Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sergiojr

arkadaşlar daha 1 hafta oldu alalı benide eklermisiniz

EK
  • quote:

Orijinalden alıntı: amantessunt

arkadaşlar merhaba.dün itibariyle bende artık sony ericsson XPERIA X10 kullanıcısıyım. artık sık sık görüşücez zaten

hoşgeldiniz aramıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

quote:

Orijinalden alıntı: seckinsemiz

normalde power mp3 kullanıyorum ama denedım medıascapede de aynısı oluyor. butun ayarları kurcaladım

peki tasarruf modunu kurcalamışmıydın ?

tasarruf modunu bulamadım dostum ya??
  • quote:

quote:

quote:

normalde power mp3 kullanıyorum ama denedım medıascapede de aynısı oluyor. butun ayarları kurcaladım

taskkiller veya bir başka benzeri bir program varmı eğer flitrelemeyi tam yapmadıysanız oda yapabilir çalışan bütün uygulamaları kapatır
  • beyler 2.1 gectık ama arkadaslardan rıcam kullandkları faydalı uygulamalar oyunlar ısımızı gorucek program adları soleyebılrlermı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: to_se

arkadaşlar usb kablosunu kullanarak pcnin internetinden faydalanabilirmiyiz

usb yi bilmiyorum ama wi-fi yi kullanarak web share programı ile faydalanabilirsin...

yani bilgisayar internete kabloyla bağlı iken ben o programı yükleyince sanki bilgisayar kablosuz modem gibimi olcak?
  • Hayır. Senin alete bağlantı kuran kablosuz cihazlar, senin alet üzerinden nete girebilecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: poweredbyofk

quote:

quote:

quote:

taskkiller veya bir başka benzeri bir program varmı eğer flitrelemeyi tam yapmadıysanız oda yapabilir çalışan bütün uygulamaları kapatır

auto task manager var ama onunla ilgisi yok sanırım o kapalıyken de oluyor çünkü...

• quote:

Hayır. Senin alete bağlantı kuran kablosuz cihazlar, senin alet üzerinden nete girebilecek...

tmm çok saol anladım birazdan programı indirip yapmaya çalışcam
  • Banada bir el atsanız.1-2 gün önce 2.1'i yükledim.Android marketi ve şu yasak olayını nasıl kaldırcam.Birde attığım dosyalar gözükmüyor hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Face Of Melinda -- 30 Kasım 2010; 22:57:20 >
  • can_11

Banada bir el atsanız.1-2 gün önce 2.1'i yükledim.Android marketi ve şu yasak olayını nasıl kaldırcam.Birde attığım dosyalar gözükmüyor hiç.

rockype'den alıntıdır ''Eger tlf kurmak istedigin program ve ya oyunlar .apk uzantili ise pc inden tlf bluetooth ile yollarsan direk kura bilirsin. sadece gonderim bittikten sorna gelen uyariya tiklayip yukleyi secmeniz yeterli.'' bu şekilde oluyor andexplorer ve astro gibi programlarda cihazın içinde bulunnan bütün dökümanları görmeni sağlıyor bunlardan birisini kurman yeterli olucaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poweredbyofk -- 1 Aralık 2010; 8:42:13 >
  • tkrardan slmlar:))
    bi konuda sıkıntım wardı da onu sormak istedim..
    ben telefondan film izleyemiyorum..tarayıcıdan film izlenebilcek bi siteye giriyorum ama partları acmıyo ustünde soru işareti olan bi kutucuk cıkıyor.acaba bunu giderebilceğim bi program fln warmı? wrsa bi link fln atabilrmisinz rica etsem..
    bunun yanısra youtube'dan fln da video izlenmiyo...yardımcı olursanız sewinrim..
    bişey daha dicektim.bn telefonu yeni aldım ama bataryası cok cbuk bitio gibime geldi..nerdeyse bi gün bile gtmiyo gbi.akşam açık bırakyrum telefonu ole da sarj yiyo.hiç oynamadıım halde yani..herhangi bi ayar fln warmı yani onu merk ettim??
    smdiden teşekkürler...

• arkadaşlar bi sorum olacak.sony ericsson xperia telefonumu alalı daha 2 gün oldu, yavaş yavaş çözmeye çalışıyorum telefonu.
    market den bi kaç oyun indirdim.ama şöle bi sorun var.mesela angry birds oyununu tıklıyorum.ekran kararıyor,ama oyunun sesleri geliyor arka fondan.ama ben ekranda bişey yapamıyorum,kapkara bi ekran.ana menüye dönüyorum tuşla.ama oyunun sesi hala açık.dediğim gibi oyuna girdiğim zaman ekran kapkara.telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyorum.bazı zamanlardada sorunsuz açıyo.
    onun haricinde talking tom free uygulamasınıda açtığımda konuşmama rağmen ekran donuk kedi cevap vermiyo.
    bu tarz sorunlar var.merakım bu herkezde oluyormu? sorun acaba uygulamalarlamı ilgili yoksa telefondamı bi sorun var?
    cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar,sağolsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayal_goslu

tkrardan slmlar:))
    bi konuda sıkıntım wardı da onu sormak istedim..
    ben telefondan film izleyemiyorum..tarayıcıdan film izlenebilcek bi siteye giriyorum ama partları acmıyo ustünde soru işareti olan bi kutucuk cıkıyor.acaba bunu giderebilceğim bi program fln warmı? wrsa bi link fln atabilrmisinz rica etsem..
    bunun yanısra youtube'dan fln da video izlenmiyo...yardımcı olursanız sewinrim..
    bişey daha dicektim.bn telefonu yeni aldım ama bataryası cok cbuk bitio gibime geldi..nerdeyse bi gün bile gtmiyo gbi.akşam açık bırakyrum telefonu ole da sarj yiyo.hiç oynamadıım halde yani..herhangi bi ayar fln warmı yani onu merk ettim??
    smdiden teşekkürler...

öncelikle flash desteği olmadığı için internetten video izleyemiyorsun flash şuan sadece android 2.2 sürümü için mevcut internetten video izlemek için ben skyfire yi kullanıyorum işimi çözüyor (üstünde soru işareti olan kutucuk flash player uyarısı)
    http://www.skyfire.com/product/android bu linkten indirebilirsin

batarya sorunu ise kullanıcıdan kullanıcıya değişiyor bende şuan 2 gün rahat gidiyor ama ilk aldığımda 1 gün zor çıkıyordu

• quote:

arkadaşlar bi sorum olacak.sony ericsson xperia telefonumu alalı daha 2 gün oldu, yavaş yavaş çözmeye çalışıyorum telefonu.
    market den bi kaç oyun indirdim.ama şöle bi sorun var.mesela angry birds oyununu tıklıyorum.ekran kararıyor,ama oyunun sesleri geliyor arka fondan.ama ben ekranda bişey yapamıyorum,kapkara bi ekran.ana menüye dönüyorum tuşla.ama oyunun sesi hala açık.dediğim gibi oyuna girdiğim zaman ekran kapkara.telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyorum.bazı zamanlardada sorunsuz açıyo.
    onun haricinde talking tom free uygulamasınıda açtığımda konuşmama rağmen ekran donuk kedi cevap vermiyo.
    bu tarz sorunlar var.merakım bu herkezde oluyormu? sorun acaba uygulamalarlamı ilgili yoksa telefondamı bi sorun var?

3 aydır kullanıyorum bahsettiğin sorunlarla şuana kadar hiç karşılaşmadım ama uygulamalardan kaynaklma ihtimali çok yüksek bazı uygulamalar bu şekilde tam çalışmıyorlar telefonda

• ayda 1500-2000 dk arası konuşmam var ( sadece bluetooth kulaklık ile konuşma yaparım. yani bluetooth 7/24 açık ) her gün akşam eve giderken 3G üzerinden 1 saat haberleri izlerim yada 1:30 saat film izlerim, gündüzleri aralarda wifi açar güncelleme yaparım. yarım saat arabama bağlayarak müzik dinlerim, yarım saat oyun oynarım, kızım ortalama 1 saat oyun oynar kurcalar vs. 3-5 foto video çekerim.ekran genelde full aydınlatmada. (aydınlatma çok fark ediyor)

aklıma gelenler bunlar. bunları yapıp her akşam şarj ederim. ortalama gece 11-12 de yatarken şarja takarım. makina benimle birlikte sabah 6 da başlar mesai ye :)

bence iyi. işlemci ve ekran zaten yıkıyor ortalığı...

düzeltme:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahattintopaloglu -- 1 Aralık 2010; 11:08:58 >
  • quote:

öncelikle flash desteği olmadığı için internetten video izleyemiyorsun flash şuan sadece android 2.2 sürümü için mevcut internetten video izlemek için ben skyfire yi kullanıyorum işimi çözüyor (üstünde soru işareti olan kutucuk flash player uyarısı)
    http://www.skyfire.com/product/android bu linkten indirebilirsin

batarya sorunu ise kullanıcıdan kullanıcıya değişiyor bende şuan 2 gün rahat gidiyor ama ilk aldığımda 1 gün zor çıkıyordu

çok teşekkürler

• quote:

quote:

arkadaşlar bi sorum olacak.sony ericsson xperia telefonumu alalı daha 2 gün oldu, yavaş yavaş çözmeye çalışıyorum telefonu.

3 aydır kullanıyorum bahsettiğin sorunlarla şuana kadar hiç karşılaşmadım ama uygulamalardan kaynaklma ihtimali çok yüksek bazı uygulamalar bu şekilde tam çalışmıyorlar telefonda

anlıyorum arkadaşım,sağolasın... bu konuda başka yorumu olan varmı arkadaşlar?

• quote:

ayda 1500-2000 dk arası konuşmam var ( sadece bluetooth kulaklık ile konuşma yaparım. yani bluetooth 7/24 açık ) her gün akşam eve giderken 3G üzerinden 1 saat haberleri izlerim yada 1:30 saat film izlerim, gündüzleri aralarda wifi açar güncelleme yaparım. yarım saat arabama bağlayarak müzik dinlerim, yarım saat oyun oynarım, kızım ortalama 1 saat oyun oynar kurcalar vs. 3-5 foto video çekerim.ekran genelde full aydınlatmada. (aydınlatma çok fark ediyor)

aklıma gelenler bunlar. bunları yapıp her akşam şarj ederim. ortalama gece 11-12 de yatarken şarja takarım. makina benimle birlikte sabah 6 da başlar mesai ye :)

helal olsun valla nerdeyse tam anlamıyla kullanıyorsunuz telefonu
    bu kadar fazla kullanmak pil ömürünü kısaltırmı

not:sizi eleştirmek değil burdaki amacım sadece hergün pilin bitip şarj olması pilin ömrünü etkiler mi?

• quote:

ayda 1500-2000 dk arası konuşmam var ( sadece bluetooth kulaklık ile konuşma yaparım. yani bluetooth 7/24 açık ) her gün akşam eve giderken 3G üzerinden 1 saat haberleri izlerim yada 1:30 saat film izlerim, gündüzleri aralarda wifi açar güncelleme yaparım. yarım saat arabama bağlayarak müzik dinlerim, yarım saat oyun oynarım, kızım ortalama 1 saat oyun oynar kurcalar vs. 3-5 foto video çekerim.ekran genelde full aydınlatmada. (aydınlatma çok fark ediyor)

Arkadaş sen resmen telefonu sömürüyorsun.Telefon hakları derneği olsa seni dava ederdi.Telefona eziyet etmekten :).
    Sürekli şarz etmek tabiki pilin ömrünü bitiriyor.Sonuçta belli bir şarz sayıları oluyor bildiğim kadarıyla.O kadar para verip X10 alıpta pili bitecek diyede kullanmamak olmaz.Pili biterse yenisini alırız.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.