Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili x10i kullanıcıları benim bir derdim var uzun zamandır olan.

Bu telefonu güncelleştirdikten sonra pc ye hiç bir şekilde bağlayamıyorum. Kablo ile taktığımda pc comp. ı açtığımda bağlı teleofn yok diyo, pc de de USB bu aygıtı tanımadı diyor.

Win 7 32 bit kullanıyorum. Standart orjinal romu kullanıyorum. Laptopa format, telefona da reset attım ama değişen bir şey yok maalesef.

Ne önerirsiniz bana?

Ayrıca hangi custom romu kurayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.S.S. -- 3 Şubat 2012; 19:14:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Sevgili x10i kullanıcıları benim bir derdim var uzun zamandır olan.

Bu telefonu güncelleştirdikten sonra pc ye hiç bir şekilde bağlayamıyorum. Kablo ile taktığımda pc comp. ı açtığımda bağlı teleofn yok diyo, pc de de USB bu aygıtı tanımadı diyor.

Win 7 32 bit kullanıyorum. Standart orjinal romu kullanıyorum. Laptopa format, telefona da reset attım ama değişen bir şey yok maalesef.

Ne önerirsiniz bana?

Ayrıca hangi custom romu kurayım?

Başka bir kabloyla dene(mutlaka yap bunu)

Ayrıca bilgisayarınin başka usb portunu dene
  • arkadaşlar hangi romu tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flashmmm

arkadaşlar hangi romu tavsiye edersiniz?

anladığım kadarıyla bu forumda custom Rom'lu x10 kullanan kalmamış kardeşim.
    kimsenin salladığı yok.
  • yunus arkadasımız telfnu sattığından beridir ilgilenen kalmadı..
  • şu an miui kullanıyorum ,cobrato sürümü (normalde miui xperia için bulunmuyor), xda da aratırsanız rahatlıkla bulursun

ayrıca açtığımhttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=55875147 bu konuda şu an yaklaşık 3 aydır kullanmakta olduğum miui sürümünün nasıl yükleneceğini de bulabilirsin
  • ilgilendiğin için teşkkürler dostum. senin konunu önceden de takip ediyorum 2 tane rom paylaşılmış sen hangisini kullanıyorsun bide çalışmayan bir şey var mıdır?
  • arkadaşlar selam;
    ben askerdeyken babam benim için xperia x10 almış sıfır.daha kutusunda falan.saçma olacak ama yeni bir xperia x10 (ve daha yeni bir smartphone kullanıcısı olarak) kullanıcısı olarak nerden başlayayım?hangi uygulamaları tavsiye edersiniz?yada telefon hakkındaki tavsiyeler vb.nelere dikkat etmem gerek?

şimdiden teşekkürler...
  • Ben kendi paylaştığı rom u kullanıyorum çalışmayan sadece WiFi HotSpot var ancak barnacle kurup onu da kullanabilirsiniz bir de ben denemedim ama zil sesiyle ilgili sadece Roma birlikte gelen sesleri kullanabiliyormusuz açıkçası üstünde pek durmadım

Yeni alan arkadaşıma hayırlı olsun çok çok güzel bir alet bence önce androidin nasıl calistigina dair temelleri çöz sonra dawww.googleandroid.gen.tr de biraz vakit geçirmek zaten orası senin için derya olacaktır

Ben de yakın zamanda kullandığım programları paylaşacağım burdan :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cathodic

arkadaşlar selam;
    ben askerdeyken babam benim için xperia x10 almış sıfır.daha kutusunda falan.saçma olacak ama yeni bir xperia x10 (ve daha yeni bir smartphone kullanıcısı olarak) kullanıcısı olarak nerden başlayayım?hangi uygulamaları tavsiye edersiniz?yada telefon hakkındaki tavsiyeler vb.nelere dikkat etmem gerek?

şimdiden teşekkürler...

Dostum ilk once telefonunu android 2.3.3 surumune guncelle. Bilgisayarina Pc Companion programini yukle ve telefonunu pcye bagla sana yapilacaklari adim adim gosterecek. Telefonunu guncelledikten sonra daha iyi bir arayuz gelecek daha kullanisli olacak ;) guncellemeden sonra telefonun multi-touch ozelligine kavusacak ve HD (720p) video kaydetme ozelligk gelecek.
    Androidde en kullanisli seylerden biri widget lardir. Widget lar i telefonun masaustundeyken ekrana basili tutarak secebilirsin ve telefonun ekranini duzenleyebilir daha kullanisli hala getirebilirsin ;)
    Cok sayida oyun ve isine yarayan uygulamalari android marketten ucretsiz indirebilisin.
    Isine yarayabilcek uygulamalar yani benim kullandiklarim:
    -Adobe Air ( bazı uygulamalarin daha hizli calismasini saglar)
    -Adobe flash player ( bu ozellik 2.3 surumuyle birlikte gelecektir ve internette gezerken flash iceriklerinin gorulmesini saglar. Androidin en butuk artılarindan biridir )
    -Adobe reader ( pdf dosyalarini acmayi saglar)
    -Box (xperia kullanicilarina online extra alan sunar (50 gb) foto, video vs. Gibi seylerini buraya upload ederek online olarak saklayabilirsin)
    -Color note
    -Google çeviri
    -Dolphin tarayıcı ( telefonun kendi tarayicisindan daha iyi ve kullanisli)
    -Easy mp3 pro v2 (mp3 indirme programi)
    -El feneri
    -Es file explorer
    -Facebook
    -Hd dizi izle
    -Hd film izle
    -Mx video player ( telefonun kendi playerdan daha iyi ve divx ve cogu video formatlarini aciyor)
    -Shazam (sarkiyi programa dinletiyorsun adini buluyor sarkinin)
    -Tune in radio ( internet uzerinden butun radyo kanallarini dinliyorsun)
    -whatsapp ( ayni programi kullanan kisiyle internet uzerinden bedavaya mesaj, dosya aktarimi vs. Yapabiliyorsun)
    Bunlar sadece bikactanesi hepsini android marketten arastirip bulabilirsin.
    Bu arada internet paketi alip internet ayarlarini yapip heryerden internete baglanabilirsin. 1 gb yetiyor aylik inter paketi. kolay gelsin. Aklina takilan bisey olursa foruma yazarsin ;)
    Bir de telefonun gps ozelligi var. Gps uydularini ayarlardan acarsan google map veya wisepilot programi yardimiyla gps den de yararlanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur_Morgan -- 7 Şubat 2012; 14:47:09 >

• yorumlar için çok teşekkürler telefonu ufak ufak çözüyorum bu arada gerekli güncellemeleri yaptım.

son olarak önerebileceğiniz kılıf ve ekranın cizilmelerden koruyan jelatinlerden önerebileğiniz markalar,alabileceğim,sipariş verebileceğim vb.tavsiyeleriniz varmı?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

Ben kendi paylaştığı rom u kullanıyorum çalışmayan sadece WiFi HotSpot var ancak barnacle kurup onu da kullanabilirsiniz bir de ben denemedim ama zil sesiyle ilgili sadece Roma birlikte gelen sesleri kullanabiliyormusuz açıkçası üstünde pek durmadım

Yeni alan arkadaşıma hayırlı olsun çok çok güzel bir alet bence önce androidin nasıl calistigina dair temelleri çöz sonra dawww.googleandroid.gen.tr de biraz vakit geçirmek zaten orası senin için derya olacaktır

Ben de yakın zamanda kullandığım programları paylaşacağım burdan :-)

dostum zil sesi sorununu kendimce bir yöntem bularak hallettim..
    rom ile birlikte gelen müzik dosyasını aç oradan tüm şarkıları seç zil sesi yapmak istediğin mp3ün üzerine basılı tut ''zil sesi olarak ayarla'' diyerekten ben hallettim denemeni tavsiye ederim:)

• Nerde bu cihaz nerdeeee....oof of..xperia xtab

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozanlar -- 13 Şubat 2012; 14:44:45 >
  • telefona yaptığım kayıtlar sırasında genellikle, telefon kişisi olarak kaydetmişim ve bu nedenle şimdi senkronizasyon yaptığımda bütün kayıtlar aktarılmıyor. bu kayıtları nasıl aktarabilirim ? yardımcı olabilir misiniz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cathodic

yorumlar için çok teşekkürler telefonu ufak ufak çözüyorum bu arada gerekli güncellemeleri yaptım.

son olarak önerebileceğiniz kılıf ve ekranın cizilmelerden koruyan jelatinlerden önerebileğiniz markalar,alabileceğim,sipariş verebileceğim vb.tavsiyeleriniz varmı?

Teşekkürler.

Valla bende hem kilif var ustunde sony erriccson yaziyor guzel ve saglam 7.5 tl ye almistim dandik bi telefoncudan. Jelatini de ordan almistim 3 aydir falan sapasaglam duruyor jelatin hic kalkmadi da baloncuk da olusmadi. (jelatini duzgun yapistirman gerekli baloncuk olmamasi icin) jelatini de 5 tl ye almistim ama dokunmatigi cok da az olsa hassasiyetini azaltiyor ama zarari yok hemen hemen ayni yine ;)
    Bu arada soylemeyi unuttum belki sorarsin diye soyluyorum; telefonun ahize sesi cok az geliyor. X10 larin en buyuk sorunu. Onun disinda cok iyi telefon ;)

• sonunda geldi zamanı, telefon değiştirdiğim için satıyorum arkadaşlar ilgilenenler olursa pm ile ulaşabilirler

http://resim.donanimhaber.com/m_57636408/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57636408
  • Arkadaslar acil yardım edersenız sevınırım. X10 için rom arıyorum cok bılgım yok en ıyı rom hangısıdır sonuclar nasıl acıl bılgı verebılırsenız sevınırım. İyi forumlar
  • Selamlar.malesef üzülerek yazıyorum ama garantili full beyaz x10i cihazımı satıyorum.note ile flörte başladım.http://forum.donanimhaber.com/m_57956692/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57956692 pm atabilirsinz.
    sevgiler.
  • arkadaslar konu basında rom linkleri ölü, acaba elinde olan varsa paylaşabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.