Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ses olayinda yapcak bisey yok galiba arkadaslar baya arastirdim ama cozum bulamadim
  • mobil ağları Sadece Gsm yapınca biraz düzeldi .Seçenek Gsm/wcdma secili ise 3g nin güzel cekmedigi yerlerde ses gidiyor ondan galiba Speker sesi volume+apk programıyla artıyor ama ahize sesi aynı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaran

mobil ağları Sadece Gsm yapınca biraz düzeldi .Seçenek Gsm/wcdma secili ise 3g nin güzel cekmedigi yerlerde ses gidiyor ondan galiba Speker sesi volume+apk programıyla artıyor ama ahize sesi aynı .

Gsm/wcdma yi secmessen 3g ve sebeke ayni anda cekmez ya internete giremessin ya da tel.cekmez. Bence degistirme o ayari :D
  • ses düzeldi ama :P net gelip gidiyor 3g net baglantım yok zaten suan
  • arkadaslar telefonda zaman zaman şebeke problemi yaşıyorum operatorden diye düşündüm baska operatore gectim bir değişim görmedim yanimda arkadaslarimin telefonu full cekerken benimkisi bazi bolgelerde gelip gidiyo baska rom kullaniyordum ondan olabilir diyerek orjinal versiyona gectim birsey farketmedi artik cihazi garantiye gondermeyi düşünüyorum sizde de boyle sikintilar yasaniyor mu? arkadaslar yardımcı olursaniz sevinirm..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flashmmm

arkadaslar telefonda zaman zaman şebeke problemi yaşıyorum operatorden diye düşündüm baska operatore gectim bir değişim görmedim yanimda arkadaslarimin telefonu full cekerken benimkisi bazi bolgelerde gelip gidiyo baska rom kullaniyordum ondan olabilir diyerek orjinal versiyona gectim birsey farketmedi artik cihazi garantiye gondermeyi düşünüyorum sizde de boyle sikintilar yasaniyor mu? arkadaslar yardımcı olursaniz sevinirm..

Ben telefonda cekme sikintisi hic yasamadim.
  • Bugün güncelleme var mı diye pc companion a baktım,varmış ,veee sonunda sony ericsson x10 ,3.0.1.G.0.75 ile güncelleştirildi yazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roker22

Bugün güncelleme var mı diye pc companion a baktım,varmış ,veee sonunda sony ericsson x10 ,3.0.1.G.0.75 ile güncelleştirildi yazdı.

Sayin arkadasim ben bakiyorum guncelleme yok diyor sen nasil oldu da 3.0.1.G.0.75 guncelledin
    telefonun X10 olduguna eminsiniz degilmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savsat2000

quote:

Bugün güncelleme var mı diye pc companion a baktım,varmış ,veee sonunda sony ericsson x10 ,3.0.1.G.0.75 ile güncelleştirildi yazdı.

Sayin arkadasim ben bakiyorum guncelleme yok diyor sen nasil oldu da 3.0.1.G.0.75 guncelledin

Arkadaşım benim telefonun markası sony ericsson xperia x10i,belki i farkediyordur güncellemede ,bilemiyorum.Bir de ben onar kısmına bastım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roker22 -- 14 Mayıs 2012; 17:58:12 >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşım benim telefonun markası sony ericsson xperia x10i,belki i farkediyordur güncellemede ,bilemiyorum.Bir de ben onar kısmına bastım.

Benimde x10i zaten birde onar kismini deniyeyim bakalim
    tesekkurler.

• herkese hayırlı günler.

xperia x10i telefon var elimde. sanırım yazılım yüklerken çökmüş. Ama tam olarak ne oldu bilmiyorum..

Telefon titriyor ama açılmmıyor..
    sonyericsson update service programı ile yazılım atmayaı denediğimde yazılımınız güncel diyor..

NE yapmam gerek, daha önce başına gelen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanenver

herkese hayırlı günler.

xperia x10i telefon var elimde. sanırım yazılım yüklerken çökmüş. Ama tam olarak ne oldu bilmiyorum..

sonyericsson update service programı ile yazılım atmayaı denediğimde yazılımınız güncel diyor..

Aynı sorunu ben yaşadım.http://www.wotanserver.com/en bu sitede sorunumu hallettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekilhan

quote:

herkese hayırlı günler.

Aynı sorunu ben yaşadım.http://www.wotanserver.com/en bu sitede sorunumu hallettim.

o siteye üye de oldum ama credi olmadan yükleme yapılmıyor.

acaba atladığım birşey mi var ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benimde x10i zaten birde onar kismini deniyeyim bakalim
    tesekkurler.

Arkadaslar ne guncellemesi bu ya? Yeni guncelleme mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tekilhan

quote:

herkese hayırlı günler.

o siteye üye de oldum ama credi olmadan yükleme yapılmıyor.

acaba atladığım birşey mi var ?

evet maalesef credi ile çalışıyor yani ücretli :(

• BAŞKA YÖNTEM YOK MU
  • Arkadaslar kendi kullandıgım gercekten temız x10 umu satıyorum. Cihaz hiç kılıftan cıkmadı ya da ekran bantsız kullanılmadı. Soruları pm den atabılırsınız.

İlanım http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-tertemiz-sony-ericsson-xperia-x10-81925742/detay/
  • quote:

BAŞKA YÖNTEM YOK MU

X10 Flasher ile yazılım at
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

BAŞKA YÖNTEM YOK MU

X10 Flasher ile yazılım at

indirebileceğim bir adres varsa paylaşırmısın ?

flashtool programını diyorsan, onunla yüklemeyi denediğimde usb debuging hatası veriyor..
    hata ayıklama modunu devreye sokamıyorum cihaz açılmadığı için.

Başka yapabileceğim birşey var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanenver -- 22 Mayıs 2012; 15:56:33 >
  • xda-developers.com daki bu romu
    Spaarc-FreeXperiaAOSP-2.3.7-v005 yükleyip deneyen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.