Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • görüntü sabitleme diye geçiyor
  • Android 2.2 güncellemesi hakkındaki en güncel haber nedir yaz aylarından bu yana önümüzdeki günlerde çıkacak haberleri var, çok beklendi
  • arkadaşlar bi tane program buldum "good vibrations" diye istediğin titreşim şeklini yaratıp kaydedebiliyorsun arkadaşta galaxy s var onda çalışıyo ama bende çalışmıyo telefon uyumsuz olması gibi bi sorun olabilir mi
  • En sonunda 2.2 ye geçiş yaptım 1.6 da iken hatta 5 tl vardı onun hepsini yedi
  • nasıl yedirdin paraları hocam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_11

En sonunda 2.2 ye geçiş yaptım 1.6 da iken hatta 5 tl vardı onun hepsini yedi

2.2 mi ???

2.1 diyecektiniz herhalde ?
  • Heyecandan sürümleri karıştırmış sanırsam Başkalarınada heyecan yaptırıyor
  • quote:

1.6 da uzun süre takılınca 2.1 transit geçtin anlaşılan direk 2.2 yaptın cihazı
    güle güle kullan yeni sistemini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poweredbyofk -- 28 Kasım 2010; 23:31:04 >
  • quote:

Milleti heyacanlandırma dur kardeşim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

quote:

Orijinalden alıntı: rockype

arkadaslar daha once farkeden oldumu bilmiyorum ama bugun durum simgelerinde 1.6 da iken sadece E ve 3G cikiyordu ama simdi birde H eklenmis. nezaman tlf data transferi yapsa 3g den H geciyor. H de iken aram geldiginde direk 3g geciyor. ve H de de 3 mb fazlasini indirmiyor market ten google maps in 5.29 MB update bile indiremiyorum

H= HSPDA yani 3.5G. yani 7.2 mbps

bende öyle bir problem yok. aksine eskiden marketten indirme yapamıyordum, şimdi yapıyorum. o problem güncellemeden sonra kalktı ortadan.

Teoride 3g den hizli olabilir ama pratikde faciya hocam. Appbrain ve market e login kacdefa denedigimi bilmiyorm ama herseferinde yenide sifre istiyordu. Hatta bu form ma bile giris yapamadim. Ve daha once dedigim gibi 3mb fazlasini indiremiyorum.bugun wi-fi ile google map ve diger 3mb buyuk programlari yukleyebildin. Belkide sorun buradaki vodafone ndadir. HSPDA gecememistir
    Sorun cozulmustur

• sonunda aldım:))
    bu 21 sayfayı okuyana kadar göz bebeklerim yerinden fırladı ama yinede okudum 1 günde:D ama malesef bende güncelleştirme yapamadım :((
    2.adımda takılıp kalıyor.hani diyor ya telefonun usb kablosunu cıkarın snra 5 sn bkleyin snra acın telefonu geri tusuna basılı tutun diyo yapıyorum snra usbyle bilgisyara da baglanıyorum ama olece kalıyo hiç bi faaliyette bulunmuyo:S
    acaba ben mi beceremiyorum anlamadım arkadaşlar:s yardımcı olursanız sewinirim:)
    şimdiden teşekkürler!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayal_goslu

sonunda aldım:))
    bu 21 sayfayı okuyana kadar göz bebeklerim yerinden fırladı ama yinede okudum 1 günde:D ama malesef bende güncelleştirme yapamadım :((
    2.adımda takılıp kalıyor.hani diyor ya telefonun usb kablosunu cıkarın snra 5 sn bkleyin snra acın telefonu geri tusuna basılı tutun diyo yapıyorum snra usbyle bilgisyara da baglanıyorum ama olece kalıyo hiç bi faaliyette bulunmuyo:S
    acaba ben mi beceremiyorum anlamadım arkadaşlar:s yardımcı olursanız sewinirim:)
    şimdiden teşekkürler!!

telefonu kapatıp en az 10 sn bekledikten sonra ilk olarak geri tuşuna basılı tutuyorsun ,basılı tutarken sonra usb kablusunu takmalısın yoksa olmuyor bende ilk denediğimde yapamadım bu şekilde dikkatli yapınca oldu şimdiden kolay gelsin

• Custom 2.1 ROM'u yükledikten sonra telefonu 2.2'ye yükseltme mümkün.Fakat çok sıkıntılı görünüyor. Şu an için denenmemeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poweredbyofk
    telefonu kapatıp en az 10 sn bekledikten sonra ilk olarak geri tuşuna basılı tutuyorsun ,basılı tutarken sonra usb kablusunu takmalısın yoksa olmuyor bende ilk denediğimde yapamadım bu şekilde dikkatli yapınca oldu şimdiden kolay gelsin

Teşekkürlerr:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkoyak

Custom 2.1 ROM'u yükledikten sonra telefonu 2.2'ye yükseltme mümkün.Fakat çok sıkıntılı görünüyor. Şu an için denenmemeli.

2.2 (2.1) göre epey başarılı ve hızlı olmasına rağmen mkoyak arkadaşın dediği gibi biraz erken ve can sıkıcı sonuçlara yol açabilir onun için birazdaha beklemekte fayda var diyorum ben de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poweredbyofk -- 29 Kasım 2010; 11:14:06 >
  • ya bi sorum daha olcaktı..
    apk uzantılı dosyalrı bilgisayara indirdikten sonra telefonun içine attm ama telefonun neresinden onu yüklüceğimi anlayamadım :S
    bide slideme'den ne indrsem basarısız oluyo sürekli hiç bişi indiremiyorum..
    bişi daha telefonumu acıp kapatmama rağmen çekmiyor hiç bi şekilde..acaba ben mi bii yptım anlamadım.bştan bişi yoktu smdi çekmio.hizmet yok dio
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

nasıl yedirdin paraları hocam :D

Hocam hiç sorma.İnternet parası diyerek dakika başı 1 tl gitti:D Ne paragöz telefonmuş yahu
  • bnm soruma cwp yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: poweredbyofk

quote:

1.6 da uzun süre takılınca 2.1 transit geçtin anlaşılan direk 2.2 yaptın cihazı
    güle güle kullan yeni sistemini

Yanlış anons 2.1 e geçtim.İlk defa bir telefon için bu kadar heycanlandım
    Sağolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Face Of Melinda -- 29 Kasım 2010; 13:56:59 >

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.