Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • unixslax arkadaşımızda doğru anlattı.Daha yapcak bişi yok:)Bu arada sınırsız dediğin 100mb dolduktan sonra hızın 96Kbps kadar düşecek ve nerdeyse kullanamayacaksın.bizim arkadaş trcellden vodafone sırf bu yüzden geçti.100mb geçti alet sayfaları açamamaya başladı.evet geliyor ama öyle havale yapım,youtube açım falan çizdirtti.şimdi tekrar trcell aldı.yanlış anlama belki sende olmayacaktır.bu arada hiçbir operatör yada internet suncusu sınırsız veremez.adsl de bile sınırsızın bir sınırı var.
    bu arada x10 da 2.1 den sonra 3g nerede yazıyor yada yazıyormu.önceki versyonda 3g olan yerlerde çekim işaetinin yanında beliriyordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozanlar

unixslax arkadaşımızda doğru anlattı.Daha yapcak bişi yok:)Bu arada sınırsız dediğin 100mb dolduktan sonra hızın 96Kbps kadar düşecek ve nerdeyse kullanamayacaksın.bizim arkadaş trcellden vodafone sırf bu yüzden geçti.100mb geçti alet sayfaları açamamaya başladı.evet geliyor ama öyle havale yapım,youtube açım falan çizdirtti.şimdi tekrar trcell aldı.yanlış anlama belki sende olmayacaktır.bu arada hiçbir operatör yada internet suncusu sınırsız veremez.adsl de bile sınırsızın bir sınırı var.
    bu arada x10 da 2.1 den sonra 3g nerede yazıyor yada yazıyormu.önceki versyonda 3g olan yerlerde çekim işaetinin yanında beliriyordu?

H çıkıyor 3 G den daha hızlı yuksek veri bağlantısı HSDPA nın kısaltılmışı evet 30 gunun 30 gunu video izlemiyorum gunde bir video izlesem ortalama 3mb ayda 99 mb yapar

mail facebook forum gibi sitelere rahat rahat girebiliyorum baglantıda bende bu arada 96kpss ye hiç dusmedi 100 mb kotamı harcamadım yada pek anlamıyorum siteler açılıyor çok rahat tabi kota bitince hız dusuyor video izlenmez ama siteler rahat rahat açılıyor 10 sene once

adsl yokken daha yavastı internet 56 k modemler vardı

• bana turkcelldeyken 1 gb kotayı 2 gb aştığım için 200 kusur faturalar geliyordu şimdi 7 tl aradaki farkı birdaha odemem turkcell e
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

unixslax arkadaşımızda doğru anlattı.Daha yapcak bişi yok:)Bu arada sınırsız dediğin 100mb dolduktan sonra hızın 96Kbps kadar düşecek ve nerdeyse kullanamayacaksın.bizim arkadaş trcellden vodafone sırf bu yüzden geçti.100mb geçti alet sayfaları açamamaya başladı.evet geliyor ama öyle havale yapım,youtube açım falan çizdirtti.şimdi tekrar trcell aldı.yanlış anlama belki sende olmayacaktır.bu arada hiçbir operatör yada internet suncusu sınırsız veremez.adsl de bile sınırsızın bir sınırı var.

H çıkıyor 3 G den daha hızlı yuksek veri bağlantısı HSDPA nın kısaltılmışı evet 30 gunun 30 gunu video izlemiyorum gunde bir video izlesem ortalama 3mb ayda 99 mb yapar

mail facebook forum gibi sitelere rahat rahat girebiliyorum baglantıda bende bu arada 96kpss ye hiç dusmedi 100 mb kotamı harcamadım yada pek anlamıyorum siteler açılıyor çok rahat tabi kota bitince hız dusuyor video izlenmez ama siteler rahat rahat açılıyor 10 sene once

H mi.allala ayarlarım falanmı yanlış.2.1 den sonra trcelli falan aramıyoz dimi.ben H hiç görmedim.bilmediğim başka bişimi var.bildiğin yolu tarif edermisin..

• x10 da tercih edilen ağ modlarında yer alasn wcdma 3g demek zaten.ben hem gsm yani 3g nin olmadığı yerlerde,hemde wcdma seçili.fakat kullanımda çıkmıor hocam.arkadaşım geldi şimdi.n97 si var.3g yazıyor bende H yada benzeri bişi yok.neyse..
  • merhaba.

arkadaşlar bu şekilde olmuyor,

"DH Xperia X10 Merkezi! Inceleme yepyeni bilgilerle guncelleniyor..."

adlı başlıkta var, aynı başlıkta toplanırsak daha iyi olacak.

bir düzenleme yapalım, hangi tarafa yazacağımı şaşırıyorum...
  • ya aslında bi konu acılıp burda işe yarar tüm bilgileri ve incelemeyi güzelce toplayıp konu açmak lazım adminlerede bu konuları kitlettirmek gerek ve diğer konuda da gereksiz yere durmadan mesaj atan veya her mesajda farklı farklı ama aynı şeyi tekrarlayan mesajları şikayet edip sildirmek gerek. böylece topik düzeni bozulmaz hemde faydası artar sonuçta bir işletim sistemli telefon ve merak edilen yapılamayan cok şey var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

H mi.allala ayarlarım falanmı yanlış.2.1 den sonra trcelli falan aramıyoz dimi.ben H hiç görmedim.bilmediğim başka bişimi var.bildiğin yolu tarif edermisin..

turkcell olması farkedermi bilmiyorum ama ben vodafon kullnıyorum H bir çok telefonda çıkar 3 g yerine daha hızlı baglanınca baglantı dusuk ise çekmeme durumunda e çıkar edge

H 3G E GİBİ ÇIKAR HIZLIDAN DUSUK HIZA DOĞRU

• arkadaslar x10 kullanicisi diyilim amma meraktan soruyorum android 2.1 ile 16 milyon renk geldimi ,kamera xenonmu , cift flasmi yoksa sadece flaslimi, flash player varmi varsa kacinci surum bir de malzama kalitesi olarak sadece plastikdenmi ibaret
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

ya aslında bi konu acılıp burda işe yarar tüm bilgileri ve incelemeyi güzelce toplayıp konu açmak lazım adminlerede bu konuları kitlettirmek gerek ve diğer konuda da gereksiz yere durmadan mesaj atan veya her mesajda farklı farklı ama aynı şeyi tekrarlayan mesajları şikayet edip sildirmek gerek. böylece topik düzeni bozulmaz hemde faydası artar sonuçta bir işletim sistemli telefon ve merak edilen yapılamayan cok şey var

ortak bir karar alalım arkadaşlar ?
  • valla daha x10 almadım ama alınca ki zaten almadan konuya dahilim bence mantıklısı öyle olur yoksa bu topic uzar gider böyle 5-6 sayfada bir yararlı bilgiler arada ucar gider amacsız bir konu olur zaten her telefonu alan yada birşey yapamayan aynı şeyi 5 sayfa ilerde soruyor 5 sayfa öncede başka biri sormuş zaten

SSS gibi birşey yapmak lazım bilinen çözümleri ve yapılış yöntemleri yazılmalı. sonuçta android işletim sistemi ve öyle 3-5 menüsü olan bir telefonda değil program kurmasıyla kaldırmasıyla yedek alması vs vs herkez belli başlı konulardan muzdarip telefonu fazla karıştırıp ayarı düzeltemeyenler vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 24 Kasım 2010; 0:28:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

arkadaslar x10 kullanicisi diyilim amma meraktan soruyorum android 2.1 ile 16 milyon renk geldimi ,kamera xenonmu , cift flasmi yoksa sadece flaslimi, flash player varmi varsa kacinci surum bir de malzama kalitesi olarak sadece plastikdenmi ibaret

renk zaten hiç 65000 değildi. bence 256000 de değilldi bence hep 16m du. çünkü renkler mükemmel ötesi...

kamera xenon olmaz, "xenon flash" olur. oda sony nn bir kaç modelinde var SAĞOLSUN...
    flash değil ışık var. led ışık. oda bir tane ama çoğu 2 lere bedel :)
    flash playeri ne için ullanmak istiyorsun söylersen yardımcı olalım...
    malzeme kalitesi iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

quote:

arkadaslar x10 kullanicisi diyilim amma meraktan soruyorum android 2.1 ile 16 milyon renk geldimi ,kamera xenonmu , cift flasmi yoksa sadece flaslimi, flash player varmi varsa kacinci surum bir de malzama kalitesi olarak sadece plastikdenmi ibaret

renk zaten hiç 65000 değildi. bence 256000 de değilldi bence hep 16m du. çünkü renkler mükemmel ötesi...

kamera xenon olmaz, "xenon flash" olur. oda sony nn bir kaç modelinde var SAĞOLSUN...
    malzeme kalitesi iyi.

sitelerde 65000 renk var yaziyor ,malzame kalitesi olarak yani sadece plastikmi? mesela ben galaxy s kullaniyorum o da plstik amma yeni oyrendim ekrani gorilla class piyasada olan en saglam camdir sadece bir kac modelde var iphone 4 bile yok iphonede cizilmmeye karsi dayaniklidir amma gorilla class diyil galaxy s froyo ile birlikte flash player 10.1 gelddi yani en son surum x10 da durum ne internetden tv izlene biliyormu

• arkadaşlar 600 tl ye yurtdışından gelme telefon alınırmı 20 günlük filan çok temiz cihaz. Nasıl fiyat uygunmu siz olsaydınız alırmıydınız?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

quote:

malzeme kalitesi iyi.

sitelerde 65000 renk var yaziyor ,malzame kalitesi olarak yani sadece plastikmi? mesela ben galaxy s kullaniyorum o da plstik amma yeni oyrendim ekrani gorilla class piyasada olan en saglam camdir sadece bir kac modelde var iphone 4 bile yok iphonede cizilmmeye karsi dayaniklidir amma gorilla class diyil galaxy s froyo ile birlikte flash player 10.1 gelddi yani en son surum x10 da durum ne internetden tv izlene biliyormu

65000 yazıyor ama ben anlam veremedim. 256 dı diyebiliriz. sanırım 2.1 ile 16 oldu çünkü gözle görünür fark var. bizim ekran çizilmez diye geçiyor, hiçbiryerde xxx glass diye birşey görmedim. sadece çizilmez yazısını gördüm. şu an flash tam desteği yok ama flv video larda vs. skyfire yada real player ile problem çıkmadan izleyebiliyorsunuz. ben şimdilik tv için sbp player kullanıyorum. show-atv-trt'ler-samanyolu-samanyoluhaber-yumurcak-powerturk gibi TÜRK kanalları var, gün geçtikçe yenisi ekleniyor. programın epg ve saat kurması bile var

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahattintopaloglu -- 24 Kasım 2010; 10:33:46 >

• http://www.youtube.com/watch?v=868sPlG3dCY

multitouch isteyenler bu video bi baksınlar
  • 600 tl iyi fiyat.Yurt dışı derken arap ülkelerimi avrupamı.Arap ülkelerinde sahtelerini satıyorlar.
  • MT sony tarafından yok ve olmayacak dendi.çünkü patentli özellik.bunun içinde para ödemek istemiyor.Fakat yasal olmayan yollarla yapmak mümkün.ama orjinal güncellemelerde mümkün olmayacaktır.
    Bu arada diğer topik olayına gelince.bir çok ürün iiçin birden fazla topik mevcut.bunu dh yöneticilerinin oturup ayıklaması zor.Ayrıca gereksiz olduğunu düşündüğümüz sohbetlerden dolayı uzayan topiklerin önüne geçmek içinde yeni birtakım özellikler eklemek gerekeecektir.Oturmuş bu yapı üzerinde bunu
    hemen yapmak kolay değil.bu kadar yıldır aynı sorun var.Ben şahsen bu kadar bilgiye ücretsiz ulaştığımı düşünerek sabırla okumayı yeğeliyorum.Örneğin z5000 ürününün topiği 630 sayfa.ben 150. sayfadayken almıştım ve saatlerce okudum.Filtreleme güzel tabi kelimeyi yaz o topikteki yazdığın kelimenin geçtiği tüm sayfaları sırayla göstersin.bence biraz daha duyarlı olup herkes için yarar sağlayacak yazılar yazmak,sorular sormak cevaplar vermek.

• quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

600 tl iyi fiyat.Yurt dışı derken arap ülkelerimi avrupamı.Arap ülkelerinde sahtelerini satıyorlar.

avrupa -almanyadan alınmış
  • quote:

MT sony tarafından yok ve olmayacak dendi.çünkü patentli özellik.bunun içinde para ödemek istemiyor.Fakat yasal olmayan yollarla yapmak mümkün.ama orjinal güncellemelerde mümkün olmayacaktır.
    Bu arada diğer topik olayına gelince.bir çok ürün iiçin birden fazla topik mevcut.bunu dh yöneticilerinin oturup ayıklaması zor.Ayrıca gereksiz olduğunu düşündüğümüz sohbetlerden dolayı uzayan topiklerin önüne geçmek içinde yeni birtakım özellikler eklemek gerekeecektir.Oturmuş bu yapı üzerinde bunu
    hemen yapmak kolay değil.bu kadar yıldır aynı sorun var.Ben şahsen bu kadar bilgiye ücretsiz ulaştığımı düşünerek sabırla okumayı yeğeliyorum.Örneğin z5000 ürününün topiği 630 sayfa.ben 150. sayfadayken almıştım ve saatlerce okudum.Filtreleme güzel tabi kelimeyi yaz o topikteki yazdığın kelimenin geçtiği tüm sayfaları sırayla göstersin.bence biraz daha duyarlı olup herkes için yarar sağlayacak yazılar yazmak,sorular sormak cevaplar vermek.

mevzu DH yöneticilerinin ayıklama yapması değil. daha önce bir arkadaş daha bahsetmişti: birisi x10 konu başlığı altında bütün + ları ve - leri yazıp, güncellemelerin nasıl yapılacağını, kulanılan ve açıklaması olan uygulamaların yazılması, telefon ayarları, vs. gibi işi yapacak, daha doğrusu üstlenecek birisi lazım... orası kilitli kalabilir. kullanıcılar sorularını oraya değilde mesela bu başlığa yazabilir. ortaya çıkan doğru cevapları ise o konuda güncelleme yapabiliiriz. böylece X10 alıcısı yada kullanıcısı 3-5 sayfa ile kafasındaki bütün soru işaretlerini kaldırmış olabilir...

bu benim fikrim, umarım katılan çoğunluk olur ve üstlenici bir arkadaş çıkar. Olmazsa son ihtimal ben yapıcam artıkın. ( onca işimin arasında... )

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.