Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde X10i var ve fabrika çıkışına naıl döndüreceğiz !?
  • ya arkadaslar bende de x10 var.2.1 bunu birturlu guncelleyemedim telefondan pek anlamiyorum bu rot falan yaziliyo ama 2.3 e yukseltmek icin en kolay yol nasil acaba.yardimci olabilirmisiniz.youtube vs uygulamalara giremiyorum.yardim ederseniz sevinirim.
  • arkadaşlar bu telefon bana yurt dışından geldiydi, şimdi ekranı kırıldı ne kadara yapılır acaba bunun ekranı ?
  • Icecream'i deneyen var mı x10'da.
  • arkadaşlar bende bu telefondan aldım yanlız telefonu bilgisayara bağlayıp bilgisayardan internete giremiyorum.hafıza kartı depolama şeklinde çıkıyor.Nasıl hallederiz bunu.Pc companion da yükledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesusortiz

arkadaşlar bende bu telefondan aldım yanlız telefonu bilgisayara bağlayıp bilgisayardan internete giremiyorum.hafıza kartı depolama şeklinde çıkıyor.Nasıl hallederiz bunu.Pc companion da yükledim.

Demek istedigin telefonun internetinu bilgisayarda mi kullancan?
  • dahili modemi kullanarak cepneti pc den kullanmak istiyorum
  • ya arkadaşlar kafayı yicem yardım edin.
    kardeşimde x10 i var ne yaptıysak bilgisayar görmüyor bu gerizekalı aleti.Kablo kendi kablosu herşey orjinal sony pc yaılımını dahi yükledim pc ye ama yok nafile.Şarj oluyor ama pc telefonu görmüyor.Hiçbirşey yapamıyorum güncelleme müzik atma vs. vs.
  • valla kardeş beni de deli etti benim cihazda şarj oluyo bir de hafıza kartını görüyor.pc suite olarak bağlayamadım laneti
  • Telefonu bilgisayara baglayinca biraz bekleyin ve telefonu okuduktan sonra telefona 2 secenek geliyor ekrana. Birinci sarj et 2.si telefonu bagla gibi biseydi hatirlamiyorum ama telefonun bilgisayara baglanmasi icin bagladiktan sonra pc ye telefondan 2. Secenegi secmeniz gerekiyor. Ozaman pc ye baglaniyor. Doysa aktarimi vs. Yapabiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

Telefonu bilgisayara baglayinca biraz bekleyin ve telefonu okuduktan sonra telefona 2 secenek geliyor ekrana. Birinci sarj et 2.si telefonu bagla gibi biseydi hatirlamiyorum ama telefonun bilgisayara baglanmasi icin bagladiktan sonra pc ye telefondan 2. Secenegi secmeniz gerekiyor. Ozaman pc ye baglaniyor. Doysa aktarimi vs. Yapabiliyorsunuz.

yok kardeşim öyle bir şeçenek de gelmiyor hiç.Çıldırttı ya beni
  • Elimde bir adet x10 var ve bununla wireless olarak bir modeme bağlanmak istiyorum ama gel gelelim bağlanmak istediğim modeme baglanmiyor. Işin ilginç yönü bu telefon diğer modemllere bağlanıyor. Baglanamadigim modeme de diğer başka telefonlar bağlanıyor. Telefonu sifirladim herşeyi yaptım olmuyor ilgilenen olursa çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

quote:

Telefonu bilgisayara baglayinca biraz bekleyin ve telefonu okuduktan sonra telefona 2 secenek geliyor ekrana. Birinci sarj et 2.si telefonu bagla gibi biseydi hatirlamiyorum ama telefonun bilgisayara baglanmasi icin bagladiktan sonra pc ye telefondan 2. Secenegi secmeniz gerekiyor. Ozaman pc ye baglaniyor. Doysa aktarimi vs. Yapabiliyorsunuz.

Telefona bakiyorsun degil mi secenek secmek icin? Olmuyorsa baska bilgisayara baglamayi dene. Eger onda da olmassa sorun kabloda ya da telefondadir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

quote:

Telefona bakiyorsun degil mi secenek secmek icin? Olmuyorsa baska bilgisayara baglamayi dene. Eger onda da olmassa sorun kabloda ya da telefondadir

bakıyorum dostum ya ekranda herhangi bir belirme yok maalesef

• Arkadaşlar yaklaşık olarak şarjın kaç gün gittiğini ( hangi özellikleri kullandığınızı, parlaklık seviyesini vs. söyleyerek) belirtebilir misiniz ?

Bende internete hep bağlı oluyor.
    Whatsapp kullanıyorum, arada haberlere bakıyorum.
    1 - 1,5 saat telefonla konuşuyorum.
    Fotoğraf gönderiyorum/alıyorum. (Günde 10-15tane)

1gün anca dayanıyor. (Gece uçuş modunda)

Bende mi bir sorun var ? 2.3 yüklü şuan, farklı romlar denemeli miyim ?
  • ayarlarda ekran bölümüne gir orada tüm canlandırmaları kapat şarj çok farkediyor.
  • Onları kapattım. Parlaklık ayarı orta seviyede. Onun dışında her şeyi ayarladım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srgn03

Arkadaşlar yaklaşık olarak şarjın kaç gün gittiğini ( hangi özellikleri kullandığınızı, parlaklık seviyesini vs. söyleyerek) belirtebilir misiniz ?

Dostum sarjinin daha uzun sure gitmesini istiyorsan ekran parlakligini karanlik yerlerde rahat gorebildigin yerlerde dusur gunduz isik yansimasindan goremedigin zaman parlakligi ac. Bunu her seferinde ayarlara girip yapamam diyorsan ekrana basili tutup güç denetim widget ini eklemeni oneririm hemen bir dokunmayla parlakligi artirip kisabiliyorsun. Bir de ekrana basili tutup veri trafigi widget ini ekle ve bir dokunusla 3g interneti kullanmadigin kapatirsin, kullancagin zaman acarsin. Bir de arka planda acik uygulama kaliyordur. Bunlari ayarlar>uygulamar>calisan hizmetler den calisan, arka planda acik kalio bosuna ram yiyen uygulamalari kapat. Bunlarla da her seferinde ugrasmak istemiyorsan marketten taskkiller programlarindan bitane indir ve ekrana yine widget ini koy tek dokunusla uygulamalari kapat ram yemesinler bosuna. Bir de sarj icin cok ise yarayan bir program var o da juice defender diye bir program ve gercekten sarj sureni cok uzatiyor, bunu da marketten yeni adiyla google play store dan indirebilirsun ucretsiz ve indirdikten sonra acip enabled dersen progran calismaya baslar ve uyku modunda 3g yi otomatik kapatir, tus kilidini acinca tekrar 3g acilir. Uyku modunda neredeyse hic sarjin gitmiyor, islemci hizini falan da kisiyor sanirim. program gercekten sarj sureni uzatiyor. Benim tavsiyelerim bunlar umarim isine yarar ;)

• quote:

quote:

Arkadaşlar yaklaşık olarak şarjın kaç gün gittiğini ( hangi özellikleri kullandığınızı, parlaklık seviyesini vs. söyleyerek) belirtebilir misiniz ?

Dostum sarjinin daha uzun sure gitmesini istiyorsan ekran parlakligini karanlik yerlerde rahat gorebildigin yerlerde dusur gunduz isik yansimasindan goremedigin zaman parlakligi ac. Bunu her seferinde ayarlara girip yapamam diyorsan ekrana basili tutup güç denetim widget ini eklemeni oneririm hemen bir dokunmayla parlakligi artirip kisabiliyorsun. Bir de ekrana basili tutup veri trafigi widget ini ekle ve bir dokunusla 3g interneti kullanmadigin kapatirsin, kullancagin zaman acarsin. Bir de arka planda acik uygulama kaliyordur. Bunlari ayarlar>uygulamar>calisan hizmetler den calisan, arka planda acik kalio bosuna ram yiyen uygulamalari kapat. Bunlarla da her seferinde ugrasmak istemiyorsan marketten taskkiller programlarindan bitane indir ve ekrana yine widget ini koy tek dokunusla uygulamalari kapat ram yemesinler bosuna. Bir de sarj icin cok ise yarayan bir program var o da juice defender diye bir program ve gercekten sarj sureni cok uzatiyor, bunu da marketten yeni adiyla google play store dan indirebilirsun ucretsiz ve indirdikten sonra acip enabled dersen progran calismaya baslar ve uyku modunda 3g yi otomatik kapatir, tus kilidini acinca tekrar 3g acilir. Uyku modunda neredeyse hic sarjin gitmiyor, islemci hizini falan da kisiyor sanirim. program gercekten sarj sureni uzatiyor. Benim tavsiyelerim bunlar umarim isine yarar ;)

ya tamam bütün bunlar şarjı fark ettirir ama dediğin gibi bi kullanımla şarjın bi gün gitmesi gayet doğal..
    ben tel. i alalı 1.5 yıl oldu dediğinden daha az gidiyo..3g yi günde 15 dk açarım 30dk tel ile konuşurum ama ekran ışığını kısmam..olsaydı daha yüksek amperli bir pil almayı isterdim ama halihazır da yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: ekmelburak

quote:

quote:

ya tamam bütün bunlar şarjı fark ettirir ama dediğin gibi bi kullanımla şarjın bi gün gitmesi gayet doğal..
    ben tel. i alalı 1.5 yıl oldu dediğinden daha az gidiyo..3g yi günde 15 dk açarım 30dk tel ile konuşurum ama ekran ışığını kısmam..olsaydı daha yüksek amperli bir pil almayı isterdim ama halihazır da yok..

Teşekkür ederim yorumlar için. Onur o söylediklerinin birçoğunu yapıyordum fakat JuiceDefender'ı bilmiyordum. Baktım şimdi, gayet iyi yorumlar var. Bir deneyeyim.

• 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.