Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia™ ARC | Yardımlaşma & Fan Club | Oyun & Uygulama Paylaşımı | Destek | <<<< (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.332
Cevap
17
Favori
239.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tamam gerçekten güzel cihaz fakat sizce 1370 TL çok değil mi?
  • yanlis bilgi vermeyeyim. editledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namessar -- 11 Haziran 2011; 2:25:09 >
  • arkadaşlar bunu metalik grisi türkiyeye gelecekmi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut_fb

arkadaşlar tamam gerçekten güzel cihaz fakat sizce 1370 TL çok değil mi?

Çoğu modelden üst sınıfta bir cihaz. Gidip iphone4'e 1500 1700 hatta ve hatta HALA 2000tl veren var. Çok değil mi 2 tane arc alırım iphone4 almam mesela. Tabiki zevk meselesi ancak özellikleri kamerası ekran genişliği ve kalitesi androidin verdiği avantajlar bu fiyat kalitesini düşürüyor. Daha kapsamlı bir kutu içeriği 2 yerine 4 çeşit renk vs gibi satış tekniklerine girişseymiş sony 1600lira civarı satardı bu telefon .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

quote:

Orijinalden alıntı: turgut_fb

arkadaşlar tamam gerçekten güzel cihaz fakat sizce 1370 TL çok değil mi?

Çoğu modelden üst sınıfta bir cihaz. Gidip iphone4'e 1500 1700 hatta ve hatta HALA 2000tl veren var. Çok değil mi 2 tane arc alırım iphone4 almam mesela. Tabiki zevk meselesi ancak özellikleri kamerası ekran genişliği ve kalitesi androidin verdiği avantajlar bu fiyat kalitesini düşürüyor. Daha kapsamlı bir kutu içeriği 2 yerine 4 çeşit renk vs gibi satış tekniklerine girişseymiş sony 1600lira civarı satardı bu telefon .

Çoğu model ile donanım olarak aynı.1 sene önce çıkmış Galaxy S ile neredeyse aynı özelliklere sahip.İphone bu fiyatı fazlasıyla hakediyor.2000 TL'yi haketmiyor.Onlarda satan firmaların çakallığı.Bu telefonun kamerası sadece exmor r sensör ile gece çekimlerini daha iyi yapıyor.Ben fotoğraflarda bir fark göremedim.Bir arkadaş diğer ana konuda fotoğraf koymuş.İphone 4 daha güzel fotoğraflar çekmiş.Fotoğraf gerçekten uzak.Kontrast değerleri yüksek fakat göze daha hoş geliyor.Çift çekirdekli telefonların ülkemize bu fiyattan gelmesi beklenirken Xperia Arc tek çekirdeğiyle 1400 TL'den giriş yapıyor. 1200 TL'den gelse kimse birşey demezdi.1299 TL giriş fiyatı içinde pek pahalı sayılmaz.Ama çakal timler 1300 TL den yukarı fiyata satmaya çalışıyorlar.Bunda en büyük etken Xperia Arc'ın ülkemize az sayıda gönderilmesi.Satan siteler ürünü tedarik edemiyor.Netcell'in hatası çok fazla.
    Giriş fiyatı olarak pahalı bir telefon.Ama zamanla düşeceği göz önüne alınırsa 1200 TL bu telefon için iyi bir fiyattır.Gorilla Glass ekran , ön kamera ve 2-4 gb dahili hafıza olsaydı direk alırdım :)

• Arkadaşlar acil yardım. Telefon cebimdeyken görüntü gitti!! Ekran ışığı belli belirsiz yanıyor, telefon açıp kapamalara titreşimle tepki veriyor ancak görüntü yok! Nasıl düzelir bu???
  • ilk sayfadaki paket program linki çalışmıyor...artı bu uygulamalar rootlu cihazlar için mi yoksa rootsuzlarda yükleyebilir mi?

shazam, turkcell online işlem ve whatsapp masenger gibi uygulamalar yok mudur bu markette..nereye tıkasak indiremezsiniz diyor.allahtan kısıtlama yok androidde...hayal kırıklığın ugradım uğrayacağım yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

ilk sayfadaki paket program linki çalışmıyor...artı bu uygulamalar rootlu cihazlar için mi yoksa rootsuzlarda yükleyebilir mi?

shazam, turkcell online işlem ve whatsapp masenger gibi uygulamalar yok mudur bu markette..nereye tıkasak indiremezsiniz diyor.allahtan kısıtlama yok androidde...hayal kırıklığın ugradım uğrayacağım yani.

shazam hikaye telefonun üzerindeki tack id aynı işi gören bir uygulama. markette bütün uygulamalar var. pc den google hesabınla android markete gir herşeyi bulursun. en çok indirilenler, en popülerler...vs çok işini görür. telefondan markette çıkmayan dünya kadar şey pcden girince rahatca indirilip görülebiliyor ;) dediğim gibihttps://market.android.com/ u kullan pc ile tıklıyorsun yükle diyorsun anında cebine yüklüyor bayılıyorum

• @yunuss.10
    elinde TuneWiki Social Music Player 3.0.2 apk varsa upload edebiirmisin
    blackmart'tan bir türlü indiremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 12 Haziran 2011; 11:59:47 >
  • Arkadaşlar tlf da kişiler bölümünde telefon numaraları haricinde facebook takikişilerinde hepsi var karışık şekilde duruyolar sadece tlf numaralarınuı görmek istiyorum ben nasıl ayarlayabilirim bu şekilde? Birde telefonda mobile tv,mobilbox pro,mediecent,navigon select,top apps,latitude,postcard,medya sunucusu,officesuite,liveware yöneticisi, isimli,biraz kurcalayıpta ne işe yaradığını bulamadığım uygulamalar yüklü ne işe yarar bunlar silsem bir problem olurmu acaba ? Son olarak youtube sorunu hala devam ediyor türkçe dil seçeneğinde youtube kullanma imkanı yokmu ?
  • Bende bugün siz ARC'adaşların arasında katıldım. Ankara Optimum daki TİM den 12 ay taahhütlü + 19 tl 4gb internet pakeyitle almış bulunmaktayım
    Bu telefonu almamda sizlerin etkisi çok.Uzun süre SGS ve Xperia ARC arasında gidip gelmeme rağmen sonunda kararımı verebildim.Herkese teşekkür ederim
  • Hayirli olsun

Linki yeniliyom hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: newfel

@yunuss.10

http://www.plunder.com/TuneWiki-2-2-109-apk-download-f0cbebe916.htm

TuneWiki v2.2 (2.2) Android Apk App
  • quote:

Orijinalden alıntı: köaaRC

Arc'adaşlar;
    Dün yaşadığım bir sorun vardı ve yabancı sitelerden çözümünü buldum, paylaşmak istedim aynı sorunu yaşayanlar olursa aramasınlar.

Sorun: Galeriye girdiğimde daha önce gördüğüm fotoğraflarımı göremiyordum "Koleksiyonunuzda hiçbir öğe bulunmuyor " uyarısı vardı.
    Çözüm: SD kartın kök dizinindeki "noimage" dosyasının silinmesi.

başka model androidli tellerde de olmuş sanırım, neden olduğunu bilmiyorum zamanım yoktu araştıramadım.Aklınızda bulunsun belki lazım olur

ben media ya girdiğimde ne muzik ne resim ne videolarımı goremiyorum ama sd kart hatasi falan vermiyor ve file explorerla baktiğimda hem gorebiliyorum hemde dosyalar aciliyor sorun ne olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: melantis

http://www.duckload.com/download/5433173/NS_85-Secilmis-Android-Uygulamalari-Paket_2.rar

arcadaşlar yukarıdaki bağlantının paket_1 olanı nerde?

Paket 1'in geliştirilmişi bu

Problem bende mi? Bu paket açılmıyor.

• hafıza kartına nomedia diye bir dosya atmışsa onu sil görürsün bendede öyle olmuştu
    quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Arc'adaşlar;
    Dün yaşadığım bir sorun vardı ve yabancı sitelerden çözümünü buldum, paylaşmak istedim aynı sorunu yaşayanlar olursa aramasınlar.

Sorun: Galeriye girdiğimde daha önce gördüğüm fotoğraflarımı göremiyordum "Koleksiyonunuzda hiçbir öğe bulunmuyor " uyarısı vardı.

başka model androidli tellerde de olmuş sanırım, neden olduğunu bilmiyorum zamanım yoktu araştıramadım.Aklınızda bulunsun belki lazım olur

ben media ya girdiğimde ne muzik ne resim ne videolarımı goremiyorum ama sd kart hatasi falan vermiyor ve file explorerla baktiğimda hem gorebiliyorum hemde dosyalar aciliyor sorun ne olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Arc'adaşlar;

Applanet kurunca dosyalar siliniyormuş sanırım. Ben kart içeriğini desktop a kopyalamıştım. Geri yükledim düzeldi.

Bu arada dün Kanyon TIM den aldım telefonu.SGSII alacaktım ama 300-400TL fazla verip alacağım özelliklerin 15 gün sonra bir işime yaramayacağını düşündüm. Zaten yeterince büyük paralar veriyoruz, daha fazlasını vermeye vicdanım elvermedi. Üstelik Arc çok şık.

Bu telefon için ekran koruma, kılıf vb aksessuar satılıyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: euzun72

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melantis

http://www.duckload.com/download/5433173/NS_85-Secilmis-Android-Uygulamalari-Paket_2.rar

arcadaşlar yukarıdaki bağlantının paket_1 olanı nerde?

Paket 1'in geliştirilmişi bu

Problem bende mi? Bu paket açılmıyor.

Problem sitede, site kapanmış. Paketi bu adresten indirebilirsiniz

http://www.wupload.com/file/14792846/NS_85-Secilmis-Android-Uygulamalari-Paket_2.rar

• teşekkürlerbu vardı ama yinede sağol

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: newfel

@yunuss.10

http://www.plunder.com/TuneWiki-2-2-109-apk-download-f0cbebe916.htm

TuneWiki v2.2 (2.2) Android Apk App

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 12 Haziran 2011; 17:56:59 >

• arkadaşlar bu telefondan almayı düşünüyorum ama acaba şarj durumu nasıldır? Uygulamaları fazla kullanmazsak ne kadar gider? Sürekli telefonla iş yapan biriyim şarjı çabuk bitmez di mi?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.