Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia™ ARC | Yardımlaşma & Fan Club | Oyun & Uygulama Paylaşımı | Destek | <<<< (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
17
Favori
239.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sonunda zaman bulup foruma bakayım dedim :)

bir sorum olacaktı arkadaşlar, 4x2 boyutlarında ana ekrana koyabileceğimiz güzel bir Dijital Saat var mı? Sony'nin kendi arayüzü ile gelen saati hiç hoşuma gitmiyor. Garip bir renk kullanmışlar keşke HTC gibi güzel bir arayüz çalışması yapsalardı... tavsiyelerinizi bekliyorum

bugün bir sorunla karşılaştım cihazın şarjı bitmiş ama battery simgesi %80 lerde takılı kaldığı için beni yanılttı kapanınca şarjın bittiğini anladım umarım tekrarlamaz...

Bu arada Unutmadan Gürol abiyi burada görmek güzel, Omnia HD sayfasında paylaşımlarından çok yararlanmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyser Sozey -- 10 Haziran 2011; 13:08:14 >

• Kardes sen telefonu nerden ne kadara aldin acaba
  • İyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.Bugün garip bir durumla karşılaştım gece saat 11 de şarj fulldü çıkarttım sabaha kadar zaten kullanmadım doğal olarak sabah 8de kullanmaya başladım akşam 5te şarj bitti toplamda 30-40dk tlf görüşmesi 15-20sms 5dk oyun birazcıkta kurcaladım tabi ekran aydınlatması orta seviyede kablosuz bütün ağlar kapalı arka planda hareketli wallpaper bu şartlarda bukadar erken şarjın bitmesi normalmi sizce ? bana hiç normal gelmedi bukadar çabuk şarjı tüketen ne olabilir benim farkınbda olmadığım
    ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.candemir

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.Bugün garip bir durumla karşılaştım gece saat 11 de şarj fulldü çıkarttım sabaha kadar zaten kullanmadım doğal olarak sabah 8de kullanmaya başladım akşam 5te şarj bitti toplamda 30-40dk tlf görüşmesi 15-20sms 5dk oyun birazcıkta kurcaladım tabi ekran aydınlatması orta seviyede kablosuz bütün ağlar kapalı arka planda hareketli wallpaper bu şartlarda bukadar erken şarjın bitmesi normalmi sizce ? bana hiç normal gelmedi bukadar çabuk şarjı tüketen ne olabilir benim farkınbda olmadığım
    ?

telefonun ilk başlarda şarjı az gider sık sık sarj ederek batarya ömrünü attırabilirsiniz kendi sitesinde de böyle yazıyor ve kullanıcı yorumları da böyle içiniz rahat olsun

• İnşallah söylediğiniz gibi olur kalan son %15 şarj tlf la hiçbir işim olmamasına rağmen 2.5-3 saatte bitince şok oldum resmen.Hareketli wallpaper ın şarj üstündeki etkisi nekadardır acaba bu konuda bi tahmini olan varmı ?
  • quote:

İnşallah söylediğiniz gibi olur kalan son %15 şarj tlf la hiçbir işim olmamasına rağmen 2.5-3 saatte bitince şok oldum resmen.Hareketli wallpaper ın şarj üstündeki etkisi nekadardır acaba bu konuda bi tahmini olan varmı ?

çok yiyor hareketli wp
  • %15 şarjı 2-3 saatte bitiricek kadar çokmu
  • butun internet senkronizasyonlari acik (gmail, facebook, ivir zivir) telefon surekli 3g veri alip veriyor. ayrica gunde 2 saat arabada iken bluetooth acik. aksamlari evde wireless acik. gun icinde 1-2 saat surf ve 1 saat civari angry birds oynaniyor, hafif yukte yani. brightness baya bir kapali kullaniyorum. sik sik email acip kapatiyorum, hem gmail hem baska mailler. yani surekli ekran acilip kapatiliyor, 10 larca kez. sabit wallpaperim var.

telefona fazla yuklenen bir insan degilim. isten eve gelince filmi zaten digiturkte ve bilgisayarda izliyorum. video oynatma ile isim olmuyor. is yerinde zaten fazla kurcalayacak vaktim yok.

15 saat 45 dakika 37 saniye olmus pil yuzde 20 de. ekran %40, sesli aramalar %23, telefon beklemesi %10, telefon bosta %8. geri kalan hersey yuzde 5 ve altinda pil tuketmis.
  • Peki bu ekran ayarlarındaki bravia engine sekmesi tüketimni arttırıyomudur acaba ? Bende ekran tüketimi %90 civarında göruyor hep.Birde Youtube'a girdiğimde arama filan yapamıyorum Ağ ile ilgili bir sorun oluştu[400] diye bir hata veriyor sebebi nedir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.candemir -- 10 Haziran 2011; 0:13:25 >
  • Dili ingilizce yapinca o sorun kalkiyomus
  • quote:

Peki bu ekran ayarlarındaki bravia engine sekmesi tüketimni arttırıyomudur acaba ? Bende ekran tüketimi %90 civarında göruyor hep.Birde Youtube'a girdiğimde arama filan yapamıyorum Ağ ile ilgili bir sorun oluştu[400] diye bir hata veriyor sebebi nedir acaba ?

arttiriyorsa bile umrumda degil. sonucta bu super amoled degil. ozel yapan sey bravia engine. onu kapattiniz mi oldukca vasat bir ekran kalir elinizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namessar

quote:

Peki bu ekran ayarlarındaki bravia engine sekmesi tüketimni arttırıyomudur acaba ? Bende ekran tüketimi %90 civarında göruyor hep.Birde Youtube'a girdiğimde arama filan yapamıyorum Ağ ile ilgili bir sorun oluştu[400] diye bir hata veriyor sebebi nedir acaba ?

arttiriyorsa bile umrumda degil. sonucta bu super amoled degil. ozel yapan sey bravia engine. onu kapattiniz mi oldukca vasat bir ekran kalir elinizde.

bravia engine kapatma seçeneği filanda mı mevcut ?

• Arkadaslar bir sorum olacakti.

Arc'in temasini degisemiyor muyuz? Menude arka plan da bulunan mavi renkler baydi... Tema degisimi icin ne yapmak lazim? Boyle bir ayar bulamadim tek tema kullanma zorunlulugu vermemistir sanirim sony
  • Nerdeyse butun Androidlerde tema ayari yok, launcherlarla degisiyor
  • quote:

Kyser Sozey

Arkadaslar bir sorum olacakti.

Arc'in temasini degisemiyor muyuz? Menude arka plan da bulunan mavi renkler baydi... Tema degisimi icin ne yapmak lazim? Boyle bir ayar bulamadim tek tema kullanma zorunlulugu vermemistir sanirim sony

Diğer telefonlardaki gibi geniş çaplı tema yok ama arka plan görünümünü değiştirebilirsin menüye bak bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain16

quote:

Orijinalden alıntı: Namessar

quote:

bravia engine kapatma seçeneği filanda mı mevcut ?

evet kapatabiliyorsunuz....

• takip güzel başlık
  • Arkadaslar youtube] daki hata ile ilgili bir onerisi olan varmi acaba?birde home ekraninddaki widgetlarn.sayisinin sarj ustunde buyuk.bi etkisi olurmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Dili ingilizce yapinca o sorun kalkiyomus
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Nerdeyse butun Androidlerde tema ayari yok, launcherlarla degisiyor

veya romlardan ...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.