Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar farkedeniniz oldu mu ... 2.1 güncellemesinden sonra tel in araması çok hızlandı. yani ara tuşuna bastıktan çok çok kısa bi süre sonra karşı tarafın tel i çalmaya başlıyo..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacardimojito

quote:

Orijinalden alıntı: atememikrop

quote:

benim x10 sarj yuzde 15 ın altına dustugunde bazen kendı kendıne kapanıyor sizde de oluyormu?

Arkadaslar benim ki de sik sik kendini resetliyor.
    Gps uygulamalarinda cat gidiyor.
    3g de biraz sorf yapinca cat kapaniyor.
    Asphalt, real footbaal, hawx oyunlarinda cat kapaniyor. 1.6 da iken yapmazdi boyle seyler..
    Sarj durumu ile de ilgisi yok. Yuzde yuzde de aynisini yapiyor.

Varmi arkadaslar sizde de boyle sorunlar ?

benım hala 1.6 ve sadece sarj yuzde 15 altına dustugunde yapıyor arada sırada

1.6 daha stabildi bence.. 2.1 in daha cok update e ihtiyaci var...

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan2609
    ben hem şarjın 15 saat kadar gitmesi (wireless müzik kullanmadığım halde) hem de bağlantı kablosundaki temassızlık yüzünden telefonu servise götüreyi düşünüyorum. bakalım ne kadar zamanda teslim edecekler. inşallah fazla uzamaz

bu arada feysbuk Xperia X10 Türkiye sayfamıza bekliyorum herkesi,

Kablo sorunu için başka kablo ile denedin mi? yani telefonun girişindemi kablodamı sorun? Eğer kabloda ise üzülerek söylüyorum bunu ve şarj süresi olayını servis garanti kapsamı dışında tutacaktır gibi geliyor bana. Umarım her ikisinide garanti kapsamında değiştirir, ama yaşamış olduğum tecrübeler, seni biraz uğraştıracaklar gibi geliyor bana, haberin olsun.

Face ile pek haşır neşir değilim ama ilk fırsatta oraya üye olacağım.

quote:

benim x10 sarj yuzde 15 ın altına dustugunde bazen kendı kendıne kapanıyor sizde de oluyormu?

Bende böyle bir sorun yok yani henüz yaşamadım. Ne 1.6 da nede 2.1 de

quote:

Orijinalden alıntı: emre350z

quote:

Orijinalden alıntı: ekmelburak

bu arada benim x10 umda beyaz ve güncelleme 1mbit internet ile total 30-35 dk da bitti.. :-)

işte bak benim demek bahsettiğim konuda bu ayrıca dokunmatiği daha iyi ve cihaz daha hızlı geldi bana ben 5 mbit lik metro ethernet ve p4 2.4 ghz lı bilgisayarda 24 dakikada bitirdim deli oldum

Benimki siyah ve, bahsettiğiniz beyazlarla aynı şekilde bende 5 mbit metro ethernet ile (pcnin hızının önemi pek yok bu işte) 20 dk da falan bitirdim. Bence bu söylediğinizin sebebi o an yani siyah telle yaparken, update verilerini indirdiğiniz serverın yoğunluğu gibi nedenlere bağlı olarak uzamış olabilir. Ayrıca tekrar hatırlatmak isterim 3 - 5 ayda bir sd kartınızada hard format atmanızı tavsiye ederim.

quote:

Arkadaslar benim ki de sik sik kendini resetliyor.
    Gps uygulamalarinda cat gidiyor.
    3g de biraz sorf yapinca cat kapaniyor.
    Asphalt, real footbaal, hawx oyunlarinda cat kapaniyor. 1.6 da iken yapmazdi boyle seyler..
    Sarj durumu ile de ilgisi yok. Yuzde yuzde de aynisini yapiyor.

Varmi arkadaslar sizde de boyle sorunlar ?

Bunların hiç birini yaşamadım. Hatta hiç sorun yaşamadan Real Football da ligin yarısına geldim

quote:

arkadaslar farkedeniniz oldu mu ... 2.1 güncellemesinden sonra tel in araması çok hızlandı. yani ara tuşuna bastıktan çok çok kısa bi süre sonra karşı tarafın tel i çalmaya başlıyo..

Evet kesinlikle 2.1 den sonra arama cevaplama gibi özellikler hızlandı. 1.6 da telefonu açar "Efendim" derdim ama karsıdan ses gelmeyince anlardımki o "efendim" i falan duymamış. Yani her arandıgımda iki kere "efendim" demek zorunda kalıyordum

2.1 dede hatalar var ama, bana göre. Daha öncede konuştuğumuz gibi;

Dolduğunda şarjı kesmemesi.
    Kişi resimlerinde çözünürlüğün kötü olması gibi.
    Gözüme çarpan bir kaç şey daha vardıda şuan hatırlayamadım. Bunlarda yakında düzeltilecektir nasılsa.

• Dün bir kendime bir tanede eşime alarak aranıza katıldım.İlk izlenimlerim boş bir telefon işte.Eski X1 kullanıcısı olarak tuhaf geldi x10 ama bakalım formda neler var.2.1 yükleyince neler değişecek göreceğiz.Bursa Media Marktta kampanya vardı 990 TL 10 taksit.Bulabildiğim en uygun fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

Dün bir kendime bir tanede eşime alarak aranıza katıldım.İlk izlenimlerim boş bir telefon işte.Eski X1 kullanıcısı olarak tuhaf geldi x10 ama bakalım formda neler var.2.1 yükleyince neler değişecek göreceğiz.Bursa Media Marktta kampanya vardı 990 TL 10 taksit.Bulabildiğim en uygun fiyat.

Aramıza hoş geldin. Yalnız fiyat ilginç geldi. Genelde o fiyata sadece yurt dışından getirtilebiliyor. İki tane alana mı öyle bir kampanya vardı?
  • yav arkadaşlar telefonu hala anlamış değilim... bluetooth lu kulaklıklara baktım... normal olarak çalışıor fakat mp3 destekli kulaklıkla mp3 dinlenmiyor illa kablolu olcak galiba... daha buna benzer bi sürü eksiklik var telde... mesela 2.1 den sonra netteki vıdeoları flash gereksimi duymadan izliyebilektik ama hala izlenemiyor... yani bazı arkadaşlardan ricam burda oyun felan değil de eksiklikler neler sonra bu eksikliklere nasıl bi program yardımcı olur onları tartışalım... ortak bi nokta bulalım bence...
  • Hoşbulduk grk207.Fiyat,normal fiyatı 990 tl,garantili.
    bende fiyatı görünce eşimede aldım.Son 2 kaldı,yeni parti malda fiyat 1240 tl olacak dedi satışçı arkadaş.İlgilenen varsa Bursa Anatolium media marktta bulabilirler.Sadece beyaz renk,siyah kalmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gececi_mugo
    yav arkadaşlar telefonu hala anlamış değilim... bluetooth lu kulaklıklara baktım... normal olarak çalışıor fakat mp3 destekli kulaklıkla mp3 dinlenmiyor illa kablolu olcak galiba... daha buna benzer bi sürü eksiklik var telde... mesela 2.1 den sonra netteki vıdeoları flash gereksimi duymadan izliyebilektik ama hala izlenemiyor... yani bazı arkadaşlardan ricam burda oyun felan değil de eksiklikler neler sonra bu eksikliklere nasıl bi program yardımcı olur onları tartışalım... ortak bi nokta bulalım bence...

Kısaca cevap vermeye çalışayım.

2.1 den sonra kimse flashı garanti etmedi, SE hiç etmedi. Adobe'ta zaten flashplayer desteğini sadece 2.2 froyo için verdi. Ben sadece yurt dışından bir siteden flahplayerın 2.0 ve .2.1 versiyonlarına uyarlandığı söylenen bir .apk buldum yorumlarda işe yaradığı yazıyordu. Ama 1.6 kullandığım için deneme şansım olmadı ve forumda bir arkadaşa okuduğum yorumlara güvenerek, flash sorununu çözeceğiz sanırım dedim. 2.1 e geçtik denedim ama işe yaramadığını gördüğüm halde bunuda belirterek forumda paylaştım.

Kaç kişi bluetooth kulaklık aldı, kullandı, denedi bilemem ama ben ve bu başlık altında sorulan sorulara cevap vermeye çalışan arkadaşların almadığını az çok biliyorum. Bir şeyi denemeden başka birine yardımcı olma şansı olduğunuda sanmıyorum.

"burada oyun felan değilde" derken, oyun isteyenlere ve oyun ekleyenlere gereksiz iş yapıyorsunuz muamlesi yapmanında çok anlamı yok kanaatindeyim. Farkındaysan burada oyunları paylaşan benim isteyenlerde yaklaşık bir aydır bu başlık altında her konuda insanlara yardımcı olmaya çalışan insanlar. O yüzden burada sadece oyun paylaşılıyormuş gibi davranman bence gereksiz.

2. sayfaya gidersen hangi programı hangi amaçla kullandığım, neyi ne şekilde yaptığımla ilgili açıklamalarımda mevcut, linkleriyle birlikte. Aynen diğer arkadaşlarında yaptığı gibi.

Eleştiri yapmak, herkesin hakkıdır, bu bir özgürlüktür. Ama buradaki herkesin, uğraşlarının sadece insanları bilgilendirme, yardımcı olma amaçlı olduğunu anlamış bir bakış açısıyla yapılırsa.

Ortak noktadan kastının ne olduğunu gerçekten anlayamadım.

Ama ben bir ortak noktadan bahsedeyim, ortak nokta DH babamızın yeri olmadığı halde, reklamlardan pay almadığımız halde, burada yaklasık 1000 mesajda ve sırf bu sayfaları okumaya üşendiği için, forumda cevabı defalarca kez verilmiş soruları, tekrar tekrar özel mesajlarımıza aldımız halde hala cvp vermeye, yardımcı olmaya çalışıyorsak. biz zaten çoktan ortak noktayı bulmuşuz demektir. Bana göre ortak noktamızda X10 hayranı olup telefonumuzu seviyor ve geliştirmeye çalışıyor olmamız.

(Oyun kısmı çok büyük oranda bana ait olduğu ve bu başlığı açan ben olduğum için herkes adına cevap vermek zorunda hissettim kendimi, katılmayan arkadaşlar bunu belirtebilirler. )

• quote:

arkadaslar farkedeniniz oldu mu ... 2.1 güncellemesinden sonra tel in araması çok hızlandı. yani ara tuşuna bastıktan çok çok kısa bi süre sonra karşı tarafın tel i çalmaya başlıyo..

aynen katılıyorum ara tuşa bastım kulağıma götürdüm pat aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor cevabını aldım bu çok güzel oldu.
  • quote:

Hoşbulduk grk207.Fiyat,normal fiyatı 990 tl,garantili.
    bende fiyatı görünce eşimede aldım.Son 2 kaldı,yeni parti malda fiyat 1240 tl olacak dedi satışçı arkadaş.İlgilenen varsa Bursa Anatolium media marktta bulabilirler.Sadece beyaz renk,siyah kalmamış.

1.5 Ay önce vatan bilgisayardan 1248 tlye almış bir insan olarak biraz bozuldum ne yalan söyleyim Ama güle güle, güzel günlerde kullanın telefonlarınızı. Emin olun eksiklerine rağmen güzel bir şeçim yapmışsınız.
  • quote:

yav arkadaşlar telefonu hala anlamış değilim... bluetooth lu kulaklıklara baktım... normal olarak çalışıor fakat mp3 destekli kulaklıkla mp3 dinlenmiyor illa kablolu olcak galiba... daha buna benzer bi sürü eksiklik var telde... mesela 2.1 den sonra netteki vıdeoları flash gereksimi duymadan izliyebilektik ama hala izlenemiyor... yani bazı arkadaşlardan ricam burda oyun felan değil de eksiklikler neler sonra bu eksikliklere nasıl bi program yardımcı olur onları tartışalım... ortak bi nokta bulalım bence...

Arkadaş bu şikayetlerini buraya değilde sony ericssona bildirirsen daha faydalı olur.Buradaki arkadaşlar ne bu telefona uygun kulaklık icat edebilirler ne de flash player programı yazabilirler.Herkes burda iyi niyetle birşeyler paylaşmış.Telefonu aldım ve formu başından beri okudum.Oyun paylaşanda var,program paylaşanda.Hepsine teşekkür ederim.Hafta sonu hepsini değerlendireceğim.Sizde okursanız ,size uygun programları bulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: grk207

quote:

Hoşbulduk grk207.Fiyat,normal fiyatı 990 tl,garantili.

1.5 Ay önce vatan bilgisayardan 1248 tlye almış bir insan olarak biraz bozuldum ne yalan söyleyim Ama güle güle, güzel günlerde kullanın telefonlarınızı. Emin olun eksiklerine rağmen güzel bir şeçim yapmışsınız.

xperia x10 gerçek anlamda "güzel" bir telefon ya da cihaz. ne derseniz artık... muadillerinden ilk bakışta ayrılıyor. ayrıca geliştiriciler dünyasında önemli bir yer kaplıyor. dünya genelinde yüzlerce forumlarda başlıkları, konuları var. ucu açık sonsuz bir kişiselleştirme imkanı var. ben telefonumu spot olarak 800 TL'ye aldım. ekonomik olduğunu düşünüyorum. telefonun yazılımlarıyla da ilgili olduğumdan, garanti pek cazip gelmedi.

hala nokia'nın varoş telefonlrıyla kıyas götüren bazı arkadaşlara tavsiyem: almayı düşünüyorsanız hiç bulaşmayın. siz de rahat edin, bizlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkoyak

xperia x10 gerçek anlamda "güzel" bir telefon ya da cihaz. ne derseniz artık... muadillerinden ilk bakışta ayrılıyor. ayrıca geliştiriciler dünyasında önemli bir yer kaplıyor. dünya genelinde yüzlerce forumlarda başlıkları, konuları var. ucu açık sonsuz bir kişiselleştirme imkanı var. ben telefonumu spot olarak 800 TL'ye aldım. ekonomik olduğunu düşünüyorum. telefonun yazılımlarıyla da ilgili olduğumdan, garanti pek cazip gelmedi.

hala nokia'nın varoş telefonlrıyla kıyas götüren bazı arkadaşlara tavsiyem: almayı düşünüyorsanız hiç bulaşmayın. siz de rahat edin, bizlerde.

Her kelimesine katılıyorum özelliklede son bölümüne. Ama lütfen artık şu fiyatları söyleyip durmayın çok koyuyor verdiğim 1250

Nokia ..... modeli ile X10 arasında kaldım. ama X10 un ...... sorunu varmış ne diyosunuz? Vb. diyen herkese kesinlikle tavsiyem nokia alın. Yada artık hangi markaysa onu alın, X10 çok problemli bi telefon

• merak etme vatan computerda fiyat hala aynı .Media markta da fiyat normalde 1240 ama bu haftalık promosyona gitmişler.SE nin genelde stratejisi bu oluyor ama.Telefon fiyatları çok çabuk düşürüyor.1,5 ay sonra benim aldığım fiyatta pahalı kalacak.Bundan eminim ama ben teknolojiyi 1,5 ay fazla kullanmış olacağım.Millet gelirken ben X10 da sensei olmuş olacağım.Olaya birde bu gözle bak.
  • Grk oyun paylasmaya devam, biz seviyoruz seni. ;-)

"hala nokia'nın varoş telefonlrıyla kıyas götüren baz arkadaşlara tavsiyem: almayı düşünüyorsanız hiç bulaşmayın. siz de rahat edin, bizlerde" ve bu ne guzel bir yorumdur, saygi ile takdir ediyorum.

Ve bu telefonun reset olayi cnmi sikmaya basladi.. Sanirim telefonun her yerisine bi master reset format atmak gerekecek.
  • quote:

merak etme vatan computerda fiyat hala aynı .Media markta da fiyat normalde 1240 ama bu haftalık promosyona gitmişler.SE nin genelde stratejisi bu oluyor ama.Telefon fiyatları çok çabuk düşürüyor.1,5 ay sonra benim aldığım fiyatta pahalı kalacak.Bundan eminim ama ben teknolojiyi 1,5 ay fazla kullanmış olacağım.Millet gelirken ben X10 da sensei olmuş olacağım.Olaya birde bu gözle bak.

Umarım düşmez fiyat. Sadece kendi verdiğim yüksek tutara acıyacağımdan değilde, pda ler arasında düşük fiyatlı olan diye tercih edilmesi ve herkesin elinde görmek istemediğimn için Bencilce bir yaklaşımda olsa, herkesin elinde X10 görmek istemiyorum.
    Sadece SE de değil hepsi aynı aslında fiyat konusunda, buda teknolojinin ve piyasa şartlarının, ticaretin bir gereği. Aslına bakarsan bizler içinde bilinçli tüketici içinde olması gereken bu. Ben 1.5 sene önce android sevdasına türkiyeye gelen ilk android, General Mobile DSTL1 'i gece gündüz arayarak, antalya, istanbul, ankara her bayiye telefon ederek, 800 e yakın bir rakam vererek aldım. 2 Ay sonra hiç satılmayınca, kimse almayınca 450 ye düştü. Bu sefer ondan kötü olamaz sanırım

quote:

Grk oyun paylasmaya devam, biz seviyoruz seni. ;-)
    "hala nokia'nın varoş telefonlrıyla kıyas götüren baz arkadaşlara tavsiyem: almayı düşünüyorsanız hiç bulaşmayın. siz de rahat edin, bizlerde" ve bu ne guzel bir yorumdur, saygi ile takdir ediyorum.
    Ve bu telefonun reset olayi cnmi sikmaya basladi.. Sanirim telefonun her yerisine bi master reset format atmak gerekecek.

Oyun cokta paylaşmaya değecek yok, bulduğum an burada merak etme sen Bencede üşenme yeniden bir kur bencede.

Ayrıca tüm arkadaşlar için özellikle belirteyim, istediğiniz ama bulamadığınız bir uygulama varsa yada pro versiyonu arıyorsanız buraya yazın bulmaya çalışırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: grk207

quote:

merak etme vatan computerda fiyat hala aynı .Media markta da fiyat normalde 1240 ama bu haftalık promosyona gitmişler.SE nin genelde stratejisi bu oluyor ama.Telefon fiyatları çok çabuk düşürüyor.1,5 ay sonra benim aldığım fiyatta pahalı kalacak.Bundan eminim ama ben teknolojiyi 1,5 ay fazla kullanmış olacağım.Millet gelirken ben X10 da sensei olmuş olacağım.Olaya birde bu gözle bak.

Umarım düşmez fiyat. Sadece kendi verdiğim yüksek tutara acıyacağımdan değilde, pda ler arasında düşük fiyatlı olan diye tercih edilmesi ve herkesin elinde görmek istemediğimn için Bencilce bir yaklaşımda olsa, herkesin elinde X10 görmek istemiyorum.
    Sadece SE de değil hepsi aynı aslında fiyat konusunda, buda teknolojinin ve piyasa şartlarının, ticaretin bir gereği. Aslına bakarsan bizler içinde bilinçli tüketici içinde olması gereken bu. Ben 1.5 sene önce android sevdasına türkiyeye gelen ilk android, General Mobile DSTL1 'i gece gündüz arayarak, antalya, istanbul, ankara her bayiye telefon ederek, 800 e yakın bir rakam vererek aldım. 2 Ay sonra hiç satılmayınca, kimse almayınca 450 ye düştü. Bu sefer ondan kötü olamaz sanırım

quote:

Grk oyun paylasmaya devam, biz seviyoruz seni. ;-)

Oyun cokta paylaşmaya değecek yok, bulduğum an burada merak etme sen Bencede üşenme yeniden bir kur bencede.

Ayrıca tüm arkadaşlar için özellikle belirteyim, istediğiniz ama bulamadığınız bir uygulama varsa yada pro versiyonu arıyorsanız buraya yazın bulmaya çalışırız.

OYUN YÖNÜNDEKİ AÇIKLAMANADA X10 KISKANÇLIĞI YÖNÜNDEKİ AÇIKLAMANADA AYNEN KATILIYORUM AYNEN PAYLAŞIMLARA DEVAM
    (PAYLAŞIMLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER)

• Iyi aksamlar arkadaslar, ben Isvicre' den yaziyorum

Konu basligini acildigindan beri takip ediyor. @grk207 konuya gosterdigin ilgiden ve sabrindan oturu seni tebrik etmek istiyorum. Bu arada kendi kendime biraz da canini s1kmak istedim X10 un satis fiyati 600 isvicre frnki civarinda :) (kusura bakma kendimi tutamadim ). Ama simdi sevinme sirasi sizde "Isvicre de halen X10 icin 2.1 guncellemesi yayinlanmadi

Tahmin edeceginiz gibi X10 lojisyellerinin buradaki versiyonlarinda market sorunu yok. Bir aydan fazladir kullaniyorum ve simdiye kadar onemli bir sorunla karsilasmadim (sadece komik sayilacak bir olay disinda; bir ara, ne zaman bluetooth ile PC ye baglansam telefon annemleri ariyor ve gorusmeyi Pc ye bagliyordu)

Buarada @grk207 bugune kadar paylastigin butun programlari indirdim emegin icin cok tesekkurler..

• B-) evet istiyorum grk "pdf utility pro" ortalikta pdf utility lite dolasiyor, bir de mumkunse "system panel pro"
    Simdiden tesekkurler dostum
  • quote:

arkadaş bluetooth olarak yine sony-ericsson'un MW600 stereo kablosuz kulaklığını kullanıyorum hiç bi şekilde sorun yok. belkide senin baktığın modeller x10 ile uyumsuzdur. x10 bluetooth 2.1 kullanmakta iyice bi araştır derim. Bu rarda telefon ve kulaklığı 5-6 aydır kullanıyorum 1-2 problem dışında onlarda önemsiz gayet memnunum. tek sıkıntı bluetooth da müzik dinlerken wifi yi açarsam müzikte kopmalar oluyo sesi kesiliyo bazen mw600 bağlantıdan düşüyo. e bende zaten yolda müzik dinlediğimden ve yokda yürürken wifi olmadığından hiç sorun etmiyorm. ama bu olay sadece müzikte oluyo kulaklık setiyle telefon ettiğimde bu sıkıntıların hiçbiri olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.