Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: izzzmirlim

quote:

Orijinalden alıntı: emre350z

quote:

quote:

Arkadaslar sd card a uygulama yukleme yontemini bilen varmi acaba?

valla ben o ıse yarayan bir programa denk geldım nette. bıraz arastırırsan bulabılırsın yada denk gelırse ben paylasırım

Aslinda 2.2 de move to sd card secenegi olacakmis (yuklu uygulamalari gordugumuz bolumde yer aliyor) ama o gelene kadar bizi idare edebilcek bisi olsa yeter sen buldugunda pm atabilirsen iyi olur

evet 2.2 de gelecekmıs sd carda program yukleme. şimdi arastırıyorum o programı bulunca pm atarım

arkadaşlar appsaver diye bir program var marketten indirebilirsiniz ben kullanıyorum güzel :D

• Selam arkadaslar tel 7 aydan beri kullaniyorum,marketten ücretsiz oyunlar ve programlar indirmistim sorunsuz..güncelleme olayindan dolayi market calismiyordu 3 hafta önce 2.1 yükledim ve tel daha bi hizlandi..:-) süper bi tel bence,ben cok memnunum.Ama resim cekerken ya ben beceremiyorum yada bi sorun var net cikmiyor..!!esimde iphone istiyor alirsa,arasinda mukayese edebilirim..bakalim hangisi daha iyi??benide eklerseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

co pilot programını kuran arkadaşlar,klavyede adres girerken sorun yaşıyormusunuz.Bende bir defa basıyorum o 3 tane aynı hafrten yazıyor.Örneğin istanbul yazmak istiyorum.Aynen şöyle yazıyor "Iisististaistanistanbistanbuistanbul"

aynen bende de öyle oluyor.. ki 1.6 dayken böyle bi problem yokdu... ayrıca ekranı yan yapınca görüntü gidiyo bende..
  • millet nasıl kullanıyor o zaman bu co pilotu
  • yine faydalı programlar paylaşayım.Bazen çok takılıyoruz market dolu programla sizde deneyin paylaşın yahu..
    -documents to go 3.0 (data viz).hayırlı kullanmalar:))
    -ayrıca ibb sitesinden android vers. indirebilirsiniz bilmeyenler için.yol durumu,kameralar falan filan.araç kullananlara.
    -dolphin tarayıcı hd çıktı deneyin.
    -msn için msn droid idare eder.daha güzelini bulan varsa yazsın.
    -müzik için winamp var.ama audioplay platinum dan iyisi yok.
    telefonum dahada şık görünsün diyorsanız canlı duvar kağıtlarından samanyolunu seçin harika.

hadi bakalım:))
  • arkadaşlar sizin de xperia nız oyun oynarken veya müzik dinlerken çok ısınıyormu mesela ben nfs shift oynarken bi 20dk sonra falan artık nerdeyse tutulmayacak seviyeye kadar ısınıyor bunda bi sorun var mı sizinkilerde böyle mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: to_se

arkadaşlar sizin de xperia nız oyun oynarken veya müzik dinlerken çok ısınıyormu mesela ben nfs shift oynarken bi 20dk sonra falan artık nerdeyse tutulmayacak seviyeye kadar ısınıyor bunda bi sorun var mı sizinkilerde böyle mi

20 dk oyun oynamadım ama müzik dinlerken büyük bir ısınma yok.oyunda 10 dk dan fazla oynamadım bi sorun olmadı.ama ısınma normal sürekli işlemci çalışıyor el ısın falan artar ama tutulmayacak kadar ısınma biraz garip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palio Team

mini modelini getiren büyük bir firma yokmu yav elden alabilceğimiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozanlar

quote:

Orijinalden alıntı: to_se

arkadaşlar sizin de xperia nız oyun oynarken veya müzik dinlerken çok ısınıyormu mesela ben nfs shift oynarken bi 20dk sonra falan artık nerdeyse tutulmayacak seviyeye kadar ısınıyor bunda bi sorun var mı sizinkilerde böyle mi

20 dk oyun oynamadım ama müzik dinlerken büyük bir ısınma yok.oyunda 10 dk dan fazla oynamadım bi sorun olmadı.ama ısınma normal sürekli işlemci çalışıyor el ısın falan artar ama tutulmayacak kadar ısınma biraz garip.

baya ısınıyo ya hatta şu an baktım laptopun sıcaklığıyla aynı (laptop 6-7 saattir kesintisiz çalışıyo) bu ısınma telefona zarar verir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: izmirly_musty

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar sd card a uygulama yukleme yontemini bilen varmi acaba?

valla ben o ıse yarayan bir programa denk geldım nette. bıraz arastırırsan bulabılırsın yada denk gelırse ben paylasırım

Aslinda 2.2 de move to sd card secenegi olacakmis (yuklu uygulamalari gordugumuz bolumde yer aliyor) ama o gelene kadar bizi idare edebilcek bisi olsa yeter sen buldugunda pm atabilirsen iyi olur

evet 2.2 de gelecekmıs sd carda program yukleme. şimdi arastırıyorum o programı bulunca pm atarım

Bu qüzel haber işte :)

(AndExplorer) kullanıyorum işimi görüyo arkadaşlar... slide me de var ;)

• HERKESE SLM... ARKADAŞLAR BENİM TELİN KAMERADA ŞÖYLE Bİ SORUN VAR SİZDE YAŞIYO MUSUNUZ BİLMİYORUM... YANİ 8.1 OLMASINA RAGMEN 5 MP KAMERADAN DAHA KÖTÜ GİBİ.... BİDE FOTOYU ÇEKERKEN UFACIK Bİ OYNATMADA FOTO KAYIK ÇIKIYO... GECE MODUNDA ZATEN YERLİ BERBAT ELİNİ SABİT TUTSAN BİLE KAYIK OLUYO TUŞA BASARKEN... HATTA AYAKLIK AL DA ÖYLE ÇEK GECE MODUNDA DİYE DALGA GEÇEN BİLE OLDU... YANİ BANA GÖRE Bİ SORUN VAR GİBİ 8.1 KAMERANIN BÖLE OLMASI İMKANSIZ... AMA SİZ DİYORSANIZ AYNI ŞEYLER BİZDE DE VAR DİYE O ZMAN KABULUM... GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM HERKESE SAYGILAR ....

• bende de ayni dertten var demek ki cam iyi degil,gercekten biraz elimi oynatsam igrenc cikiyor fotolar... daha cok güzel cikti diyebilecegim bi resim cekemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gececi_mugo

HERKESE SLM... ARKADAŞLAR BENİM TELİN KAMERADA ŞÖYLE Bİ SORUN VAR SİZDE YAŞIYO MUSUNUZ BİLMİYORUM... YANİ 8.1 OLMASINA RAGMEN 5 MP KAMERADAN DAHA KÖTÜ GİBİ.... BİDE FOTOYU ÇEKERKEN UFACIK Bİ OYNATMADA FOTO KAYIK ÇIKIYO... GECE MODUNDA ZATEN YERLİ BERBAT ELİNİ SABİT TUTSAN BİLE KAYIK OLUYO TUŞA BASARKEN... HATTA AYAKLIK AL DA ÖYLE ÇEK GECE MODUNDA DİYE DALGA GEÇEN BİLE OLDU... YANİ BANA GÖRE Bİ SORUN VAR GİBİ 8.1 KAMERANIN BÖLE OLMASI İMKANSIZ... AMA SİZ DİYORSANIZ AYNI ŞEYLER BİZDE DE VAR DİYE O ZMAN KABULUM... GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM HERKESE SAYGILAR ....

menüde sarsıtı engelleme modu var onu denediniz mi?

• fotoğraf kalitesi benide tatmin etmedi.8.1 le alakası yok.p990 2mp idi ve kat kat üstün fotoğraflar çekiyordu.Futbol maçının fotoğraflarını çekiyordum ve hepsi net çıkıyordu.X10 fotoda yanılttı beni.
  • ya ben ınternet ayarlarını bı turlu yapamadım olmuor ya ! musterı hızmetlerını aradım aveanın yıne olmadı yrdım edebılırmısınz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alysn

ya ben ınternet ayarlarını bı turlu yapamadım olmuor ya ! musterı hızmetlerını aradım aveanın yıne olmadı yrdım edebılırmısınz

genel bilgi vereyim:
    ayarlar ikonunu tıkla.en üstte sony ericsson satırı var.onu tıkla.
    kablosuz özelliği satırını tıkla.mobil ağlar tıkla.veri dolaşımı ve veri trafiği seçili olsun.ağ modu en alttakini seç(gsm/wcdma)
    ağ operatörlerine gel tıkla.otomotik arayacak.gelenlerden operatörunu seç.erişim noktası kısmına gel kontrol et.wap ve mms leri.
    konum güvenlik satırı var tıkla.kablosuz ağ kullan seçili olsun.gps de de seçili olsun.
    wifi olduğu yerde kablosuzu tıkla.kablosuz ayarlrı ardından.ağı seç şifresini gir gezmeye başla.kablosuz kapalıyken girmeye kalkarsan zaten paketin varsa operatöre yönlendirecektir.
    sırasız anlattım çünkü yapalı çok uzun zaman oldu.umarım yardımcı olabilmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mozanlar

quote:

ya ben ınternet ayarlarını bı turlu yapamadım olmuor ya ! musterı hızmetlerını aradım aveanın yıne olmadı yrdım edebılırmısınz

genel bilgi vereyim:
    ayarlar ikonunu tıkla.en üstte sony ericsson satırı var.onu tıkla.
    kablosuz özelliği satırını tıkla.mobil ağlar tıkla.veri dolaşımı ve veri trafiği seçili olsun.ağ modu en alttakini seç(gsm/wcdma)
    ağ operatörlerine gel tıkla.otomotik arayacak.gelenlerden operatörunu seç.erişim noktası kısmına gel kontrol et.wap ve mms leri.
    konum güvenlik satırı var tıkla.kablosuz ağ kullan seçili olsun.gps de de seçili olsun.
    wifi olduğu yerde kablosuzu tıkla.kablosuz ayarlrı ardından.ağı seç şifresini gir gezmeye başla.kablosuz kapalıyken girmeye kalkarsan zaten paketin varsa operatöre yönlendirecektir.
    sırasız anlattım çünkü yapalı çok uzun zaman oldu.umarım yardımcı olabilmişimdir.

2.1 guncelleme yukluyse ana menuden solda wifi kablosuz blutooth gps vs parlaklık tek tusla açılıp kapanıyor

veri trafigini aç operetor ağ ayarları otamatik yapılandırmayı seç

ben vodafone u aradım telefon desteklenmiyor dedi anlayıssız ve bilgisiz gercekten de oyleler musteri hizmetleri

ama nasıl olduysa ben ayarlardan otomatik internet ayarlarını seçince internete girdi telefon hemde hsdps yusek hızda 3 gden hızlı dır

ve sınırsız internetim var simdi ayda 7 tl ye cep net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 23 Kasım 2010; 20:59:03 >

• quote:

http://www.avea.com.tr/mps/Portal?cmd=staticwapsetting&lang=tr&pagemenu=ilave.telefonayarlari belki burası yardımcı olur.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.