Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar android marketten örneğin Haberci: Milliyet Gazetesini kurduk kurmak free gözüküyor. Daha sonra bunu kullanmakta mı free yoksa ücret ödüyormuyuz?
  • beleş genelde
  • documents to go programı sadece dökümanları görmek beleş editlemek için satın alın diyor. Ücretsiz office editleme programı bilen varmı ?
  • işte böyle örneklerde çıkabiliyor
  • Telefonu z4 ile ROOT ettim daha sonra ınternetten buldugum vending apk lardan bırını kurdum

bırı telefonda calısmadı dıgerı ise calıstıktan sonra birşey ındırecegım sırada market kapatılacaktır kapatmaya zorla uyarısını alıyorum. Sımdı Root edilmiş cihaz için Market apk yı nerden ındırecegım yardımcı olrsanız sevınırım

Telefon da SE nin 2.1 versionu yuklu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Actionnn -- 25 Kasım 2010; 14:32:09 >
  • Telefonu bilgisayar bağlayıp, hafıza kartını biçimlendiremiyorsun sanırım. Ben kartı cardreader ile laptop ta biçimlendirdim. Bende sık sık donma problemi vardı, onu yaptıktan sonra düzeldi gibi duruyor.
    Ama istersen daha önce telefonunda farklı boş bir hafıza kartını tak dene.
  • Telefonu baglayip card a format atabiliyoruz. 2.1 yeniden yukledim yine fayda yok ay. sorun galiba vodafone sinyalinden kaynaklaniyor. 4 mb dan buyuk program indiremiyorum. bugun birde wireless ile deniyecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper_ozzy

poweredbyofk ,

TEŞERKKÜRLER.

ACABA BU PROBLEMLERİN SD KARTTAN KAYNAKLANABİLİRMİ? ÇÜNKÜ SD KARTI ÇIKARDIM VE TELEFONDA NE KADAR UYGULAMA VARSA ÇALIŞTIRIP ZORLADIM. ÖNCEDEN OLSA FAZLA DAYANMAZDI. BU SEFER BİR PROBLEM OLMADI.

ben teşekkür ederim hocam
    sd karttan kaynaklana bilir dün arkadaşın pc ye bağladığımda hafıza kartına (.exe) adlı bir virüs girmiş ve senin anlattığın problemler bendede oluştu sd kart a format atınca düzeldi şimdi
  • arkadaslar daha once farkeden oldumu bilmiyorum ama bugun durum simgelerinde 1.6 da iken sadece E ve 3G cikiyordu ama simdi birde H eklenmis. nezaman tlf data transferi yapsa 3g den H geciyor. H de iken aram geldiginde direk 3g geciyor. ve H de de 3 mb fazlasini indirmiyor market ten google maps in 5.29 MB update bile indiremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockype

arkadaslar daha once farkeden oldumu bilmiyorum ama bugun durum simgelerinde 1.6 da iken sadece E ve 3G cikiyordu ama simdi birde H eklenmis. nezaman tlf data transferi yapsa 3g den H geciyor. H de iken aram geldiginde direk 3g geciyor. ve H de de 3 mb fazlasini indirmiyor market ten google maps in 5.29 MB update bile indiremiyorum

H= HSPDA yani 3.5G. yani 7.2 mbps

bende öyle bir problem yok. aksine eskiden marketten indirme yapamıyordum, şimdi yapıyorum. o problem güncellemeden sonra kalktı ortadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

quote:

arkadaslar daha once farkeden oldumu bilmiyorum ama bugun durum simgelerinde 1.6 da iken sadece E ve 3G cikiyordu ama simdi birde H eklenmis. nezaman tlf data transferi yapsa 3g den H geciyor. H de iken aram geldiginde direk 3g geciyor. ve H de de 3 mb fazlasini indirmiyor market ten google maps in 5.29 MB update bile indiremiyorum

bende öyle bir problem yok. aksine eskiden marketten indirme yapamıyordum, şimdi yapıyorum. o problem güncellemeden sonra kalktı ortadan.

Slm experia x10 aldım sürümü 2.1yaptim fakat çok farklı bir sorunum oldu çalıştığım is yerinde net var fakat bu net proxy ayarları istiyor Nokia ve iPhone ile sorun olmuyor lütfen yardım edin

• Cvplayacak kimse yokmu
  • Kablosuz ayarlarindan menu tusana basip Gelismisi secin IP ayarlari var orada buradan yapabilirsiniz sanirim
  • Tel ayarlarından yapılabileceğini sanmıyorum. proxi üzerinden giriş yapman için program lazım. benim bacanaktada aynı problem var. bende aradım öyle bir program ama bulamadım. bulursanız paylaşın lütfen. mutlu olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

quote:

benim sorunum devam ediyor. Barcode okutucusunu kullanip buldugum programin sitesine git degimde ( sitewww.appbrain.com ) bir uyari aliyourm : sizin bu siteye giris izniniz yoktur..

marketten google maps install yaptiktan sonra normal olarak starting download ama 20-25 sn sonra download duraklatildi diyip bekliyor. tekrar 1.6 nasil yukleye bilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockype -- 26 Kasım 2010; 18:57:35 >

• Arkadaşlar birşey sorucam şarjım %10 falandı 90dk önce pirize şarja taktım %98 olmuş süper fakat usb pc bagladıgım zmn bu süre 3 saat buluyor gibi uzuyor sizde aynısı oluyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirly_musty

Arkadaşlar birşey sorucam şarjım %10 falandı 90dk önce pirize şarja taktım %98 olmuş süper fakat usb pc bagladıgım zmn bu süre 3 saat buluyor gibi uzuyor sizde aynısı oluyormu ?

hic suresine bakmadim ama pc den daha uzun surdugunun farkindayim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: izmirly_musty

Arkadaşlar birşey sorucam şarjım %10 falandı 90dk önce pirize şarja taktım %98 olmuş süper fakat usb pc bagladıgım zmn bu süre 3 saat buluyor gibi uzuyor sizde aynısı oluyormu ?

hic suresine bakmadim ama pc den daha uzun surdugunun farkindayim

hm o zmn sorun yok pcden çok uzun sürüyor gibide onun için :)
  • pc nin usb cıkışının mAh değeri şarj aletinden gelene mAh değerinden daha az oldugu için şarj süresi uzar usb de !
  • arkadaşlar öncelikle merhaba..foruma yeni katılan biri olarak siteyi çok beğendiğimi soyleyebilirim :)
    şimdi soruna gelelim:)
    sony xperia x10 almanın arefesindeyken bazı şeyler duydum.açıkçası telefonun sistemleri vs hakkında pek fazla bilgi sahibi değilim daha dgrusu pek anlamıyorum..
    duyduğuma göre sony ericsson türkiye'de distrübütörü olmayan tek firmaymış ve telefona(kolay kolay bişi olmazmış ama) eğer olursa ayvayı yiceğimi yluyolar:s çünkü bozulduğu zaman tamir edilmesi imkansız değilmiş ama baya zormuş galiba...baya uğraşmak gerekebilirmiş. bu benim içn baya önemli cnkü telefon korumasını pek beceremem:):) 2 yıl snra garantisi bittğinde başıma neler gelebilir bilmiyorum..
    birde abim sony ericsson yerine nokia n8 alabliceğimi ve daha güvenilir olduğunu soyledi..ayrıca OVİ gibi bedava program vs. indirebilceğim bi programın olduğunu soyledi.sony'de boyle birşey mevcutmu bilmiyorum.ne diyorsunuz? sizce kıyaslanmaya bile değmez mi yoksa nokia almamı mı tercih edrsiniz.? gerçi bu başlık altında bunu sormak saçma olacak blki ama önerilerinizi bkliyorum :)) acayip ikilemde kaldım napcam bilmiyorum.
    sorularıma yanıt bulabilirsem sewnrim.
    şimdiden TEŞEKKÜRLER!

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.