Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerek yok ki telefon hafizasi gayet yeterli uygulamalar icin
  • Hafıza kartına uygulama yükleme Android 2.2 de gelecek...
  • Arkadaşlar merhaba sony resmi blog açıklamasında 2011 in ilk çeyreğinde multi-touch geleceğini açıkladı hadi hayırlı olsun herkeze :)

benimde bir sorumda war 1.6 da copilot süper kullanıyordum 2.1 de yükledim açılırken bi hata weriyo ve kapanıyo benden başka bunu yaşayan oldumu telefon nordic 2.1 içinde navigasyon için 2 program war 2 side ewin içinde cama yakın durdum 15dk uyduyu bulamadı ya dellendim...
  • Ben bir format atabilsem yetecek bana ama atamıyorum. Hard reset mi ne o da olur
  • Arkadaşlar en uygun x10 nerde bulabilirim

ve uygun fiyata alan arkadaşlar yazarlarsa nerden aldıklarını cok iyi olur bende x10cu olmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 21 Kasım 2010; 16:40:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

Arkadaşlar en uygun x10 nerde bulabilirim

ve uygun fiyata alan arkadaşlar yazarlarsa nerden aldıklarını cok iyi olur bende x10cu olmak istiyorum

http://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ericsson-xperia-x10-android-ctelefonu--distribitor-_803340.aspx?CatID=27177

Buradan alabilirsin.Tekofaks garantili.1.136 TL

• ARKADAŞLAR !!!!! BU TELEFONA KAYDETTİĞİMİZ NUMARAYI SİM KARTA NASIL KAYDEDİCEZ... YADA SİM KARTTAKİ Bİ NUMARAYI NASIL SİLCEZ TELEFONDAN... BEN BİRAZ BAKTIM AMA İÇERİ AKTAR FELAN VAR... YANİ SİM KARTIN İÇİNDEKİ NUMARALARI GÖREBİLECEĞİMİZ VE YENİDEN EKLEYİP KALDIRABİLECEĞİMİZ Bİ YÖNTEM VAR MI... YADA Bİ YARDIMCI PROGRAM FELAN... ACİL ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM HERKESE SLM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gececi_mugo

ARKADAŞLAR !!!!! BU TELEFONA KAYDETTİĞİMİZ NUMARAYI SİM KARTA NASIL KAYDEDİCEZ... YADA SİM KARTTAKİ Bİ NUMARAYI NASIL SİLCEZ TELEFONDAN... BEN BİRAZ BAKTIM AMA İÇERİ AKTAR FELAN VAR... YANİ SİM KARTIN İÇİNDEKİ NUMARALARI GÖREBİLECEĞİMİZ VE YENİDEN EKLEYİP KALDIRABİLECEĞİMİZ Bİ YÖNTEM VAR MI... YADA Bİ YARDIMCI PROGRAM FELAN... ACİL ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM HERKESE SLM...

Evet aynı sorun bendede var sim karttan numara göremıyoruz silemiyoruz aktarma yapıyoruz sadece yenı numaralar telefonda kayırlı sadece :(

• quote:

Orijinalden alıntı: can_11

quote:

http://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ericsson-xperia-x10-android-ctelefonu--distribitor-_803340.aspx?CatID=27177

internet üzerinden telefon alınmaz cünkü cok kazık satıyorlar piyasada garantili faturalı daha ucuza olabilir. yarın gidip bakıcam kimse yok zaten forumda

teşekkür ederim önerin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 21 Kasım 2010; 17:55:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilter88

quote:

Orijinalden alıntı: izzzmirlim

quote:

Orijinalden alıntı: ilter88

Merhaba arkadaşlar...

Bende xperia x10 ailesinden bir telefon almak istiyorum açıkcası mini çok aklıma yatmadı galiba navigasyon programı entegre olamıyomuş ekrandan görüntü taşması gibi sığmama gibi

ondan x10 almayı düşünüyorum şimdi sizden tek istediğm cihazı root etmden uğraşmadan direk 2.1 güncelleyebiliyormuyum?

alacağım cihaz paralel ithalat olacak sıf market kullanmak için

ndrive igo nasıl androidde?Harita detayı programın anlık dönüşlerde(araba kullanırken)nasıl?

symbianlarda garmini çok kullandım açıkcası çok sevdim canavar gibi çalışıyordu çok işimi gördü xperia x10 beni tatmin edebilirmi?
    işim gereği telefonu aşırı derecede kullanamıyorum şarj durumu ne olur sıkıntı çıkarırmı?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

Şimdiden çok tşk ederim

2.1 e sorunsuz guncelleyebılırsın
    igo yu pek begenmedım ama co pilotu tavsıye ederım cok ıyı bence. bende x10 dan once n85 vardı dedeıgın gıbı garmın muthıstı ama androıd de sorun cıkmıyor hele kı cıhazın x10 olursa tadından yenmıyor. telefonu cok sık kullanmıyorsan sorun cıkmaz sarj olayında bana 2.5 3 gun cıvarı gıdıyor kullanımına baglı ama. kısacası x10 alırsan pısman olmazsın

Cevabın için çok tşkler...

peki türkçe dilde sıkıntı olmuyor değilmi sonuçta grey market ürünü.
    birde uygulamaların hafıza kartına yüklenmiyormuş desire wildfire lg optimusda falan yapabiliyorlar uygulama ve ayarları değiştirerek bundada öyle birşeyler mümkünmü?

turkcede de hıc sıkıntı yok rahat ol. uygulama yukleme olayı ıse bır programla yapabılıyormusuz ama bıraz karısık geldı bana. se(dd)at arkadasımız soylemıs zaten 2.2 ıle hafıza kartına program yukleyebılıcekmısız bence bıraz bekle .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: can_11

quote:

internet üzerinden telefon alınmaz cünkü cok kazık satıyorlar piyasada garantili faturalı daha ucuza olabilir. yarın gidip bakıcam kimse yok zaten forumda

teşekkür ederim önerin için.

En ucuzu burda.Ayrıca tekofax(genpa)garantili.İstersen vatandan al.Orda kampanyalı 1000tl civarı.Yinede kendin bilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Face Of Melinda -- 21 Kasım 2010; 18:21:09 >

• quote:

ARKADAŞLAR !!!!! BU TELEFONA KAYDETTİĞİMİZ NUMARAYI SİM KARTA NASIL KAYDEDİCEZ... YADA SİM KARTTAKİ Bİ NUMARAYI NASIL SİLCEZ TELEFONDAN... BEN BİRAZ BAKTIM AMA İÇERİ AKTAR FELAN VAR... YANİ SİM KARTIN İÇİNDEKİ NUMARALARI GÖREBİLECEĞİMİZ VE YENİDEN EKLEYİP KALDIRABİLECEĞİMİZ Bİ YÖNTEM VAR MI... YADA Bİ YARDIMCI PROGRAM FELAN... ACİL ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM HERKESE SLM...

Contact2sim

• Merhabalar;

18 safa yazıyı bıkmadan usanmadan(bazı yorumlar ne kadar uzun ve can sıkıcı olsa da :P) okudum...
    Xperia x10umu geçtiğimiz 1,5 ay içerisinde Brükselden bizzat aldım. Senelerdir Sony Ericsson kullanıyorum ve vazgeçeceğimi de sanmıyorum...
    2.2 Froyo update ine gelince bildiğiniz üzere HTC lerdeki işlemci hızı bizde çeyreği kadar düşük. Bu yüzden sağlıklı olmayacağını belirtiyor resmi blogda. Ben de imza attım belirtilen sitede ancak, en iyisini yazılım geliştiricilerin bileceği kanısındayım.

Klübe gelince gerçekten harika olmuş. Beni de eklerseniz sevinirim.
    Paylaşımlara devam edelim, bu güzelim telefon çöp olmasın ;)
  • x12-android2.3

• quote:

Ben Bursa Anatolium Media MArkttan 990 tl'ye aldım.Şimdi 1150 Tl.World karta 10 taksit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozanlar

x12-android2.3

Çıkıp buraya gelmesi 2 yılı bulur:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcpycl06

quote:

Contact2sim

KARDEŞ SAĞOL İLGİLENMİŞİN AMA PROGRAMIKURDUM VE ŞÖYLE Bİ UYARI VERDİ... (individual contact management and per account filtering are evailable in contact2sim pro. ) galiba professonal istıo??? ne yapmam lazım teşekkr ederim şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: izmirly_musty

quote:

Evet aynı sorun bendede var sim karttan numara göremıyoruz silemiyoruz aktarma yapıyoruz sadece yenı numaralar telefonda kayırlı sadece :(

contact2sim pro işinizi görür link yok arattırın çıkar nette

• arkadaşlar hafıza kartına uygulama yüklemeye yarıyan programın adı nedir hafızada yer kalmadığından program yükleyemiyorum artık....
  • 380 mb boş yer kaldı bende de aynen 8 gb hafıza kartı da doldu hep musicle videoyla bir resim 3 mb video hd çekiyor artık 2.1 guncellemeyle o da çok fazla yer kaplıyor 8gb ın 1 gb ı boş şu anda
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.