Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    telefona atığım programları nasıl yükleyeceğiz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghaneli -- 19 Kasım 2010; 10:28:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghaneli

telefonda explorer yok ..
    telefona atığım programları nasıl yükleyeceğiz ...

apk uzantılı uygulamaları manuel yüklemek için önce marketten appinstaller veya muadili bir program yüklemeniz gerekir. daha sonra bilgisayardan cihaza gönderdiğiniz uygulamaları bu program vasıtasıyla kurabilirsiniz. ayrıca menu / ayarlar / uygulmalar / bilinmeyen kaynaklar seçeneğini aktif hale getirmelisiniz.
  • mediascape ten duvar kagıdı ayarlamak ıstedıgımde(mecburen kırparak yapıyorum ve sectıgım resımler de hd kalıtesınde) ana ekranda duvar kagıdının goruntusu bozuluyor. bunu halletmenın bır yolu varmı?
  • Tarayiciyi nsl kapatiyorsunuz??eskisi gibi cikis secenegi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanr

quote:

Orijinalden alıntı: omkkio

Arkadaşlar, 2.1 update sonrasında internet ayarlarımı kaybetti telefon ama otomatik olarak çekemiyor şimdi. Avea için internet ayarlarını bilen paylaşabilir mi?

teşk.

ad
    Avea internet

apn
    internet

proxy
    ayarlanmadı

bağ noktası
    ayarlanmadı

kullanıcı adı
    ayarlanmadı

şifre
    ayarlanmadı

sunucu
    ayarlanmadı

MMSC
    ayarlanmadı

MMS proxy'si
    ayarlanmadı

MMS bağlantı noktası
    ayarlanmadı

MCC
    286

MNC
    03

APN türü

Çok teşekkürler.

• Arkadaslar sd card a uygulama yukleme yontemini bilen varmi acaba?
  • Navigasyon proglarını kullanırken uydudan bedavamı bağlanıyoruz yoksa paralımı,bilgisi olan varmı.Eski X1 telefonuma tomtom kurmuştum beleşe kullanıyordum.X10 da sürekli "gps açarsanız ücret uygulanabilir "yazısı çıkıp duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

Navigasyon proglarını kullanırken uydudan bedavamı bağlanıyoruz yoksa paralımı,bilgisi olan varmı.Eski X1 telefonuma tomtom kurmuştum beleşe kullanıyordum.X10 da sürekli "gps açarsanız ücret uygulanabilir "yazısı çıkıp duruyor.

ucret yok merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre350z

Arkadaslar sd card a uygulama yukleme yontemini bilen varmi acaba?

valla ben o ıse yarayan bir programa denk geldım nette. bıraz arastırırsan bulabılırsın yada denk gelırse ben paylasırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzzmirlim

quote:

Navigasyon proglarını kullanırken uydudan bedavamı bağlanıyoruz yoksa paralımı,bilgisi olan varmı.Eski X1 telefonuma tomtom kurmuştum beleşe kullanıyordum.X10 da sürekli "gps açarsanız ücret uygulanabilir "yazısı çıkıp duruyor.

ucret yok merak etme

devaaammm o zaman
  • Orijinalden alıntı: pikalos

ucret yok merak etme

devaaammm o zaman

aynen
  • bu android sisteminde ne kadar çok program var arkadaş,yükle yükle bitmiyor.telefon telefonluktan çıktı.kamera,oyun makinesi,navigasyon ara sırada telefon olarak kullanıyoruz.
    Telefona verdiğimiz para aslında komik kalıyor.Fotoğraf makinesi,navigasyon,oyun...bunların hepsini ayrı ayrı alsanız zaten 1000 tl yi geçer.hepsini ayrı ayrı taşımak yerine x10 da hepsini yapıyorsunuz ve sadece 1000-1250 arası değişen fiyatlarda bir ücret ödüyorsunuz.Bence x10 almak süper bişey.
  • quote:

bu android sisteminde ne kadar çok program var arkadaş,yükle yükle bitmiyor.telefon telefonluktan çıktı.kamera,oyun makinesi,navigasyon ara sırada telefon olarak kullanıyoruz.
    Telefona verdiğimiz para aslında komik kalıyor.Fotoğraf makinesi,navigasyon,oyun...bunların hepsini ayrı ayrı alsanız zaten 1000 tl yi geçer.hepsini ayrı ayrı taşımak yerine x10 da hepsini yapıyorsunuz ve sadece 1000-1250 arası değişen fiyatlarda bir ücret ödüyorsunuz.Bence x10 almak süper bişey.

çok haklısın bu konuda. fıyatını duyanlar bıraz daha ustune koysan sahın alırsın sen ne yaptın dıyorlar surasıda var bence bır sahınden daha karızma
    uygulamanın sınırı yok zaten oyun desene psp yı andırıyor goruntu kalıtesıyle gerısını soylemeye gerek yok zaten mukemmel otesı bı telefon(daha dogrusu multımedya canavarı)

• tekrar konu açmak istemedim ... 2 taene sorunum veya sorum var ...

1. Telefon şarzdan hiç çıkmadığı halde yukarıdaki lamba YEŞİL yandığı halde telefon bataryası %92 den yukarıya çıkmıyor.
    %100 olmuyor ? bu 2.1 de olan sorun mu ? 1.6 da böyle bir orun var mıydı ?

2. Telefonun ana sayfasında olan TELEFON sekmesine tıkladığımda tuşlar geliyor.. oradan isimleri bulmuyor illa rehbere girmem
    gerekiyor, bu herkeste aynımı ? Bunu düzeltmenin yolu var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghaneli

tekrar konu açmak istemedim ... 2 taene sorunum veya sorum var ...

1. Telefon şarzdan hiç çıkmadığı halde yukarıdaki lamba YEŞİL yandığı halde telefon bataryası %92 den yukarıya çıkmıyor.
    %100 olmuyor ? bu 2.1 de olan sorun mu ? 1.6 da böyle bir orun var mıydı ?

2. Telefonun ana sayfasında olan TELEFON sekmesine tıkladığımda tuşlar geliyor.. oradan isimleri bulmuyor illa rehbere girmem
    gerekiyor, bu herkeste aynımı ? Bunu düzeltmenin yolu var mı ?

1. telefon tam şarj olduktan sonra şarj olmayı kesıyor olmasın,?
    2. herkeste aynı . belkı programla falan duzelebılır arastırmak gerek
  • Merhaba arkadaşlar...

Bende xperia x10 ailesinden bir telefon almak istiyorum açıkcası mini çok aklıma yatmadı galiba navigasyon programı entegre olamıyomuş ekrandan görüntü taşması gibi sığmama gibi

ondan x10 almayı düşünüyorum şimdi sizden tek istediğm cihazı root etmden uğraşmadan direk 2.1 güncelleyebiliyormuyum?

alacağım cihaz paralel ithalat olacak sıf market kullanmak için

ndrive igo nasıl androidde?Harita detayı programın anlık dönüşlerde(araba kullanırken)nasıl?

symbianlarda garmini çok kullandım açıkcası çok sevdim canavar gibi çalışıyordu çok işimi gördü xperia x10 beni tatmin edebilirmi?
    işim gereği telefonu aşırı derecede kullanamıyorum şarj durumu ne olur sıkıntı çıkarırmı?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

Şimdiden çok tşk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilter88 -- 20 Kasım 2010; 23:42:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilter88

Merhaba arkadaşlar...

Bende xperia x10 ailesinden bir telefon almak istiyorum açıkcası mini çok aklıma yatmadı galiba navigasyon programı entegre olamıyomuş ekrandan görüntü taşması gibi sığmama gibi

ondan x10 almayı düşünüyorum şimdi sizden tek istediğm cihazı root etmden uğraşmadan direk 2.1 güncelleyebiliyormuyum?

ndrive igo nasıl androidde?Harita detayı programın anlık dönüşlerde(araba kullanırken)nasıl?

symbianlarda garmini çok kullandım açıkcası çok sevdim canavar gibi çalışıyordu çok işimi gördü xperia x10 beni tatmin edebilirmi?
    işim gereği telefonu aşırı derecede kullanamıyorum şarj durumu ne olur sıkıntı çıkarırmı?

Şimdiden çok tşk ederim

2.1 e sorunsuz guncelleyebılırsın
    igo yu pek begenmedım ama co pilotu tavsıye ederım cok ıyı bence. bende x10 dan once n85 vardı dedeıgın gıbı garmın muthıstı ama androıd de sorun cıkmıyor hele kı cıhazın x10 olursa tadından yenmıyor. telefonu cok sık kullanmıyorsan sorun cıkmaz sarj olayında bana 2.5 3 gun cıvarı gıdıyor kullanımına baglı ama. kısacası x10 alırsan pısman olmazsın

• canavar gibi telefon.bir sürü program yükledim bilgisayardan farkı kalmadı.
    multitouch da gelirse kimse tutamaz telefonu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilter88

Merhaba arkadaşlar...

Şimdiden çok tşk ederim

2.1 e sorunsuz guncelleyebılırsın
    igo yu pek begenmedım ama co pilotu tavsıye ederım cok ıyı bence. bende x10 dan once n85 vardı dedeıgın gıbı garmın muthıstı ama androıd de sorun cıkmıyor hele kı cıhazın x10 olursa tadından yenmıyor. telefonu cok sık kullanmıyorsan sorun cıkmaz sarj olayında bana 2.5 3 gun cıvarı gıdıyor kullanımına baglı ama. kısacası x10 alırsan pısman olmazsın

Cevabın için çok tşkler...

peki türkçe dilde sıkıntı olmuyor değilmi sonuçta grey market ürünü.
    birde uygulamaların hafıza kartına yüklenmiyormuş desire wildfire lg optimusda falan yapabiliyorlar uygulama ve ayarları değiştirerek bundada öyle birşeyler mümkünmü?

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.