Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@zack06; telefonun kendi menüsünden bakıncamı 293mb gözüküyor free ram?
  • memory booster ile bakınca .
    menüden nasıl bakılıyor :)
  • uygulamalar > calısan uygulamalar. asagıda yazar
  • 110 kullanılan
    144 boş
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

110 kullanılan
    144 boş

program işe yaramamıs o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: phobias

quote:

Orijinalden alıntı: cemal1982

Merhaba arkadaşlar 2.elden bir adet Sony ericson Xperia X10 aldım, bazı sorularım olacak ilk kez android işletim sistemli telefon kullanıyorum, daha önceki telefonum nokia 5800 idi, ondaki sim kartındaki rehberleri xperia X10 a nasıl aktaracağım, sim kartı Xperia X10 a taktım rehbere giriyorum fakat rehberde kişiler yok, pc data kaplosu falan var, nasıl aktaracağımı anlatırmısınız kardeşler, telefonla adroid marketteki uygulamaları kuruyorum fakat hafıza kartınamı yoksa telefon hafızasına kuruyor onu nasıl ayarlıyacağım, ben hafıza kartına kaydetmesini istiyorum, rehberde kişi ekle ye bastığımda kişileri telefon hafızasına değilde, sim karta yüklemesi istiyorum sim kartta dolunca telefon hafızasına kurulsun, bu ayarları nereden yapacağım daha telefonu alalı bir gün oldu, bilmediğim bir ton iş var, değerli açıklayıcı bilgilerinizi bekliyorum...

en başta şunu tavsiye etmek istiyorum. telefon rehberinizi artık sim kartınızda taşımayın. kayıtlarınızı saklamak artık hem daha pratik hem de daha güvenli.

eski 5800'ınızda sim karttaki bütün kayıtları önce telefona aktarın.
    yeni telefonunuzda kullandığınız google hesabınızla (eğer yoksa hemen bir tane açmalısınız) bilgisayardan gmail'e giriş yapın ve "posta" ya tıklayarak "rehber"i seçin.

nokia'nın telefonunuzla beraber gelmiş bir yazılımı olması gerekiyor. eğer kutu içerisinden bir CD çıkmadıysa ya da kaybettiyseniz bahsettiğim programı bu linkten indirebilirsiniz.
    program yardımıyla telefon hafızasına aktarmış olduğunuz tüm kayıtları yedekleyin. ("yedekle" ya da "dışa aktar" seçeneklerine bakın)
    yedekleme sonunda program bir .csv dosyası oluşturacak.

gmail rehber sayfasında "daha fazla" butonuna tıklayın ve "içe aktar" seçeneğini seçin. sizden bir .csv dosyası isteyecek. nokianın programıyla oluşturduğunuz .csv dosyasını "gözat" a tıklayarak seçin ve yükleyin.
    bütün rehberiniz google hesabınızla eşlenecek.
    işlem bittikten sonra yeni telefonunuzda (telefonla internete bağlı olduğunuzdan emin olun) "ayarlar"dan "hesaplar ve senkronizasyon" u seçin.
    google hesabına tıklayın.
    "kişileri senkronize" et dediğinizde gmail deki bütün rehberinizi telefonunuza yükleyecek.

bu andan itibaren telefonunuza yeni kayıt eklerken "telefon kişisi" yerine ".......@gmail.com" seçeneğini seçer ve sonrasında tekrar ayarlardan senkronizasyon yaparsanız otomatik olarak gmail rehberinize kaydedecek. (senkronizasyon sırasında telefonun internete bağlı olması gerektiğini unutmayın)

en temiz ve kusursuz çözüm bu. başka yöntemler de mevcut elbette ama ben androide yeni geçmiş biri olduğunuzu düşünerek bunu tavsiye ediyorum.
    umarım yardımcı olabilmişimdir.

Teşekkürler kardeşş, face teki kişileride sekronize ediyor, rehbere ekliyor bence çok mükemmel bir uygulama, herşeyi kolaylaştırmışlar...

• Mrb..ben warsayilan ayarlarının nerden yapıldığını bulamadim ama acaba yardmci olurmusunuz? Bi program yuklemistm.ana ekran tuşuna bastigimda eski ana ekrana donemiyorum.yukledgim prgramin ana ekranıni gsteriyor?
  • bravia engine xloud ve 2.3.7 rom la ilgili bitakım bilgiler var (XPERİA ARC tabanlı android 2.3.5 yüklü BRAVİA görüntü engine i XLoud ses yükseltme 3g yi wifi ve usb ile dağıtma, multitouchv.b orjinalinde olmayan biçok özellik vardır )diye dh de x10 satışı gördüm.Bu bravia engine xloud la ilgili bilgisi olan var mı nasıl yükleniyor?Gelen çagrının sesi yükseliyor mu acaba bu b.en.xloud la?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_k_d_13

an itibariyle hepsiburada'da 800 TL.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-x10-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telceperickq10&categoryId=371946

ben 750ye sattim (2.el)

• quote:

Orijinalden alıntı: roker22

bravia engine xloud ve 2.3.7 rom la ilgili bitakım bilgiler var (XPERİA ARC tabanlı android 2.3.5 yüklü BRAVİA görüntü engine i XLoud ses yükseltme 3g yi wifi ve usb ile dağıtma, multitouchv.b orjinalinde olmayan biçok özellik vardır )diye dh de x10 satışı gördüm.Bu bravia engine xloud la ilgili bilgisi olan var mı nasıl yükleniyor?Gelen çagrının sesi yükseliyor mu acaba bu b.en.xloud la?

bende merak ediyorum ses olayını. biraz gürültülü ortamda ne zil sesini nede konusurken karşı tarafın sesini duyabiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: qabdkq

quote:

http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-x10-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telceperickq10&categoryId=371946

ben 750ye sattim (2.el)

başka kek varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

quote:

quote:

ben 750ye sattim (2.el)

başka kek varmı?

o kek dedigin erzuruma sony ericssonu getiren bir telefoncu digerleri gelip bundan telefon aliyor o derece

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben 750ye sattim (2.el)

başka kek varmı?

o kek dedigin erzuruma sony ericssonu getiren bir telefoncu digerleri gelip bundan telefon aliyor o derece

iyi yapmıssın dostum. oldum olası telefonculardan nefret etmişimdir. her zaman, nasıl ederim de milleti şey ederim düşüncesi içersindeler

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben 750ye sattim (2.el)

başka kek varmı?

tamam işte, ben 600 e veririm

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben 750ye sattim (2.el)

başka kek varmı?

tamam işte, ben 600 e veririm

gel ver ama paralari yokmus gecen sgs2 vereyim dedim dediki suan alamayiz dediler arc s'i 1350 ye satiyorlar gel takas yap

• slm arkadaşlar bende bir Xperia X10İ VAR YURTDIŞINDAN alınmış telefonu aldım kulandım baya iyiydi bir ara sonra şarj sorunuyla kaşılaştım neyse dedim usb bağlantısı vardı yine kullandım akıllı şarla yedek batarya takviyeli baya bir kuandım geçenlerde yerel bir tamirciye verdim artık o usb bağlantısınıda bozmuştu
    Servise Yolladım
    Asya Telekoma tamirci bozmuş felan tamiri mümkün değil dior
    ben kafayı yemek üzereyim nasıl yani bir servis telefonunu tamir ettiremiyor satamıyorumda telefondan memnunum ama bu lanet olası şarj soketi bağlantısnın koparılması canımı sıktı arkadaşlar tamiri yapılıyormu yapan varsa yardımcı olursanız sevinirim
    anakart felan herhangi bir tamiratı varsa lütfen yardımcı olun arkadaşlar ...
  • slm arkadaşlar bende bir Xperia X10İ VAR YURTDIŞINDAN alınmış telefonu aldım kulandım baya iyiydi bir ara sonra şarj sorunuyla kaşılaştım neyse dedim usb bağlantısı vardı yine kullandım akıllı şarla yedek batarya takviyeli baya bir kuandım geçenlerde yerel bir tamirciye verdim artık o usb bağlantısınıda bozmuştu
    Servise Yolladım
    ben kafayı yemek üzereyim nasıl yani bir servis telefonunu tamir ettiremiyor satamıyorumda telefondan memnunum ama bu lanet olası şarj soketi bağlantısnın koparılması canımı sıktı arkadaşlar tamiri yapılıyormu yapan varsa yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nccan

slm arkadaşlar bende bir Xperia X10İ VAR YURTDIŞINDAN alınmış telefonu aldım kulandım baya iyiydi bir ara sonra şarj sorunuyla kaşılaştım neyse dedim usb bağlantısı vardı yine kullandım akıllı şarla yedek batarya takviyeli baya bir kuandım geçenlerde yerel bir tamirciye verdim artık o usb bağlantısınıda bozmuştu
    Servise Yolladım

yedek parçası olmadığından tamiri mümkün değil diyordur sanırım. istanbuldaysanız size tavsiyem sirkeci taraflarına gitmeniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nccan

slm arkadaşlar bende bir Xperia X10İ VAR YURTDIŞINDAN alınmış telefonu aldım kulandım baya iyiydi bir ara sonra şarj sorunuyla kaşılaştım neyse dedim usb bağlantısı vardı yine kullandım akıllı şarla yedek batarya takviyeli baya bir kuandım geçenlerde yerel bir tamirciye verdim artık o usb bağlantısınıda bozmuştu
    Servise Yolladım

yedek parçası olmadığından tamiri mümkün değil diyordur sanırım. istanbuldaysanız size tavsiyem sirkeci taraflarına gitmeniz.

• 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.