Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia Neo oyun ve uygulama paylaşım alanı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
2
Favori
23.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

bi tanıdıgımda i phone vardı....ve street fighter yuklemişti..ki.. aynı 1992 - 1993 yılları versiyonu....

hayran kalmıstım sesler - grafik vs...

e ben de haalaa pc de mame 32 street fighter oynuyorum:):)

android için var mı bu oyun..hiç gozune carpan..elinde olan vs..:)

tşklerr.....

_________________buldum ama açılmadı...

üzgünüz street fighter durduruldu gibi bi msj aldım.. kaldırdım...

:(:(

http://dandroidtabletpc.com/download-street-fighter-ii-turbo-android-apk.html/ ......gerçi youtube de androidden oynama videosu bile var ama...:S:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volie82 -- 22 Aralık 2011; 2:06:58 >

• APK:
    http://ul.to/2770hj1z

SD:
    http://www.multiupload.com/YQZBYE5EYB

Neo'da denedim sorunsuz çalışıyor.İyi Oyunlar.

• takip
  • asphalt6 indirdim. apk dosyasını kuruyorum. oyunu açıyorum indirmek için soruyor later diyorum çıkıyorum. sd dosyasını gameloft/games içine atıyorum. oyuna tekrar giriyorum yine indirme istiyor. aynısı realfootbal 2011de de oluyor. herkes yapıyor neden bende bu oluyor anlamıyorum :)

bir de frontline commando ve blood and glory yi açıyorum oynuyorum. oyunun ortasında tak diye birden kapanıyo. bunun nedenini bilen var mı? sildim yeniden yükledim yine de kapanıyor bu iki oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daRKiLLeR

Merhaba arkadaşlar,

Bir hafta önce Neo sahibi oldum. Biliyorsunuz telefon içerisindeki temalar pek iyi değil.

Telefona nerden, nasıl tema indirebilirim, tavsiyeleriniz varsa. ve nasıl kuracağım konusunda yardımcı olursanız.

Teşekkürler.

bende aradim ama bulmadim hocam bulursan ve paylasma zahmetinde bulunursan cok makbule gecer....
  • burada da dursun mesajım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

Arkadaşım klasörde asphalt6 diye klasör var onu gameloft-games klasörüne at,apk yi da kur

kardeş tap tap revenge 4 üde bulabilirmisin hiç biryerde bulamadım internetteki android markette 480x854 ekran çözünürlüğü (sony ericsson xperia neonun ekran çözünürlüğü) için optimize edildiği söyleniyor ama hiç biyerde bulamadım
  • Bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinkastan

PES 2011 OYNADINIZMI ?

Sony Ericsson Xperia Neo oyun ve uygulama paylaşım alanı

Özellikleri:
    Rakipsiz gerçekçilik
    Özel UEFA Kulüp Yarışmaları
    Yeni başlayanlar ve uzmanlar için Çarpıcı Erişilebilirlik
    Çarpıcı grafikler
    PES 2011 - Android platformu üzerinde rakipsiz futbol deneyimi!

Kurulum:
    1), uygulama yüklemek, telefonunuz aracığıyla SD Kart göz telefonunuzun SD Kart için arşiv içinde. Apk dosyasını kopyalayın. Eğer üçüncü bir dosya gezgini gerekebilir Android Market üzerinde ücretsiz ES Dosya Gezgini kapmak.
    2) SD Kart için dosyaları kopyalayın, SD Card klasör yolunu "/ / Android / data / sdcard" bulunmaktadır.

Serbest Adı: Pro_Evolution_Soccer_2011_v1.0.1_ANDROiD-P2P
    Boyutu : 54,7 MB

http://www.filesonic.com/file/73715757/Pro_Evolution_Soccer_2011_v1.0.1_ANDROiD-P2P.rar

OYUNUN YÜKLENMESİ

sd kart isimli bir dosya olmayacak sd kart dediğimiz telefona harici olarak taktığın hafıza kardeşim.

kuruluma gelince wifi filan gerek yok arkadaşlar 2-3 modelde denedim hepsinde aynı sonucu veriyor.

1. apk uzantılı dosyayı telefonunuzun hafıza kartına atın ve kurun
    2. oyunu başlatmayı denemeden "com.konami.pes2011" isimli dosyayı hafızakartında/android/data klasörünün içine yapıştırın
    3. her hangi bir int. bağlantısı olmadan oyunu başlatın
    4. eğer başlamaz ise int. bağlantısı ile tekrar deneyin bazen ekstra dosya indirme gereksiniminde bulunuyor.

dikkat etmeniz gereken bir noktada arkadaşlar hafıza kartında ".android" birde "android" isimli, iki klasör vardır. sd kart dosyalarını yanlışlıkla ".android" klasörü içine atmayın oyun çalışmaz o klasöre atar iseniz oyunu apk dan kurduktan sonra download yapar yaklaşık 50 mB bir dosyayı.

link hata veriyor. yeni link verebilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: BAT007

quote:

PES 2011 OYNADINIZMI ?

Özellikleri:
    Rakipsiz gerçekçilik
    Çarpıcı grafikler

Kurulum:
    1), uygulama yüklemek, telefonunuz aracığıyla SD Kart göz telefonunuzun SD Kart için arşiv içinde. Apk dosyasını kopyalayın. Eğer üçüncü bir dosya gezgini gerekebilir Android Market üzerinde ücretsiz ES Dosya Gezgini kapmak.
    2) SD Kart için dosyaları kopyalayın, SD Card klasör yolunu "/ / Android / data / sdcard" bulunmaktadır.

http://www.filesonic.com/file/73715757/Pro_Evolution_Soccer_2011_v1.0.1_ANDROiD-P2P.rar

OYUNUN YÜKLENMESİ

sd kart isimli bir dosya olmayacak sd kart dediğimiz telefona harici olarak taktığın hafıza kardeşim.

kuruluma gelince wifi filan gerek yok arkadaşlar 2-3 modelde denedim hepsinde aynı sonucu veriyor.

2. oyunu başlatmayı denemeden "com.konami.pes2011" isimli dosyayı hafızakartında/android/data klasörünün içine yapıştırın
    4. eğer başlamaz ise int. bağlantısı ile tekrar deneyin bazen ekstra dosya indirme gereksiniminde bulunuyor.

dikkat etmeniz gereken bir noktada arkadaşlar hafıza kartında ".android" birde "android" isimli, iki klasör vardır. sd kart dosyalarını yanlışlıkla ".android" klasörü içine atmayın oyun çalışmaz o klasöre atar iseniz oyunu apk dan kurduktan sonra download yapar yaklaşık 50 mB bir dosyayı.

Pes 2011.Apk
    Pes 2012.Apk

Yüklemeden sonra wifi ile data dosyalarını indirin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BAT007

quote:

PES 2011 OYNADINIZMI ?

Özellikleri:
    Rakipsiz gerçekçilik
    Çarpıcı grafikler

Kurulum:

OYUNUN YÜKLENMESİ

Teşekkürler ancak her iki oyun içinde dosyaları indirmiyor. Server hatası alıyorum. Bu dosyaları temin edebileceğim bir yer varmıdır?

• Igo'nun linki calismiyor yeni link verebilir misiniz.
  • Kafanız güzel mi hotfile'da paylaşıyorsunuz? Mediafire gibi bir nimet varken indirmelerimizin içine etmek zorunda mısınız?
  • Arkadaşlar herkese kolay gelsin.Ben bir türlü oyunları oynuyamıyorum apk ile yükleme yapıyorum oyunlar ilk açılıyor hawx oyununu sd karta gameloft klasörü oluşturdum ve onun içindede games klasörü oluşturup oyunun dosyalarını da içine atıyorum acaba yanlış birşeyler mi var ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.