Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia Neo - Samsung Galaxy W

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta görüldüğü üzere bu iki telefondan birini alıyorum yarın. Acaba hangisini alayım,Neo'nun beni kamerası cezbediyor,Galaxy W'nin de işlemcisi.Telefonu alırsam işlemcinin hakkını veririm diye düşünüyorum ancak aynı zamanda Kamera da büyük bir ihtiyaç.Ayrıca müziğimi de telefondan dinlerim kulaklık ses kalitesi de önemli.Önem sırası Müzik>Kamera>işlemci. Sizce Galaxy W'nin hızıyla Neo'nun hızı arasında çok büyük bir fark var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Edit : Bu arada bütçem 1000 tl ile sınırlı.Bu fiyata motorola atrix hariç bir model önerebilirseniz sevinirim.Motorola artix'i tercih etmememin sebebi ise bulunduğum ilde bulamamam.Görüp de almayı tercih ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FB®h Pozitif -- 3 Nisan 2012; 23:00:43 >

• Galaxy S'i de dahil edebilirsiniz seceneklerinize ses cipi iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Galaxy S'i de dahil edebilirsiniz seceneklerinize ses cipi iyidir.

Hocam galaxy s bildiğim kadarıyla epeyi eski bir cihaz ve ICS güncellemesi almayacak diye biliyorum.Böyle bir cihaz da almak istemiyorum açıkçası,aldım mı 2-3 yıl kullanırım.
  • Kamerası önemliyse xperia neo al derim. Galaxy w ICS alacak mı ki?
  • neo - galaxy w

kamera olarak neo çok üstün.
    hız olarak fark yok 1.4 ghz'ye bakmayın, ramleri aynı.
    şekil olarak bence w daha güzel.
    neo'nun şarjı daha uzun süre gider.
    neo ics alacak w almayacak.
    ekranları aynı kalitede sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquilizer

neo - galaxy w

kamera olarak neo çok üstün.
    hız olarak fark yok 1.4 ghz'ye bakmayın, ramleri aynı.
    şekil olarak bence w daha güzel.
    neo'nun şarjı daha uzun süre gider.
    neo ics alacak w almayacak.
    ekranları aynı kalitede sayılır.

Şekil olarak bence Neo daha güzel,bu yüzden Galaxy W'yi eledim.Listeye Incredible S'i de ekledim Neo mu Incredible S mi arkadaşlar ? Bugün siparişi vereceğim ve hala karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

quote:

Hocam galaxy s bildiğim kadarıyla epeyi eski bir cihaz ve ICS güncellemesi almayacak diye biliyorum.Böyle bir cihaz da almak istemiyorum açıkçası,aldım mı 2-3 yıl kullanırım.

Yukarıdaki cihazların donanımları da Galaxy S benzeri. Resmi olarak hayır; fakat resmi olmayan yollardan güncelleme alır.

Müzik dediğiniz için tavsiye edeyim dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

quote:

Yukarıdaki cihazların donanımları da Galaxy S benzeri. Resmi olarak hayır; fakat resmi olmayan yollardan güncelleme alır.

Müzik dediğiniz için tavsiye edeyim dedim.

Hocam stabil olmaz düşüncesindeyim, en stabili fabrikanın yaptığı olur diye düşünüyorum;ki ICS den sonra muhakkak güncelleme gelecek,onu alamaz diye düşünüyorum. Neo resmi olmasa bile 1 güncelleme daha alır diye tahmin ediyorum

• zevk meselesi tabi ama neo'yu elinize alıp kurcalayın, evirip çevirip inceleyin ne kadar kalın olduğunu göreceksiniz.
  • Incredible S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquilizer

zevk meselesi tabi ama neo'yu elinize alıp kurcalayın, evirip çevirip inceleyin ne kadar kalın olduğunu göreceksiniz.

Hocam,elime aldım inceledim,5800'dan sonra bana neo o kadar ince geldi ki neyse,babamı ikna edebildim,haftaya bugün Dubai'ye gitcek,Sony Xperia S aldırıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.