bi sorunum war! telefonumun ekranı kapalıyken kendi kendine sanki bi tuşuna basmışım gibi ekranın ışığı yanıyor..4-5 sn sonra yine oluyor..bu boyle ara ara tekrarlıyor..acaba ben mi ayarlarından bişey yaptım:S zaten şarjdayken msj geldiğinde şarj olmayı durdurması gbi bi sorun warken bide bunun eklenmesi sinirmi bozdu... warmı yardımcı olabilcek bi arkadaş??
yazı yazdığınız yere basılı tutun ve çıkan menüdeki (muhtemelen) tek başlığa tıklayın. oradan klavye seçenekleri gelecektir, seçiniz...
quote:
Orijinalden alıntı: hayal_goslu
quote:
Orijinalden alıntı: qabdkq
Bendede yaniyor galiba isik sensoru isigi algilayinca telefonu kolay bulalim diye yaniyor
allah allah bu normal mi yani??
yani normal bi durum
Xperia X10'da Wifi bağlantı sorunu var yaşayan var mı acaba ? Nasıl üstesinden gelebiliriz; Bağlantı noktasını görüyor fakat bağlanamıyor ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hayal_goslu
quote:
Bendede yaniyor galiba isik sensoru isigi algilayinca telefonu kolay bulalim diye yaniyor
allah allah bu normal mi yani??
yani normal bi durum
Tabiki normal değil! ışık ayarlarına bakın diyeceğim ama neresine bakacaksınız oda var :S
quote:
Orijinalden alıntı: Roseblood
Xperia X10'da Wifi bağlantı sorunu var yaşayan var mı acaba ? Nasıl üstesinden gelebiliriz; Bağlantı noktasını görüyor fakat bağlanamıyor ?
wifi ayarlarını kontrol et derim.
quote:
Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu
quote:
Orijinalden alıntı: Roseblood
wifi ayarlarını kontrol et derim.
Kontrol ettim göze çarpan bir şey yok, başka bir yerde bağlandı ama okulda ve bir diğer modeme bağlanamıyor. Ama bağlanamadığı modeme Xperia Arc S ile bağlanabiliyorum. Nasıl iş anlamadım !?
Ben şu şarj halinde msj gelince şarj durma olayını anlamak istiyorum bende de sarjda iken msj gelince şarj ışığı sonuyor ama bu şarj etmediği anlamına gelmiyor o sırada şarj devam ediyor
arkadaşlar bence sizi fazla yormayacaksa 2nizde yazılımınızı yenileyin.
arkadaşlar bence sizi fazla yormayacaksa 2nizde yazılımınızı yenileyin.
Zyxel P-660W-Tx marka modemim var. TTnet`ten gelen. X10 ile bağlanmaya çalıştığımda kablosuz ile IP adresi alınıyor`da kalıyor.
Modemden Güvenlik Modu :WPA2-PSK`da
quote:
Orijinalden alıntı: Th13teen
Zyxel P-660W-Tx marka modemim var. TTnet`ten gelen. X10 ile bağlanmaya çalıştığımda kablosuz ile IP adresi alınıyor`da kalıyor.
modemi yeniden başlat. elektrikten çek 1-2 dk bekle, yeniden başlat. telefonunuda yeniden başlat. olmazsa modem ayarlarınla ilgilidir büyük ihtimal.
quote:
pc de ağ bağlantılarında paylaşılan seçeneği seçili olmalı. birde modemin arayüzünde bağlanmak isteyen cihazlara izin ver seçeneği olmalı oradan yapabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Namaste.
quote:
pc de ağ bağlantılarında paylaşılan seçeneği seçili olmalı. birde modemin arayüzünde bağlanmak isteyen cihazlara izin ver seçeneği olmalı oradan yapabilirsiniz.
!!!
quote:
quote:
quote:
!!!
?
reserved
quote:
quote:
modemi yeniden başlat. elektrikten çek 1-2 dk bekle, yeniden başlat. telefonunuda yeniden başlat. olmazsa modem ayarlarınla ilgilidir büyük ihtimal.
quote:
quote:
100 kere modem resetlesemde, elektrikten çekip beklesemde olmuyor. Sorun modem kaynaklı.
Resimlerini çektim modem içini ve laptoptan girerek wireless`in paylaşın olduğunu görüyorum ancak modem arayüzünde cihazlara izin ver seçeneği gibi bir şey mevcut değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th13teen -- 10 Ocak 2012; 20:07:31 >
cihazımı bugun işyerinde kabloile masaüstünün kasasına bağladım, resetlendi ve usb girişinden incebi koku gelmeye başladı. hemen cıkardım. şarj aletiyle sarja takmayı denedim bu sefer de bağlayınca kırmızı ışık yanıyor ama pilin içindehiçbir hareket yok, şarj olmuyor. bilgisayarda denedim, pc ye bagla seçeneğini seçince dosyaları görebiliyorum ama sarjet seceneğini secince yine bir hareket yok. usb bozulsa dosyaları görememem gerekir. ama bi sorun var demekki. resetle filan düzelir mi yoksa servis yolu mu gözüktü? cihazım yurtdışı bu arada
Konuya 10 gündür yazan olmamış.Ne oldu xperiacılara :)
quote:
cihazımı bugun işyerinde kabloile masaüstünün kasasına bağladım, resetlendi ve usb girişinden incebi koku gelmeye başladı. hemen cıkardım. şarj aletiyle sarja takmayı denedim bu sefer de bağlayınca kırmızı ışık yanıyor ama pilin içindehiçbir hareket yok, şarj olmuyor. bilgisayarda denedim, pc ye bagla seçeneğini seçince dosyaları görebiliyorum ama sarjet seceneğini secince yine bir hareket yok. usb bozulsa dosyaları görememem gerekir. ama bi sorun var demekki. resetle filan düzelir mi yoksa servis yolu mu gözüktü? cihazım yurtdışı bu arada