Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayal_goslu

ya bi sorum daha olcaktı..
    apk uzantılı dosyalrı bilgisayara indirdikten sonra telefonun içine attm ama telefonun neresinden onu yüklüceğimi anlayamadım :S
    bide slideme'den ne indrsem basarısız oluyo sürekli hiç bişi indiremiyorum..
    bişi daha telefonumu acıp kapatmama rağmen çekmiyor hiç bi şekilde..acaba ben mi bii yptım anlamadım.bştan bişi yoktu smdi çekmio.hizmet yok dio

telefonda olan dosyaları görmek için and axploreri kullanabilirsin .Ayrıca APK dosyasına tıkladığında zaten telefonun büynesinde bulunan paket yükleyiciylede yükleme işlemini yapabilirsin en basitinden.

• peki and explorer ı nasıl indiricem? biraz cahilim bu konuda k.bkmayın:)) daha detaylı acıklama istiyorum yani :)
    bide ben daha telefona attığım dosyaları bulamadımki kuriyim :))
  • quote:

peki and explorer ı nasıl indiricem? biraz cahilim bu konuda k.bkmayın:)) daha detaylı acıklama istiyorum yani :)
    bide ben daha telefona attığım dosyaları bulamadımki kuriyim :))

www.lyseasoft.com/products/andexplorer/ buradan indirebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gececi_mugo

quote:

Orijinalden alıntı: hakanr

quote:

Orijinalden alıntı: gececi_mugo

HERKESE SLM... ARKADAŞLAR BENİM TELİN KAMERADA ŞÖYLE Bİ SORUN VAR SİZDE YAŞIYO MUSUNUZ BİLMİYORUM... YANİ 8.1 OLMASINA RAGMEN 5 MP KAMERADAN DAHA KÖTÜ GİBİ.... BİDE FOTOYU ÇEKERKEN UFACIK Bİ OYNATMADA FOTO KAYIK ÇIKIYO... GECE MODUNDA ZATEN YERLİ BERBAT ELİNİ SABİT TUTSAN BİLE KAYIK OLUYO TUŞA BASARKEN... HATTA AYAKLIK AL DA ÖYLE ÇEK GECE MODUNDA DİYE DALGA GEÇEN BİLE OLDU... YANİ BANA GÖRE Bİ SORUN VAR GİBİ 8.1 KAMERANIN BÖLE OLMASI İMKANSIZ... AMA SİZ DİYORSANIZ AYNI ŞEYLER BİZDE DE VAR DİYE O ZMAN KABULUM... GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM HERKESE SAYGILAR ....

menüde sarsıtı engelleme modu var onu denediniz mi?

MENÜDE SARSINTI ENGELLEME VAR DEMİŞİN... BEN DENKGELMEDİM ÖLE BİŞEYE.... YANİ KAMERANIN MENÜSÜNDE FELAN MI... TAM OLARAK NASIL OLDUĞUNU SÖYLERSEN Bİ BAKARIM... TEŞEKKR EDERİM

Şimdi abisi telefonu kamera moduna girdikten sonra en soldaki menü tuşuna bas oradan gelişmiş ayarlara gir üstten 4. Veya 5. Sekmede görüntü sabitleyici sekmesi var onu açacaksın iş bitiyor o zaman. Görüntü sabitleme hem video mudunda hemde fotoğraf modunda çalışıyor olması lazim. Özellikle video modunda inanılmaz performanslı calisiyor.

• peki bilgisayara indirdiğimiz dosyaları telefonun neresine atcaz yani hangi klasörün içine ve attığımız dosyaları telefonda nerde bulucaz? andexplorer'ı indrdim ama nerye atıcaımı bilmiyorum
  • and explorer i kullanmadım ama çok işlevli olan astro yu tavsiye ederim.
  • hmm..ya o önmli deil.. soruma yanıt alablrsem sewnrm :)
  • quote:

peki bilgisayara indirdiğimiz dosyaları telefonun neresine atcaz yani hangi klasörün içine ve attığımız dosyaları telefonda nerde bulucaz? andexplorer'ı indrdim ama nerye atıcaımı bilmiyorum

direkt olarak phone card ın içine atabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: poweredbyofk

direkt olarak phone card ın içine atabilirsin

teşekkürler:))
  • Benim de phone cardın içinde duruyor bu dosya ama gözükmüyor.Offocesuıt ile actım.
  • quote:

ya bi sorum daha olcaktı..
    apk uzantılı dosyalrı bilgisayara indirdikten sonra telefonun içine attm ama telefonun neresinden onu yüklüceğimi anlayamadım :S
    bide slideme'den ne indrsem basarısız oluyo sürekli hiç bişi indiremiyorum..
    bişi daha telefonumu acıp kapatmama rağmen çekmiyor hiç bi şekilde..acaba ben mi bii yptım anlamadım.bştan bişi yoktu smdi çekmio.hizmet yok dio

slideme den dosya indirebilmen için öncelikle ayaralar > uygulamalar > bilinmeyen kaynaklara izin ver sonra indirmeyi tekrar dene andexplorer oradada mevcuden var
  • quote:

peki bilgisayara indirdiğimiz dosyaları telefonun neresine atcaz yani hangi klasörün içine ve attığımız dosyaları telefonda nerde bulucaz? andexplorer'ı indrdim ama nerye atıcaımı bilmiyorum

Eger tlf kurmak istedigin program ve ya oyunlar .apk uzantili ise pc inden tlf bluetooth ile yollarsan direk kura bilirsin. sadece gonderim bittikten sorna gelen uyariya tiklayip yukleyi secmeniz yeterli.

diger yandan astro programi ile tlf daki dosyalarini da gorebilrisin ve .apk uzantililarida buradan direk olarak kurabilirsin. yapman gerekn sadece bulundugu klasoru ac dosya na tikla ve gelen menuden Open App Manager sec. ve sonrada install secmen. burada sana yuklemek istedigin dosyanin ozelliklerinide gorebilirsin. Baska bir programa gerek yok.

• arkadaşlar usb kablosunu kullanarak pcnin internetinden faydalanabilirmiyiz
  • arkadaslar benım bı sorunum var halledemedım bı turlu tum ayarlarla oynadım bulamadım. telefonda mp3 dınlerken tuslar kıtlendıkten yaklasık 30 sanıye sonra ses kesılıyor guc koruması gıbı olaydan oturu heralde ama bı turlu cozemedım bi el atın :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: to_se

arkadaşlar usb kablosunu kullanarak pcnin internetinden faydalanabilirmiyiz

usb yi bilmiyorum ama wi-fi yi kullanarak web share programı ile faydalanabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinsemiz

arkadaslar benım bı sorunum var halledemedım bı turlu tum ayarlarla oynadım bulamadım. telefonda mp3 dınlerken tuslar kıtlendıkten yaklasık 30 sanıye sonra ses kesılıyor guc koruması gıbı olaydan oturu heralde ama bı turlu cozemedım bi el atın :)))

kullandığın program nedir ?

onun ayarlarını kurcaladınmı hiç ?
  • normalde power mp3 kullanıyorum ama denedım medıascapede de aynısı oluyor. butun ayarları kurcaladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinsemiz

normalde power mp3 kullanıyorum ama denedım medıascapede de aynısı oluyor. butun ayarları kurcaladım

peki tasarruf modunu kurcalamışmıydın ?
  • arkadaşlar merhaba.dün itibariyle bende artık sony ericsson XPERIA X10 kullanıcısıyım. artık sık sık görüşücez zaten
  • arkadaşlar daha 1 hafta oldu alalı benide eklermisiniz
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.