Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • x10 model olan telefonumu şebeke çekim gücü zayıf olmasından dolayı garantiye göndermiştim. Cihaz değişimi olarak uygun görülmüş stoklarında benim modelin aynısı olmadığından dolayı neo v modeli gönderilmiştir sizce ne yapmalıyım? benim için eksik yönü olarak kamera özelliği daha düşük. artı diyebileceğim rami daha yüksek ve 4.o güncellemesini alan bir cihaz. kabul etmeli miyim yoksa tüketici haklarına mı başvurmalı mıyım??
  • neo v'nin ekranı da daha küçük. Bence sony türkiye ile iletişime geçip
    ellerinde x10 yoksa daha üst bir modelle değiştirmeleri gerektiği konusunda itiraz edebilirsin. xperia arc gibi.
    neo v sonuçta 4.0 güncellemesini alacak ama ekran ve kameranın düşük olması bence onu x10'dan daha alt bir model yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_O_S -- 13 Haziran 2012; 16:56:56 >
  • bende kendilerine neo v nin daha düşük bir model olduğunu ilettim onlar bunun aksine daha yeni bir ürün ve daha iyi olduğunu iddia ettiler.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flashmmm

bende kendilerine neo v nin daha düşük bir model olduğunu ilettim onlar bunun aksine daha yeni bir ürün ve daha iyi olduğunu iddia ettiler.s

Neo v yi kabul et dostun hem 0 urun hem de daha hizli cihaz. Kamera ve ekran cok ciddi bi fark degil. Neo v 512 mb ram x10 384 mb ram ve neo v daha hizli ve ekran tepkimesi vs. Daha hizli kacirma derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende x10 var.Dün şarjı bitti.Şarja taktım ama telefon hiçbir şekilde açılmıyor.Açma tuşuna basılı tuttuğumda titreşim var ama ne yaptıysam açamadım.Pilini çıkartıp taktığımda telefonda belli aralıklarla yeşil ışık yanıyor.Acaba servise mi göndersem?

Garantisi bitti.Sizce ne kadara yaparlar?
  • Flashmmm X10'un ayarı Arc dır,kesinlikle neo değil.Neo olsa olsa X10 mini nin dengi olur.Servis aklı sıra kazık atmaya kalkmış.Ekranı küçük olan telefona isterse jet motoru taksın,birşeyler izlerken,oyun oynarken zevk alamazsın.İnternette sayfaları okuyamazsın.
  • tüketici haklarına dilekçe yazarak şikayet ettim. Aldığım yere de danıştım para iadesi bekliyorum o yüzden de gelen üründe kutusunda hiç açmadım. şu anda tek sıkıntım 2 ay civarında bir süre beklemek olacak:)
  • quote:

tüketici haklarına dilekçe yazarak şikayet ettim. Aldığım yere de danıştım para iadesi bekliyorum o yüzden de gelen üründe kutusunda hiç açmadım. şu anda tek sıkıntım 2 ay civarında bir süre beklemek olacak:)

para iade ederlerse ne kadar iade etcekler??
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

quote:

tüketici haklarına dilekçe yazarak şikayet ettim. Aldığım yere de danıştım para iadesi bekliyorum o yüzden de gelen üründe kutusunda hiç açmadım. şu anda tek sıkıntım 2 ay civarında bir süre beklemek olacak:)

para iade ederlerse ne kadar iade etcekler??

ödediğim miktarı iade edecekler yaklaşık 12oo lira üstüne de biraz daha ekleyerek sonynin yeni modellerinden birisini almayı düşünüyorum.
  • in cin top oynar olmuş buralarda.X10 sahibi kalmadımı ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

in cin top oynar olmuş buralarda.X10 sahibi kalmadımı ya ?

Hala x10 kullaniyorum gurur duyuyorum telefonumla hala kimse yazmiyor artik bu basliga nedense

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

in cin top oynar olmuş buralarda.X10 sahibi kalmadımı ya ?

Bizler buradayız.

Bu arada telefonum servisten geldi.Yaklaşık 10 gün durdu
  • Hayırlı olsun tekrar,kaça yaptılar :) servisin eline düşmeye gör.K700,K750,W910,P910,P990,X1 ve X10 kullandım hiçbirini servise göndermek zorunda kalmadım.Şeytan kulağına kurşun.O yüzdende Sony den şaşmadım hiç.
  • Selamlar,

Xperia x10 i cihazımı TV 'ye bağlayıp video - digiturk play vb. medyaları tv'mden izlemek istiyorum.

Google Play'de tüm benzer uygulamalar wi-fi ile çalışıyor, tv de wi-fi yok. USB ya da miniusb-Hdmi ile tv ye aktaracağım bir yol var mıdır?

( Televizyonum KDL 40V5800, Bravia 3 Engine )
  • X10 da böyle bir özellik duymadım.
  • quote:

Flashmmm X10'un ayarı Arc dır,kesinlikle neo değil.Neo olsa olsa X10 mini nin dengi olur.Servis aklı sıra kazık atmaya kalkmış.Ekranı küçük olan telefona isterse jet motoru taksın,birşeyler izlerken,oyun oynarken zevk alamazsın.İnternette sayfaları okuyamazsın.

Xperia Neo, x10 dan 2 gömlek üstün bir cihazdır.
  • neo uydurma telefondur,denki arc dır.
  • Arkadaşlar, herkeze merhaba;

Konuyu biraz hortlatacağım ama birşey soracağım. X10 veya x10i multitouch özelliği olmaması problemi halledildi mi? Babama hediye alacağımda bir adet 0 cihaz buldum da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSlayer

Arkadaşlar, herkeze merhaba;

Konuyu biraz hortlatacağım ama birşey soracağım. X10 veya x10i multitouch özelliği olmaması problemi halledildi mi? Babama hediye alacağımda bir adet 0 cihaz buldum da...

Eğer 2.3 update edersen multitouch var. eski versyonlarında yoktur.
  • multitouch var yeni versiyonda.
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.