apk kurulumlari icin astro file manager oneririm. bende arc ta hata hic vermedi, appsinstaller vs ile hata mesaji aliyorum.
kamerası gece çekimleri dedikleri övdükleri kadar iyi değilmiş öle diyorlar zayıf ışıkta kötüymüş yine
w810i den memnundum ama artık böyle bir teknolojiye geçme zamanı geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: 4w3e
kamerası gece çekimleri dedikleri övdükleri kadar iyi değilmiş öle diyorlar zayıf ışıkta kötüymüş yine
İlk mesajdaki Exmor R videosunu izleyin.
Yunus, eline sağlık. Zengin içerikli bi' konu olmuş.
rockplayer kullanıyorum fakat altyazıda tr karakterler cikmiyor! Ne yapmam gerek? Bilgisi olan??
quote:
Orijinalden alıntı: kratostol
rockplayer kullanıyorum fakat altyazıda tr karakterler cikmiyor! Ne yapmam gerek? Bilgisi olan??
Mobo veyahut mVideo Player kullan bunlarda olabilir belki
bu telefon için kılıf tavsiyesine ihtiyacım var...öyle alengirli bir şey olmasına gerek yok.sadece içi telefonu çizmeyecek ve dışı güzel bir deri olan, dilinden tutunca telefonun geleceği basit ama eğer varsa arc için üretilmiş bir kılıf aradığım...
öyle daimi telefonun kenarlarına giydirilecek ya da ekrana yapıştırlacak korumalrdan bahsetmiyorum..
bilen duyan gören varsa insaniyet namına yardımcı olursa sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: superegoid
bu telefon için kılıf tavsiyesine ihtiyacım var...öyle alengirli bir şey olmasına gerek yok.sadece içi telefonu çizmeyecek ve dışı güzel bir deri olan, dilinden tutunca telefonun geleceği basit ama eğer varsa arc için üretilmiş bir kılıf aradığım...
öyle daimi telefonun kenarlarına giydirilecek ya da ekrana yapıştırlacak korumalrdan bahsetmiyorum..
İnternetten mi sipariş edeceksiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: l3ortacine16
quote:
internet olur izmirden bir mağaza olabilir.sadece istediğim telefonu içine koyabileceğim ve gerektiğinde kulakçığından tutup teli kılıfın içinden dışarı çıkarabileceğim bir deri kılıf...ekran koruyucu şeffaf bant ya da cüzdan şeklinde olanlar değil..gerçi cüzdan gibi olanları tam bilmiyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: l3ortacine16
quote:
internet olur izmirden bir mağaza olabilir.sadece istediğim telefonu içine koyabileceğim ve gerektiğinde kulakçığından tutup teli kılıfın içinden dışarı çıkarabileceğim bir deri kılıf...ekran koruyucu şeffaf bant ya da cüzdan şeklinde olanlar değil..gerçi cüzdan gibi olanları tam bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GallagherLip -- 4 Haziran 2011; 20:21:07 >
quote:
Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün
quote:
Orijinalden alıntı: 4w3e
İlk mesajdaki Exmor R videosunu izleyin.
Yunus, eline sağlık. Zengin içerikli bi' konu olmuş.
o videoyu çoktan beri biliyorum zaten kişilerin çektiği video olsa yada anlatsalar nasıl diye
Yunus ellerine sağlık harika olmuş, bir süre uzağım sonra yine buralardayım, iyi paylaşımlar...
quote:
Orijinalden alıntı: köaaRC
Yunus ellerine sağlık harika olmuş, bir süre uzağım sonra yine buralardayım, iyi paylaşımlar...
ya hocam yeni isimle tanıyamıyorum pek ya
quote:
Orijinalden alıntı: Kyser Sozey
quote:
Orijinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx
desire hd kullanicisiyim ama SE bu sefer adam akilli bir telefon yapabilmis.. hem dizayn hem donanim hemde malzeme kalitesi olarak xperia arc süper bir telefon verdiginiz her kurusa deger.. se nin cift cekirdekli telefonlarini bekliyorum onlarada böyle bir dizayn uygularlarsa kesinlikle alirim.
Bende Desire HD kullanıcısıyım ama ARC da hediye olarak gelince canavar oldu... gerçi ARC kullanılmadan servise gitti 1 günlük ürün çünkü ekranında ölü pixel olduğunu gördüm servis ise bu yazılımsal diyerek geri göndermiş... yani bu kadar saçma bir şey görmedim yazılımlar ne zamandır ekranda sabit duran ölü pixel üretmeye başladı... şimdi tekrar geri göndereceğim ürünü...
Desire HD nin ekran kalitesi ve canlılığı daha güzel bence... Ama arc tasarım harikası olmuş tabi kullanabilecek miyim bakalım
bence hakkini aramalisin kardesim :) bu olayda türkiyede tüketici haklarinin avrupadan ve amerikadan ne kadar geride kaldigini gösterir.. avrupada olsa ayni olay kapina yeni telefon yolluyorlar kapida degistiriyorlar benim desire hd nin kamerasi oynuyordu adamlara mesaj attim t-mobile dan almistim adamlar kapiya geldiler yeni telefonu kapida verdiler eskisini verdim gittiler.
babam amerikaya gidicek acaba bu ürünü ordan aldırsam türkiyede uyum sorunu olurmu ? çok acil bilgisi olanlardan yardım bekliyorum
Amerika icin ayri bi surumu yok heralde sorun olmamasi lazim
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
peki türkçeleştirme işlemi kolayca olurmu belki komik bir sorudur ama bu konulardan biraz uzağım kusura bakmayın
quote:
Orijinalden alıntı: OoguzZ92
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
peki türkçeleştirme işlemi kolayca olurmu belki komik bir sorudur ama bu konulardan biraz uzağım kusura bakmayın
Türkçe dil vardır büyük ihtimal , yoksa da sorun değil çpk kolay
quote:
Orijinalden alıntı: kratostol
quote:
Orijinalden alıntı: cangaxxe
evet 0.5 cm civari bir bosluk var, dikkatimi cekmemisti ilk kurcalerken. Bir de bu programın haritasi gorsel olarak dandik gibi geldi bana. Ayrıtten birseyler daha mı yuklemek gerekli.
evet dandik duruyor biraz grolof'ta tam oturanı varmış rica ettim link vermesi ya da upload etmesi için bakalım bulacaz inş. bi çare. aramaya devam.
Birkaç gündür foruma pek giremedim,mesajını okuyunca vende dikkat ettim alt tarafta çok az bir boşluk varmış yani bendeki aynı .Ben pek kullanmadığım için farkedememişim.Bence Ndrive ve sygic igo dan daha güzel hele sygic çok hızlı bağlanıyor.igo nun özellikleri daha kısıtlı.