootlu cwm yüklü.
  • Recovery ile yükle diyor. O yüzden bootloader açık olup custom kernel yüklemelisin. Doomkernel gibi
  • kernel nasıl yükniyor anlatır mısın yada link verir msin?
  • Bende Arc kullanıcısıyım Tellefonu Yeni aldım ama kılıf falan bulamadım hangi sitelerde vardır hangisini önerirsiniz kulananlar sölerse ona göre alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadex

Bende Arc kullanıcısıyım Tellefonu Yeni aldım ama kılıf falan bulamadım hangi sitelerde vardır hangisini önerirsiniz kulananlar sölerse ona göre alıcam.

VALLAHA BENDE bir kılıf alıcam ama bulamadım sanırım bu telefonlar çok önemsenmediği için üretmiyorlar heryerde iphone var başkada yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

quote:

Orijinalden alıntı: shadex

Bende Arc kullanıcısıyım Tellefonu Yeni aldım ama kılıf falan bulamadım hangi sitelerde vardır hangisini önerirsiniz kulananlar sölerse ona göre alıcam.

VALLAHA BENDE bir kılıf alıcam ama bulamadım sanırım bu telefonlar çok önemsenmediği için üretmiyorlar heryerde iphone var başkada yok.

burdan bakın derim;http://www.sahibinden.com/search.php?b%5Bsearch_text%5D=xperia+arc+k%C4%B1l%C4%B1f

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrickyBogard -- 23 Şubat 2012; 13:36:15 >

• Geçen bir ses kaydı gelmişti mesajla onu açmıştım sonra bir türlü kapatamadım. Taskkiler la denedim. Hala müzik gelmeye devam etti. Sonra ses kaydını sildim. Sonra sustu ama şimdi pile baktığımda 10 saat müzik dinlemişim gibi gösteriyor. Anlamadım sizce ne yapmalıyım. Biraz acemiyim yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginse

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

arkadaşlar teli android 4 e güncelleyeceğimde kaç mb boyutu var? operatör üzerinden güncelleyeceğimde..

hacı android 4 ne ara cıktı da yuklucen hadi onuda geçtim şu imzandaki amerikanın aya çıkma muhabbeti ve maykıl ceksının olmedi yazıların supermiş :D

eyvallah dostum

arkadaslar versiyonu guncelledim ancak sd kartimdaki fotolarida silmis sanirim. boyle bir sey olasi mi?? galeriye girince fotolar yukleniyor diyor ve fotograf yok :( acil yardim:(

• Arc'adaşlar öncelikle herkese iyi günler , iyi forumlar diliyorum DH ailesine yeni katıldım ve Xperia Arc sahibiyim.Bu konu çok güzel olmuş hazırlayan ve katkıda bulunan herkese çok teşekkürler ama öğrenci olduğum için 52 sayfanın tamamını okumaya pek vaktim yok açıkçası o yüzden burdan sorularımı sıralasam illaki cevap verenler çıkar diye düşünüyorum

1- Arc ımı .42 derleme numarasında ikenhttp://forum.donanimhaber.com/m_54102599/tm.htm bu linkteki yöntem vasıtasıyla root ettim sorunsuz bi şekilde Superuser menüye geldi.

Bildiğiniz üzere arka planda çalışan ve ram yiyen bir çok gereksiz uygulama var bunları gördükçe delirmemek elde değil.Marketten indirdiğim titanium backup ile herşeyin yedeğini aldım ama programları dondurmaya çalıştığımda sadece bağış sürümü için geçerli diyor bu programı illa satın mı almam lazım ? Ve hangi programları dondurmam veya silmem gerekir xda'da yazan listeye göre yaptığımda çoğu program kapanmaya zorlanıyor hatası geliyor sanırsam bazı şeyleri silmemem lazım bunlar nelerdir ?

2-Root sonrası olmazsa olmaz dediğiniz ve beğendiğiniz programları yazabilir misiniz ?

Eğer mesajım gereksizse veya bu sorduklarımın cevabı herhangi bi konuda sade bi şekilde anlatılmışsa gereksiz mesaj için affola malum öğrenci olunca pek vakit kalmıyor forumu uzun süre okumaya.

Tekrardan teşekkürler herkese iyi forumlar

• Dostlar Arc S ana konu üzerinde de sormuştum da soruyu burayada sorma gereği hissettim.

Telefonda uluslararası klavye var. (Kendisinde olan klavye uygulaması. başka klavye yüklemedim)
    Türkçe karakterlerde sorunum yok sadece ve sadece büyük İ yazmıyor. Seçebiliyorum ama yazarken I olarak yazıyor. Daha önce yazabiliyordum. ne olduğunu anlamadan yazmaz oldu. Kişi kaydı oluşturunca sıkıntı oluyor benim için.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHZ

Dostlar Arc S ana konu üzerinde de sormuştum da soruyu burayada sorma gereği hissettim.

Telefonda uluslararası klavye var. (Kendisinde olan klavye uygulaması. başka klavye yüklemedim)
    Türkçe karakterlerde sorunum yok sadece ve sadece büyük İ yazmıyor. Seçebiliyorum ama yazarken I olarak yazıyor. Daha önce yazabiliyordum. ne olduğunu anlamadan yazmaz oldu. Kişi kaydı oluşturunca sıkıntı oluyor benim için.

Saygılar.

Şimdi denedim de office dosyalarında büyük İ yazabiliyorum. sorun yok. ama kişi kaydı ve mesajlarda olmuyor.
  • quote:

quote:

Dostlar Arc S ana konu üzerinde de sormuştum da soruyu burayada sorma gereği hissettim.

Saygılar.

Şimdi denedim de office dosyalarında büyük İ yazabiliyorum. sorun yok. ama kişi kaydı ve mesajlarda olmuyor.

eğer sözlük açıksa ı i olmuyor i yazabilmen için büyük harfle sözlüğü kapatman gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: halflıfe

quote:

quote:

Saygılar.

eğer sözlük açıksa ı i olmuyor i yazabilmen için büyük harfle sözlüğü kapatman gerekiyor

Teşekkür ederim. Gerekli düzeltmeleri yaptım. En azından kişi kaydı düzene bindi :)

Peki bunun sözlüğü kapatmadan çözümü yok mu acep?

• BEYLER VERSİYON GÜNCELLEDİM SD KARTTAKİ BÜTÜN FOTOLAR GİTTİ. MÜZİKLERDE GİTMİŞ. BU NASIL OLABİLİR? SD KARTINDAKİ VERİLERİN SİLİNMESİ ÇOK KÖTÜ BİR OLAY.. O VERİLERİ NASIL GERİ GETİREBİLİRİM? YADA FOTOLAR SİLİNMEMİŞLER MİDİR?

BÜYÜK YAZDIGIM İÇİN K.BAKMAYIN AMA ÇOK SIKINTILIYIM BU KONUDA.. LÜTFEN ACİL CEVAP..
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.