Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia™ ARC | Yardımlaşma & Fan Club | Oyun & Uygulama Paylaşımı | Destek | <<<< (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
17
Favori
239.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grolof

Yunus çok güzel olmuş,ellerine sağlık.İnşallah ayağımız burayada alışır.

Hocam zaten öbür konu muhabbet, bu konu da paylaşım-yardım-destek konusu olsun, önemli bilgileri zamanı geldikçe buraya eklicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

Rezerve edeyim şimdiden :)) İnşallah yarın yerleştireceğim her şeyi

Batuhan 3 gün geçti hala yerleştiremedin bişey yapmıyon gittin en güzel yerlerden birini de işgal ettin
  • Konun açılması iyi olmuş daha kolay istediklerimize ulaşabiliyoruz artık..
  • @yunuss.10

Paylaşımlar çok güzel çok teşekkür ederiz.
  • X10 ile yaşadığım tatsız arızalardan sonra SE için bir daha mı? diye epey düşündükten sonra herşeye rağmen yine de SE diyorum. ARC buradaki Tim e ulaşsın ben de alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

@yunuss.10

Paylaşımlar çok güzel çok teşekkür ederiz.

Teşekkür ederim hocam

Sayfadan bol bol yer çalıyom ilerde buralara ekleme yaparım diye yanlış anlaşılmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: shimoda

X10 ile yaşadığım tatsız arızalardan sonra SE için bir daha mı? diye epey düşündükten sonra herşeye rağmen yine de SE diyorum. ARC buradaki Tim e ulaşsın ben de alacağım.

Ben X10'dan çok memnunum ama bu 2.3.3 çok gecikti şu aralar gelse güncellemesi 2-3 ay daha beni idare eder ama ARC aklımı çeliyo çok kararsızım
  • hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun umarım uzun süreler güncel kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasin8584 -- 2 Haziran 2011; 11:52:50 >
  • Belki birileri denemiştir burada.
    Bir şey merak ediyorum, 720p mkv formatında bir dizi/film'i izleme şansınız oldu mu? Ve bunu hdmi kablo ile LCD tv'ye aktarma şansınız oldu mu? Varsa bunları deneyen arkadaş, performansı hakkında yorum yapabilir mi?
    Ayrıca, kablosuz ağdan, desktop bilgisayarınıza ulaşıp, paylaşılan dosyalardan o 720p diziyi açabilme şansımız olsa gerek, bunu deneyen olursa ve yorum yapabilirse çok sevinirim.

Teşekkürler.
  • hepsiburada.com'dan siparişi verdim, bakalım kaç günde gelecek..
  • yunus burdanmı devam edicez artık konuya
  • Arkadaşlar verilen programları henüz inceliyemedim ama fazla mal göz çıkarmaz.Applanet in son sürümü yani 2.8.0.5
    her zaman online değil ama açık olduğunda 15 bin tane kadar ücretli uygulamaları ücretsiz indirebiliyorsunuz.
    http://hotfile.com/dl/119668475/c3a5bc5/app.rar.html
  • merhaba arkadaşlar..bende yeni aldım telefonu..iki sorun var cevaplarsanız sevinirim

birincisi buradaki htc klavyeyi yükledim ama aktifleştiremiyorum..çözümü varmıdır?
    ikinci ve daha önemlisi hafıza kartına yüklemiş olduğum müzik video ve resimler telefonu kapatıp açtığımda kullanılamaz halde oluyor..örneğin müzik kitaplığı boş görünüyor..resimler çok kalitesiz ve bulanık görülüyor..videolar oynatılamıyor diyor..bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • Hayirli olsun

Htc klavyesi icin ayarlar - dil ve klavye ayarlarina gir ordan htc yazani aktif et, mesaj yaza gir mesaj yazilan yeri basili tut giris yontemi de Htc ime sec
  • Yunus kardeşim yayınladığın uygulamaları bas bekle demişsin ne kadar bekleyeceğiz birşey çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: türbülans

merhaba arkadaşlar..bende yeni aldım telefonu..iki sorun var cevaplarsanız sevinirim

birincisi buradaki htc klavyeyi yükledim ama aktifleştiremiyorum..çözümü varmıdır?
    ikinci ve daha önemlisi hafıza kartına yüklemiş olduğum müzik video ve resimler telefonu kapatıp açtığımda kullanılamaz halde oluyor..örneğin müzik kitaplığı boş görünüyor..resimler çok kalitesiz ve bulanık görülüyor..videolar oynatılamıyor diyor..bu sorunu nasıl çözebilirim?

Bu kadar sorunlu bir cihaz mı? Bende cihazı almayı düşünüyorum fakat bu sorunlar ve boyutu kafamı karıştırdı.
    2 Sorum olacak..
    -Cebe sığmıyor mu? (Kolayca taşımamı sağlayacak aksesuar da olabilir)
    -Kullanan arkadaşlarda çok sorun oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LackLucK -- 3 Haziran 2011; 13:50:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LackLucK
    quote:

merhaba arkadaşlar..bende yeni aldım telefonu..iki sorun var cevaplarsanız sevinirim

Bu kadar sorunlu bir cihaz mı? Bende cihazı almayı düşünüyorum fakat bu sorunlar ve boyutu kafamı karıştırdı.
    2 Sorum olacak..

hocam merak etmeyin ilk defa boyle bir sorun duydum

• quote:

Orijinalden alıntı: LackLucK

quote:

2 Sorum olacak..

böyle sorunlarla hiç karşılaşmadım telefonu ilk alanlardan biriyim ben ayrıca cebede sığıyor yani

• desire hd kullanicisiyim ama SE bu sefer adam akilli bir telefon yapabilmis.. hem dizayn hem donanim hemde malzeme kalitesi olarak xperia arc süper bir telefon verdiginiz her kurusa deger.. se nin cift cekirdekli telefonlarini bekliyorum onlarada böyle bir dizayn uygularlarsa kesinlikle alirim.
  • Konu hayırlı olsun.Yukarıdaki resim örneklerini neden verdin Gidip alasım var ama elim mahkum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.