Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia™ ARC | Yardımlaşma & Fan Club | Oyun & Uygulama Paylaşımı | Destek | <<<< (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
17
Favori
239.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gtimaniac

Grolof nickli arkadasa...

Arkadasim ben ilk defa telefon kullanmiyorum navigasyonu olmuyor diyorsam olmuyor demektir. 1400tl para vermisiz ve karsilastigimiz olumsuzuklari da belirtmek en dogal hakkimizdir. Istedigin goruntuyu at; ben kendi telefonumda bunlari yasadim ki soyluyorum. On belleginde o kadar yer aciyorum max.1gun gidiyor. Kac navigasyon kullaniyosun da demedim he 3tane kurmussun iyi guzel. Ben nasil yaptigini sordum. Telefon aksesuarlarinin ne oldugunu ogrenemediysen de ben sana ne diyim ki... Yok iste aklina ne geliyorsa turkiyede olmayacak. ogrendigim bir seyi paylasiyorum gelmis sacma sapan seyler soyluyosun

hocam navigasyon bende de gayet hızlı çalışıyor anında bağlanıyor hatta. gps veri trafiğiniz kapalıdır belki ondan bağlanmıyor sadece yada cihazınızda bi problem de olabilir. bende sordum aksesuarları ama banada gelmicek dendi özellikle dock çok istiyordum ama gelmiceği söylendi bende internetten sipariş vericem.

• arkadaşlar root konusunda gelişme yokmu burada anlatılmış
    ingilizcesi sağlam bir arkadaş çevirse faydalı olur diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 18 Haziran 2011; 20:16:56 >
  • quote:

Arkadasim ben ilk defa telefon kullanmiyorum navigasyonu olmuyor diyorsam olmuyor demektir. 1400tl para vermisiz ve karsilastigimiz olumsuzuklari da belirtmek en dogal hakkimizdir. Istedigin goruntuyu at; ben kendi telefonumda bunlari yasadim ki soyluyorum. On belleginde o kadar yer aciyorum max.1gun gidiyor. Kac navigasyon kullaniyosun da demedim he 3tane kurmussun iyi guzel. Ben nasil yaptigini sordum. Telefon aksesuarlarinin ne oldugunu ogrenemediysen de ben sana ne diyim ki... Yok iste aklina ne geliyorsa turkiyede olmayacak. ogrendigim bir seyi paylasiyorum gelmis sacma sapan seyler soyluyosun

paylaşmakla çemkirmek arasında bayağı bir mesafe varken, sen ilginç bir tarafta yeralıyorsun.Sakin olmakta yarar var.yoksa kimse seni ciddiye almaz.
    1.navigasyonu olmuyor derken ne kastettiğinizi net bir şekilde ( ilk defa telefon kullanmayan birisi gibi ) yazın, elimizden geleni bildiklerimizi paylaşalım
    2.telefonu ne zamandan beri kullanıyorsunuz, günlük hangi özelliklerini, ne kadar kullanıyorsunuz ilk defa telefon kullanmayan birisi gibi yazıp anlatın yardımcı olalım elimizden geldiğince...
    bilmem anlatabildim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: köaaRC

quote:

paylaşmakla çemkirmek arasında bayağı bir mesafe varken, sen ilginç bir tarafta yeralıyorsun.Sakin olmakta yarar var.yoksa kimse seni ciddiye almaz.
    1.navigasyonu olmuyor derken ne kastettiğinizi net bir şekilde ( ilk defa telefon kullanmayan birisi gibi ) yazın, elimizden geleni bildiklerimizi paylaşalım
    2.telefonu ne zamandan beri kullanıyorsunuz, günlük hangi özelliklerini, ne kadar kullanıyorsunuz ilk defa telefon kullanmayan birisi gibi yazıp anlatın yardımcı olalım elimizden geldiğince...
    bilmem anlatabildim mi?

Böyle insanlara yardım edesim gelmiyor

• @gtimaniac Konuyu anlatış tarzından dolayı gerçekten destek olunmaması normal. Burada herkesin sorusuna engüzel şekilde cevap veriliyor bildiğimiz anlatabildiğimiz kadar.DHD kullanırkende daha önceden SG kullanırkende hep yardımcı olmaya çalıştım, şimdi ARC kullanıyorum yine aynı şekilde yardımcı olmak isterim. Herkesin kullandığı navigasyonu kullanamamanın başka bir olayı var.Olayı belki anlatmışsındır gözümden kaçtı, buaralar pek takip edemedim. Batarya konusunda '' Smartphone '' başlığı altında değerlendirilen modellerin şarj süreleri öyle 2 gün olmaz . Malesef bu modeller günlük aktif kullanımda geceden geceye şarj istiyor ki bu normal.
  • daha önce bir kaç tane açtım şimdi açamıyorum...

pdf dosyası nasıl açılır androidde? adobe reader var.olmuyor.
  • ezPDF reader ;-)
  • Merhabalar, bnde telefonu yeni aldım hemen 2.3.3 e güncellemesini yaptım ama sonradan root 2.3.3 için mevcut olmadığı yazılmış. Acaba 2.3.2 ye geri dönebilir miyim.( Fabrika ayarlarına döndüm bir şey değişmedi. ) Yada 2.3.3 için root ne zaman çıkar bilgilendirirseniz sevinirim. Tşkler.
  • Geri dönemezsin root şu an net değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: uıkön6r7u8bvjryjbuyjkbjm
    FAN olmuşsunuz

Her şeyi geçiyorum da bu kısma tav oluyorum arkadaşım, git işine gücüne bak :) fan olucaz tabi burası fan club :D bence burada tartışmayın gidin diğer konuda tartışında burada paylaşım yapılsın :)
  • Arcadaşlar şu ''ne olduğu belirsiz'' şeye cevap vermeyin boşverin çemkirsin gitsin.
  • sony'nin avukatı değilim ama sony güzel birşey yaparsa taktir ederim kötü birşey yaparsa eleştiririm.uıkön6r7u8bvjryjbuyjkbjm nickli arkadaş sözüm sana sen bize sony nin avukatı diyorsun bende sana teknoloji düşmanı diyorum.sony teknolojinin gelişmesi adına iyi bir şirkettir.nedir bu sony düşmanlığı anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OoguzZ92

sony'nin avukatı değilim ama sony güzel birşey yaparsa taktir ederim kötü birşey yaparsa eleştiririm.uıkön6r7u8bvjryjbuyjkbjm nickli arkadaş sözüm sana sen bize sony nin avukatı diyorsun bende sana teknoloji düşmanı diyorum.sony teknolojinin gelişmesi adına iyi bir şirkettir.nedir bu sony düşmanlığı anlamıyorum

Yahu ne düşmanlığım olacak sony firmasına allah allaaaahh..çattık yaaa..ben sadece kullandıkları malzemeden şikayetçi olduğumu dile getirdim.donanımsal olarak harika cihaz.ki zaten ilk mesaj'ımdada bunu belirttim..bende biliyorum mükkemmel ekrana sahip işlemci'ye camera'ya özelliklede tasarıma,zaten bu sebeple bende edindim..dediğim gibi sadece kullanılan malzeme kasa olarak çok zayıf onu belirttim..ama senden iyi olmasın bi kaç sazan arkadaş hemen namus meselesine çevirdi abarttıda abarttı..

• Ban geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Ban geliyor

bence zamanı geçiyor bile seviyesi iyice düştü bu konunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexus7 -- 20 Haziran 2011; 22:19:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uıkön6r7u8bvjryjbuyjkbjm

quote:

Orijinalden alıntı: OoguzZ92

sony'nin avukatı değilim ama sony güzel birşey yaparsa taktir ederim kötü birşey yaparsa eleştiririm.uıkön6r7u8bvjryjbuyjkbjm nickli arkadaş sözüm sana sen bize sony nin avukatı diyorsun bende sana teknoloji düşmanı diyorum.sony teknolojinin gelişmesi adına iyi bir şirkettir.nedir bu sony düşmanlığı anlamıyorum

Yahu ne düşmanlığım olacak sony firmasına allah allaaaahh..çattık yaaa..ben sadece kullandıkları malzemeden şikayetçi olduğumu dile getirdim.donanımsal olarak harika cihaz.ki zaten ilk mesaj'ımdada bunu belirttim..bende biliyorum mükkemmel ekrana sahip işlemci'ye camera'ya özelliklede tasarıma,zaten bu sebeple bende edindim..dediğim gibi sadece kullanılan malzeme kasa olarak çok zayıf onu belirttim..ama senden iyi olmasın bi kaç sazan arkadaş hemen namus meselesine çevirdi abarttıda abarttı..

şikayetini daha düzgün bir dille ifade etseydin kimse sana böyle şeyler yazmazdı.

• Arkadaşlar ana konuda arc 2.3.3 ün nasıl root edileceğine dair arkadaşımız teferruatlı olarak anlatmış.Ben dün gece uğraşarak becerdim ama onu yapmak için her zaman olduğu gibi riskide olabilir.İsteyen incelesin,cesareti olanda denesin .
  • quote:

grolof

Arkadaşlar ana konuda arc 2.3.3 ün nasıl root edileceğine dair arkadaşımız teferruatlı olarak anlatmış.Ben dün gece uğraşarak becerdim ama onu yapmak için her zaman olduğu gibi riskide olabilir.İsteyen incelesin,cesareti olanda denesin .

Abi bende deneyeyim diyordum da 1. si bende win7 var 2. side arkadaşın verdiği linkler açılmıyo nedense!
  • Arkadaşlar ben de foto paylaşayım istedim. En alttaki resim gece karanlıkta çekildi.

bu resim simage olamadı bir türlü

Hızlı yürürken Xperia Arc Kamera performansı.

NOT: İnternete yükleyince biraz kötü oldu, HDMI ile LCD'ye bağladığımda çok daha net ve güzel bir görüntü oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armutyus -- 21 Haziran 2011; 21:58:11 >

• Merhaba Arc'çılar Bir şey merak ettim. Uzun bir süre N8 kullandım ve Arc'ın video kalitesinin düşük olduğunu görüyorum. Gerçekten de öyle mi yoksa youtube'mi kaliteyi düşürüyor?
    Önceden n8 kullanmış ve şu anda Arc kullanan kimse varmı aranızda bilmiyorum ama öyle bir deneyime sahip birisi var ise aranızda; o şahıstan düşüncelerini yazmasını rica ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.