Orijinalden alıntı: m184 arkadaşlar ben turkcell kullanıyorum 3g ile (H) internete bağlanırken çok yavaş aşırı yavaş bazen hiç giremiyorum bile yanımda arkadaşım iphone 4 ile takır takır açıyor sayfaları aynı sorunu yaşayan var mı?
Yok mu arkadaslar ayni problemi yasayan
arkadaşlar ben telefonumdan ( se X10 ) interneti kullanırken sadece kablosuz internetten kullanmak istiyorum.operatörümün sağladığı internet hizmetini kullanmak istemiyorum.akşam evde tarayıcıyı tıkladığımda bi anda kontörlerimin sısırlandığını gördüm.evde kablosuz modemimde açıktı ama otamatik olarak operatör üzerinden bağlanmış nete.sonra farkettim ve kablosuzdan devam ettim ama giden kontörler gitti bi kere... öğrenmek istediğim şu.operatörün üzerinden internete bağlanmak istemiyorum.onun ayarlarını nasıl yaparım.iptal etmek istiyorum onu.sadece kablosuz modemden bağlanıcam.bu konuda yol gösterirmisiniz bana.tşk...
quote:
Orijinalden alıntı: amantessunt arkadaşlar ben telefonumdan ( se X10 ) interneti kullanırken sadece kablosuz internetten kullanmak istiyorum.operatörümün sağladığı internet hizmetini kullanmak istemiyorum.akşam evde tarayıcıyı tıkladığımda bi anda kontörlerimin sısırlandığını gördüm.evde kablosuz modemimde açıktı ama otamatik olarak operatör üzerinden bağlanmış nete.sonra farkettim ve kablosuzdan devam ettim ama giden kontörler gitti bi kere... öğrenmek istediğim şu.operatörün üzerinden internete bağlanmak istemiyorum.onun ayarlarını nasıl yaparım.iptal etmek istiyorum onu.sadece kablosuz modemden bağlanıcam.bu konuda yol gösterirmisiniz bana.tşk...
Dostum ayarlara gir ordan kablosuz kontrollere gir buradan mobil agi bul devre disi birak secenegini isaretle
quote:
Orijinalden alıntı: amantessunt
arkadaşlar ben telefonumdan ( se X10 ) interneti kullanırken sadece kablosuz internetten kullanmak istiyorum.operatörümün sağladığı internet hizmetini kullanmak istemiyorum.akşam evde tarayıcıyı tıkladığımda bi anda kontörlerimin sısırlandığını gördüm.evde kablosuz modemimde açıktı ama otamatik olarak operatör üzerinden bağlanmış nete.sonra farkettim ve kablosuzdan devam ettim ama giden kontörler gitti bi kere... öğrenmek istediğim şu.operatörün üzerinden internete bağlanmak istemiyorum.onun ayarlarını nasıl yaparım.iptal etmek istiyorum onu.sadece kablosuz modemden bağlanıcam.bu konuda yol gösterirmisiniz bana.tşk...
AYARLAR>KABLOSUZ VE AĞ AYARLARI>MOBİL AĞLAR>VERİ TRAFİĞİ ŞEÇENEĞİNİ DEVRE DIŞI BIRAKIRSANIZ O SORUNU YAŞAMAZSINIZ
eyvallah kardeşler,sağolsun
arkadaslar en iyi task kıller nedır sızce? ben auto task kıller kullanıyorum ama otomatık olarak tam herseyı kapatmıyor ayarlarla da ılgılı degıl ayarladım hepsını.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: rockype
quote:
ARKADAŞLAR BU SORUNUMA YARDIMCI OLACAK KİMSE YOKMU ???
arkadaşlar bi sorum olacak.sony ericsson xperia telefonumu alalı daha 2 gün oldu, yavaş yavaş çözmeye çalışıyorum telefonu. market den bi kaç oyun indirdim.ama şöle bi sorun var.mesela angry birds oyununu tıklıyorum.ekran kararıyor,ama oyunun sesleri geliyor arka fondan.ama ben ekranda bişey yapamıyorum,kapkara bi ekran.ana menüye dönüyorum tuşla.ama oyunun sesi hala açık.dediğim gibi oyuna girdiğim zaman ekran kapkara.telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyorum.bazı zamanlardada sorunsuz açıyo. onun haricinde talking tom free uygulamasınıda açtığımda konuşmama rağmen ekran donuk kedi cevap vermiyo. bu tarz sorunlar var.merakım bu herkezde oluyormu? sorun acaba uygulamalarlamı ilgili yoksa telefondamı bi sorun var? cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar,sağolsun...
ilk once tlf nunu 2.1 yukselttinmi? bunu aciklaman lazim. eger halen 1.6 ise marketten indirrecegin beta surumunde ekran uyumsuzlugundan dolayi dedigin sorunlari yapiyor. 2-3 hafta oncesine kadar ogleydi daha dogrusu. ben baska bir siteden indirim 1.6 da oynamis. 2.1 gectikten sonra market ten tam surmunu indiridim ve sorunsuz calisiyor.
Market teki surumune bakar daha ayrintili yazmaya calisirim. eger bulabilirsim link atarim.
Duzeltme:
bugun yeni Turkiye ye dondun unutmusum market ti kullanilmiyor burada.
cevabın için sağol arkadaşım.belirttiğim gibi tali yeni aldım,içinde 1,6 versiyon yüklü.belkide ondandır dediğin gibi.yanlış şuda var.ben teli daha yeni yeni keşfetmeye çalışıyorum.mesela market te iphone gibi uygulamalar yok.hep yabancı ve gereksiz uygulamalar var,işe yaramaz yani.versiyon yükseltirsem yeni uygulamalar falan gelicekmi? yada başka bi yerdenmi indiriyoruz uygulamaları,oyunları falan?
1.6 iken bende baya cabalamistim oynamak icin. bennereden indirdigimi hatirliyamadim. market aslinda gercekten ii programlar var. 2.1 gecmen bu durumu degistirmiyecektir. Android icin bir cok site mevcud. benimhttp://www.appbrain.com/ tavsiye ederim. marketten indirecegin appbarin indirdikten sora site ile senkronize yapabilirsin. en kisa zamanda update yapmaya bak.
tasarım olarak bu telefon çok hoşuma gidiyor, ancak özelliklerini detaylı olarak incelemedim. se'nin internet sitesinde vivaz, vivaz pro, xperia gibi başka modeller var dokunmatik ekranlı. aralarındaki en iyi model bu mu yani x10 mu?
evet x10 Şuan için en iyisi se daha iyisini yapıp çıkartana kadar
yeni çıkartacağı modeller hakkında bilgiler var mı şimdiden peki?
quote:
Orijinalden alıntı: maestro_34
yeni çıkartacağı modeller hakkında bilgiler var mı şimdiden peki?
var.
x12 ve playstation phone
playstation phone--> pPhone
telefonda multitouch özelliğinden bahsediliyor, bu sonradan yüklenebilen yada yapılabilen birşey mi yoksa bu telefon hiçbir şekilde multitouch olamıyor mu?
quote:
telefonda multitouch özelliğinden bahsediliyor, bu sonradan yüklenebilen yada yapılabilen birşey mi yoksa bu telefon hiçbir şekilde multitouch olamıyor mu?
geçenlerde resmi blog sitesinde multitouchla ilgili olarak bir video vardı büyük ihtimalle 2011 ilk çeyreğinde multitouch gelecek
yani sonradan yapılacak bir müdahele ile telefon multitouch özelliği kazanacak?
quote:
Evet öyle oluyor. Beklenen aslında tam anlamıyla multitouch değil. İki nokatadan algılamaya izin veren, pinch-zoom (çimdikleme) özelliği için gerekli olan bir takım yazılımsal izin de denebilir. Bu da zaten destekleyen uygulamalarda geçerli olan bir özellik. Mesela web sayfalarında, harita uygulamasında yakınlaştırma vb... Resimlerde aynı özelliği kullanabilecek miyiz bilemiyorum. Ben herhangi bir yerde rastlamadım. Ama ekranın algılama kapasitesi artacak. Sağa sola ve aşağı yukarı kaydırmadan farklı olarak diagonal olarak da kaydırma yapabileceğiz. (umuyorum)
quote:
Orijinalden alıntı: mkoyak
quote:
Evet öyle oluyor. Beklenen aslında tam anlamıyla multitouch değil. İki nokatadan algılamaya izin veren, pinch-zoom (çimdikleme) özelliği için gerekli olan bir takım yazılımsal izin de denebilir. Bu da zaten destekleyen uygulamalarda geçerli olan bir özellik. Mesela web sayfalarında, harita uygulamasında yakınlaştırma vb... Resimlerde aynı özelliği kullanabilecek miyiz bilemiyorum. Ben herhangi bir yerde rastlamadım. Ama ekranın algılama kapasitesi artacak. Sağa sola ve aşağı yukarı kaydırmadan farklı olarak diagonal olarak da kaydırma yapabileceğiz. (umuyorum)
İNŞALLAH UMDUĞUMUZU BULURUZ
@mkoyak
hocam peki bu yazılımsal düzeltme andoid'in hangi versiyonu ile gelecek?
quote:
@mkoyak
hocam peki bu yazılımsal düzeltme andoid'in hangi versiyonu ile gelecek?
Bu güncellemenin 2.1 içerisinde yer alacağını düşünüyorum. Yani 2.2 x10 için biraz uzak gibi görünüyor. Sony Ericsson'un pazarlama karakteri sonuçta.
2.2 nin mutlaka gelmesi lazım yoksa isyan çıkar x10 kullanan sayısı az değil cünkü