Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia™ ARC | Yardımlaşma & Fan Club | Oyun & Uygulama Paylaşımı | Destek | <<<< (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
17
Favori
239.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cssahin

merhaba arkadaşlar,
    2 ay önce x peria x10 aldım ama birçok özelliğini bilmediğimden ve bulamadığımdan kullanamıyorum.
    PDF okuyucu
    Ofis dosyaları için görüntüleme yazılımı
    Gelişmiş adres rehberi
    Kronometre, Zaman Sayacı,
    Not defteri, Birim çevirici, İş listesi gibi özellikleri bulamıyorum yada nasıl açıcağımı bilmiyorum.
    Daha önce iphone 3g kullandım ama bu telefonu kullanamadım.
    Özel bir telefon kullanılışı zor ama çok estetik.
    özellikle Not defteri, iş listesi özelliklerini nereden bulucam yada download edebilirim

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Teşekkürler

cssahin marketten gerekli uygulamaları arayıp buma gerek

örn: pdf reader
    office
    yazıp arayacaksın

• ömrü hayatımda nokia n8 den sonra bu cihaza vuruldum desem yeridir.çok hoş bir tasarım e tabi dolayısıyla gittim yurt dışı stan bi mağazadan aldım.9 gün oldu ve izlenimleri söyleyeyim büyüüüük hevesle aldığım telefonu şuan alıp yere çalasım geliyor.yorumum sizleri şoke edicek belki ama acı gerçek..1300 lira para verip tabiri caiz ise bir avuç para verip karşılığında malzeme kalitesi rezil kepaze bir ürün alıyorsunuz.bunuda anca sony yapardı heralde.tebrklr...20 lira verdim özel cam bezi aldım kılıfında kullandımnefesimle camına buhu yapıp temizledim o dere abartmıyorum nasıl oldu anlamadım ekranda 4 adet kılcal çizik oluştu.haydaaa bu ne şimdi nasıl oldu gorilla glass deilmi bunun ekran bi deneyim dedim arrrrrrrrmut gibi oratadan çizdim attım çoook narin bi deneme yapmak isterke.ekran gorilla deil çin malı telefonlarınkinden rezil bi durum.samsung bile 800 liralık cihazlarına gorilla ekran koyarken aşşalık sony firması herzamanki gibi pintilik edip malzemeden çalmış..oda yetmedi bir kaç defa arka kapağı sök tak yaptıktan sonra o iğrenç plastik sesi kulağıma gelmeye başladı oynamaya başladı..düşüne biliyormusunuz 1300 li,ra dünyanın parasını veriyorsunuz ve telefon üflemeyle çiziliyo orası burası oynamaya başlıyor..hafif ince tel yapacaz diye birbirleriyle yarışıp malzemeden çalıyolar.tasarım dizayn ekran kalitesi(netlik olarak) sesi çok güzel fakat 1300 tl lik cihaz asla deil..yerin dibine batsın bundan önce n8 vardı ondan da önce wave vardı ne yaptıysam o ekranları çizemedim o kasalar yerinden oynamadı ses çıkarmadı bu 10 günde taksiden çıkma araba gibi kendini koyu verdi..aman arkadaşlar sakın bulaşmayın okadar para verip ekran koruyucu bantlara mahkum olmayın ..inanın ben şimdi mecbur ekran bandı aldım cihazın bi forsu kalmadı tuhafıma gidiyor.alırken gorilla glass ekranlı olup olmadığına bakın sizde ben gibi sony'e ayar olursunuz sonra..

• komik olmaya çalıştığın belli, kırılma diye gülüyorum sana...saçma anlamsız gerçekle ilgisi olmayan bir dolu cümle yazmak için harcadığın zamana yazık...
  • Telefonun ekranında fabrika çıkışlı ekran koruyucu var siz onu çizmişsinizdir çook dikkatli bakınca belli olur milimetrik yerleştirilmiş , Sizden başka hiç kimse bu kadar telefondan şikayetçi olmadı özellkle ekran için herkes çok iyi dedi , ayrıca malzeme kalitesi ve işçiliği de mükemmel atmayın . Gidin bi Galaxy S alın elinize de o zaman görün. Sony Gorilla Glass kullanmaz çünkü farklı bi markanın ürünü bunun yerine kendi teknolojisi ile üreteceği ekranı kullanır ,

Nick nasıl bişey ya
  • Bu adam provakatöre benziyo yazdığı şeylerin gerçekle alakası yok zaten boşverin takmayın.
  • @ uıkön6r7u8bvjryjbuyjkbjm

muhtemelen nokianın bir temsilcisi gibi bişey bu kullanıcı. ben bugün aldım gayette güzel bir ilk izlenim bıraktı ki zaten 3-4 aydır beklediğim bir üründü. ve sony kalitesini zaten bilen bilir reklama gerek yok
  • kontratsız satmıyor timler, bugün bir çok time gelmiş ama kontratlı satılıyor.. turkcell'e
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Bu adam provakatöre benziyo yazdığı şeylerin gerçekle alakası yok zaten boşverin takmayın.

• way arkadaş bizim millet ciddi anlamda tuhaf.akıl ermiyo.yardımcı olmak istersin yerin dibine sokarlar..yardım etmezsin insanlık öldü derler.buda onun gibi birşey.ben elimdeki cihazamı inanayım yoksa şu gereksiz çok bilmiş küstah FAN laramı.banane nokia da samsung dan bilmem neden.neyi beğenirsem param hangisine yeterse onu alırım.o bana inanmayan atıyosun uydurma provakatör diyen çok bilmişler benle birliktemiydi ekran çizilirken kapak oynarkende atma uyduruyosun diyolar..siz harfi FAN sınız dostum.babanız kurdu zaten sony firmasının hepsinin hissesi var haklısınız bende olsam laf ettirmem :S..dikkatinizi çekerim ben sadece cihazdan olan şikayetimi dile getirdim onu alma bunu al yada başka cihazla kıyaslama yapmadım..siz başka marka FAN larıyla karıştırdınız beni..sizede yakışan bu..tşklr..
  • Video çekip koyar mısınız bizde görelim şu çizikleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Video çekip koyar mısınız bizde görelim şu çizikleri

dostum şakamısınız siz ya..ne videosu ben kılcal sinir bozucu çiziklerden bahsediyorum sen video çek koy diyorsun.macro modunda video çekecek tek alet bu elimdeki ARC başkada o kadar teferruatlı çekim yapacak makinem yok elimde..bu arada tmm ben hiç bir şey söylemedim arkadaşlar hepiniziden özürdilerim çok bilmişlik yaptım attım tuttum salladım sıktım vs vs vs..bi kaç zaman sonra ben sizide görürüm hepinizin kapağı oynamaya başlasın camlarda kılcal çizikler meydana gelsin teker teker buraya dökülür ülen adam haklıymış bee ciddiye bile almadık dersiniz.ozamanda ben dicem size hadi ordan atma sallama provakatör sünüz siz ön yargılı fan lar sizi diyecem..o bana ön yargı ile yaklaşanlar size diyorum benim ne alıp veremediğim olucakki sizinle yada elin japonunun telefonuyla ben bukadar titiz ve itinalı olmama rağmen ve okadar para ödeyip karşılığında ucuz malzeme kullanılmasından yakındım ..ama ilk msj ımdada yazdığım gibi cihaz ciddi anlamda çok güzel donanım tarz imaj. dedim..dikkali okumadan saçma sapan cevap atmış çoğu..ayıp ayıp sataşmak dalaşmak başka üründe yöneltmek deilki zaten amacım haddimede deil herkesin zevki ..

• quote:

Orijinalden alıntı: armutyus

ya dostlar, bu vodafone'un özgürgenç tarifesine geçenlere (10ay boyunca)100mb internet paketi var, paket yüklenmiştir diye onay geldi. Ama ben vodafone bağlantısını bir türlü açamadım. Vodafone internet ayarlarını da yaptım ama bir türlü etkinleştiremiyorum. İnternete bağlanamıyorum bir türlü.

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Daha bugün üye olmuşsunuz kimsiniz nesiniz ne bilelim biz ? Belki ARC'ı karalamaya çalışan başka bir marka kullanıcısısınız ? 10 gün önce almışsınız o gün gelseniz yazsanız aldım diye, arada foruma takılsanız paylaşım yapsanız da bugün olsa bu olay anlatsanız inanırdık...

Açıkçası sizi inandırıcı bulmuyom dedikleriniz doğruysa kanıtlayın elbet bir tanıdığınızda iyi bir video kamera yada fotoğraf makinesi vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Daha bugün üye olmuşsunuz kimsiniz nesiniz ne bilelim biz ? Belki ARC'ı karalamaya çalışan başka bir marka kullanıcısısınız ? 10 gün önce almışsınız o gün gelseniz yazsanız aldım diye, arada foruma takılsanız paylaşım yapsanız da bugün olsa bu olay anlatsanız inanırdık...

Açıkçası sizi inandırıcı bulmuyom dedikleriniz doğruysa kanıtlayın elbet bir tanıdığınızda iyi bir video kamera yada fotoğraf makinesi vardır

dostum çokta umrum deil inanıp inanmamanız..kullanın zamanla görürsünüz diyorum kılcal çizikleri..tamam ben hiç birşey yazmadım farz edin.çoğunuzda var bu cihaz belli bakalım görelim ne olacak ilerleyen zamanda..bu arada ben form sitelerine felanda takılmıyorum bu başıma gelen olaydan sonra araştırdım benle aynı fikirde olan 2 kişiye daha rastladım daha sonra googleye Sony Ericsson Xperia Arc yorumları,yazdım burası çıktı buraya yazdım sıkıntımı.ve o karman çorman uyduruk nick'ide zar zor aldım 1 saat uğraştım ne yazsam kabul etmiyo başkası tarafından kullanılıyor diyo..nickede baya takmışsınız açıklık getireyim dedim..saygılar iyi akşamlar.

• Kullandığım deneyip çalıştırdığım uygulamaları aşağıda kısaca tarif etmeye de çalıştım, yeni olan arkadaşlar için.alıntı değildir kendi yazımdır.

cam scanner, office suit pro, google earth... gibi araştırıp henüz yükleyemediğim uygulamalar da var onları da yükleyince paylaşırım düşüncelerimi.

Bu saydığım tüm programlarla ilgili tecrübesi, alternatifi (...yerine ...uygulaması daha iyi) diyebileceğiniz uygulamalar varsa lütfen paylaşalım birbirimizi bilgilendirelim.

Uygulamaları bulamayanlar olursa yardımcı olmaya çalışırım fırsatım oldukça.

Bu arada aşağıdaki uygulamalrı, Applanet, market, blackmart ve internetten bulup araştırarak indirdim.Soran olursa hafızamı zorlayıp yerlerini söylerim.

lock screen widget: ekranı düğmeye basmadan ekrandan kapatmak için.çok kullanışlı tavsiye
    Applanet: uygulama yüklemek için market alternatifi.bu aralar sorunlu ama bulunması gerekli.
    Astro: dosya, klasör düzenleme tavsiye
    Blackmart Alpha: Market alternatifi mutlaka olmalı.
    Colordict: TR-İNG sözlük denediklerimin içinde ofline çalışan şuan için en stabil ve kullanışlı olanı.
    Tiny compass: GPS ihtiyacı olmadan pusula olarak çalışan uygulama.
    Dolphin Tarayıcı: İnternet tarayıcı çok kullanışlı.
    EzPDF reader: Pdf görüntüleme uygulaması.
    Evernote: çok methedilen not alma uygulaması, çalışıyor ama henüz hiç kullanmadım.
    iLightr free: Çakmak uygulaması stabil ve kullanışlı, değişik güzel uygulama.
    Klotski: Win98 dönemlerinden hatırlayacağınız güzel bir oyun
    Motion Fart: hareket sensörü ile eğlenceli bir şaka uygulaması.
    photoshop express: fotoğraf düzenleme uygulaması
    rocket dial: rehbere ulaşma ve arama yapma uygulaması kullanışlı.
    Rock player: video oynatıcı, altyazı desteği var, Türkçe altyazı desteği için ayarlardan "windows 1254" seçin
    Vital player: video oynatıcı, altyazı desteği var, Türkçe altyazı desteği için ayarlardan "windows 1254" seçin
    IGO: navigasyon uygulaması çok memnunum.
    Barcod scanner: barkot okuma uygulaması, çok başarılı.
    Androzip: .zip ve .rar dosyalarını açma uygulaması
    Bubble: Su terazisi
    Son depremler: adı üstünde...
    Bluetooth file transfer: bluetooth ile paylaşım için
    x consruction: güzel bir köprü kurma oyunu...
    Bubble explode: balon patlatma oyunu güzel, stabil...
    Dropbox: telefona kurup, pc ye de sitesinden exe dosyasını yükleyip dosyaları net üzerinde depolayıp ulaşabilirsiniz,
    her iki uygulamayı da kurdum henüz birşey depolamadım.
    Slide it keyboard: Türkçe paketini de yükleyince swype benzeri başarılı bir klavye tavsiye.
    Empire defense: güzel bir oyun meraklısına strateji türü.
    Tiny flashlight: güzel kullanışlı ve stabil bir elfeneri uygulaması sürprizlerde var içinde denemelisiniz.
    H.A.W.X: PC de bitirdiğim harika oyun zevkli ama sadece denedim çalışıyor.
    Jedi light saber: Star wars meraklısına, Arc'ınızı Işın kılıcı yapın.Kızım çok seviyor ama telefonu elinden fırlatacak diye korkmuyor değilim...

• quote:

uıkön6r7u8bvjryjbuyjkbjm

dostum şakamısınız siz ya..ne videosu ben kılcal sinir bozucu çiziklerden bahsediyorum sen video çek koy diyorsun.macro modunda video çekecek tek alet bu elimdeki ARC başkada o kadar teferruatlı çekim yapacak makinem yok elimde..bu arada tmm ben hiç bir şey söylemedim arkadaşlar hepiniziden özürdilerim çok bilmişlik yaptım attım tuttum salladım sıktım vs vs vs..bi kaç zaman sonra ben sizide görürüm hepinizin kapağı oynamaya başlasın camlarda kılcal çizikler meydana gelsin teker teker buraya dökülür ülen adam haklıymış bee ciddiye bile almadık dersiniz.ozamanda ben dicem size hadi ordan atma sallama provakatör sünüz siz ön yargılı fan lar sizi diyecem..o bana ön yargı ile yaklaşanlar size diyorum benim ne alıp veremediğim olucakki sizinle yada elin japonunun telefonuyla ben bukadar titiz ve itinalı olmama rağmen ve okadar para ödeyip karşılığında ucuz malzeme kullanılmasından yakındım ..ama ilk msj ımdada yazdığım gibi cihaz ciddi anlamda çok güzel donanım tarz imaj. dedim..dikkali okumadan saçma sapan cevap atmış çoğu..ayıp ayıp sataşmak dalaşmak başka üründe yöneltmek deilki zaten amacım haddimede deil herkesin zevki ..

Arkadaşım gelmişsin sırf bu mesajı buraya yazmak için üye olmuşsun sonrada bize ön yargılı küstah diyosun!
    Bizde de var aynı cihazdan bizim cihazlarmı farklı yani? Malzeme kalitesi olarak gördüğüm en iyi cihazlardan biri Arc! Kalkmışsın yok arka kapaktan ses geliyo yok ekranı çizildi... Eğer dediklerin doğruysa sen önce cihaz kullanmayı öğren.
    Ayrıca Arc ın ekranında dikkatli bakılınca farkedilen bir koruyucu var zaten senin çizik dediğin şeyler muhtemelen o koruyucunun çizilmesidir. Arka kapağıda zırt bırt açarsan gevşetirsin elbet cihaz şık ama dizaynına uygun kullanmak gerekir bu tür cihazları.

• quote:

quote:

uıkön6r7u8bvjryjbuyjkbjm

Arkadaşım gelmişsin sırf bu mesajı buraya yazmak için üye olmuşsun sonrada bize ön yargılı küstah diyosun!
    Bizde de var aynı cihazdan bizim cihazlarmı farklı yani? Malzeme kalitesi olarak gördüğüm en iyi cihazlardan biri Arc! Kalkmışsın yok arka kapaktan ses geliyo yok ekranı çizildi... Eğer dediklerin doğruysa sen önce cihaz kullanmayı öğren.
    Ayrıca Arc ın ekranında dikkatli bakılınca farkedilen bir koruyucu var zaten senin çizik dediğin şeyler muhtemelen o koruyucunun çizilmesidir. Arka kapağıda zırt bırt açarsan gevşetirsin elbet cihaz şık ama dizaynına uygun kullanmak gerekir bu tür cihazları.

Bırakın hocam ya böyle insanlar her zaman oluyo ortalığı karıştrmak için girip çıkıyolar amaçları bilgi paylaşımı filan yapmak değil

• quote:

quote:

uıkön6r7u8bvjryjbuyjkbjm

dostum evet görüyorum o dediğin incecik tabakayı fakat o çizilmiş olsa bile yerinden kalkmazmı yada kaldırsam alttaki dahamı çok çizilir..sen biliyosun bu tür cihazları kullanmayı yardımcı olursun heralde..

• Bu tür mesajlar için forumdaki diğer genel başlığı kullanın.
  • Turkcell romunu soran arkadaş, benimki normal sanırım. Yani hiç bir şekilde açılış kapanışta vs Turkcell yazısı reklamı çıkmıyor. Bu arada Turkcell Kanyon mağazasından kontratsız aldım. Satmayanlar kafalarına göre davranıyor. Üstelik Kanyon'daki mağaza direk Turkcell'in mağazasıdır. Şahıs mağazası değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euzun72 -- 15 Haziran 2011; 22:52:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.