Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia™ ARC | Yardımlaşma & Fan Club | Oyun & Uygulama Paylaşımı | Destek | <<<< (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
17
Favori
239.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biri bana flash tool inderebilecek adres verirmi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: NRLLH42

biri bana flash tool inderebilecek adres verirmi acaba

http://androxyde.github.com/Flashtool/
  • "Arc" daşlar Merhaba,

Benim sorum baseband ve bu linkteki (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1325640 ) romu yüklemek ile alakalı.

1- 4.0.2.A.0.62 baseband'e sahibim. Bilmediğim için gidip çıktığı gün bilgisayar üzerinden güncellemiştim ve super user 'ım falan gitti. Kaç haftadır bu şekilde kullanıyordum sonra canıma tak etti ve factory reset yaptım.
    Sorum şu ki; ben bir daha root yapmak istersem telefonu nasıl root layabilirim. 0.42'ye flash lamadan olmaz mı ?

2- Telefonuma link te gördüğünüz hızlı ve seri rom'u yüklemek istiyorum. Her zaman böyle bir telefon kullanmak istedim. Hızlı olsun sorunsuz olsun. Eskiden gözüme batmayan stock rom ve yavaşlıkları şimdilerde beni deli ediyor.
    Gerçekten ancak bu romun nasıl kurulacağını anlamadım. Unutmayın bir de BASEBAND sorununa sahibim. Bu konuda adım adım açık bir biçimde yapmam gerekenleri yazan bir yer var mı ? Veya sizlerden bunu rica ediyorum lütfen..

3- Telefonuma yeni class 10 hafıza kartı aldım TEAM marka, nasıldır bilmiyorum ama Toshiba class 4 16 gb ile aynı paraydı, bende özellikle telefonun hafızasının kıtlığından yakınıyordum, bir çok uygulamayı artık takılmadan hafıza kartı üzerinden çalıştırmayı düşünüyorum. Sizce TEAM nasıl bir markadır ? Class 10 almak'la iyi etmiş miyim ? Yoksa class 4 de işe yarar mıydı gerçekten ?

4- Son soru :) Diyelim ki beğenmedim bu rom u geri dönme şansım var biliyorum ancak tam olarak nasıl dönüyorum onu bilmiyorum, yani içindeki yazılımları vs. nasıl geri getireceğim ? - Hafıza kartını değiştirmem de sıkıntı çıkar mı bu konuda ?

Ayrıca bildiğiniz, wifi vs. problem olur mu bu rom da ( herhangi bir sorun belirtilmemiş ancak benim bildiğim Track ID programı vs. bir daha çalışmıyor )

Şimdiden sorularımı cevaplayan tüm "Arc"daşlara teşekkürler :)

Edit: Hafıza kartım 8gb yeni aldığım. 16gb almamın çok bir avantajını bilmiyorum olur muydu açıkcası. Telefonuma müzik vs. çok fazla atan, çok şey yükleyen bir insan değilim. Sadelik ve seri olması benim için çok önemli.

BlasteR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kongor -- 29 Şubat 2012; 1:39:29 >

• iyi gunler sony xperia telefonumla evimin wirelessina baglanamamaktayim sorun ne olabilir acaba ? diger cihazlarin hepsi internete girmekte tek sorun xperiada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gürcan34

iyi gunler sony xperia telefonumla evimin wirelessina baglanamamaktayim sorun ne olabilir acaba ? diger cihazlarin hepsi internete girmekte tek sorun xperiada

Modemin şifreleme türü ile alakalı bir sorundur büyük ihtimalle. Şifreleme türünü web olarak ayarlayıp öyle deneyin, büyük ihtimalle sorununuz ortadan kalkacaktır.
  • ARCadaşlar Merhaba..Şöyle bir konuya bakayım dedim ama son günlerde konu pek ilerlemiyor anlaşılan. sanırım herkes ics yi bekliyor vede aynı zamanda telefonundan çok memnun:)
  • Arkadaşlar son versiyon nedir acaba ROM olayında? Geçen gün bir tane güncelleme var dedi. Yükle dedim indirdi etti reboot yaptı sonra yüklenemedi yazdı. Hala da yazıyor son versiyona nasıl güncellerim? Cihaz rootlu bu arada.
  • vallaa ben ics bekliyorum umarım gelirde bir an önce kurarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocal07

Arkadaşlar son versiyon nedir acaba ROM olayında? Geçen gün bir tane güncelleme var dedi. Yükle dedim indirdi etti reboot yaptı sonra yüklenemedi yazdı. Hala da yazıyor son versiyona nasıl güncellerim? Cihaz rootlu bu arada.

Kardeş aynı sıkıntı bende de vardı. Sıkıntı DoomLord un eski versiyonuyla root yapmamızdan kaynaklanıyor v4 le rootla güncelleme oluyor.
  • Market Acces veya MarketEnabler uygulamalarını denediğimde gerekli ayarlarıda yapıyorum android markete giriyorum paralı uygulamalar , oyunlar geliyor kabul et ve indire tıkladığımda bu öğe bulunamadı diyor nedenini bilen varsa yardım ederse sevinirim :)
  • TELEFON TAVSİYESİ ACİL YARDIM: Bu konu baya güncelliğini yitirmiş gözüküyor, belki bana yardımcı olabilecek birisi çıkar inşallah. Akıllı dokunmatik telefonlar hakkın da hiç bir bilgim yok. Sony deyince diğer markalara göre daha çok güven verdiği için sony den başka telefon almayı düşünmüyorum. İnternet bankacığında alım satım işlemlerimi hızlı bir şekilde sorunsuz yapabilmek için 1000 tl yi geçmeyecek sony marka telefonlardan birini almayı düşünüyorum ama androidli telefonlarla garanti internet bankacılığında çoğu işlemlerin yapılamadığını duydum. Telefonu kullanım amacım belli olduğu için kamera hafıza benim için çok önemli değil bacılık işleİmlerinde hızlı olsun yeter. İNŞALLAH BİLEN BİRİSİ ÇIKAR. Şimdiden teşekkürler.
  • Üst seviye Android li telefonlar ile istediğiniz işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Iphone ile Garanti Bankası vs. gibi sitelerin direk app si var. Ben kendi arc ımda sürekli cep akbank vs. sitelere girip işlem gerçeklştirebiliyorum.

Ancak bunlar küçük işlemler içindir, siz sürekli banka hesaplarınız ile ilgili işlemler ve yüksek perfomans istiyorsanız size önerim, Galaxy Note veya Android işletim sistemli bir tablet olacaktır. Hem ekranları çok daha büyük, hem işlemci perfomansları vs. daha iyi. Bu iş için biçilmiş kaftanlar.

Onun haricinde illa SONY Diyorsanız ki hak veririm, yeni Sony telefonlar çok güzel görünüyor, ancak ülkemiz 3.dünya ülkesi bile yerine koymadıkları için bizleri ( Sony nin takviminde yer almıyoruz, yine yine yine... ), ne ürün ne zaman gelir, ne zaman satışa çıkar, hiç bir şey bilmiyoruz..

Son not; Galaxy S3 çıkarsa ona da bir göz atın derim kesinlikle. S2 yi kullanmış biri olarak, çok önermem ama siz bilirsiniz.

• Arkadaşlar sony xperia s yurtdışından gelmiş ve 1800 lira cıvarında satılmaya başlamış.Şu anda çok pahalı ama yakında 1500 cıvarına düşer sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm beyler site paylaşmak yasakmı bilmiyom ama :Dsize site önerim var çin sitesi buldum oyunlar uygulamalar var güzel bir site işinize yararsa diye ekleyim dedim direk indiriyosun oyunu güzel sitehttp://android.155.cn/ ben de k790 vardı java oyunlar çalışıyordu.. android hiç denemedim indirip deneyen olursa çalışıp çalışmadını mesaj atabilirmi ilerde bende alcam sony xperia arc s :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: grolof

Arkadaşlar sony xperia s yurtdışından gelmiş ve 1800 lira cıvarında satılmaya başlamış.Şu anda çok pahalı ama yakında 1500 cıvarına düşer sanırım.

http://www.sanalpazar.com/Sony-Xperia-S-Yepyeni-Modell-Sifir-Avrupa-Cihaz-Kayitli__isp2936351
    1680tl

muhtemelen piyasası bu civarda olur. indirim falan derken 1500-1600 arası temin edilebilir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_BlasterR

Onun haricinde illa SONY Diyorsanız ki hak veririm, yeni Sony telefonlar çok güzel görünüyor, ancak ülkemiz 3.dünya ülkesi bile yerine koymadıkları için bizleri ( Sony nin takviminde yer almıyoruz, yine yine yine... ), ne ürün ne zaman gelir, ne zaman satışa çıkar, hiç bir şey bilmiyoruz..

http://www.cnnturk.com/2012/bilim.teknoloji/teknoloji/01/10/xperia.nxt.s.martta.turkiyede/644133.0/index.html

amazon.com stoklarına gireli de çok olmadı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 15 Mart 2012; 14:41:59 >

• calisan programlarin ramlerini gosteren program varmi arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanpalali

arkadaşlar acil yardıma ihtyacım var arcyi güncellerken kapandı ve daha açılmadı bilgisayarda görmüyor telefonu hiç bi tepki yok telefonda ne yapmam lazım..................

Rahatla hocam panik yapma.
    [Boot kilidini kaldırmadıgını varsayıyorum.]
    Sony update service google'da arat indir. Programı kur ve calıştır, telefonun geri tuşuna basılı tutarak usb tak. Bilgisayar telefonu tanıyana kadar bekle. Sonra telefon modelini secerek romu yükle. Modelini dikkatli sec sonrası ileri ileri ileri ileri.
    Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NRLLH42

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1448552
    burdakileri nasıl yükleyecez bilen var mı? bootloader kilitini açmak gerekli mi ? telim rootlu cwm yüklü.

Bu tema bootloader kilidini açmadan da yüklenebiliyor ama önce versiyon 1'den başlayıp teker teker yüklemen gerekiyor. Yani v1 > v2 > v3 > v4 > v5.

Bana kalırsa hiç uğraşma birkaç gün içinde şuradaki rom güncellenecek, xperia s uygulamaları ve widgetleri eklenecek onu yüklersin

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1507251

• quote:

Orijinalden alıntı: TrickyBogard

quote:

Orijinalden alıntı: cem650

quote:

Orijinalden alıntı: shadex

Bende Arc kullanıcısıyım Tellefonu Yeni aldım ama kılıf falan bulamadım hangi sitelerde vardır hangisini önerirsiniz kulananlar sölerse ona göre alıcam.

VALLAHA BENDE bir kılıf alıcam ama bulamadım sanırım bu telefonlar çok önemsenmediği için üretmiyorlar heryerde iphone var başkada yok.

burdan bakın derim;http://www.sahibinden.com/search.php?b%5Bsearch_text%5D=xperia+arc+k%C4%B1l%C4%B1f

Kılıf arayan, almayı düşünen arkadaşlar, aşağıda "SGP Ultra Mat Tam gövde Koruma Filmi"ni incelediğim konuyu mutlaka incelesinler

http://forum.donanimhaber.com/m_58437179/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.