Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia™ ARC | Yardımlaşma & Fan Club | Oyun & Uygulama Paylaşımı | Destek | <<<< (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.332
Cevap
17
Favori
239.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bi kaç türkcell mağazasını aradaım gelmemiş telefon.Numaranızı alalımmı dedi gerek yok ben ararım dedim
  • bence çift çekirdekli bir telefon almak daha mantıklı,yılın ikinci yarısında se da çıkartacakmış! yanlış anlaşılmasın kullanan alan arkadaşlara hayırlı olsun,fakat ben biraz daha bekleme taraftarıyım 1400 TL gibi bir rakam yerine üzerine 200 300 lira koyulup donanım olarak daha güçlü cihazlar alınabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Bugün bi kaç türkcell mağazasını aradaım gelmemiş telefon.Numaranızı alalımmı dedi gerek yok ben ararım dedim

(hocam Bursa daydınz galiba siz)Hangi TİM lere sordunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain16

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Bugün bi kaç türkcell mağazasını aradaım gelmemiş telefon.Numaranızı alalımmı dedi gerek yok ben ararım dedim

(hocam Bursa daydınz galiba siz)Hangi TİM lere sordunuz ?

A&B ve gama telekom
  • Öcelikle İzmir'de telefonu arayıp bulamayanlar için Karşıyaka Çarşı'ya yeni açılmış olan bir TİM var. 1250 her karta taksit yapıyorlar. Tavsiye ederim

Diğer yandan bu market sorunu nasıl çözülebilir? 2.3.3 sürümü olduğu için root yapamıyorum, MarketEnabler da çalışmıyor. Lütfen bir çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_TaLos

Öcelikle İzmir'de telefonu arayıp bulamayanlar için Karşıyaka Çarşı'ya yeni açılmış olan bir TİM var. 1250 her karta taksit yapıyorlar. Tavsiye ederim

Diğer yandan bu market sorunu nasıl çözülebilir? 2.3.3 sürümü olduğu için root yapamıyorum, MarketEnabler da çalışmıyor. Lütfen bir çözüm

2.3.3'ün sistemi kırılana kadae bekliceksiniz yapacak bişey yok şimdilik
  • Arkadaşlar applanet'in alternatifi bir program,buda zaman zaman çalışmıyor ama şu anda çalışıyor denemekte fayda var.Sanırım bayağı uygulama (paralılar bedava) var.
    http://hotfile.com/dl/120213708/f7ed279/Blackmart.alpha.v0.49.rar.html
  • Artık bende bir Xperia Arc sahibiyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.candemir

Artık bende bir Xperia Arc sahibiyim :)

Hayırlı olsun,kazasız kullanımlar dilerim.
  • quote:

Dostum gule gule kullan kazasiz belasiz
  • Hayirli olsun
  • quote:

Güle güle kullan, seveceksin (:
  • Arkadaşlar bu arada şu Asphalt 6 HD'yi yapabilen var mı? Ben beceremedim bir türlü (: Yardımlarını beklerim
  • Apk dosyasini yukle

Oyuna girmeden once ucak moduna al, oyuna gir home tusuna bas cik ucak modunu kapat ve oyunun dosyasini indir wifi bagli olsun umutma, ekran isigi sonmesin iptal olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Apk dosyasini yukle

Oyuna girmeden once ucak moduna al, oyuna gir home tusuna bas cik ucak modunu kapat ve oyunun dosyasini indir wifi bagli olsun umutma, ekran isigi sonmesin iptal olabilir

Teşekkürler deniyorum (:
  • Yapamadım sanırım. Download başlarken Kapanmaya Zorla çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_TaLos -- 9 Haziran 2011; 0:34:16 >
  • Olmasi lazimdi bn oyle yapiyom
  • Benim indirdiğim apk dosyasında mı bi sorun var acaba?
  • Günün Uygulaması: Android Booster

Arka planda çalışan uygulamalar ve kullanmadığımız halde açık olan bağlantılar batarya kullanım süremizi düşürür. Buna çözüm olarak birçok uygulama geliştirilmiş. Android Booster de bunlardan birisi ve itiraf etmeliyim ki sıralamada oldukça üst sıralarda yer bulmuş.

Sade ve oldukça kullanışlı bir arayüz ile karşımıza çıkan Android Booster, optimize işlemini tek dokunuşla yapabilirken, arka planda çalışan uygulamalardan istediğimizi kapatmamıza da olanak sağlıyor.

Mobil internet kullanıcılarının en çok ihtiyacı olan kota takip özelliğini de barındıran Android Booster, optimize, Power Manager sekmesinde batarya kullanım değerlerini sunuyor ve “How to save your battery” açıklamasıyla bataryanızı korumaya ve verimli kullanmanıza yardımcı oluyor.

Application Manager özelliği ile istediğiniz uygulamanın kısayolunu oluşturmayı, detaylarını incelemeyi, uygulamayı başlatmayı ve kaldırmayı sağlıyor.

File Manager özelliğini de içinde bulunduran kota takip özelliğini de barındıran Android Booster, sade ve kullanışlı arayüzü ve hızı ile de ön plana çıkması nedeniyle, diğer File Manager uygulamalarına ihtiyaç bırakmıyor.

Ana ekranda batarya kullanım değerlerinin yanı sıra, kaç saat arama yapabileceğimizi, müzik dinleyebileceğimizi, film izleyebileceğimizi ya da internete girebileceğimizi de tahmini değerler ile sunuyor.
    ALINTIDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 9 Haziran 2011; 10:43:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: grolof

Arkadaşlar applanet'in alternatifi bir program,buda zaman zaman çalışmıyor ama şu anda çalışıyor denemekte fayda var.Sanırım bayağı uygulama (paralılar bedava) var.
    http://hotfile.com/dl/120213708/f7ed279/Blackmart.alpha.v0.49.rar.html

gürol abi ben denedim bu programı ama biraz yavaş sanki uygulamaları açana kadar gün geçiyor applanet gibisi gelmicek sanki

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.