Şimdi Ara

^^Sony Ericsson XPERIA detaysız inceleme ^^ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    n96 tr.de çıktı arkadaslar ben 30ekimde teknosada w910 ile ekran karşılaştırması bile yaptım ama sadece ben gördüm resim çekemedim malum vakitte kısıtlıydı tekrar foto makinasıyla gidip çekemedim...
    ama ekran konusunda w910un renkleri daha canlı
  • Hayırlı olsun Türkiyeye gelsinde bende alayım bitane.
  • hayırlı olsun öncelikle
    bir sorum olacak dokunmatik ekranı iphone kadar başarılı mı şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: tavernac1

hayırlı olsun öncelikle
    bir sorum olacak dokunmatik ekranı iphone kadar başarılı mı şimdiden teşekkürler

Tşk. arkadaşım , Bu arada Iphone gibi degil. Omnia gibi.
  • ilk önce hayırlı olsun güle güle kullanın darısı başımıza. benim sorum cihazın rami 256mbmı 128mbmı degişik bilgilir var. video kaydı vgamı 640*480. işlemci bilgileri yani kısaca biraz teknik bilgi verirsen sevinirim...
  • hayırlı olsun dostum detaylı bir inceleme bekliyoruz cihazın her yönden çok iyi olduğunu biliyorum fakat boyutları ve ağırlığı konusunda daha karşılaştırmalı şeyler olursa güzel olacak benim açımdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulentataseven

ilk önce hayırlı olsun güle güle kullanın darısı başımıza. benim sorum cihazın rami 256mbmı 128mbmı degişik bilgilir var. video kaydı vgamı 640*480. işlemci bilgileri yani kısaca biraz teknik bilgi verirsen sevinirim...

Sony Ericsson un ilk ve tek VGA@30fps de video çeken telefonu bu.
    256 MB RAM
    Qualcomm MSM7200 528MHz processor
    Boyutu 110.5 x 52.6 x 17 mm
    Ağırlığı 145 g

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x1-2246.php

• s.e bu sefer turnayı gözbebeğinden vurdu desenize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 14 Kasım 2008; 19:22:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

Orjinalden alıntı: bulentataseven

ilk önce hayırlı olsun güle güle kullanın darısı başımıza. benim sorum cihazın rami 256mbmı 128mbmı degişik bilgilir var. video kaydı vgamı 640*480. işlemci bilgileri yani kısaca biraz teknik bilgi verirsen sevinirim...

Sony Ericsson un ilk ve tek VGA@30fps de video çeken telefonu bu.
    256 MB RAM
    Qualcomm MSM7200 528MHz processor
    Boyutu 110.5 x 52.6 x 17 mm
    Ağırlığı 145 g

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x1-2246.php

.256 olabilir.Çünkü xperia htc touch pro dan daha hızlıydı.Değiştirilmiş olabilir.....

• bench mark testlerinde hem touch hd hem de touch pro'dan iyi

^^Sony Ericsson XPERIA detaysız inceleme ^^

• cavur yapıor :D nokia zaten bi cihaz yapar yaparsa 2 milyara satar 2 ay sonra kullanıcı cihazı çöpe atar çinliler dandik cihazları 100 ytlden satar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

bench mark testlerinde hem touch hd hem de touch pro'dan iyi

halbuki se nin cihazıda büyük ihtimalle htc üretiyor. en azından ondan biraz daha iyisini kendine yapsaydı. heralde ticaretteki etik anlayışa sığmaz dedi htc. delikanlı firmaymış

• HTC neyi yapıyormuş? İşlemci mi, ram mi? Ne? Bunların hiçbirini HTC üretmiyor ki. HTC de diğer markalar gibi parçaları üreticiden alıp cihazda topluyor. O parçaları Sony Ericsson için toplamışsa, ona lafım yok
  • Hayırlı olsun.
  • @Faithles Kardeş detaylı inceleme yaparsan hakikatten çok minnettar kalacam gerçekten merak ettiğim bir model... Boş bir zamanında uzuun uzun ve objektif yorumlarını,resimlerini,videolarını bekliyoruz...Saol bizi aydınlattığın için... Zaten belliydi SE bu teli duyurduğunda bi devrim kokusu almıştım çünkü hakikatten eksiksiz ve karizma bir telefon
  • Hayırlı olsun güle güle kullan.!
  • quote:

Orjinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orjinalden alıntı: sametw300

quote:

Ekran kalitesi İNANILMAZ (Divx video vs süper)

65,536-colour TFT ,800 X 480

çözünürlük çok iyi de parlaklığı nasıl acaba?65,536 yani en dandiklerden renk var

Arkadaşım SonyEricsson un ekran kalitesi müthiş!!

yani al eline son çıkan modellerinden.(örn:w910,k850 vs)
    normalde 262.144 renk ama inanırmısın nokianın samsung vs. 16 milyon ekranlı telefonlardan çok parlak ve net

Hala bile düşünüyorum.Nasıl olur 262.144 renk.16 miyonu geçiyor!!!

Aldığımız Nokia telefonların ön ekranları(kapaktaki saydam plastikten bahsediyorum) çok kalitesiz o nedenle size 16 milyon renk hissi vermiyor. Kapaklı olan modellerde kapağı söküp baktığınızda anlıyorsunuz ekranın rengini. Örneğin bir zamanlar 6630 kullanıyordum cihazın ön kısımdaki kapağını söküp baktığımda gerçekten ekranın kalitesi belli oluyordu(tabi o zamanki telefonlara göre) Tabi 16 milyon renk telefon alıpta her seferinde kapağını çıkarıp öyle kullanmak karmaşık bir durum olur o nedenle Nokia cihazların ön kapaklarındaki ekranlarda kesinlikle iyileştirme yapmalı.

• quote:

Orjinalden alıntı: danGerfuLL

quote:

Orjinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orjinalden alıntı: sametw300

quote:

Ekran kalitesi İNANILMAZ (Divx video vs süper)

65,536-colour TFT ,800 X 480

çözünürlük çok iyi de parlaklığı nasıl acaba?65,536 yani en dandiklerden renk var

Arkadaşım SonyEricsson un ekran kalitesi müthiş!!

yani al eline son çıkan modellerinden.(örn:w910,k850 vs)
    normalde 262.144 renk ama inanırmısın nokianın samsung vs. 16 milyon ekranlı telefonlardan çok parlak ve net

Hala bile düşünüyorum.Nasıl olur 262.144 renk.16 miyonu geçiyor!!!

Aldığımız Nokia telefonların ön ekranları(kapaktaki saydam plastikten bahsediyorum) çok kalitesiz o nedenle size 16 milyon renk hissi vermiyor. Kapaklı olan modellerde kapağı söküp baktığınızda anlıyorsunuz ekranın rengini. Örneğin bir zamanlar 6630 kullanıyordum cihazın ön kısımdaki kapağını söküp baktığımda gerçekten ekranın kalitesi belli oluyordu(tabi o zamanki telefonlara göre) Tabi 16 milyon renk telefon alıpta her seferinde kapağını çıkarıp öyle kullanmak karmaşık bir durum olur o nedenle Nokia cihazların ön kapaklarındaki ekranlarda kesinlikle iyileştirme yapmalı.

Eğer sorun gerçekten ön kapaktaki kalitesiz malzeme ise, Nokia'ya koca bir yuh. Bence o kapağın etkisi olabilir ama ben bütün suçun kapakta olduğunu sanmıyorum, koca bir firma böyle basit bir hata yapmaz kanımca.

• quote:

Orjinalden alıntı: danGerfuLL

İş kapakta falan değil iş Ekranların kaliteli veya kalitesiz yapılmasında. Ekranlarda Sony kalitesini görüyoruz, görüyorsunuz. ve Nokia nın kalitesizliğini de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 17 Kasım 2008; 12:10:55 >

• Hayırlı olsun kardeş fiyatı nedir bu aletin?? Aletin video çekimini çok merak ettim bu arada.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.