Yunus bişey soracam "XPERİA" mı ? "XPERIA" mı ? İngilizcede büyük harflerde "İ" kullanılmıyor diye biliyorum Root için teşekkürler.Sen "Mobil uzman" olmak için başvursana donanım haber'e.Bütün günün Mobil bölümünde geçiyor
Küçük harfle yazılırsa Xperia , büyük harfle yazılırsa XPERIA , haklısın ingilizce de büyük İ yok
Bunu diyen 4. kişisin başvurcam yakında
quote:
Orijinalden alıntı: nexus7
hocam exif bilgisi nedir nerden bakılır
Bilgisayarınızdaki bir fotoğrafa sağ tıklayın > özellikler > ayrıntılar. Burada fotoğrafın hangi cihazla, ne zaman, nerede çekildiği, poz süresi, iso hızı... Hepsi yazar.
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
quote:
Orijinalden alıntı: l3ortacine16
Yunus bişey soracam "XPERİA" mı ? "XPERIA" mı ? İngilizcede büyük harflerde "İ" kullanılmıyor diye biliyorum Root için teşekkürler.Sen "Mobil uzman" olmak için başvursana donanım haber'e.Bütün günün Mobil bölümünde geçiyor
Küçük harfle yazılırsa Xperia , büyük harfle yazılırsa XPERIA , haklısın ingilizce de büyük İ yok
Ne beklion ki bi mail'e bakar
quote:
quote:
quote:
Hadi bakalım atıyom o zaman , az önce Eray da dedi durdu aklımda olmayan şeyi aklıma soktunuz
quote:
quote:
quote:
quote:
Hadi bakalım atıyom o zaman , az önce Eray da dedi durdu aklımda olmayan şeyi aklıma soktunuz
Ben olsam yöneticilik isterdim
quote:
quote:
quote:
quote:
Önce bi ''Uzman Mobil'' olalım da
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, Ben yaklasik 3 haftadır arc kullanıyorum ve genel anlamda cihazımdan cok memnunum. Yalnız mobil internet ile ilgili problem yaşıyorum! Gün içinde mobil internet bağlantım gitmekte ve cihazı kapatıp acmadanda geri gelmemekte. Bu sorunla karşılaşan veya neden kaynaklandığı konusunda yardımcı olabilecek arkadaslardan cevap bekliyorum, teşekkürler.
Ben 2 gundur arc kullaniyorum inanlmaz memnunum telefon iphone dan bile daha bi hosuma gitti. Android ilk kez kullandigimdan bi afallama durumu mevcut :) kişiler hakkinda sormak istediğim bi sikintim var.facebook kisilerini rehbere ekleyince bazi isimler direk kendi numaralariyla eslesiyor ama baziari numara ayri facebook profili ayri oluyor sebebi nedir bilen varmidir acaba? Yada anlatabildim mi :)
quote:
Orijinalden alıntı: Kotsari Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, Ben yaklasik 3 haftadır arc kullanıyorum ve genel anlamda cihazımdan cok memnunum. Yalnız mobil internet ile ilgili problem yaşıyorum! Gün içinde mobil internet bağlantım gitmekte ve cihazı kapatıp acmadanda geri gelmemekte. Bu sorunla karşılaşan veya neden kaynaklandığı konusunda yardımcı olabilecek arkadaslardan cevap bekliyorum, teşekkürler.
Bu sorun bazen bende de oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: yasin_turkey Ben 2 gundur arc kullaniyorum inanlmaz memnunum telefon iphone dan bile daha bi hosuma gitti. Android ilk kez kullandigimdan bi afallama durumu mevcut :) kişiler hakkinda sormak istediğim bi sikintim var.facebook kisilerini rehbere ekleyince bazi isimler direk kendi numaralariyla eslesiyor ama baziari numara ayri facebook profili ayri oluyor sebebi nedir bilen varmidir acaba? Yada anlatabildim mi :)
Böyle sorunlar kişi aktarırken olabiliyorlar. Bende de aynı kişi 3 kez falan kaydedilmiş. Kişileri birlestir seçeneği çözüm olabilir belki. Kişinin adının üstüne biraz basılı tuttugunuzda "kişileri birleştir" seçeneği çıkacaktır.
Arc için bildiğiniz bir video converter var mıdır arkadaşlar 854x480 çözünürlüğe dönüştürebilen? Aunsoft indirdim ama videoların ortasına ufak bir Aunsoft logosu koyuyor, sinir oldum.
quote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage Arc için bildiğiniz bir video converter var mıdır arkadaşlar 854x480 çözünürlüğe dönüştürebilen? Aunsoft indirdim ama videoların ortasına ufak bir Aunsoft logosu koyuyor, sinir oldum.
Media go ile atarsan kendisi otomatik ayarlar
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage Arc için bildiğiniz bir video converter var mıdır arkadaşlar 854x480 çözünürlüğe dönüştürebilen? Aunsoft indirdim ama videoların ortasına ufak bir Aunsoft logosu koyuyor, sinir oldum.
Media go ile atarsan kendisi otomatik ayarlar
Eyvallah hocam, MediaGo indirdim denedim oldu. Böyle çok daha kolaymış.
su sıralar canımı cok sıkan gıcık bır problemım var arkadaslar. adfree uygulamasını yukledım ama uygulamalardakı reklamları kapatamıyorum yardım edebılecek bırı var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: silverarrow
su sıralar canımı cok sıkan gıcık bır problemım var arkadaslar. adfree uygulamasını yukledım ama uygulamalardakı reklamları kapatamıyorum yardım edebılecek bırı var mı?
"Download And Install Host" yapın ve telefonunuzu baştan başlatın. Arada sunucuların güncellenmesi gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: NS_85
quote:
Orijinalden alıntı: silverarrow
"Download And Install Host" yapın ve telefonunuzu baştan başlatın. Arada sunucuların güncellenmesi gerekiyor.
teşekkürler hocam
arkadaşlar arc kapalıyken alarmı çalışmıyormu ?
quote:
Orijinalden alıntı: baturalpcengiz
Kapalıyken alarm çalmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: baturalpcengiz
Şuanda hiç bir Androidde yok bu özellik , çok zormuş eklemek