herkes iphone ile omnianın klavyesinden şikayet ederken x1 in klavyesinin olması bence büyük avantaj.. @m35 bence eşitligi yanlış yazmışsın. laptop + cep telefonu = pda oldu artık..
quote:Orjinalden alıntı: Figure X1 klavyeli olduğundan daha kalın olması doğaldır. Klavyeyi seven kalınlığına katlanır gibi bir şey oluyor o zaman aynen dediğin gibi, gülü seven dikenine katlanır misali ama ben almim kalsın...
quote:Orjinalden alıntı: m35 diken miken acıtana kadar :) o gülü koklamanın tadını anca dikenleri batırarak çekicez:D Of Of.. Bu kadar edebiyat bir klavye için fazla ama olsun
quote:Orjinalden alıntı: octaine herkes iphone ile omnianın klavyesinden şikayet ederken x1 in klavyesinin olması bence büyük avantaj.. @m35 bence eşitligi yanlış yazmışsın. laptop + cep telefonu = pda oldu artık.. yok kardeş yanlışın var ilk pda.larda gsm özelligi yokturdu ;) ben orda onu ima ediyorum.. quote:Orjinalden alıntı: Figure quote:Orjinalden alıntı: m35 diken miken acıtana kadar :) o gülü koklamanın tadını anca dikenleri batırarak çekicez:D Of Of.. Bu kadar edebiyat bir klavye için fazla ama olsun herswey x1 için ama ben x2.yi istiyom