Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia™ ARC | Yardımlaşma & Fan Club | Oyun & Uygulama Paylaşımı | Destek | <<<< (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
17
Favori
239.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NS_85

quote:

Orijinalden alıntı: euzun72

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: melantis

http://www.duckload.com/download/5433173/NS_85-Secilmis-Android-Uygulamalari-Paket_2.rar

arcadaşlar yukarıdaki bağlantının paket_1 olanı nerde?

Paket 1'in geliştirilmişi bu

Problem bende mi? Bu paket açılmıyor.

Problem sitede, site kapanmış. Paketi bu adresten indirebilirsiniz

http://www.wupload.com/file/14792846/NS_85-Secilmis-Android-Uygulamalari-Paket_2.rar

Çok teşekkürler

• Merhaba arkadaslar,
    Telefonu bugun aldim 3gs kullaniyordum acikcasi pisman oldum aldigima.1- Tv out unu yapamadim.yardimm:(2- en buyuk sikinti wallpaper isleminde kirpadan yapmiyor kirpinca da ufacik kaliyor fotograf, kalitesi bozuluyor yardimm:(3-video cekerken zoom yapmiyor. 4-dokunmatigi iphone gore basarisiz
    Bunlarin disinda iphone'a nazaran internet
    cok hizli dizayn mukemmel.

Yardim ederseniz cok sevinirim,

Syg.
  • Bir gunde pusman olmazsin merak etme kullandikca iyiki almisim dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtimaniac

Merhaba arkadaslar,
    Telefonu bugun aldim 3gs kullaniyordum acikcasi pisman oldum aldigima.1- Tv out unu yapamadim.yardimm:(2- en buyuk sikinti wallpaper isleminde kirpadan yapmiyor kirpinca da ufacik kaliyor fotograf, kalitesi bozuluyor yardimm:(3-video cekerken zoom yapmiyor. 4-dokunmatigi iphone gore basarisiz
    Bunlarin disinda iphone'a nazaran internet
    cok hizli dizayn mukemmel.

Yardim ederseniz cok sevinirim,

Syg.

wallpaper olayında haklısın..androidin saçma sapan anlamsız uygulamalarından biri daha...koymak istediğimiz fotoğrafı kafasına göre kırpıyor...niye?sebebi yok.dokunmatiği iphonel a kıyaslanacak başka bir cihaz yok zaten..bende de 3gs vardı...sanki masa üstü bilgisayarı yanımda taşıyordum...arc ın dizaynı iphone a fark atar.o konuda arc üstün...

ama kısıtlama var diye apple a demediklerini bırakmayanlar türkiye'deki android marketin acınacak hallerine tek kelime etmiyorlar..çok enteresan...zaten appstore la uygulama kalitesi açısından başetmesi mümkün olmayan android market, üstüne bir de türkiye de kuşa çevrilmiş...neye elimi atsam yasak.engelli...

ben mecburmuyum 1dolarlık uygulamayı indirmek için salak saçma bin tane forum sitesi aramaya üye olmaya falan yahu..adam gibi vereceğim paramı, indireceğim uygulamamı.ama yok...kullanamazmışım...

bir uygulama arıyorum, bin tane yasak.engel...yazık ya..kimse de bu konuya değinmiyor.ne ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superegoid -- 13 Haziran 2011; 3:41:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: euzun72

quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orijinalden alıntı: köaaRC

Arc'adaşlar;
    Dün yaşadığım bir sorun vardı ve yabancı sitelerden çözümünü buldum, paylaşmak istedim aynı sorunu yaşayanlar olursa aramasınlar.

Sorun: Galeriye girdiğimde daha önce gördüğüm fotoğraflarımı göremiyordum "Koleksiyonunuzda hiçbir öğe bulunmuyor " uyarısı vardı.
    Çözüm: SD kartın kök dizinindeki "noimage" dosyasının silinmesi.

başka model androidli tellerde de olmuş sanırım, neden olduğunu bilmiyorum zamanım yoktu araştıramadım.Aklınızda bulunsun belki lazım olur

ben media ya girdiğimde ne muzik ne resim ne videolarımı goremiyorum ama sd kart hatasi falan vermiyor ve file explorerla baktiğimda hem gorebiliyorum hemde dosyalar aciliyor sorun ne olabilir

Applanet kurunca dosyalar siliniyormuş sanırım. Ben kart içeriğini desktop a kopyalamıştım. Geri yükledim düzeldi.

Bu arada dün Kanyon TIM den aldım telefonu.SGSII alacaktım ama 300-400TL fazla verip alacağım özelliklerin 15 gün sonra bir işime yaramayacağını düşündüm. Zaten yeterince büyük paralar veriyoruz, daha fazlasını vermeye vicdanım elvermedi. Üstelik Arc çok şık.

Bu telefon için ekran koruma, kılıf vb aksessuar satılıyormu?

Dosya telefonun explorerinda gorunmuyor karti söküp bakinca noimage dosyasi vardi sildim düzeldi. ayrica içinden cikan kart class 2 ve cok yavas bir kart değistirilmesi gerekli. klilif sadece dealextremme.com da gördüm yerli sitelerde bulamadım. teşekkürler.

• arkadaşlar astro file manager türkçe indirdirdim.İndirilenler altında görünüyo ama tıkladığımda desteklenen dosya yok diyor.bu acemi arkadaşınıza bi yardım lütfen
  • @gtimaniac_ Wallpaper ı kendi kendine kırpmıyor o kırpma boyutunu kendiniz ayarlayabilirsiniz, kırpma çerçevesinin çizgisine basılı tutup aşağı yukarı çekerek kırpma alanını büyütebilirsiniz, ayrıca o kırpma olayı resim ekrana tam otursun sağdan soldan basık şekilsiz birşey olmasın diye yapılmış,
    tv-0ut' uda hdmi kablosunu takıcaksın telefona sonra tv ye takıcaksın biraz beklersen ekrana direk görüntü geliyor herhangi bir ayar yapılmasına gerek yok, eğer görüntü gelmezse bi iki kere tak çıkar telefon tarafındaki kabloyu bekle kesin gelir ben öyşe kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldman34

arkadaşlar astro file manager türkçe indirdirdim.İndirilenler altında görünüyo ama tıkladığımda desteklenen dosya yok diyor.bu acemi arkadaşınıza bi yardım lütfen

arkadaşım belki indirdiğin dosyada bi sorun vardır birde bunu dene istersen.
    Astro
  • quote:

Merhaba ARCadaşlar , Xperia ARC için nasıl Root Edilir onu paylaşacağım,

Yalnızca 2.3.2 Sürümü İçin

Root etmek her Android telefon için olmazsa olmaz bişeydir , telefonunuza tam hakim olmanızı sağlar , yapımı basittir fakat telefonunuzu Garanti Dışı bırakır bunu bilerek yapın , Unroot ederek tekrar eski haline getirebilir ve Garanti kapsamına alabilirsiniz.

Öncelikle gerekli uygulama olan GingerBreak uygulamasını indirin

http://www.mediafire.com/?q2sj7uyjxfh7uld

UYARI: İşlemlerin ardından telefonunuzun Dahili (Telefon) Hafızasındaki bilgileriniz silinebilir. Her ihtimale karşı Yedek almayı unutmayın

ben android konusunda sıfır sayılrı benim için yararlı bir bilgi olmuş..peki unroot nasıl yapılır onuda anlatabilirmisiniz..denemek isterim açıkcası

• garmin varmidir bu telefon için yada önerebileceğiniz free navigasyon ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: godsend

quote:

Merhaba ARCadaşlar , Xperia ARC için nasıl Root Edilir onu paylaşacağım,

Yalnızca 2.3.2 Sürümü İçin

Root etmek her Android telefon için olmazsa olmaz bişeydir , telefonunuza tam hakim olmanızı sağlar , yapımı basittir fakat telefonunuzu Garanti Dışı bırakır bunu bilerek yapın , Unroot ederek tekrar eski haline getirebilir ve Garanti kapsamına alabilirsiniz.

Öncelikle gerekli uygulama olan GingerBreak uygulamasını indirin

http://www.mediafire.com/?q2sj7uyjxfh7uld

UYARI: İşlemlerin ardından telefonunuzun Dahili (Telefon) Hafızasındaki bilgileriniz silinebilir. Her ihtimale karşı Yedek almayı unutmayın

ben android konusunda sıfır sayılrı benim için yararlı bir bilgi olmuş..peki unroot nasıl yapılır onuda anlatabilirmisiniz..denemek isterim açıkcası

sürüme dikkat edersen burda verilen 2.3.2 .sen telefonu günncellediysen 2.3.3 olmuştur.onunda rootu çıkmadı daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

quote:

Orijinalden alıntı: Goldman34

arkadaşlar astro file manager türkçe indirdirdim.İndirilenler altında görünüyo ama tıkladığımda desteklenen dosya yok diyor.bu acemi arkadaşınıza bi yardım lütfen

arkadaşım belki indirdiğin dosyada bi sorun vardır birde bunu dene istersen.
    Astro

burda yunusun verdiği linkten indirmiştim.birde senin dediğin yerden deneyim.yardım için tşk ederim.

• yok henüz güncelleme yapmadım. benim ki de 2.3.2..unrootun nasıl yapıldığıını anlatabilrimisiniz..yükseltmeden önce denemiş olayım
  • Guncelleyerk unroot etmis olursun
  • quote:

Guncelleyerk unroot etmis olursun

evet oda bir çözüm gözüküyor..root yaparken kullanılan bir program var..unroot içinde böyle bir apk dosyası varmı?
  • Sanirsam yok, guncellemek yeterli oluyor.

Telefonu 2.3.3 yapmanizi oneririm birakin root etmeyi
  • Selamlar,

2.3.3 versiyonu Gingerbreak tarzı bir apk ile root edebiliyor muyuz? yoksa biraz daha beklememiz gerekecek mi?

telefonu ilk açtığımda 2.3.3 versiyona yükselmişti bu yüzden root edermiyorum... forumlarda gördüğüm kadarı ile Gingerbreak tarzı bir yazılım çıkmamış veya ben bulamadım :( anlatılan bazı yöntemler var fakat karışık ve riske girmek istemiyorum...
  • 2.3.3 icin root etmenin bi yolu suanlik yok

İns yakinda yaparlar
  • peki xperia playi tavsiye eder misiniz?
  • peki androidli telefonlara format atılabiliniyor mu? varsa arc ye nasıl format atabiliriz
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.