Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia™ ARC | Yardımlaşma & Fan Club | Oyun & Uygulama Paylaşımı | Destek | <<<< (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
17
Favori
239.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Böyle bir nick kullanmak yasak olmalı yanlış hatırlamıyorsam. Zaten Fake'dir büyük ihtimalle.

Yazdıklarına gelince. Fazla heyecanlanmışsın kılcal çizik vs diyorsun ben cihazı biraz daha uyguna getireyim diye çok iyi bir insandan 2.el aldım 2. elden kastım 3-4 gün kullanılmamış bile. Neyse ekran bandı takılmamıştı ben taktım hiçbir çizik vuruk yok arka kapağında oluyor ancak ışık tutulmadıkça belli bile olmuyor.

Konuda alakasız olarak bugün bir müşteri geldi cihazlara şöyle bir baktı ve ARC'ı sordu (iletişim merkezlerinde maketi mevcut) şöyle bir eline baktı;

- nekadar basit bir malzeme!! dedi
    - nasıl ?
    - şu telefon diyorum çok basit değilmi nekadar ?
    - 1300TL ancak basit derken tasarımı mı?
    - yoo malzemesi
    - o maketi yalnız
    - makette gerçeğiyle aynı yapıyorlar yinede basit kırılacak gibi
    - yok merak etmeyin ele oturuyor ver gayet kullanışlı, siz nasıl bir cihaz düşünüyosunuz
    - sağlam böyle iphone4 gibi...
    - iphone 4 öyle sağlam bir cihaz değildir yanlız aksine çok hassastır
    - yok ben yapılışına kadar gördüm çok sağlam
    - peki ama ARC'da bi okadar iyidir
    - neyse zaten 1300 diyorsun 2 haftaya 1100 sonra 800e buluruz
    - ama zaten iphone istemiyormusunuz
    - yok
    - Nokia mı verelim
    - hayır
    - samsung falan ( bu sırada cihazlara bakıyor)
    - yok öyle bir bakayım dedim

dedi ve gitti , daha nediyeyim bilmiyorum ....

• quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

@uıkön6r7u8bvjryjbuyjkbjm

Böyle bir nick kullanmak yasak olmalı yanlış hatırlamıyorsam. Zaten Fake'dir büyük ihtimalle.

Yazdıklarına gelince. Fazla heyecanlanmışsın kılcal çizik vs diyorsun ben cihazı biraz daha uyguna getireyim diye çok iyi bir insandan 2.el aldım 2. elden kastım 3-4 gün kullanılmamış bile. Neyse ekran bandı takılmamıştı ben taktım hiçbir çizik vuruk yok arka kapağında oluyor ancak ışık tutulmadıkça belli bile olmuyor.

Konuda alakasız olarak bugün bir müşteri geldi cihazlara şöyle bir baktı ve ARC'ı sordu (iletişim merkezlerinde maketi mevcut) şöyle bir eline baktı;

- nasıl ?
    - yoo malzemesi
    - o maketi yalnız
    - yok merak etmeyin ele oturuyor ver gayet kullanışlı, siz nasıl bir cihaz düşünüyosunuz
    - yok
    - Nokia mı verelim
    - hayır

Allah sabır versin

• quote:

Orijinalden alıntı: OoguzZ92

quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

@uıkön6r7u8bvjryjbuyjkbjm

- nasıl ?
    - yoo malzemesi
    - o maketi yalnız
    - yok
    - Nokia mı verelim
    - hayır

Allah sabır versin

Saol dostum saol

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: bigfisherman

Ya arkadaslar cihazı gecen hafta persembe aldım cuma gunude guncelleme yaptım. 2.3.3 oldu cihaz yalnız bir sorunla karsılastım galeridenveya widgetten girerek oynattıgım muzişk veya video ları okuyamıyor cihaz ama file managerla sd karttaki yerinden tıklayarak oynatabılıyorum. Sony E. musterihizmetlerini aradım !. cozum neydı buyrun bana kız soyle dedı efendım ılk olarak ayarlar a gırın sonra mobil aglardan yenı apn ekleyın ılk kısma net sonrasına internet yazın kullanıcı adı ve sıfresıne vodafone yazın. sonra kaydetın sonra kapatın acın bır deneyın. EMINMISNIZ dedım benım netle degıl sorunum sanırm codecle dedım (hos codeclede degıl sanırım cunku muzıkte acmıyor) yaptım kapadım actım halıyle olmadı . tekrar aradım. bu seferbır erkek cıktı ona durumu anlattım bıraz oncekı arkadas konuya hakım değıl dedım sız yardımcı olurmusunuz. onun onerısıne bır bakın, market e gırın flashh player ındırın dedı. ya dedım sacmalamayın ben netten degıl sd karttan bır mok oynatamıyorum dedım galerı ve widgetten. oda dedıkı pc companetten gırın onar deyın dedı. sımdı tekrar guncelledım (onar ) a tıklayarak. sımdı ıse galeride ismlerinide gordugum video clipler ve sd kartta kendısı gelen clipletrin hic birini goremıyorum. allah rızası ıcın yardım. bu sorun nedir donanımsal mı yazılımsalmı , 3 aydır bekledıgım teleffon copmu cıktı kanyon metrocity cevahir profilo arasında bos yere mı mekık dokudum bu cihazı arayarak. birde bana hemen cevap vermek ıcın 505 749 75 45 e cevapsız cagır atarsanız arayıp sizden bilgi almak ısterım acele cewap...... pls

Telefonunuzu bilgisayara bağlayıp yada dosya yöneticisinden girip hafıza kartınızda bulunan ''nomedia'' dosyalarını silin

bu nerde ben bulamadım ayrıca bu dosya yöneticisi office suıt yazan mıdır şarkıları bl ile nasıl gonderebılırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: bigfisherman

Ya arkadaslar cihazı gecen hafta persembe aldım cuma gunude guncelleme yaptım. 2.3.3 oldu cihaz yalnız bir sorunla karsılastım galeridenveya widgetten girerek oynattıgım muzişk veya video ları okuyamıyor cihaz ama file managerla sd karttaki yerinden tıklayarak oynatabılıyorum. Sony E. musterihizmetlerini aradım !. cozum neydı buyrun bana kız soyle dedı efendım ılk olarak ayarlar a gırın sonra mobil aglardan yenı apn ekleyın ılk kısma net sonrasına internet yazın kullanıcı adı ve sıfresıne vodafone yazın. sonra kaydetın sonra kapatın acın bır deneyın. EMINMISNIZ dedım benım netle degıl sorunum sanırm codecle dedım (hos codeclede degıl sanırım cunku muzıkte acmıyor) yaptım kapadım actım halıyle olmadı . tekrar aradım. bu seferbır erkek cıktı ona durumu anlattım bıraz oncekı arkadas konuya hakım değıl dedım sız yardımcı olurmusunuz. onun onerısıne bır bakın, market e gırın flashh player ındırın dedı. ya dedım sacmalamayın ben netten degıl sd karttan bır mok oynatamıyorum dedım galerı ve widgetten. oda dedıkı pc companetten gırın onar deyın dedı. sımdı tekrar guncelledım (onar ) a tıklayarak. sımdı ıse galeride ismlerinide gordugum video clipler ve sd kartta kendısı gelen clipletrin hic birini goremıyorum. allah rızası ıcın yardım. bu sorun nedir donanımsal mı yazılımsalmı , 3 aydır bekledıgım teleffon copmu cıktı kanyon metrocity cevahir profilo arasında bos yere mı mekık dokudum bu cihazı arayarak. birde bana hemen cevap vermek ıcın 505 749 75 45 e cevapsız cagır atarsanız arayıp sizden bilgi almak ısterım acele cewap...... pls

Telefonunuzu bilgisayara bağlayıp yada dosya yöneticisinden girip hafıza kartınızda bulunan ''nomedia'' dosyalarını silin

bu nerde ben bulamadım ayrıca bu dosya yöneticisi office suıt yazan mıdır şarkıları bl ile nasıl gonderebılırım?

Astro file manager diye bir program var o senin işini görür.

• Arkadaşlar telefonun hafıza kartını değiştirdim. markete girmemeye başladı. hafıza kartıyla alakalı bişeymidir. yoksa bilmeden bişeymi yaptım acaba
    eğer hafıza kartıyla ilgiliyse değiştirmek için ne yapmam gerek acaba
  • yapamıyorum telefonda ofice suite var zaten ama açıp etkinleştiremiyorum
  • Android market de sorun var galiba, bir hata olustu diyor ve kapatıyor?!
  • arkadaşlar bu 3g çok şarz yiyor. şebekeyi nereden seçiyoruz? 3g yi yanlızca gerektiği zamanlar açsak nereden ayarlayabiliriz bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: armutyus

Android market de sorun var galiba, bir hata olustu diyor ve kapatıyor?!

galiba bir sıkıntı var
  • Ayarlar-kablosuz özelliği ve ağlar-mobil ağlar-ağ modundan istediğini secebilirsin
  • arkadaşlar öncelikle mrb benim size bir kaç sorum olacak cvplarsanız sevinirim.
    bende Sony Ericsson Xperia Arc almayı düşünüyorum daha dogrusu siparişini verdim yanlız tereddütlerim var ben sürekli telefon degiştiren biriyimdir (maymun iştahlı demek daha dogru olur :D ) uzun süre sorunsuz kullanabilirmiyim kaza malzemesi kalitelimi? Ekran kalitesine laf yoktur zaten de yandan bakıldıgında renk kaybı oluyormuş bu sizce sorun olurmu? Dışarı sesi ve kulaklık sesi kaltelimi? Bir kaç yerde daha okudum ekran hemen çiziliyor die gerçekmi ? kısacası bu telefonu alıp gönül rahatlıgıyla kullanabilirmiyim. Cvplarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_burak_1

arkadaşlar öncelikle mrb benim size bir kaç sorum olacak cvplarsanız sevinirim.
    bende Sony Ericsson Xperia Arc almayı düşünüyorum daha dogrusu siparişini verdim yanlız tereddütlerim var ben sürekli telefon degiştiren biriyimdir (maymun iştahlı demek daha dogru olur :D ) uzun süre sorunsuz kullanabilirmiyim kaza malzemesi kalitelimi? Ekran kalitesine laf yoktur zaten de yandan bakıldıgında renk kaybı oluyormuş bu sizce sorun olurmu? Dışarı sesi ve kulaklık sesi kaltelimi? Bir kaç yerde daha okudum ekran hemen çiziliyor die gerçekmi ? kısacası bu telefonu alıp gönül rahatlıgıyla kullanabilirmiyim. Cvplarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

E siparişi vermişsiniz bekleyin elinize alınca siz karar verin

• Teşekkür ederim :) ben biraz sabırsızm da gelmeden önce fikir almak istiyorum :) yardımcı olursan sevinirim ?
  • Bunun navigasyonu da kurulmuyor :( surekli konum belirleniyor diyor konum servisi acik olmasina ragmen... Ayrica kotu bir haber vereyim, bugun aksesuarlari hk. Genpa ile gorustum, turkiyeye gelmeyecegini belirtti yetkili :( bunun disinda sarji da 1gun gitmiyor ne yaptiysam olmadi.
  • bu izlandadaki yanardağa benzeyen nikli arkadaşa ben de iki çift laf edeyim;

çizik oldu çizik oldu demiş başka da bişey dememiş..arkadaşım allah yapısı değil bu cihaz..çizik de olur vuruk da..ne bilelim biz nasıl kullandığını yahu...belki hor hoyrat kullandın...sony garanti mi verdi sana hiçir şartta çizilmez diye..niye gorilla glass değil diyeceğine baştan araştırsaydın...

hayır o kadar çizild çizildi dediği de ekrandaki koruyucu yani.onu dahi bilmiyor..sen nekadar bilinçli tüketicisin de üreticiye laf ediyorsun...

ha laf edilecek yanı yok mu bu telefonun? var tabi..en başta hafızası yetersiz..sonra arka kapak dizaynı yüzünden gerçekten ses çıkarmaya müsait..ama yerin dibine sokulacak bir tel değil...kaliteli bir cihaz...

not: bir allahın kulu bana uygulamalar rootsuz sd karta kurulabiliyor mu ya da rootsuz dahili hafızadan sd ye aktarılıyor mu söyleyebilir mi? ne yapsam cevap alamıyorum...

ve bence esas sorun android markettir türkiye de...

• Telefonu daha bugün yeni aldım çok fazla bilgim yok ama kurduğum bazı uygulamaları telefondan SD karta taşıyabildim. Sanırım bunun için programlar da var ama bazı uygulamalar SD'ye taşınıyor, bazıları ise taşınmıyor diye biliyorum. Bir de ana konuda da sordum ama daha cevap gelmedi, bilen varsa;

quote:

Yalnız bazı sorularım olacak. Dil ve klavye seçeneğinde Japonca ve Çince ile ilgili ayarlar var, bunlar nedir ve nasıl kapatırız?

Bir de bir koruyucu daha var ekranda tarzı mesajlar gördüm daha önce. Ekranda koruyucu olduğu çok belli olan ve kenarında kaldırmak için fazlalık olan bir koruyucu var zaten. Onu kaldırdığımız zaman altında belli olmayan ince bir koruyucu daha mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 16 Haziran 2011; 21:20:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtimaniac

Bunun navigasyonu da kurulmuyor :( surekli konum belirleniyor diyor konum servisi acik olmasina ragmen... Ayrica kotu bir haber vereyim, bugun aksesuarlari hk. Genpa ile gorustum, turkiyeye gelmeyecegini belirtti yetkili :( bunun disinda sarji da 1gun gitmiyor ne yaptiysam olmadi.

Her ne hikmetse iki günde bir biri gelip bu telefonu yerlere vurmak için sebepler arar.
    Kullanmayı bilmezseniz kuramazsınız,bende 3 tane navigasyon var ve şu anda uyduya en hızlı bağlanan telefon bence bu.Ayrıca kullandığım 10 tane akıllı telefonların içinde şarjı en fazla giden telefonda bu.Üye olup hemen iki çamur atıp başka mahallelere mi gideceksiniz.Hangi aksesuarını sordunuzda gelmiyecek dediler.
    Bu telefonun şarzı bende en az 2 gün gidiyor istersen ekran görüntülerini sana gösteririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Telefonu daha bugün yeni aldım çok fazla bilgim yok ama kurduğum bazı uygulamaları telefondan SD karta taşıyabildim. Sanırım bunun için programlar da var ama bazı uygulamalar SD'ye taşınıyor, bazıları ise taşınmıyor diye biliyorum. Bir de ana konuda da sordum ama daha cevap gelmedi, bilen varsa;

quote:

Yalnız bazı sorularım olacak. Dil ve klavye seçeneğinde Japonca ve Çince ile ilgili ayarlar var, bunlar nedir ve nasıl kapatırız?

Bir de bir koruyucu daha var ekranda tarzı mesajlar gördüm daha önce. Ekranda koruyucu olduğu çok belli olan ve kenarında kaldırmak için fazlalık olan bir koruyucu var zaten. Onu kaldırdığımız zaman altında belli olmayan ince bir koruyucu daha mı var?

evet çok ince bir ekran koruyucu var fakat kutu içerisinden çıkan ekran koruyucuda takmanız gerekir.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.