Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    France 18.11.10
    Spain 19.11.10
    Uk 16.11.10
    Austria 18.11.10
    Italy 22.11.10
    Greec 28.11.10
    So far in Eu
    Rest of the World, will probably wait more time.
    More about this news will be Tonight published.
    Rikard Skogberg

şafak 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacardimojito

Germany 17.11.10
    France 18.11.10
    Spain 19.11.10
    Uk 16.11.10
    Austria 18.11.10
    Italy 22.11.10
    Greec 28.11.10
    So far in Eu
    Rest of the World, will probably wait more time.
    More about this news will be Tonight published.
    Rikard Skogberg

şafak 5

Hadi gözünaydın
  • Rica ederim...

Pdf utility yi ben slideme de buldum. Resimleri belgeleri pdfe donusturuyor, free versiyonu 100 kb dan ustunu yapmiyor.

SlideMe nin arama kismina pdf yaz, ustten 4. Sirada sonuc geliyor. 2.99 yöro :-)

Ah ah ve telefonu aldigim gunden beri aradigin birsey var. Ama oyle bir program piyasada var mi bilmiyorum, symbian icinolanini buldum ama bize bulamadim..
    Soyle ki ; birisi beni arayacak atiyorum 5. calmada da cevap vermezsem telesekreter cikip daha once kaydettigim " su an isim var ya da uyuyorumdur sinyal sesinden sonra mesaj birak. biip. " bildigimiz telesekreter yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atememikrop

Rica ederim...

Pdf utility yi ben slideme de buldum. Resimleri belgeleri pdfe donusturuyor, free versiyonu 100 kb dan ustunu yapmiyor.

SlideMe nin arama kismina pdf yaz, ustten 4. Sirada sonuc geliyor. 2.99 yöro :-)

Ah ah ve telefonu aldigim gunden beri aradigin birsey var. Ama oyle bir program piyasada var mi bilmiyorum, symbian icinolanini buldum ama bize bulamadim..
    Soyle ki ; birisi beni arayacak atiyorum 5. calmada da cevap vermezsem telesekreter cikip daha once kaydettigim " su an isim var ya da uyuyorumdur sinyal sesinden sonra mesaj birak. biip. " bildigimiz telesekreter yani..

Baktım ama her yerde Lite versiyonu var, malesef şuan için sanırım kimse kırmamış, yada full versiyonu paylaşmamış.

Telesekreter konusuna gelince, aslında olmayacak bişey değil. Bence birisi bunu düşünmüş ve yapmıştır yaa. Yani yazılıp satılası bir uygulama fikri

• Kesinlikle yıllardır amerikan filmlerinde izleyip özenirdik biri yapsada kullansak her gün farklı mesaj kaydederim yemin ediyorrum :D:D
  • Dungeon Hunter

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

http://hotfile.com/dl/82121499/4b031bf/DungeonHunter_grk207.rar.html
    Alternatif
    http://hotfile.com/dl/82121499/4b031bf/DungeonHunter_grk207.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grk207 -- 12 Kasım 2010; 16:55:56 >

• Arkadaslar telefonuma uygulamalar kurdum fakat artik kurmiyorum conku telefon hafizasinda yer olmadigini soyluyor ama sd kartimda yer var uygulamalari sd kartima yukleyemezmiyim cok az benim icin slide me den kurdugum uygulamalarin boyutunu toplasam 300mb civari
  • eveet. x10 umdan ilk filmimi izledim..

rockplayer la twilight-new moonu (2 saat 10 dk) hiç problemsiz izledim.
    teli %10 dayken şarja takarak filme başladım. 2 saat 10 dk sonunda %60 şarj olmuştu.

bir de şunu söyleyeyim. rock player da altyazıdaki türkçe karakterler bozuk çıkıyo.. ama internette bazı siteler kopyaladığınız metindeki türkçe karakterleri düzeltiyo (ş-->s gibi) altyazı dosyasını notepad ile açıp tamamını bir kerede düzelttikten sonra aynen kopyalayıp yeni bir txt dosyası olarak kaydederseniz problem kalmıyo. (ben turkcekarakter.com u kullandım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmelburak
    eveet. x10 umdan ilk filmimi izledim..

rockplayer la twilight-new moonu (2 saat 10 dk) hiç problemsiz izledim.
    teli %10 dayken şarja takarak filme başladım. 2 saat 10 dk sonunda %60 şarj olmuştu.

bir de şunu söyleyeyim. rock player da altyazıdaki türkçe karakterler bozuk çıkıyo.. ama internette bazı siteler kopyaladığınız metindeki türkçe karakterleri düzeltiyo (ş-->s gibi) altyazı dosyasını notepad ile açıp tamamını bir kerede düzelttikten sonra aynen kopyalayıp yeni bir txt dosyası olarak kaydederseniz problem kalmıyo. (ben turkcekarakter.com u kullandım)

Dostum o kadar ugrasmana gerek yoktu hic.. Rock player settings>âselect encode mode>iso 8859-9 .... her turlu turkce karakteri destekliyor...

GRK ILGILENDIGIN VE ARADIGIN ICIN SANA DA AYRICA TESEKKUR EDERIM.. AMA O TELESEKRETER OLAYI MUTLAKA YAPILMALI, BENIM AKLIMA GELIYOR DA YAZILIMCILARIN AKLINA GEMIYOR MU :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atememikrop -- 13 Kasım 2010; 2:32:01 >

• 1.6'dayken klavyede yadığım herşey kaydediliyordu. tekrar yazacak olduğumda önerilen kelimeler arasında ilk sırada çıkıyordu. 2.1'e geçince bunun ayarını bir türlü bulamadım. sözlüğe eklediğim halde mail adresimi her yerde tekrar tekrar giriyorum. mesajlarda sayfalarda klavyeden yazdığım hiçbir kelimeyi hafızaya almıyor. ayarları karıştırmama rağmen bununla ilgili bir şey bulamadım. bu konuda bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan2609 -- 13 Kasım 2010; 4:00:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grk207

quote:

Orijinalden alıntı: izzzmirlim

Arkadaşlar güç denetimi widget ında yeniden başlatma ikonuna dokundugumda hiç bir tepki vermiyor telefonum. Sizdede durum boylemi? Deneyip cevap verirseniz sevinirim

geri dönüşüm yada yenileme işaretine benzeyen işaretin yeniden başlatma olduğuna eminmisin? Bende onu sen söyleyince farkettim 1.6 da yoktu sanırım. Denedim ama ne olduğunuda anlayamadım. Kullanım klavuzundan bakmaya çalıştım ama SE web sitasindede bir problem var ana sayfa dısında hiç bir sayfayı açamıyorum.

arkadaşlar o ikon senkronizasyon ikonu. ayarların içindeki menüden seçenekleri belirliyorsunuz. hesaplar vs.... sonra o ikona dokunup alt çizgisi yeşil olunca otomatik olarak senkronasyonu kendisi yapıyor ya ta tam tersi.. 3g'den param gitmesin diyorsanız kapalı tutuyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: grk207

quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

aradığınız dosya silinmiştir diyor adreste

http://www.lysesoft.com/products/andexplorer/AndExplorer.apk

tekrar bir denermisin, çünkü şuan yine denedim ve silinmiş falan değil.

Şimdi telefonumdanda tekrar denedim. Direkt farklı kaydet ekranı çıkıyor.

Teşekkür ederim arkadaş.Direkt adres yazınca bulamadı ama lysesoft a girip ordan andexplorerı apk olarak indirince oldu.Artık görüyorum,görüyorum :)

• Genel güncellemeyi beklemeden telefonlarını 2.1'e yükselten arkadaşlar (ben de dahilim) orijinal yazılıma geri dönüşün bir yolunu mutlaka öğrenmemiz gerekiyor. aksi halde SE'nin bundan sonraki güncellemelerinden faydalanamayacağız. bu konuya biraz eğilelim arkadaşlar. daha önce de buna benzer bir-iki mesaj yazmıştım. herhangi bir geri dönüş olmadı. Özellikle telefonunu garantiden düşürmek istemeyen arkadaşlar biraz daha dikkat diyorum.
  • ben resmi siteden güncelleme yaptım şu an ilk sayfada yer alan copilot, nfs shift açılmıyor cihaza reset atıyor ne yapmak lazım
  • Selaam millet,

Senim kucuk bir sorum olaca; 2.1 guncellemesinden sonsa klavye degisimi nasil yapiliyor? bildiginiz gibi 1.6 da "123" yazan tusa basilitutuyorduk ve klavye secenekleri cikiyordu. Ama 2.1 de ayni tusa basili tutuldugunda smiley cikiyor!!!

simdiden cok tesekkurler...

Edit: Sorun kalmadi buldum; Herhangibi bir yerde yasi sirasina basili tutmak gerekiyormus :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denklem2a -- 13 Kasım 2010; 16:26:00 >
  • evett almanya ıcın guncellestırme vaktii.oh be sonundaaaaa
  • evet arkadaslar 14 dakka surdu guncellestırme
  • bugün bitane siyah güncelledim 14 dak. sürdü fakat sim kart rehberi yine silindi
  • Arkadaslar bende en sonunda xperia kullanicisi olabildim

internette zagg firmasinin invisiable shieldini gordum onla telefonu kaplasam telefonun korunmasi icin bi faydasi olur mu yoksa bosa para mi vermis olurum?
  • Sayfayi aşağıya sürüklemek için bi yan çubuk yapmak akillarina gelmiyormu?hareketli duvar kağıdı verebileceğimiz site varmı arkadas
    lar?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.