Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia™ ARC | Yardımlaşma & Fan Club | Oyun & Uygulama Paylaşımı | Destek | <<<< (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
17
Favori
239.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NS_85

quote:

Orijinalden alıntı: TrickyBogard

quote:

Orijinalden alıntı: cem650

quote:

Orijinalden alıntı: shadex

Bende Arc kullanıcısıyım Tellefonu Yeni aldım ama kılıf falan bulamadım hangi sitelerde vardır hangisini önerirsiniz kulananlar sölerse ona göre alıcam.

VALLAHA BENDE bir kılıf alıcam ama bulamadım sanırım bu telefonlar çok önemsenmediği için üretmiyorlar heryerde iphone var başkada yok.

burdan bakın derim;http://www.sahibinden.com/search.php?b%5Bsearch_text%5D=xperia+arc+k%C4%B1l%C4%B1f

Kılıf arayan, almayı düşünen arkadaşlar, aşağıda "SGP Ultra Mat Tam gövde Koruma Filmi"ni incelediğim konuyu mutlaka incelesinler

http://forum.donanimhaber.com/m_58437179/tm.htm

Ben arka kapak icin bunu kullanıyorum gelaskins den kendim hazırladım resmi nette buldum ve kendime çöre düzenledim sadece arka kapak şeyini kullanıyorum önü attım çöpe ama ön icin müvit ve dandik de olsa birkaç ekran koruyucu aldım ama hala ekranın parlaklıgını ve dokunmatigini etkilemeyen bir koruyucu bulamadım sadece ön icin koruyucu lazım parlaklıgı ve dokunmatigi etkilemeyen önerisi olan varaa söylesin para sıkıntısı yok

NOT RESMİN PARLAKLIGINI VE BİR KAÇ YERİNİ BEN EDİTLEDİM PSDE

• Arkadaşlar ihtiyacınız olabilir.

INDIRIM!!! Samsung ve Patriot 32GB Class 10 Sıfır microSD Kartlar

http://forum.donanimhaber.com/m_58809225/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58809225
  • telefon hafizasinda hangi programlarin yer kapladigini gosterecek program nedir? cok acil tesekkurler.
  • slm beyler bi site buldum telefonlar için kapak tasarlama sitesi çok güzel tasarladığını heralde satın alabiliyosun ama internetten nasıl satın alınılır hiç bilmediğimden bişey anlamadım:D:Dama site çok güzel bi kaç kapak yaptım hoş oluyor satın almayı bilen olursa bana da anlatırmı acaba ilerde kendi kapağımı tasarlarımhttp://gelaskins.com/ site bu nerdeyse tüm telefonları destekliyo umarım işinize yarar bakmadan geçmeyin cevablarınızı bekliyorum :DD
  • Arkadaşlar merhaba ben SE Xperia Arc S almayı düşünüyorum . Öncelikle şunu söyleyeyim , çevremdeki insanların bu konuda vermiş olduğu tepkiler pek iç açıcı değil di ama benim fikrim yinede değişmiş değil :) Sizlerin görüşleri nelerdir bu fiyata bu telefon alır mı ?

Gezdiğim mağzalarda gümüş rengini bulamadım , Arc S ' lerde gümüş rengi varmıdır ?

Sayfayı şöyle bir inceledim de bazı arkadaşlar özellikle ısrar etmişler Arc ' dan ayırt edilecek çok fazla özelliği yok diye , bu konuda her iki telefonuda kullanmış arkadaşlardan gözlemlerini paylaşmalarını rica ederim .

Ve birde Xperia Arc ' ı biraz inceleme fırsatı buldum ve ses performansını ( kalitesi demiyorum ) biraz düşük buldum , sizlerin görüşleri nelerdir .

Ve son olarak da nereden almamı tavsiye edersiniz ?

Yanıtlarınız için şimdiden teşekürler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vivalavita -- 25 Mart 2012; 13:05:56 >

• arkadaşlar son bir haftadır sarjım %20 iken birden bire sıfırlanıyor ve bıtıyor .sarja takınca pil resmi cıkınca tam bitmemiş şekilde cıkıyor telefonu acınca %20 de başlıyor sarj etmeye bu neden olur kı acaba?
  • s.a arkadaşlar dün ankara sıhhiye de bir telefoncudan sıfır arc aldım..netcell garantili..yalnız cihazın içinde turkcell uygulamaları var bunları silmek istiyorum silemiyorum..garantiye versem onlar formatla halledebilirlermi..birde daha önce gümüş renginide kullanmıştım o cihazda müzik dinlerken aynı anda video kaydıda yapabiliyordum hem görüntüyü hem sesi kaydediyordu şuan bu cihazla yapamıyorumm..teşekkürler ilgilenen herkese..
  • Ön kapağı ücreti karşılığı değiştirme şansımız var mı ?
    Gümüş renk kullanıcısıyım ve düşürme sonucu bariz bir kazınma oluştu.
  • Evet beyler bende aranıza katıldım, Xperia Arc cihazımla.

Sormak istediğim bir soru var, yardımcı olursanız sevinirim.

Telefonumun internet paketini wi-fi üzerinden dağıtıp dizüstü bilgisayarım ile internete girmeyi düşünüyorum. Acaba bunun yapabilecek bir program önerisinde bulunabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

Evet beyler bende aranıza katıldım, Xperia Arc cihazımla.

Telefonumun internet paketini wi-fi üzerinden dağıtıp dizüstü bilgisayarım ile internete girmeyi düşünüyorum. Acaba bunun yapabilecek bir program önerisinde bulunabilir misiniz ?

Bunun icin program kullanmana gerek yok. Telefonun böyle bir özelliği var zaten. İnternette araştır bulursun. Bir çok Android'in genel özelliğidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

Evet beyler bende aranıza katıldım, Xperia Arc cihazımla.

Bunun icin program kullanmana gerek yok. Telefonun böyle bir özelliği var zaten. İnternette araştır bulursun. Bir çok Android'in genel özelliğidir.

Evet, şimdi buldum. Dediğiniz gibi programsız olarak hallettim.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 5 Nisan 2012; 15:39:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****

Ön kapağı ücreti karşılığı değiştirme şansımız var mı ?
    Gümüş renk kullanıcısıyım ve düşürme sonucu bariz bir kazınma oluştu.

Garantisi neresi ise oraya git yaparlar itiraz ederlerse de biraz dil dök zaten yıpranmış garantisi varsa parasız garanti yoksa paralı yaparlar...
  • ben DooMKernel v21 i yükledim ama wifi hata yazıyor bunu nasıl düzeltiriz açaba ?
  • Arkadaslar arci aalali 20gun oldu ekranda birçok çizik var fabrikq.cikisli ekran.koruyucudan dolayimidir bide.ben onu cikarmayi denemiştim cikaramadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NRLLH42

ben DooMKernel v21 i yükledim ama wifi hata yazıyor bunu nasıl düzeltiriz açaba ?

Doomkernel v20 modules diye bir şey olması lazım, onu indirip recovery den kurun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu 'root' nedir ? ne işe yarar eğer telefonumu rootlarsam garantiden çıkarmı ve bu işlem 'arc s' için geçerlimi?

şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalboy61

Arkadaşlar şu 'root' nedir ? ne işe yarar eğer telefonumu rootlarsam garantiden çıkarmı ve bu işlem 'arc s' için geçerlimi?

şimdiden teşekkürler

telefonun yazılımsal olarak kontrolü sende gibi bişey oluyor. garantiden cıkıyor ama unroot edersen sorun yok. arc s için gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman.by

quote:

ben DooMKernel v21 i yükledim ama wifi hata yazıyor bunu nasıl düzeltiriz açaba ?

Doomkernel v20 modules diye bir şey olması lazım, onu indirip recovery den kurun.

onu yapmıştım ama hala aynı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osman.by

quote:

onu yapmıştım ama hala aynı

v21 zaten test sürümü siz tekrar v20 kurun.
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.