Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srgn03

Arkadaşlar wifi açıkken telefonu kullanmadığım zaman otomatik olarak kapanıyor wifi. Whatsapp açık mesela, mesaj gelmiş ama internete bağlı olmadığı için telefonu kullanana kadar hiç bir mesaj gelmiyor falan. Ayarlardan birşeyi açıp kapamam lazım heralde ama ne olduğunu bulamadım.

Bileniniz var mı ya ?

Teşekkür ederim şimdiden.

sırayla: ayarlar->kablosuz özelliği ve ağlar->kablosuz ayarları->telefonun alttaki menü tuşu(soldaki)->gelişmiş->kablosuz uyku politikası->hiçbirzaman->menü tuşu(soldaki)->kaydet
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozanlar

quote:

Arkadaşlar wifi açıkken telefonu kullanmadığım zaman otomatik olarak kapanıyor wifi. Whatsapp açık mesela, mesaj gelmiş ama internete bağlı olmadığı için telefonu kullanana kadar hiç bir mesaj gelmiyor falan. Ayarlardan birşeyi açıp kapamam lazım heralde ama ne olduğunu bulamadım.

Bileniniz var mı ya ?

sırayla: ayarlar->kablosuz özelliği ve ağlar->kablosuz ayarları->telefonun alttaki menü tuşu(soldaki)->gelişmiş->kablosuz uyku politikası->hiçbirzaman->menü tuşu(soldaki)->kaydet

Çok teşekkür ederim cevabın için. Büyük bir dertten kurtardın beni. Peki Uyku Politikasında Takılı olduğunda hiçbir zaman seçeneği ne anlama geliyor ?

• elimde abd den alinma at&t cikisli bir adet x10a var sorunum yok aslinda telefonun kullanımı ile ilgili ama hala android 1.6 surumu ile kullanabiliyorum cihazı pc ye baglayip SE update girince cihazin surumu guncel diyor root etmeyi denedik forumdan bir arkadas ile ama beceremedik sanırım superuser var menude ama market disindan herhangi bir apk kurulmuyor telefona ankarada yardımcı olabilecek var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteriousmystery

elimde abd den alinma at&t cikisli bir adet x10a var sorunum yok aslinda telefonun kullanımı ile ilgili ama hala android 1.6 surumu ile kullanabiliyorum cihazı pc ye baglayip SE update girince cihazin surumu guncel diyor root etmeyi denedik forumdan bir arkadas ile ama beceremedik sanırım superuser var menude ama market disindan herhangi bir apk kurulmuyor telefona ankarada yardımcı olabilecek var mi?

var
    nakit 350 çalışır (oda temizse)
  • quote:

quote:

quote:

Bileniniz var mı ya ?

Çok teşekkür ederim cevabın için. Büyük bir dertten kurtardın beni. Peki Uyku Politikasında Takılı olduğunda hiçbir zaman seçeneği ne anlama geliyor ?

takılı olduğunda hiçbir zaman seçeneği,örneğin chazı bilg.a bağladığın zaman devre dışı kalmaz.çünkü upgrade yaparken yada başka bişi cihazınızın şarjda olmasını ister.bu durumda internet açık olmalıdır.bu seçenekte bilg.a taktığın zaman wifi açık,herhangi kablo bağlantısnı kestiğinde ise wifi kapanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: budakburak

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-xperia-x10-59898548/detay/

Hayırlısı.ne alacaksınki bunu satıyorsun?arc mı,galaxys2 mi,iphone4 mü? değermi?yada ne için değer bu telefonu satmak..
  • quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-xperia-x10-59898548/detay/

Hayırlısı.ne alacaksınki bunu satıyorsun?arc mı,galaxys2 mi,iphone4 mü? değermi?yada ne için değer bu telefonu satmak..

iphone mi :S
    oldumu şimdi !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

quote:

quote:

oldumu şimdi !!!

Hocam yanlışmı anlaşıldım anlamadım..satma demek istiyorum değmez demek istiyorum..kullansın diyorum..600 e satıp üstüne ne koyacakki o farka değer özellikte bir cep var..onu soruyorum..ihanetse kime değeronu öğrenmek istedim..

• quote:

quote:

quote:

quote:

oldumu şimdi !!!

Hocam yanlışmı anlaşıldım anlamadım..satma demek istiyorum değmez demek istiyorum..kullansın diyorum..600 e satıp üstüne ne koyacakki o farka değer özellikte bir cep var..onu soruyorum..ihanetse kime değeronu öğrenmek istedim..

tamam itşe, bende senin karşılaştırma listene eklediğin markaya şaştım! yani 4S desen belki... oda Belki...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oldumu şimdi !!!

tamam itşe, bende senin karşılaştırma listene eklediğin markaya şaştım! yani 4S desen belki... oda Belki...

Hahahaha şimdi oldu..yaaanniiihani 4s e o kadar para verecek değildir heralde dimiyok yok..nççç...note dicem oda fena para..yok bişi çıkmıyo..

• NOZOMİ BABAAAA,
    NOZOMİ BABAAAA,
    NOZOMİ BABAAAA,
    NOZOMİ BABAAAA

• Daha gelmedi hocam o.ohoo,gelcekte,biraz beklicezdee,yaz ayinda falan herhalde..
  • quote:

NOZOMİ BABAAAA,
    NOZOMİ BABAAAA,
    NOZOMİ BABAAAA,
    NOZOMİ BABAAAA

http://www.teluguwave.com/sexy-pics/nozomi-sasaki-in-bikini.html
    nozomi sasaka..sony boşa bu ismi koymamış:))))))
  • quote:

quote:

NOZOMİ BABAAAA,
    NOZOMİ BABAAAA,
    NOZOMİ BABAAAA,
    NOZOMİ BABAAAA

http://www.teluguwave.com/sexy-pics/nozomi-sasaki-in-bikini.html
    nozomi sasaka..sony boşa bu ismi koymamış:))))))

• Arkadaslar klavyem japoncayaさは dOndu duzeltemiyorum yardim-edermisinizあるいは

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi sorunum war! telefonumun ekranı kapalıyken kendi kendine sanki bi tuşuna basmışım gibi ekranın ışığı yanıyor..4-5 sn sonra yine oluyor..bu boyle ara ara tekrarlıyor..acaba ben mi ayarlarından bişey yaptım:S zaten şarjdayken msj geldiğinde şarj olmayı durdurması gbi bi sorun warken bide bunun eklenmesi sinirmi bozdu... warmı yardımcı olabilcek bi arkadaş??
  • Bendede yaniyor galiba isik sensoru isigi algilayinca telefonu kolay bulalim diye yaniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabdkq

Bendede yaniyor galiba isik sensoru isigi algilayinca telefonu kolay bulalim diye yaniyor

allah allah bu normal mi yani??
  • 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.