desire hd kullanicisiyim ama SE bu sefer adam akilli bir telefon yapabilmis.. hem dizayn hem donanim hemde malzeme kalitesi olarak xperia arc süper bir telefon verdiginiz her kurusa deger.. se nin cift cekirdekli telefonlarini bekliyorum onlarada böyle bir dizayn uygularlarsa kesinlikle alirim.
Bende Desire HD kullanıcısıyım ama ARC da hediye olarak gelince canavar oldu... gerçi ARC kullanılmadan servise gitti 1 günlük ürün çünkü ekranında ölü pixel olduğunu gördüm servis ise bu yazılımsal diyerek geri göndermiş... yani bu kadar saçma bir şey görmedim yazılımlar ne zamandır ekranda sabit duran ölü pixel üretmeye başladı... şimdi tekrar geri göndereceğim ürünü...
Desire HD nin ekran kalitesi ve canlılığı daha güzel bence... Ama arc tasarım harikası olmuş tabi kullanabilecek miyim bakalım
Olu pixel sayisi 3 den az ise garanti bakmaz
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
Al bak telefon yok piyasada yakinda bitecek
20'sine kadar almaya çalışıcam alamazsam çok büyük hayal kırıklığını uğrayacağım Kılıf alan arkadaşlar ne kullanıyor öğrenebilirmiyim?
Bu arada yunus daha yeni gelmeye çalışıyor xperia arc'lar timlere sen bitecek diyorsun.Dışarıdaki millet "bilinçsiz" gösteriş için iphone 4 alıyorlar.Merak etme milletimiz bilinçsiz olduğu sürece xperia arc bitmez!
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
Olu pixel sayisi 3 den az ise garanti bakmaz
Telefonda da öyle bir sınırlama var mı? zaten küçücük ekran televizyon da 3 pixel mantıklı ama telefon ekranında bir tanesi bile ben buradayım diye bağırıyor 4" lik ekranda...
@ yunuss.10
Öncelikle selamlar diğer sayfayı bayağı bir takip ettim bu telefondada karar kıldım fakat bazı sorularım olucak yaş 39 birazda cahillik var diyelim bu konularda :)
Bu root'u yapmak için herhangi bir versiyondamı olması gerekiyor telefonun eğer öyleyse o versiyona nasıl alabilicez? Ayrıca root yaptıktan sonra tekrar orjinal haline nasıl alabiliyoruz garanti kapsamında olması için acaba? Birde son olarak biliyorumki çok severek kullanıyorsunuz şuanda açıkcası ben ve diğer arkadaşlar imrenerek izliyoruz yorumlarınızı. Fakat hernekadar severek kullandığım bundan önceki telefonlarım olsada herzaman bir eksiklik yada şuda olmalıydı dediğim şeyler oldu bu telefonda eksikliğini hissetiğiniz yada şu tarz bir eksi yönü mevcut dediğiniz birşey mevcutmu acaba?
Son olarak bu root ve versiyon yükseltme ile olan tereddütlerim mevcut (ya bir zarar verirsem ya beklenmedik birşey olursa diye zira sizler bunu giderrebilirsiniz ama ben devamlı buradan yardım istemek durumunda kalıcam) bu işlem sırasında hiç süprizle karşılaşan oldumu acaba?
@ kyzer sozey
Malesef telefonlarda boyle bir sinirlama var yapacak bisey yok
@ imuratk
Root her surum icin ayri ayri cikar. 2.3.3 yeni verildigi icin daha sistemi kirilamadi ama yakinda cikar yapmasi basit ve kolay sorun ile karsilasan yoktur
selamlar,
telefonu dün aldım. android'i ilk kez kullanıyorum ve alısmaya calısıyorum. iyi bir navigasyon programı arıyorum. IGO tavsiye edilmisti bir onceki sayfada. Bu programı nerden bulurum ve telefona nasıl yüklerim?
quote:
Orijinalden alıntı: cangaxxe
selamlar,
telefonu dün aldım. android'i ilk kez kullanıyorum ve alısmaya calısıyorum. iyi bir navigasyon programı arıyorum. IGO tavsiye edilmisti bir onceki sayfada. Bu programı nerden bulurum ve telefona nasıl yüklerim?
bulması yüklemesi kolay da bizim arc nin ekran çözünürlüğüne uygun olanını bulamadım ben de. araştırmadayım bulursam paylaşacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: kratostol
bulması yüklemesi kolay da bizim arc nin ekran çözünürlüğüne uygun olanını bulamadım ben de. araştırmadayım bulursam paylaşacağım.
anladıgım kadarıyla 400*800 falan var cözünürlük olarak. ben programı buldum az önce. SD karta koplayın demis. klasörü koplayıyorum telefonda birsey gözkükmüyor. Aynı sekilde apk dosyası da gözükmüyor. Cizahın custom romlu rootlu falan mı olması lazım bunu yuklemek icin
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kratostol
anladıgım kadarıyla 400*800 falan var cözünürlük olarak. ben programı buldum az önce. SD karta koplayın demis. klasörü koplayıyorum telefonda birsey gözkükmüyor. Aynı sekilde apk dosyası da gözükmüyor. Cizahın custom romlu rootlu falan mı olması lazım bunu yuklemek icin
onu yüklemek için apk dosyalarını tele yükleyen programlar var. sen igoyu sd kartına herhangibir yere kopyala. aynı şekilde apk dosyasını ayrı olarak herhangi bir yere kopyala; ayrı kopyalanmasa da olur mu igo klasörünün içinde bilmiyorum ama çok önemli değil heralde ben ayrı kopyaladım gördü hemen aynı klasörde görür mü bilmiyorum; benim kullandığım apk programı ''apk manager'' markette var. her apk için bu programı kullanıyoruz. zaten programı açınca install ve uninstall bölümleri var. uninstall a basınca çıkıyor telefonunda yüklenmeyi bekleyen tüm apk lar. oradan seçersin igo nun apk sını sana yükler simgesini de ekler ;)
apk managerdeki install ve uninstall a tıklayamazsan program bozuk sanma. tıklanma durumu ters mantıkla çalışıyor. yükleyince anlarsın ne demek istediğimi.
e-book lar için ne kullanıyorsunuz üstadlar. ne yükleyeyim ?
sevindim. yanlız aşağında biraz boşluk yok mu? iGOMyWay_8.4.2.139242_WVGA_800x480 diyor. bizim teller 854 x 480 ?
evet 0.5 cm civari bir bosluk var, dikkatimi cekmemisti ilk kurcalerken. Bir de bu programın haritasi gorsel olarak dandik gibi geldi bana. Ayrıtten birseyler daha mı yuklemek gerekli.
quote:
evet 0.5 cm civari bir bosluk var, dikkatimi cekmemisti ilk kurcalerken. Bir de bu programın haritasi gorsel olarak dandik gibi geldi bana. Ayrıtten birseyler daha mı yuklemek gerekli.
evet dandik duruyor biraz grolof'ta tam oturanı varmış rica ettim link vermesi ya da upload etmesi için bakalım bulacaz inş. bi çare. aramaya devam.
ben en çok mesaj bölümünü merak ediyorum acaba iphone gibi baloncuk baloncuk mu yani 1 kişiden gelen bütün mesajlar mı gösteriliyor yoksa klasik tek tek mi?
paylaşım için teşekkürler, bu htc ana ekranındaki saati falan nasıl koyuyoruz sense widgetlarda yok çünkü.
ben en çok mesaj bölümünü merak ediyorum acaba iphone gibi baloncuk baloncuk mu yani 1 kişiden gelen bütün mesajlar mı gösteriliyor yoksa klasik tek tek mi?
evt bir kişiden gelen mesajların hepsini gösteriyor.
evt bir kişiden gelen mesajların hepsini gösteriyor.
C510 bile gösteriyor.
arkadaşlar benim merak ettiğim nokta samsung galaxy s le bunun arasında çok fark varmı yani galaxy den buna geçmeye değer mi? (kamera kalitesi ve tasarım dışında)