Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gececi_mugo

ya arkadaşlar telefonun bi sürü eksiği var... açıkcası hayal kırıklığına uğruyorum hep... bayram nedeniyle çoklu msj göndermek istedim ama bulamadım. yani öle bi özellik var fakat çok saçma olmuş... diyelim 30 kişiye msj gönderceksin alıcı ekle diyosun sonra alıcıları düzenle deyip her seferinde alıcı ekle diyosun... ve her seferinde rehberin başına alıyo. diyelim n harfnde kaldıysan tekrar açtığında a dan başlıyo ve sonraki seçeceğin kişiyi n ye inip tekrar bulman gerekiyo... yani buna bi tikli sistem koymamışlar mı nokia gibi.... her neyse uzun bi süre içinde tek tek bu kişileri seçtim ve gönder dedim... ne olsa beğenirsiniz kaç tane kişi seçtiysem o kadar uyarı geldi... gönderilemedi diye... bence xperia gibi bi telefona bu kadar az özellik çok saçma... böle giderse sanırım satmak zorunda kalcam... yada yeni bi güncelleştirme yapıp bunları göz onunde bulundurmalılar...

handcent sms uygulaması işini görecektir. telefonun kendi mesaj uygulamasından da ayralardan bildirimler tikini kapat iki uygulamadan da bildirim gelmesin.

• applanet bende çalışıyodu artık çalışmıyor varmı bi formülü gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanr

applanet bende çalışıyodu artık çalışmıyor varmı bi formülü gençler

Şuan serverları kapalı bağış topluyorlar yeni servera geçmek için herhalde sitelerinden benim anladığım bu yakında tekrar açılacaktır.Muazzam bir uygulamaydı kesinlikle açılmalı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: itvcaster

quote:

applanet bende çalışıyodu artık çalışmıyor varmı bi formülü gençler

Şuan serverları kapalı bağış topluyorlar yeni servera geçmek için herhalde sitelerinden benim anladığım bu yakında tekrar açılacaktır.Muazzam bir uygulamaydı kesinlikle açılmalı :D

arkadaşlar bendede aynısı oldu açtım bir iki paralı uygulama yükledim 2 gün sonra açtım yükleniyor diyor 1 saat açık kaldı ama gene olmadığı.sizle aynı görüşteyim süper bir uygulamaydı bir insan daha ne istiyebilir paralı uygulamalar bedava.raging thunder 2 yi indirdim güzel bir oyun.en çok üzüldüğüm keşke daha çok uygulama yükleseydim pişmanım inşallah buna bi çözüm bulurlar.grk arkadaşım bunun gibi başka programlar varsa yazabilirmisin araştırdım ama bulamadım.

HERKESİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grasshoppertr -- 16 Kasım 2010; 19:46:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: grk207

quote:

yav arkadaşlar telefonu hala anlamış değilim... bluetooth lu kulaklıklara baktım... normal olarak çalışıor fakat mp3 destekli kulaklıkla mp3 dinlenmiyor illa kablolu olcak galiba... daha buna benzer bi sürü eksiklik var telde... mesela 2.1 den sonra netteki vıdeoları flash gereksimi duymadan izliyebilektik ama hala izlenemiyor... yani bazı arkadaşlardan ricam burda oyun felan değil de eksiklikler neler sonra bu eksikliklere nasıl bi program yardımcı olur onları tartışalım... ortak bi nokta bulalım bence...

Kısaca cevap vermeye çalışayım.

2.1 den sonra kimse flashı garanti etmedi, SE hiç etmedi. Adobe'ta zaten flashplayer desteğini sadece 2.2 froyo için verdi. Ben sadece yurt dışından bir siteden flahplayerın 2.0 ve .2.1 versiyonlarına uyarlandığı söylenen bir .apk buldum yorumlarda işe yaradığı yazıyordu. Ama 1.6 kullandığım için deneme şansım olmadı ve forumda bir arkadaşa okuduğum yorumlara güvenerek, flash sorununu çözeceğiz sanırım dedim. 2.1 e geçtik denedim ama işe yaramadığını gördüğüm halde bunuda belirterek forumda paylaştım.

Kaç kişi bluetooth kulaklık aldı, kullandı, denedi bilemem ama ben ve bu başlık altında sorulan sorulara cevap vermeye çalışan arkadaşların almadığını az çok biliyorum. Bir şeyi denemeden başka birine yardımcı olma şansı olduğunuda sanmıyorum.

"burada oyun felan değilde" derken, oyun isteyenlere ve oyun ekleyenlere gereksiz iş yapıyorsunuz muamlesi yapmanında çok anlamı yok kanaatindeyim. Farkındaysan burada oyunları paylaşan benim isteyenlerde yaklaşık bir aydır bu başlık altında her konuda insanlara yardımcı olmaya çalışan insanlar. O yüzden burada sadece oyun paylaşılıyormuş gibi davranman bence gereksiz.

2. sayfaya gidersen hangi programı hangi amaçla kullandığım, neyi ne şekilde yaptığımla ilgili açıklamalarımda mevcut, linkleriyle birlikte. Aynen diğer arkadaşlarında yaptığı gibi.

Eleştiri yapmak, herkesin hakkıdır, bu bir özgürlüktür. Ama buradaki herkesin, uğraşlarının sadece insanları bilgilendirme, yardımcı olma amaçlı olduğunu anlamış bir bakış açısıyla yapılırsa.

Ortak noktadan kastının ne olduğunu gerçekten anlayamadım.

Ama ben bir ortak noktadan bahsedeyim, ortak nokta DH babamızın yeri olmadığı halde, reklamlardan pay almadığımız halde, burada yaklasık 1000 mesajda ve sırf bu sayfaları okumaya üşendiği için, forumda cevabı defalarca kez verilmiş soruları, tekrar tekrar özel mesajlarımıza aldımız halde hala cvp vermeye, yardımcı olmaya çalışıyorsak. biz zaten çoktan ortak noktayı bulmuşuz demektir. Bana göre ortak noktamızda X10 hayranı olup telefonumuzu seviyor ve geliştirmeye çalışıyor olmamız.

(Oyun kısmı çok büyük oranda bana ait olduğu ve bu başlığı açan ben olduğum için herkes adına cevap vermek zorunda hissettim kendimi, katılmayan arkadaşlar bunu belirtebilirler. )

ya zaten ben senin paylaştığın linklere bişy demiyorum ki... doğruya doğru sağolsunlar herkes fikirlerini ve görüşlerini paylaşıyo... yani kaç defa okudum birisi bi sorunu sölemiş diğeride ona cvp vermiş bende öle olmuyo hatta ben oyunun sonuna geldim felan diye... senin de dediğin gibi biz burda sorunumuzu halletmek için binlece mesajı baştan okuyamayız değil mi? yani birinin oyunun sonuna gelmiş olması diğer arkadaşın sorununa çözüm değil... gereksiz şeyler yazmasak okumaktan da kaçmayız... cünkü burdaki başlıklar hepimizin işine yarıyo... ortak bi yol bulalım derken de kasteddiğim bi sürü mesajın arasından bize lazım olan programları nasıl daha kolay buluruzdu... öle bişy olsun ki 100 lerce mesajı okumak zorunda kalmayalım tek tek ;) :D ilgin için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rcpycl06

quote:

ya arkadaşlar telefonun bi sürü eksiği var... açıkcası hayal kırıklığına uğruyorum hep... bayram nedeniyle çoklu msj göndermek istedim ama bulamadım. yani öle bi özellik var fakat çok saçma olmuş... diyelim 30 kişiye msj gönderceksin alıcı ekle diyosun sonra alıcıları düzenle deyip her seferinde alıcı ekle diyosun... ve her seferinde rehberin başına alıyo. diyelim n harfnde kaldıysan tekrar açtığında a dan başlıyo ve sonraki seçeceğin kişiyi n ye inip tekrar bulman gerekiyo... yani buna bi tikli sistem koymamışlar mı nokia gibi.... her neyse uzun bi süre içinde tek tek bu kişileri seçtim ve gönder dedim... ne olsa beğenirsiniz kaç tane kişi seçtiysem o kadar uyarı geldi... gönderilemedi diye... bence xperia gibi bi telefona bu kadar az özellik çok saçma... böle giderse sanırım satmak zorunda kalcam... yada yeni bi güncelleştirme yapıp bunları göz onunde bulundurmalılar...

handcent sms uygulaması işini görecektir. telefonun kendi mesaj uygulamasından da ayralardan bildirimler tikini kapat iki uygulamadan da bildirim gelmesin.

sağol kardeşim bu işimi görür fakat hem handcent hemde normla mesajlarda görünüyo gelen msj... yani tek taraflı çalışcak şekilde bi ayarı var mı yapabilceğimiz?

• Benim alet kasmaya basladi aynı sorunu yasiyan ve cozen varmı?
  • ARKADAŞLAR X10 A EKOLAYZIRI OLAN KULLANIŞLI GÜZEL Bİ MÜZİKÇALAR ÖNERİSİ OLAN VAR MI... BİKAÇ TANE PAYLAŞMIŞLAR AMA OLMUYO... YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...

• quote:

Orijinalden alıntı: bacardimojito

Benim alet kasmaya basladi aynı sorunu yasiyan ve cozen varmı?

bende de aynı sorun varda bi kaç sorum olacak sana aynı şeylerimi yapmışız. 1telefonunda şu anda ekstradan kaç uygulama yüklü.2 telefon rehberindeki kişileri facebookla birleştirdin mi. 3 anti virüs yükledin mi. bu ağırlaşmanın çağresini bulmak lazım. bide ana ekranlarında kaç widget yüklü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanr -- 16 Kasım 2010; 23:01:13 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rcpycl06

quote:

sağol kardeşim bu işimi görür fakat hem handcent hemde normla mesajlarda görünüyo gelen msj... yani tek taraflı çalışcak şekilde bi ayarı var mı yapabilceğimiz?

hocam yazdım ama anlamamışsın galiba:) telefonun kendi msj uygulamsına gir ayarlardan bildirim tikini kaldır.

• quote:

quote:

bende de aynı sorun varda bi kaç sorum olacak sana aynı şeylerimi yapmışız. 1telefonunda şu anda ekstradan kaç uygulama yüklü.2 telefon rehberindeki kişileri facebookla birleştirdin mi. 3 anti virüs yükledin mi. bu ağırlaşmanın çağresini bulmak lazım. bide ana ekranlarında kaç widget yüklü

1.ekstradan 19 uygulama yuklu
    2.evet birleştirdim
    3.evet yukledım
    4.ana ekranımda orjınalın dısında sadece saat&hava durumunu gosteren bı wıgdet var.
    Bu kasma olayı bende ara ara oluyor ama herzaman olan bı durum degıl.1.6 dakinden tek farklı yaptıgım sey telefon rehberıyle facebooku bırlestırmek.kasan kesınlıkle bu.1.6 da kasma flan yoktu cunku aynı ozellıklerle

• 1haftada 2güncelleme yaptım sanırım bır oncekı 2.1 i tam yuklememişti simdi oldu tus kilidi degismis asagıdan yukarı degil iphone gibi olmus menu 3 degil 5 ekran olmus ve daha hızlı asagıdan tutupyukarı suruklenınce apsslar cıkıyordu sımdı tek tusla hepsı gorunuyor kasma olayı bende yok guncellemede toplamda kontrol ettım 300mb a yakın indirdi telefonun sol ustundekı yesil ve kırmızı yanan ısık artık sarı mavi turuncu yesil ve kırmızı yanabılıyor ilginc geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 17 Kasım 2010; 3:38:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

1haftada 2güncelleme yaptım sanırım bır oncekı 2.1 i tam yuklememişti simdi oldu tus kilidi degismis asagıdan yukarı degil iphone gibi olmus menu 3 degil 5 ekran olmus ve daha hızlı asagıdan tutupyukarı suruklenınce apsslar cıkıyordu sımdı tek tusla hepsı gorunuyor kasma olayı bende yok guncellemede toplamda kontrol ettım 300mb a yakın indirdi telefonun sol ustundekı yesil ve kırmızı yanan ısık artık sarı mavi turuncu yesil ve kırmızı yanabılıyor ilginc geldi bana

uefa com navigasyon creatouch latitude fazladan gelenler market google haritalar visepilot sesli çevrici googletalk gibi 20den fazla onceden vardı

3 olan ekran 5 olmus wifi blotooth gps ses kısayolu olan ekrana parlaklık kısayolu da eklenmıs ve tabıkı yenı tema ve ıkonlar eskısınden hızlı acılıyor rakamlar arasındakı gecişler cok daha hızlı ve yazmak da oyle

• quote:

quote:

quote:

1.ekstradan 19 uygulama yuklu
    2.evet birleştirdim
    3.evet yukledım
    4.ana ekranımda orjınalın dısında sadece saat&hava durumunu gosteren bı wıgdet var.
    Bu kasma olayı bende ara ara oluyor ama herzaman olan bı durum degıl.1.6 dakinden tek farklı yaptıgım sey telefon rehberıyle facebooku bırlestırmek.kasan kesınlıkle bu.1.6 da kasma flan yoktu cunku aynı ozellıklerle

arkadaşlar bende de aynısı oluyor virüs programı var.buna bi çözüm bulmalıyız mesela yan menulere giderken yavaş yavaş gidiyor anlamadım bi türlü

• http://www.android.com/media/#android-22#android-22 şuna bakın android 2.2 geldiğinde kasma sorunu kalkacak
  • sabah uyandığımda telefon ekranında bir uyarı vardı telefonunuz yeni güncelleştirme mevcuttur sonyericsson/uptade sitesine bakınız gibisinden bişiler yazdı. şuan xperia x10 telefonum güncelleniyor bakalım sonunda nasıl birşey ortaya çıkıcak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grk207

Sony Ericsson XPERIA X10 Fan Club

ÜYELER

grk207
    demobig
    Roseblood
    khalukkk
    ByTKN
    seckinsemiz
    thehspeed
    omkkio
    zalman_1
    izzzmirlim
    sinan2609
    trapper54
    buracozdogan
    atememikrop
    samhain
    aLPaSLaN07
    cosef
    hakanr
    emre350z
    barley26
    ilhan santos
    regalangel
    battis
    bombaciemre
    By_Sert
    ramtham
    SonyEricsson Via
    deve3182
    etkafaateş
    bacardimojito
    .Ezel
    zom.zombie
    ugur6089023
    poweredbyofk
    tonyhawk
    androidfurkan
    tr.ferhat
    adadesigner
    newcherry
    yelegu
    rkurtkaya
    mozanlar
    fettam
    Staminodia
    mertadin
    aLex20*
    sameet
    ahmty
    seko3455
    recepyucel
    thunderous
    yurk
    izmirly_musty
    ekmelburak
    Raist
    pikalos
    okanr
    gececi_mugo
    serkoy
    uguralpm
    thunderous
    rcpycl06
    iscopolis
    seko3455
    izmirly_musty
    kalender3434
    itvcaster
    haskovali
    brazen

benide funclup eklermisiniz...?

• kasma dediğim telefon çok ağırlaşıyor normalde ise menüye giriyorum mesela sürüklüyorum menüyü takıla takıla sürüklüyor aynı şey ana ekran geçişlerinde de oluyor. tahminim face book ku telefon defteriyle birleştirdiğim ve 86 tane extradan yüklediğim uygulamalar yüzünden oluyo.
  • arkadaşlar elinizde güzel oyunlar varsa paylaşabilirmisiniz rica etsem fifa 2010 vb. ?
  • Herkeze selam arkadaşlar.Bende uzun süredir telefon arastırması yapıyorum.Bu telefonda karar kıldım açıkcası.Kullanan arkadaşlar telefonu önerirmisiniz. -leri neler.Burda belkide herşey açıklanmıştır ama bunca sayfa okuyamam Eğer önerirseniz,ben eskişehir de oturuyorum.Bu telefonu en uygun nerden alabiliirm,Son sorum kutu içeriğinde neler var

Cevaplarsanız çok makbule geçersiniz
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.