Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia™ ARC | Yardımlaşma & Fan Club | Oyun & Uygulama Paylaşımı | Destek | <<<< (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
17
Favori
239.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar Xperia Arc ı alalı 20 gün civarı oldu ekranda bir cok çizik var ilk hafta jelatinsiz kullandım şu an var fabrika üretimli ekran koruyucudur çizilen diyorlar öylemidir onu gördüm ama çıkaramayınca acaba değilmi diye düşündüm yardımcı olur musunuz
  • ARKADAŞLAR BENİMDE BİR SORUNUM VARDI.DÜN XPERİA ARC ALDIM 2. EL TELEFON ÇİZİKSİZ VE GARANTİLİ AMA ŞÖYLE BİR SORUNUM VAR.BAZEN GALERİDEKİ HİÇBİR DOSYAYI GÖRMÜYOR AYRICA KAMERAYLA ÇEKTİĞİM FOTOĞRAFLAR YANA KÜÇÜK FOTO HALİNDE KAYDIKTAN SONRA O FOTOGRAFLARI AÇTIĞIMDA SİYAH BİR EKRAN ÇIKIYOR.SİZCE NE OLABİLİR HAFIZA KARTINI OKUMADA SORUN OLSA ZATEN RESİM ÇEKMEZ...ÇÖZEMEDİM GİTTİ
  • ARKADAŞLAR BENİMDE BİR SORUNUM VARDI.DÜN XPERİA ARC ALDIM 2. EL TELEFON ÇİZİKSİZ VE GARANTİLİ AMA ŞÖYLE BİR SORUNUM VAR.BAZEN GALERİDEKİ HİÇBİR DOSYAYI GÖRMÜYOR AYRICA KAMERAYLA ÇEKTİĞİM FOTOĞRAFLAR YANA KÜÇÜK FOTO HALİNDE KAYDIKTAN SONRA O FOTOGRAFLARI AÇTIĞIMDA SİYAH BİR EKRAN ÇIKIYOR.SİZCE NE OLABİLİR HAFIZA KARTINI OKUMADA SORUN OLSA ZATEN RESİM ÇEKMEZ...ÇÖZEMEDİM GİTTİ
  • beyler bu telefonun ekran ozellıgı nedır su anda super clear lcd kullanmaktayım buna ve amolede gore cokmu gerıde
  • bide flash 10 mu var bunda o zaman cokm kotu
  • arkadaşlar telefonun yazılımını güncelleştirdim sorun düzeldi ama bu seferde markete girmiyor tel sağlam veri akışı sağlanamıyor diyor geçici sorun yada veri tahsisi gerçekleşemiyor diyor ne yapmam lazım net ayarlarından sony ericson ayarları indir dedim fakat ayarlar indirilemiyor diyor lütfen yardım:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan284

arkadaşlar Xperia Arc ı alalı 20 gün civarı oldu ekranda bir cok çizik var ilk hafta jelatinsiz kullandım şu an var fabrika üretimli ekran koruyucudur çizilen diyorlar öylemidir onu gördüm ama çıkaramayınca acaba değilmi diye düşündüm yardımcı olur musunuz

Fabrika çıkışlı bir ekran koruyucu var fakat o çıkarılmıyor yani deneyenlerin de sonucu hüsran oldu .
  • çizikler için napabilrim o zaman onu cıkaramıyorsak :(
  • Onu çıkarabiliyorsunuz bir köşeden iğne yardımıyla ufak ufak kaldırarak yavaş yavaş sabırlı bir şekilde ama şöyle birşey var iğneyle çıkarmaya başladığınız yerden çizme ihtimaliniz var o yüzden baya bi dikkatli olmanız gerekmekte
  • Çok zor ! . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kademoglu

Çok zor ! . .

Çok zor olduğunu ve çok dikkat gerektirdiğini biliyorum ama oradan çıkarılamayacak birşey değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: derwish34

quote:

Çok zor ! . .

Çok zor olduğunu ve çok dikkat gerektirdiğini biliyorum ama oradan çıkarılamayacak birşey değil...

Allah kolaylık versin; o zaman .
  • quote:

quote:

quote:

Çok zor ! . .

Allah kolaylık versin; o zaman .

eyvallah
  • Arkadaşlar nolur bilen biri yardım etsin wotandan son versiyona güncelledim telefonu (4.0.2.A.0.62) sonra superoneclick ile root denedim olmadı, DooMLoRD's Easy Rooting Toolkit ile denedim yine olmadı. Adam akıllı baştan firmware atıp rootlamayı bilen varsa yardım etsin lütfen. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocal07

Arkadaşlar nolur bilen biri yardım etsin wotandan son versiyona güncelledim telefonu (4.0.2.A.0.62) sonra superoneclick ile root denedim olmadı, DooMLoRD's Easy Rooting Toolkit ile denedim yine olmadı. Adam akıllı baştan firmware atıp rootlamayı bilen varsa yardım etsin lütfen. Teşekkürler

.62 için bi root bilmiyorum ama .42 e flash yapıp wotanla sonra linkden root edebilirsin
  • Arkadaşlar merhaba,

tarayıcıdanhttp://cbs.tkgm.gov.tr/kvk/ adresine girmek istiyorum, ancak site silverlight altyapısı ile çalıştığından silverlight linki geliyor. Tıkladığımda da .exe dosyası indirmeye başlıyor. Bu siteyi telefondan açabilmek mümkün müdür??
  • arkadaşlar telefonu nasıl 42 rom a getirebiliriz yüklü olan 62 ve. ir yanlışlik ile güncelleme yaptık şimdi eski rom. a dönmek istiyorum bilen biri varsa yapmamiz gerekenleri sırası ile söylerimi acaba lütfen arkadaşlar çok ihtiyacım var :-(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalandunya

arkadaşlar telefonu nasıl 42 rom a getirebiliriz yüklü olan 62 ve. ir yanlışlik ile güncelleme yaptık şimdi eski rom. a dönmek istiyorum bilen biri varsa yapmamiz gerekenleri sırası ile söylerimi acaba lütfen arkadaşlar çok ihtiyacım var :-(

http://forum.donanimhaber.com/m_56755955/mpage_1/f_/key_//tm.htm burada yapman gerekenler adım adım anlatılıyor ama bir dahaki sefere forumda arama yapsan daha iyi olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yalandunya

arkadaşlar telefonu nasıl 42 rom a getirebiliriz yüklü olan 62 ve. ir yanlışlik ile güncelleme yaptık şimdi eski rom. a dönmek istiyorum bilen biri varsa yapmamiz gerekenleri sırası ile söylerimi acaba lütfen arkadaşlar çok ihtiyacım var :-(

http://forum.donanimhaber.com/m_56755955/mpage_1/f_/key_//tm.htm burada yapman gerekenler adım adım anlatılıyor ama bir dahaki sefere forumda arama yapsan daha iyi olur

wotan paralı oldu arkadaşım ordan olmaz

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.