Arkadaşlar dün siparişi alisverisium sitesinden verdim ama kargo çıkış şubesi doğubank olarak yazıyor. telefon 2 yıl ithalatçı firma garantisi altında denildi. bilgisi olan varmıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: nexus7
Arkadaşlar dün siparişi alisverisium sitesinden verdim ama kargo çıkış şubesi doğubank olarak yazıyor. telefon 2 yıl ithalatçı firma garantisi altında denildi. bilgisi olan varmıdır.
Muhtemelen paralel ithalat
Ben Gaziantep'te yaşıyorum bu paralel ithalatın bir sıkıntısı olurmu acaba? teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: nexus7
Ben Gaziantep'te yaşıyorum bu paralel ithalatın bir sıkıntısı olurmu acaba? teşekkürler
Tamir bakım işlerini aldığınız yer yapar.
quote:
Orijinalden alıntı: Goldman34
bu kadar kullanıcı arasında hiç astro file manager turkce kullanan olmadımı
Daha önceki sayfalardan birinde paylaştığım paket içerisinde vardı. X10'da sorunsuz kullanıyorum.
Bence almayin o telefonu resmi garantili alin basiniz agrimasin
yapma ya ürün geldi bile napayım geri iade edeyimmi :(
arkadaşlar önerdiğiniz sesli ,kullanımı kolay ve kaliteli navigasyon programı var mı
@ nexus 7
Hayirli olsun o zaan ins ariza vermez
@ yunuss.10
teşekkürler yunuss.10 bakalım şimdilik sıkıntı yok gümüş gride şekil duruyor baya :D
kutuda made in china yazıyor ama herkesinkimi böyle acaba bilgisi olan varmıdır?
Gri resmi olarak yoktu
Evet hepsi Cin
merhaba arkadaşlar, 2 ay önce x peria x10 aldım ama birçok özelliğini bilmediğimden ve bulamadığımdan kullanamıyorum. PDF okuyucu Ofis dosyaları için görüntüleme yazılımı Gelişmiş adres rehberi Kronometre, Zaman Sayacı, Not defteri, Birim çevirici, İş listesi gibi özellikleri bulamıyorum yada nasıl açıcağımı bilmiyorum. Daha önce iphone 3g kullandım ama bu telefonu kullanamadım. Özel bir telefon kullanılışı zor ama çok estetik. özellikle Not defteri, iş listesi özelliklerini nereden bulucam yada download edebilirim
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler
arkadaşlar turkcell'den alan var mı turkcell romlu mu geliyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: cssahin
merhaba arkadaşlar, 2 ay önce x peria x10 aldım ama birçok özelliğini bilmediğimden ve bulamadığımdan kullanamıyorum. PDF okuyucu Ofis dosyaları için görüntüleme yazılımı Gelişmiş adres rehberi Kronometre, Zaman Sayacı, Not defteri, Birim çevirici, İş listesi gibi özellikleri bulamıyorum yada nasıl açıcağımı bilmiyorum. Daha önce iphone 3g kullandım ama bu telefonu kullanamadım. Özel bir telefon kullanılışı zor ama çok estetik. özellikle Not defteri, iş listesi özelliklerini nereden bulucam yada download edebilirim
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler
Merhaba kardeş marketten office suite pro'yu indir sana gerekli olanlar içinde var