Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia Neo oyun ve uygulama paylaşım alanı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
2
Favori
23.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet aynı apkyı kurup 500 mblik sd dosyası indirdim ve tıkır tıkır oynuyorum =)
  • "bmbj"
    Teşekkür ederim yardımın ve bilgilendirme için. Akşam eve gidince dosyayı indirip deneyeceğim.
  • "bmbj"
    Apk dosyasını yükledim ancak oyuna girdiğimde ekranda sadece 1 mb'lık bir dosya indirmem gerektiği yazıyor. Ben de download etmek için ekrana dokunduğumda hata verip oyun kapanıyor. Hata hemen ekrandan gidiyor. Görebilsem ne olduğunu yazacağım ama...

Sony Ericsson Xperia Neo oyun ve uygulama paylaşım alanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKYBRAVE

"**BlackTower**"
    Apk dosyasını kurmayı denedin mi? Dosya boyutu 1.2 mb gözüküyor da "bmbj" arkadaşım doğru apk dosyasını upload ettiğine emin misin? Çünkü internette bulduğum Asphalt 6 Adrenaline oyununa ait apk dosyaları 6-7 mb'dı.

@bmbj verdiğin apk yi kurdum internetten 1 mb dosya indirmemi istedi tamam dedim ancak oyundan attı zaten apk boyutu 1.2 mb olmasından şüphelenmistim olmayacağını anlamıştım:-D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: **BlackTower**

quote:

"**BlackTower**"
    Apk dosyasını kurmayı denedin mi? Dosya boyutu 1.2 mb gözüküyor da "bmbj" arkadaşım doğru apk dosyasını upload ettiğine emin misin? Çünkü internette bulduğum Asphalt 6 Adrenaline oyununa ait apk dosyaları 6-7 mb'dı.

@bmbj verdiğin apk yi kurdum internetten 1 mb dosya indirmemi istedi tamam dedim ancak oyundan attı zaten apk boyutu 1.2 mb olmasından şüphelenmistim olmayacağını anlamıştım:-D

Ben zaten dosyayı yüklemeden özellikle sordum arkadaşa. Çünkü dosya boyutu sadece 1,2 mb'dı ama arkadaş ısrarla ben bu dosyayı kurdum ve telefonumda oynuyorum deyince ben de yükledim. Sonuç malum

• android'le yeni tanışanlar için ilk mesaja bunların nasıl yükleneceğini de ekleseniz.
  • Arkadaşlar;
    Telefonuma sd dosyaları olan, büyük boyutlu oyun yüklerken sorun yaşıyordum. (Gameloft oyunları gibi) Sd dosyaları gerekli klasörün içerisine attığım halde yine de oyuna girdiğimde internet üzerinden dosya indirmem gerektiği uyarısını alıyordum ki bu durum bir çok arkadaşımızın başına gelmiştir diye düşünüyorum. Birkaç gün önce internette gezerken bu konuda bir bilgi buldum ve sizinle paylaşmak istedim. Bu arada paylaşacağım yöntemi "Asphalt 6 Adrenaline HD" oyununda denedim ve veri indirmeden oyuna girebildim. Bu bilginin sizlerin de işine yarayacağını düşünerek paylaşıyorum. Tamamen "alıntıdır"...

android İşletim Sistemli Telefonlara Oyun Yükleme
    (Yalnız apk+sd dosyasını indirince geçerlidir bu. Aksi taktirde sd dosyasını telefon patch olarak download eder)

1) Apk+sd dosyasını bilgisayarınıza indirin.
    2) İlk önce "apk" uzantılı dosyayı telefona atın ve usb kablosunu çıkartın.
    3) Sonra telefona attığınız "apk" uzantılı dosyayı kurun 1 defa çalıştırın ve download ekranı gelene kadar bekleyin. Ardından oyundan çıkış yapın.
    4) Usb kablonuzu telefonunuza bağlayın ve "sd" dosyasını hafıza kartı içerisindeki "Android/Data" klasörünün içine atın.

ÖNEMLİ:
    (Eğer indirdiğiniz oyun "Gameloft" oyunu ise o zaman 4. maddeyi şu şekilde uygulayın:
    "sd" dosyasını hafıza kartı içerisindeki "gameloft>games" adlı klasörün içine atın. (Hafıza kartınızın içerisinde böyle bir klasör yoksa oluşturmanız gerek)

ve oyuna girin.Aksi bir durum olmadığı sürece oyun sorunsuz çalışır.

NOT: Ben şöyle bir sıkıntı yaşadım bu konuda. Telefonumda yüklü olan "Asphalt" oyununu sildim ve sonra oyunu yeniden kurarak bu yöntemi denedim ama olmadı. Sonra hafıza kartımı formatlayıp bu yöntemi uyguladım ve veri indirmeden oyuna girdim. Bilgilerinize...

• quote:

"bmbj"
    Apk dosyasını yükledim ancak oyuna girdiğimde ekranda sadece 1 mb'lık bir dosya indirmem gerektiği yazıyor. Ben de download etmek için ekrana dokunduğumda hata verip oyun kapanıyor. Hata hemen ekrandan gidiyor. Görebilsem ne olduğunu yazacağım ama...

Sony Ericsson Xperia Neo oyun ve uygulama paylaşım alanı

Daha önceden yüklediginiz asphalt dosyaları hala telefonunuzda duruyor mu ? yoksa silip mi denediniz ? Çünkü ben ilk önce bu dosyayı indirdim ve peşindne sd dosyasını gene bu apk üzerinden indirip sorunsuz şekilde oynuyorum. Ancak benim telefonum şuanda 2.3.3. Belki 2.3.4de bir problem yaratiyor olabilir bilemiyorum tam olarak. Ama bence eski apkdan indirdiginiz dosyaların varlığından dolayı böyle bişi oluyor.

• "bmbj"
    Telefonu ve hafıza kartımı daha yeni formatlayıp denedim. Yani bahsettiğiniz ihtimal olanak dışı. Siz nasıl yaptınız bilmiyorum ama bu apk dosyası ile oynadığınızı sanmıyorum. (Yanlış anlaşılmasın belki farklı bir apk dosyasından kurulum yapmışsınız ve hatırlamıyorsunuzdur) Ayrıca bu konuda sıkıntı yaşayan tek ben değilim. "**BlackTower**" arkadaşımız da aynı şekilde apk dosyasını yükleyip denemiş ve aynı sorunu yaşamış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

Poker uygulamasını soran arkadaşım.bunu bir dener misin

http://hotfile.com/dl/134222672/3f1249f/zynga.livepoker-1.apk.html

oyunu yüklüyorum yükleniyor herşey tamam.oyunu açarken bu hatayı veriyor.

Bu oyunu nasıl oynayacağım Allah rızası için birisi yardım etsin ne yaptıysam olmuyor:(

• Orijinalden alıntı: gstmr

Bu oyunu nasıl oynayacağım Allah rızası için birisi yardım etsin ne yaptıysam olmuyor:(

mesajların devamında sorunun çözümü var bakmamışsın heralde.
    ben kopyalıyım buraya.

linki yeniledim dostum.şimdi denedim ve açılddı bende.

http://hotfile.com/dl/134225787/5e79850/Zynga-Texas-Poker.apk.html

yukardakini de değiştirdim.çalışıyor

işte şimdi oldu.çok teşekkür ederim.

• Orijinalden alıntı: sharpie

Orijinalden alıntı: gstmr

mesajların devamında sorunun çözümü var bakmamışsın heralde.
    ben kopyalıyım buraya.

linki yeniledim dostum.şimdi denedim ve açılddı bende.

http://hotfile.com/dl/134225787/5e79850/Zynga-Texas-Poker.apk.html

yukardakini de değiştirdim.çalışıyor

işte şimdi oldu.çok teşekkür ederim.

Bu dosyayı pc ye indirdim sonrada telefona attım ama kuramıyorum dosya yok bulamıyorum:(

• öncelikle iyi akşamlar.

cihazımı bilgisayaramı bağlayıp bilgi alışverişi yaptığımda telefona attığım dosyaların nereye gittiği hakkında bilgi sahibi olan varmı acaba?
  • Arkadaşlar;
    Telefonunuza attığınız uygulamaları görebilmeniz için telefonunuzda bir dosya yöneticisinin yüklü olması gerek. (Neo, Arc, Ray gibi telefonlarda dosya yöneticisi uygulaması telefonda yüklü olarak gelmiyor) Bunun için piyasada bir çok dosya yöneticisi uygulaması var. En çok kullanılan uygulamalar arasında Astro File Manager, Es File Manager, Root Manager vb. uygulamalar var. Bunlardan herhangi birini markete girerek telefonunuza yükleyebilirsiniz. Uygulamaları sd karta yüklemek için Install Manager diye bir uygulama da var. Uygulama yüklemek için bunu da kullanabilirsiniz...
  • ya asphalt 6 yı yükledim kenarda o arkadaşlarda olan renk kayması gibi değişik bir görüntü çıktı , başka apk lerle denedim bu seferde oyuna girmeden atıyor.

yokmu şöyle sorunsuz bir apk ?

birde backstab apk yi atıp yükledim. bu seferde oyunun başında telefonun dokunmatiği işlemiyor , sağa sola dönmüyor :S

bu iki oyunun apk si lazım , sağlam varmı verebilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazcoxxz

arkadaşlar nfs shift android varmış.... araşdırdımbi apk buldum 100 küsür mb idi indirdim kurdum ama ekranda karatı vardı denedinizmi bu oyunu hiç? sağlam olsaydı paylaşım yapıcakdım....

Apk:http://www.wupload.com/file/2594457622
    SD Data:http://www.wupload.com/file/2594457607

buyur kardeşim :)

• Taxas holdem pokeri türkçe oynayabilen varmı?
  • Vallahi ben o apkdan yükledim asphaltı sorunsuzda çalişti sizde neden öyle oluyor bilmiyorum, ki mağazada lg optimus black kullanan arkadaşada verdim oda oynayabiliyor bir tek samsung galaxy sl bu telefon bu oyunu desteklemiyor diye hata verdi o kadar :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmbj

Vallahi ben o apkdan yükledim asphaltı sorunsuzda çalişti sizde neden öyle oluyor bilmiyorum, ki mağazada lg optimus black kullanan arkadaşada verdim oda oynayabiliyor bir tek samsung galaxy sl bu telefon bu oyunu desteklemiyor diye hata verdi o kadar :S

Hocam yanlış anlaşılma olmasın. Bu konuda seni itham etmiyorum aksine iyi niyetli bir şekilde yardımcı olmaya çalıştın. Bu yüzden teşekkür ederim. Sadece paylaşmış olduğun uygulama bende ve "**BlackTower**" nickli arkadaşta düzgün bir şekilde çalışmadı. Ben de bunu anlatmaya çalıştım sadece. Sağlık olsun artık. Aramaya devam edeceğim
    Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYBRAVE -- 2 Aralık 2011; 16:04:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: warhacker

quote:

Orijinalden alıntı: lazcoxxz

arkadaşlar nfs shift android varmış.... araşdırdımbi apk buldum 100 küsür mb idi indirdim kurdum ama ekranda karatı vardı denedinizmi bu oyunu hiç? sağlam olsaydı paylaşım yapıcakdım....

Apk:http://www.wupload.com/file/2594457622
    SD Data:http://www.wupload.com/file/2594457607

buyur kardeşim :)

arkadasim sen denedinmi bu dosyalari... ben bir kac apk denedimde onlardan biri olmasin... gerci indiriyorum su an bi insin kurucam hemen...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.